![]() |
#121 | |
Konto usunięte
|
Dot.: jak odbić komus chlopaka????
Cytat:
Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2008-03-03 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;6778635]Przykro mi, że takie odniosłaś wrażenie, że interesują mnie zawody w kisielu - nie pomyślałam, że tak to może zostać odebrane, więc niniejszym prostuję - jak ujęła to dzustam - mam dużą dozę poczucia sprawiedliwości i wolałabym naprawdę, żeby ten wątek był prowokacją niż prawdą, a będąc siostrą Xseni chciałabym wiedzieć z jaką żmijką mieszkam i co ona planuje przynosząc mi i TZ własnoręcznie zrobiony deserek - i to właśnie miałam na myśli rzucając pomysł odszukania Ewy.[/quote]
Ale siostrą Xeni nie jesteś, więc nie masz co włazić z butami do czyjegoś życia (jeśli w ogóle to, co pisze, jest prawdą), robić dochodzenia niczym agenci z Archiwum X i uświadamiać kogoś na siłę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Całkiem-spoko,jeśli dziewczyny chcą ostrzec Ewę,niech to zrobią-może wtedy Xenia czy jak jej tam się trochę uspokoi...Pytanie,czy Ewa weźmie te ostrzeżenia serio...Swoją drogą,takie podawanie info,że Ewa siedzi na biżuterii tylko...dziwne to wszystko...
A jesli cała ta Xenia myśli,że jak chłopak jej siostry z nią rozmawia=zainteresowanie, to chłopak mojej siostry też mnie kocha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie jest nasza sprawa, zadna powazna krzywda nikomu sie nie dzieje (co innego gdy w gre wchodzi zagrozenie zycia). To nie my bedziemy ponosily konsekwencje tych czynów, nie znamy tej osoby, wiec lepiej nie mieszac sie w te sprawe.
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
jesli to nie prowokacja to mysle,ze ona sama sie o to prosi i celowo napisala tyle namiarów na ta siostre i pisze o chłopaku gdzie sie da.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Droga Autorko. Przemysl cala ta sprawe, bo wydaje mi sie, ze nie kochasz tego chlopaka, tylko chcesz byc lepsza od siostry. A w ogole skoro nie jestes zadna niedorajda, to dlaczego sama sobie nie znajdziesz takie chlopa ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Z piętnastej strony, jeżeli chłopak wirtualnej Ewy poleciałby na takie bezuczuciowe, niewiele myślące stworzenie, jakim się jawi xenio-paulinka, to
![]()
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() "...wiem, że to miłość nigdy czegoś takiego nie czułam..."- miłość?! chyba do jego samochodu ![]() Dziękuję Bogu, że nie mam siostry ... xenio-paulinko- czas najwyższy ustalić sobie hierarchie wartości, na jednym z pierwszych miejsc powinna być rodzina jak mi się wydaje... Przemyśl te swoje życiowe priorytety, facet z autem to nie wszystko... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Dobrze trafiłaś, Autorko postu. 100% wizażanek to dziewczyny, które odbiły chłopaka siostrze. Chętnie podzielimy się doświadczeniem, damy Ci wiele rad i wskazówek.
Ale najpierw... Ponieważ Ty nie chcesz: ![]() niech choć ta emotka powstydzi się za Ciebie... A tak na poważnie. Czy naprawdę myślisz, żę na Wizażu siedzą takie wredne małpy, które ci pomogą w tej sprawie...? ![]() ![]() O! Rety! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No way ![]() uwaga bo być moze xenia kieruje sie tymi radami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;6778635]Przykro mi, że takie odniosłaś wrażenie, że interesują mnie zawody w kisielu - nie pomyślałam, że tak to może zostać odebrane, więc niniejszym prostuję - jak ujęła to dzustam - mam dużą dozę poczucia sprawiedliwości i wolałabym naprawdę, żeby ten wątek był prowokacją niż prawdą, a będąc siostrą Xseni chciałabym wiedzieć z jaką żmijką mieszkam i co ona planuje przynosząc mi i TZ własnoręcznie zrobiony deserek - i to właśnie miałam na myśli rzucając pomysł odszukania Ewy.[/quote]
Ja rozumiem powody, ale wykonanie trochę takie zbyt rozrywkowe. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
![]()
dziewczyno ile ty masz lat?!!!to co piszesz jest straszne,co z tego ze twoja siostra jest starsza i nie pozycza ci ciuchow?-ma je kupowac po to zebys ty w nich chodzila?!!!mam nadzieje ze ten chlopak jest inteligentny i pewnego dni powie ci zebys przestala mu ,,przeszkadzac,, bo zaplami cie wymiocinami...trzymam za to kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ogłosiła swoje zamiary wszem i wobec a nie w tajemnicy i na ucho i z taką wiedzą publiczną mam prawo zrobić co tylko uznam za stosowne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
porazka zobaczcie jej wypowiedz na watku ,,roznica wieku5-10 lat,,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
ale sie usmialam. a jednak tacy ludzie istnieja. perfidne wlasna siostra... ona nie powinna miec 18 lat bo zachowuje sie jak mala rozkapryszona dziewczynka.
milosc ? co ona moze o tym wiedziec... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
głupoty, zawracanie głowy i strata czasu... jakieś śledztwa...
nie jestem tak naiwna aby uwierzyć, że podając aż tyle konkretnych informacji o siostrze i sytuacjach dziewczyna w wieku lat 18 (!) pisała o swoich obrzydliwych planach... co innego gdy ma 13 lat i podaje się za starszą, wtedy jestem skłonna uwierzyć... mimo wszystko kurczę nie ma jakiegoś kółka plastycznego u was w mieście? czy innego harcerstwa? jak Ci się nudzi to się zapisz zamiast wypisywać bzdury na forum... a najlepiej napisz do BRAVO oni tam się specjalizują w takich problemach :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
no tak,
autorka albo ma o wiele mniej lat niz podaje (daje tak 11) ![]()
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co za wątek...
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Kto przy zdrowych zmysłach wyłuskuje na forum swoje przemyśłenia godne Mody na sukces?
Dziwi mnie taki chory ekshibicjonizm osób, które nie mają podstawowych zasad moralnych i liczą na pomocne opinie. (Zwracam uwagę na słowo podstawowych, nie żądam znajomości etyki) Dlatego wydaje mi się, to nieprawdopodobne. Chociaż niektóre programy publicystyczne ukazują jak małostkowi, bezduszni i psychpopatyczni potrafią być ludzie dla siebie nawzajem.
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
to czy to prowokacja czy żałosna prawda pewnie zostanie tajemnicą Xeni
![]() jeśli to drugie to żal mi siostry-powinna wiedzieć... Ale jeśli jest to prowokacja to nie sądziecie że xenia za szybko stąd uciekła? ![]()
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
kocha to wroci
![]() |
#145 |
BAN stały
|
Nie no litości... Kobieto znajdź sobie jakiegos własnego, a nie używanego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo z 90% wypowiadających się widzi prowokację. Dyskusję wywołała tak naprawdę możliwość, że to jest rzeczywistość, czyli czysta spekulacja. Xenia jest tylko nieistotnym katalizatorem.
![]() |
![]() |
#147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
musze sie zasubskrybowac to bede sie miala z czegos posmiac pozniej.. od razu mowie ze przeczyalam tylko 1 strone
![]() |
#149 |
BAN stały
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;6780015]Hmmm....a kim Ty wobec tego jesteś? Adwokatem Xseni tudzież obrończynią uciśnionych małolatek?
[/quote] Głosem rozsądku. Jak kogoś kręcą "śledztwa", dochodzenie prawdy i sensacje, to w kiosku "Fakt" i "Super Express" czekają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
O autorce wątku....z przykrością stwierdzam,że tak zepsutej i skupionej na sobie osoby jeszcze nigdy moje oczy nie widziały ( i czytały).... PRZERAŻAJĄCE.
![]()
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu ![]() Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.