![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Ja wolę Vandamma od Rambo
![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |||||
Rozeznanie
|
blaque dopiero teraz zauważyłam PW z Twoim mailem.. wyślę Ci wieczorkiem, bo teraz chcę tutaj Was nadrobić i śmigam do polaka, a później na korki, a wieczorkiem postaram się znaleźć jakiś spoko rysunek.. dostałam fajny atlas z układem krwionośnym i jak chcesz mogę Ci go przeskanować.. tak samo jutro kolega ma mi przynieść jakieś "super" arkusze z bio.. ma ich być dwa więc też mogę je przeskanować i przesłać Tobie jeśli mojemu bratu będzie się chciało wszystko skanować.. bo Ty piszesz podstawę, tak? (przepraszam, ale już wszystko mi się miesza, kto co zdaje
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A dokładnie jakoś w lipcu na państwowe dzienne, a w sierpniu na zaoczne, przynajmniej tam gdzie ja chcę isć tak jest.. i tak się nie dostanę ![]() Cytat:
![]() UWAGA UWAGA mam najlepszy wynik w szkole z matury podstawowej z biologii ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||||
Zakorzenienie
|
Sprawdziłaś? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja ostatnio zaczęłam się bać, że nie przyjmą mnie na AE, na obojętnie jaki kierunek, angielski podstawowy teraz fatalnie mi poszedł, podobno na finanse przyjmowali już od 85/200 pkt, ale policzyłam, że jak zdam maturę tak jak teraz pewnie zdam tę próbną, czyli ang pp 60%, hista rozsz 40% to mogę się pożegnać z AE... ![]() Każdy się boi, ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
uhahana szczerze? To żadnego nie wolę..
![]() pam nic się nie stało kochana ![]() ![]() ![]() Tak, podstawa. Gratuluję!! ![]() ![]() Nija nmzc ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Pam gratuluję.
![]() Ja piszę jutro arkusz z chemii a wogóle nie mam notatek z aminokwasów, białek itp. Nie wiem jak ja to zrobię ![]() Macie może adres jakiejś strony, na której są odp do tych marcowych matur? bo babka od polskiego pokłóciła się z jednym uczniem i powiedziała ze nie sprawdzi nam tych arkuszy... szkoda gadać.. |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
a ja skończyłam dziś godzinę wcześniej i już jestem w domku ![]() na jutro nie mam nic do robot do szkoły, więc zabieram się za porządne uczenie do matury ![]() ale wiosnaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, wybieracie się do spowiedzi na wielkanoc? Przepraszam, że o takie rzeczy pytam, osobiste, jeśli za bardzo osobiste, to nie odpowiadajcie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Pomysł o wyeliminowaniu konkurencji był oczywiście humorystyczny i był odskocznią od nerwówki maturalnej, mam nadzieję, że tak to odebrałyście.
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny to mój przełomowy dzień.
Dowiedziałam się o czymś, co albo mnie zabije albo uratuje. Umówiłam się z byłym Tżtem, żeby z nim porozmawiać, wyżalić się, bo ostatnio strasznie mi ciężko. Uważam go nie tylko za byłego chłopaka ale i przyjaciela. Wyżaliłam mu się, on pocieszył mnie i powiedział, że nie mogę tak nisko się oceniać, że jestem super dziewczyną i muszę w to zacząć wierzyć, że gdyby tak nie było to nie byłby ze mną. I że mam nie myśleć, że rozstaliśmy się przez to, że jestem niewystarczająca tylko po prostu nam nie wyszło. Powiedział, że jak dla niego to mam idealny charakter tylko było za dużo problemów i krzyków. Na koniec poprosiłam, żeby mi powiedział to co miał zamiar kiedyś na gadu. Zaczął się miotać, że nie wie czy chce mi to powiedzieć itd. W końcu sama zapytałam czy się z kimś spotyka. Powiedział, że tak... Czułam jakby piorun we mnie strzelił w pierwszej chwili. Zaczęłam pytać o szczegóły itd. Powiedział jak ją poznał, że byli w kinie, że w sobotę u niej był, że jest fajna ale wkurza go to, że ciągle w niej szuka czegoś ze mnie, że ona nie ma tych cech które on lubił, które były we mnie i że nie widzi w niej tego 'czegoś'. I wiecie co wtedy poczułam? Ulgę. Płakałam a jednocześnie czułam się dumna. Poczułam się naprawdę dowartościowana. Nie mogę już zrobić nic. Nie wiem czy z nią będzie czy nie, on sam tego nie wie. Teraz to wywołuje u mnie uśmiech na twarzy, już nie płaczę, chociaż jak mi to powiedział, czułam jakby ze mną zrywał dla innej. Nie wiem jak będę się czuć za parę dni. Pewnie będzie mi źle jak będę myśleć, że ja siedzę sama w domu a on jest z nią, ale miło było mi usłyszeć, że szuka w niej moich cech...
#131 |
Zakorzenienie
|
Tyle że Rambo to postać z filmu a Van Damme jest prawdziwy. Chyba, że chcesz porównać z nim Stallone. Ja tam lubię i tego i tego
![]()
#132 |
Zakorzenienie
|
No dobra, uściślijmy
![]() Van Damme mi się podoba, a Stallone nie ![]() ![]() ![]() Co do spowiedzi przed świętami, to nie mam zamiaru. Nie czuję takiej potrzeby, więc nie idę. Rodzice się nie mieszają, i dobrze. Nie sądzę, że jak powiem moje grzechy jakiemuś gościowi w czarnej sukience, to stanę się lepszym człowiekiem. Pamelija nooo moje gratulacje! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IW moim zdaniem, to Cię to jednak bardziej uratuje, niż pogrąży. Miejmy nadzieję, że 'czas lecz rany' nie jest ściemą. Żałuję, że nie pisaliśmy tych próbnych matur tak porządnie, jak należy. Wtedy bym się sprawdziła, a teraz... takie dziwne to będzie. Z polskiego pisaliśmy praktycznie znając tematy wypracowań, a z reszty dostaniemy tylko arkusze i możemy se robić i dać do sprawdzenia nauczycielom, także wiadomo, jak to będzie wyglądało...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spałam 6 godzin.. właśnie się obudziłam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie macie w zanadrzu jakiegoś referatu z histy na temat Polski w czasach stalinowskich = 1944-1956?
![]() ![]() ![]() Wiem, głupie pytanie ![]() Tymczasem mam jakąś dziwną chęć, więc idę się uczyć ![]() A co do 'eliminowania konkurencji', to ja mam zupełnie inne poczucie humoru, no ale nie wracajmy do tematu.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzięki za słowa pocieszenie, masz racje nie am co sie załamywac trzeba myśleć pozytywnie i brac sie do roboty bo jeszcze wiele można zmienic, to ost 2 miesiace więc to czego nauczymy sie od teraz zostanie z nami az do matury (mam nadzieje ![]() Wzornictwo przemysłowe nigdy mnie nie pociagało, nie lubię projektowac a tam to praktycznie same projektowanie i trzeba miec po prostu łeb, ale nie poiwem bo sama idea jest dobra. Jest takie fajne czasopismo dla artystow- to chyba kwartalnik - taki o nowych trendach i prądach w sztuce, wlasnie glownie we wzornictwie.. Nazywa sie chyba A+B+C lub A+B=C ... jakos tak ![]() A co do historii sztuki to to tak z zamilowania bo szczerze powiedziawszy nawet nie wiem co moznaby po tym robic ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie... U spowiedzi byłam tylko 2 razy w życiu. co do paodkładu to polecam podkłady Isa dora Hydralight są bardzo lekkie, nawilżające i mają szeroką palete jasnych odcieni ![]() ![]() Przesunęli mi oddanie dyplomu o tydzien wczesniej ![]() Oddali nam dzis sprawdzone matury z angielskiego - rozszerzenie 67%....byloby 75% ale odjęli mi 4 punkty za kompozycję bo przekroczyłam limit słow w wypracowaniu (mialo być max 250 a ja napisałam na 359 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
pam- chciałabym na AWF ale wątpię czy się dostanę, myślałam o socjologii. A tak naprawdę nie mam zielonego pojęcia..
Durga- ![]() Ładnie ![]() ![]() Nija- tak, wybieram się ![]() Zresztą lubię spowiedź, jeśli oczywiście jest ksiądz odpowiedni ![]() em- mnie jakoś to nie rozbawiło i nie zauważyłam w tym nic śmiesznego. Takie żarty mnie nie bawią. Zresztą sam tekst- w Częstochowie w kościele- to chyba nie najlepsze miejsce na takie myślenie i tego typu żarty. Ale to tylko moje zdanie. Z mojej strony Eot. Ciekawe gdzie Krówka z laylą? ![]()
![]() |
#137 | |||||
Zakorzenienie
|
No bo ladniejszy hehe
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
IW a ja myślę, że teraz będzie Ci jeszcze trudniej, bo będziesz myślała o tym, że jesteś cały czas dla niego najlepszą dziewczyną i trudno będzie Ci stworzyć nowy związek.. Takie jest jedynie moje zdanie ale jak bedzie naprawdę to się okaże... ![]() Edytowane przez krasulka7399 Czas edycji: 2008-03-10 o 22:06 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
|
Nija_ pisze pewnie o tej w Katowicach.
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Konto usunięte
|
Hehe dzieki
![]() Cytat:
![]() ![]() Em a wlaściwie gdzie i na co wybierasz się na studia? Zawsze kojarzyłam że chcesz studiowac romanistyke... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2) Z dyplomem dasz radę ![]() ![]() ![]() ![]() 3) Gratuluję, niezła jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() Co nie zmienia faktu, że zawsze zastanawiałam się, dlaczego miliony uważają za atrakcyjnych ludzi, którzy mi się wydają wprost - nieciekawi ![]() Jutro idę na komisję do ubezpieczalni w sprawie ręki, co se rozcięłam w sylwestra. Trzymajcie kciuki, żebym chociaż skromny 1% dostała odszkodowania ![]()
Choose life.' |
||
![]() ![]() |
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki za odpowiedzi ![]()
![]() |
#142 | ||
Rozeznanie
|
IW ja myślę, że uratuje, będzie dobrze
![]() ![]() Cytat:
![]() A chciałabym iść na AM na dietetykę, a jak to nie wypali, to na prywatne na kosmetologię, a za rok poprawiam maturę i idę na dietetykę i kończę dwa kierunki. tzn i tak czy siak chcę skończyć dwa kierunki ![]() kurcze miałam na myśli 36% będę miała więcej.. eh Ty się zawsze doliczysz wyszstkiego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() O właśnie, zawsze chciałam się Ciebie zapytać o co chodzi z tym dyplomem.. bo zawsze mówisz, że go tyle robisz, a ja nigdy nie wiem o co chodzi.. Przecież prace dplomowe czy coś takiego robi się dopiero na studiach, a nie w szkole średniej.. ![]() Krówka albo się uczy, albo z W. spędza całe dnie, a z nami nie chce się pdozielić wrażeniami wredna małpa ![]() ![]() A Layla pewnie zakuwa do matury ![]() ale mam zły humor |
||
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A oprócz tego jakiś kurs wizażu czy cosik takiego. ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem, jestem. niestety ani sie, nie uczę, a ni nie spędzam czasu z W. Teatruje się ![]() W weekend byłam z klasą na festiwalu teatralnym, teraz mam próby do wielkigo, biletowanego spektaklu, który jest za tydzień. Czasem nawet chce coś napisać, ale kasuje, bo stwierdzam, że nie będe Was przynudzać ![]() Wkurza mnie to, bo czasem już nie mam siły sie uczyć. Ale dzisiaj może trochę nadrobię. Martwi mnie moja matura z polskiego ![]() A pogoda cudowna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Krówka nie zanudzasz, pisz wszystko i zawsze no!
![]() Co do nauki.. ech u mnie też ciężko. Wczoraj i dzisiaj nic się nie uczyłam/nie uczę bo głowa boli mnie okropnie, źle się czuję a jeszcze zaraz do dentysty idę.. ![]() Masakra. Byłam dzisiaj na mieście, kupiłam czarne rurki za 65zł ![]() Kurcze jeszcze tyle mam do kupienia a kasy ubywa..:/ Pojechałabym do Krakowa ale wątpię czy przed maturą uda mi się wyrwać..
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo też szukam czarnych balerinek bez żadnych udziwnień... U mnie z nauką też ostatnio coraz słabiej. Nadal czuję się beznadziejnie. Ciągle myślę, że nie jestem jednak kobietą jego życia... I ktoś powoli zastępuje moje miejsce... ![]()
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Zwykły, zwykły
![]() Muszę je trochę rozbić bo lewy trochę ściska ![]() Kochana wiem, że to boli ale to jego decyzja.. Nie możesz niestety nic zrobić. Próbowaliście, nie udało się. Może tak ma być, a może musicie dojrzeć do związku ze sobą. Obojętnie, jakby nie było nie smuć się, proszę;* Ślę Ci trochę uśmiechu ; ) ![]()
![]() |
#149 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dyplom składa się z dwóch części - części plastycznej i egzaminu końcowego z historii sztuki. Robisz go cały rok - najpierw projekty wstępne, potem kilkanaście rozwiązan projektu końcowego, nareszcie końcowy, do tego dołączasz teczke ze swoimi inspiracjami, projektami, kosztorysem, liternictwem itd. Moim tematem jes Oprawa Graficzna Konkursu Plastycznego dla dzieci z V iVI klas szkoly podstawowej oraz III gimnazjum. Czyli robię do tego : afisz promujący konkurs, ulotke, nadruk na kopertę (do której jest wsadzona ulotka0, dyplomy dla laureatów, listy gratulacyjne dla nauczycieli prowadzących, wyróżnienia, ekspozycję najlepszych prac przysłanych na konkurs, dokumentacje fotograficzną i do tego opracowywuję cały wyglad teczki. Duzo tego ale zrobiłabym to szybko i sprawnie gdybym miała większa pomoc ze strony nauczyciela, mogla na to poświęcić więcej czasu, a ze to się tak ciagnie przez cały rok i projekt zatwierdzają dopiero gdzies w marcu to około matury mam zapierdziel że tak powiem Narazie mam gotową ulotke, afisz i nadruk na koperte ale mimo ze projekt mam ładny i dobry to jakosć druku jest fatalna bo zapisałam ton ie tak jak trzeba i po prostu napotkałam dużo przeszkód technicznych przez co mój dyplom jak narazie wyglada jak wygląda. Wogole chcialam zeby byl inny - nowoczesny itd, ale niestety. Oddanie dyplomu mam formalnie 9 kwietnia ale rzeczywiste złożenie prac jest 31 marca, obrone dyplomu mam 17 kwietnia i dzien poźniej chyba egzamin z historii sztuki. Na egzaminie losuję 3 tematy które musze omówić przed komisją. Na początku roku dostajemy listę tematow z ktorych mamy sie przygotowac - jest ich chyba 64, ale mimo ze je znamy to to nie jest takie proste bo nie am czasu na nauke (zresztą to bardzo obszerne zagadnienia niestety). Dyplomem oczywiscie się pochawalę (co prawda nie am czym, ale pokarzę Wam jak skończę) ![]() Aha no i jak nie zrobisz dyplomu wogole, lub nie skończysz na czas (albo nie przejdziesz egzaminu z hist szt) to nie możesz podejść do matury i musisz powtarzac ostatnią klasę bo automatycznie dostajesz 2 ze sztuki stosowanej (z przedmiotow artystycznych 2 jest ocena niepromującą) Wiecie co...załamka...matura z podstawowego polskiego 30 pkt na 70 - eeee....masakra ![]() A moją amture z historii sztuki zgubili w szkole i nawet nie doatrła do nauczysciela sprawdzajacego ....nie no to sa jaja jakieś .... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
blaque - dziękuje
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.