![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to było mistrz ![]() ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego kochanienkie. Duuuużo goździków i wyrobów czekoladopodobnych
![]() Tak-po-prostu rozłożyłaś mnie tym tekstem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Weszłam na ten wątek po 7,8 miesiącach i widzę, że wszystkie stałe bywalczynie są nadal
![]()
#95 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja o Tobie nie zapomnialam ![]() ![]() Wam tez wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
IW
![]() ![]() ![]() ![]() Ale tu pustki ostatnio ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I się wstawiłam z babami ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Właśnie sobie uświadomiłam, jak dawno nie miałam bani
![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
A ja sobie uświadomiłam, że fajnie by było gdybyśmy sie wszystkie razem doprowadziły do bani
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego (
![]() ![]() Miałam jechać wczoraj z P do kina, ale musiałam z bratem zostać w domu, więc P. przyjechał do mnie. A dziś jedziemy do tego kina ![]()
#101 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Na co Ty w końcu idziesz? Na architekturę?
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
IW ja też nie zapomniałam ![]() ![]() tak po prostu zgadzam sie ![]() ![]() Ja miałam wrócić ostatnim autobusem ale wróciłam o 2:30. Było tak średnuio i jestem na siebie strasznie zła,ale nie chce mi sie o tym pisać... Powiem tylko ze wczoraj w dyskotece znalazłyśmy sobie "sponsora" (o my wredne baby ![]() Stawiał nam piwa i nawet na parkiet nie chodził bo mówił ze nie umie tańczyć ![]() ![]() ![]()
#103 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, że wbijam na wasz wątek xD ale potrzebuję informacji na temat probnych matur konkretnie potrzebuje tematów wypracowan na rozszerzenieu z polskiego... z gory dzięki
![]()
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
DObry
![]() IW faktycznie dawno Cię nie było. Pisz co tam u Ciebie? Zmieniło się coś? ![]() ![]() Wypowiem się za siebie: dla mnie najlepszy jest ten wątek i z Wami mogę gadać o maturze. Nie polubiłam tamtego wątku. Coś tam próbowałam raz pisać ale jakoś odechciało mi się. Wolę stare śmieci ![]() tak po prostu oo chciałabym! Już sobie to wyobrażam! ![]() ![]() uhahana ja też... ![]() ![]() co ta matura robi z człowiekiem.. ![]() ![]()
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
U mnie... nie wiem nawet na jakim etapie swojego życia przestałam tu pisać...
W każdym razie we wrześniu wróciłam do byłego chłopaka. Ale nie potrwało to długo - 2 miesiące. Do tej pory to przeżywam. Właściwie teraz bardziej niż od razu po rozstaniu. Myślę sobie, że może gdybym nie weszła po raz kolejny do tej samej rzeki, nie zrobiła sobie na nowo nadziei, nie cierpiałabym tak teraz. W każdym razie nadal chodzimy do tej samej klasy, oboje jesteśmy samotni. Kontakt mamy dobry. No i co najważniejsze jestem piekielnie o niego zazdrosna, co działa na mnie bardzo niszcząco. Nie umiem sobie z tym poradzić i tego opanować. Boję się, że on sobie kogoś znajdzie i zakocha - boję się mojej reakcji i bólu. Nadal jestem dla niego ważna i powiedział, że zawsze będę mu bliska i pewnych rzeczy we mnie nigdy nie przestanie kochać. Ale wiadomo, to już nie są te kategorie co kiedyś. W każdym razie, źle znoszę samotność. Z innej beczki no to.. hm... nauka i nauka. Ciągły strach o maturę. Na przemian wiara i poczucie beznadziejności. Nic ciekawego. Bez większych zmian... Szkoda, że nie dam rady przeczytać wszystkiego odkąd mnie nie było ![]() Bo też jestem ciekawa co u Was się zmieniło od września. Może w trakcie czytania czegoś się dowiem.
#106 |
Rozeznanie
|
IW super, że wróciłaś
![]() Wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego dnia kobiet i właśnie "tego ryja męskiego" ![]() przez nawał imprez i spania nie mogę tu pisać, bo najzwyczajniej nie mam czasu ![]() Mój TŻcik wrócił z wakacji i idę się z nim teraz spotkać.. Może później uda mi się nadrobić Was.. Buziaki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
A ja sie wczoraj zalamalam bo odpisala mi znajoma ktora studiuje na pierwszym roku historii sztuki. Wyslalam jej wiadomoscna nk z prosba o to zeby napisalam mi na ile procent zdala amture z poszczegolnych przedmiotow i odpisala m ize maila rozszerzony polski - 50%, rozszerzony angielski - 64%, rozszerzony polski - 50% - niby nieduzo ale dostala sie na dzienne z listy rezerwowej i na dodatek w tym roku na historie sztuki nie będa przyjmowali 40 0sob tylko 20
![]() ![]() ![]() IW bardzo dobrze Cie rozumiem, ja w grudniu tez wrocilam do bylego chlopaka o ktorym myslalam wtedy jak o milosci mojego zycia, ale nie wyszlo, zostawil mnie nawet nie wiem dlaczego (on też nie wie) i bardzo cierpialam, caly czas o nim myslalam....ale wkoncu przestalam a kiedy przestalam prawie odrazu poznalam kogos nowego ![]() ![]() Dobrze ze zostaliscie z bylym TZ w dobrych stosunkach - ja ze swoim też w takich zostalam, to bardzo wazne moim zdaniem. Ide zaraz malowac i robic glowe z rzeżby a tak mi sie nie chce - ja naprawd ejuz nie moge, ja mam juz dosyc robienie zadan do szkoly i nauki - juz wolalabym ciezko pracowac za pieniądze niz sie uczyc.....ale ejstem płytka. |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Co do wątku maturzystek, to ja nie przepadam. Dość sama się stresuję maturą, żeby jeszcze na okrągło o niej gadać nawet na forach i się każdym szczegółem podniecać heh
![]() Cytat:
![]() ![]() Za to po maturze... ![]() ![]() Durga rozumiem Cię doskonale. Ja też wymyśliłam sobie taki kierunek, że chyba posikam się ze szczęścia, jak mnie przyjmą, ale jakimś cudem nie rezygnuję. Bo z marzeń nie warto, nie? ![]() ![]() ![]() I nie gadaj, że nie masz szans ![]() Pokażemy im jeszcze ![]() A tak swoją drogą, swoją przyszłą pracę wiążesz z kierunkiem studiów, czy to tak raczej z zamiłowania? Mi się strasznie podoba na ASP wzornictwo przemysłowe ![]() ![]() ![]() ![]() A co do pracy, to nie jest to na pewno płytkie. To realia ![]() Jestem pewna, że KAŻDY wolałby dostawać kasę za takie zapieprzanie jak my teraz. I jak zwykle za dużo napisałam ![]()
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |||||||||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rozgrzać się możesz np. przez skakanie na skakance - szybko się spala tłuszcz ![]() albo właśnie coś takiego jak napisała blaque, tylko bardzo ostrożnie, bo mięśnie są sztywne i zimne przed treningiem, a przez rozciąganie takich mięśni bardzo łatwo o kontuzję. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem po czym wnioskujesz, że zapomnialytśmy o Tobie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
uważasz, że ktoś kto sprząta jest człowiekiem gorszej kategorii? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wczorajszy dzień, noc i dzień dzisiejszy określiłabym tak - ![]() brakuje mi słów po prostu ![]() pouczyłam się wczoraj rano, więc teraz mam totalny luuz. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#110 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, że muszę z tym skończyć, ale tak mi ciężko... Bo ja nie chce nikogo innego... ![]() Cytat:
![]() Tylko mój problem polega na tym, że jak sie uprę to już koniec. Zawsze zazdrościłam dziewczynom, które potrafią się rozstać, a potem wskoczyć w nowy związek i być w pełni szczęśliwymi. Dziękuuujęę ![]() Na tym wątku przynajmniej tak się nie dołuje co do nauki, w porównaniu do wątku o maturzystkach ![]() ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
IW chyba każdy źle znosi samotność, tym bardziej jeśli jeszcze jego masz na wyciągnięcie ręki cały czas chociaż nie tak, jakbyś chciała..
![]() Wiem, że to błahe słowa ale czas leczy rany. Jeszcze tylko 2 miesiące. Rozstaniecie się przynajmniej jeśli chodzi o stosunki klasowe, nie będziesz go już tak często widziała. A co z oczu, to z serca, podobno ![]() Bądź dzielna i otwórz się na inne znajomości. Zajmij się nauką i przygotowaniem do matury. Zrób coś dla siebie ![]() ![]() uhahana ja nie chcę wiedzieć, co będzie się działo po maturze.. ![]() Tym bardziej, że mam w planach 2 imprezy dla przyjaciół-jedną 8nastkę i jedną na zakończenie naszego tj.'dziecinnego' okresu w życiu, gdzie wchodzimy w dorosłość, rozstajemy się po części- ot, taka pożegnalna impreza ![]() Mój tato się śmiał, że albo będzie impreza na całego albo stypa.. ![]() ![]() ![]() ![]() fuksjaa kupiłaś tą torebkę? ![]() Daj trochę tego szczęścia, hę? ![]() Durga tj. pisze uhahana czemu myślisz, że tam Cię nie będzie? Wiem, wiem że myślisz: przecież to nierealne, przecież..., przecież.. ![]() ![]() ![]() Btw. cieszę się, że jesteś w końcu szczęśliwa w miłości ![]() ![]() A ja czekam na em bo mam znowu do niej interes.. ![]() ![]() Chociaż.. do Was też mogę mieć... ![]()
![]() |
#112 |
po prostu Em :)
|
![]() |
#113 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie uważam tak. Ale jest to coś nowego. Rzadko sie spotyka takich ludzi którzy mówią o tym otwarcie jeśli to jest prawda. A jeszcze rzadziej spotykane jest to ze to meżczyzna ![]() Chociaż i tak w dzisiejszym świecie priorytetem są pieniądze i znajomości ![]() A jeszce tak co do wyśmiewania, uważam ze ja wyśmiewam sie z niektórych ludzi a oni wyśmiewają sie ze mnie. To coś w stylu prawa dżungli, kto słabszy ten przegrywa. Wiadomo ze mnie czasem, tez to rani ale ogólnie staram sie mieć w dupie takie komentarze. Nie moge przecież zmienić za jednym pstryknieciem miliona ludzi. Taki troche pesymistyczny post ale cóż...
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale faktycznie, też mam nadzieję, że czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Ale wcale bym się nie zdziwiła jakbym się w październiku z nim na jednej uczelni spotkała... ![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
No to jedziemy..
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
fuksja byliśmy na Rambo
![]() ![]() Ale podobało mi się ![]() ![]() idę spać bo jestem zbyt zmięta po tym krk żeby odpisywać. Dobranoc ![]() Ps. Torebki w housie są fajne ![]()
#117 |
Zakorzenienie
|
Kiedy się składa dokumenty na studia? Bo nie wiem, ile mam czasu, żeby zacząć myśleć o studiach.
Będąc na mszy w Częstochowie, wpadła mi do głowy fenomenalna myśl. Gdyby podłożyć bombę (albo jakiś wirus, bo szkoda kościoła), ile potencjalnych konkurentów na studia zostałoby wyeliminowanych. Ale nie miałam żadnej bomby przy sobie i nie zrealizowałam swojego planu. |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
IW pamiętamy o Tobie oczywiście!
Co do chłopaka to zgodzę się z dziewczynami, które już pisały. Poza tym wiem jak to jest, mówi się, że tylko on nikt inny itp itd, ale w końcu się wyleczysz z tego. Najprawdopodobniej inną miłością. Życzę Ci żeby przeszło to co boli, a zastały tylko miłe wspomnienia ![]() Cytat:
![]() To nie oznacza że jesteś płytka. Każdy chyba chciałby znaleźć już pracę z której mógłby się utrzymać, a nie zapieprzać w szkole za nic ![]()
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Papiery na studia składa się po wynikach matur. A ja mam super humor, to ta wiosna ![]() ![]() ![]() Załamuje mnie tylko środowy ruski, ale nic to ![]()
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie wiosna też nawet niezła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.