![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki Sephora, Avon i inne - ZAPRASZAM!! Kolorówka, pielęgnacja, różności.
Za kurteczke dałam 100zł wiec troche mi sie to nie opłaca tylko za te kosmetyki ...masz cos moze jeszcze poza watkiem,..?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki Sephora, Avon i inne - ZAPRASZAM!! Kolorówka, pielęgnacja, różności.
Cytat:
![]() to może ty masz poza wątkiem jakąś książkę za te moje kosmetyki? kosmetyków pozbędę się w sumie za drobiazg, ale jakiś przydatny drobiazg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
ok, nie ma sprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz może coś u mnie za:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale próbek Normadermu mam tylko 2, jedną wrzuciłam do paczki jednej z wizażanek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Mogę oddać mgiełkę za próbki
![]() Wymieniamy się adresami na PW? ![]() Jak coś wiem, że muszę wyslać pierwsza;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
a co Ty na wymiane: moja ksiazka the glass palace za Próbki VICHY (podkład matujący odcień 46 i 35 oraz trzy próbki Normadermu), naklejana bizuteria piink i eyeliner piink?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
Coś u mnie za:
![]()
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Olejek do ciała - Avon (tutaj nie jestem pewna co do daty ważności, więc bierzecie na własną odpowiedzialność)
Kolorówka: - Tusz do rzęs Astor Lycra Extend black (użyty kilkanaście razy, ale nadal mokry i dobry)
1. Pomadka ochronna Nivea supernawilżająca NOWA (mam nawet opakowanie, ale otwarte, pomadka za to jest nie ruszona DOKŁADKA 22.03.08!!
![]()
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Hey! spodobala ci sie u mnie ksiazka pawlikowskiej (jak nowa, w idealnym stanie).
moglabym ja zamienic za Rimmel Vinyl Gloss błyszczyk do ust odcień 167 (użyty raz, ale trochę przetarły się napisy) ---> tylko mam pytanie: jaki to dcien bo na zdjeciu trudno stwierdzic (bez, roz, braz, czerwien, fiolet????) i co z data waznosci? Pomadka ochronna Nivea supernawilżająca NOWA ---> tez data waznosci? Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie:
![]() |
#144 |
Konto usunięte
|
dziewczyny, odpisałam u was w wątkach
![]() Aardat, zaraz Ci wszystko podam edit: Pomadka Nivea - czerwiec 2010r. Rimmel - data ważności, nie mam pojęcia, musiałabyś rozszyfrować kod 7068, w każdym razie jest znaczek, że ważny 24 miesiące od otwarcia, a ja go kupiłam w zeszłym roku, czyli powinien być ważny jeszcze przez jakiś rok chyba. A odcień to Delirous 167, to taki hm brąz z ciemnym różem? coś takiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.