|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
Pokaż wyniki sondy: Czy jestes za utworzeniem opisanego w tym watku podforum? | |||
TAK, to swietny pomysl! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
386 | 86,35% |
NIE, to na pewno nie wypali! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
61 | 13,65% |
Głosujący: 447. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: ZAGŁOSUJ! Nowe podforum w dziale o modzie!
ojej co tam się stało hehe a ja tego nie śledziłam
![]() nie wkleje zdjec rurek jak bedzie juz podforum bo wiecie kto je nosi hehehe ![]() skąd się biorą tacy ludzie...
![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() też mam tak ze kupię kilka fajnych (wg mnie) ciuszków, a potem nie wim z czy mogłabym je skomponować, a rady innych mogą być bezcenne Jak najbardziej jestem na TAK!!!
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
jestem na tak
![]()
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Osobiście jestem jak najbardziej ZA tym pomysłem, gdyż chętnie sama skorzystałabym z takiej możliwości. Może właśnie Wizażanki pomogłyby mi wymyślić jakieś nowe stroje z moich ciuchów?! Kto wie?!
![]() Mnie się bardzo ten pomysł podoba i mam nadzieję, że zostanie on zrealizowany ![]()
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
początkowo byłam na nie ale teraz już trzecia osoba założyła wątek o tym żeby jej pomóc więc myśle że to jest dobry pomysł z tym podforum...
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie biorac pod uwage to ze nowe podforum nie powstanie to mozna napisac tylko jedno - teraz to sie dopiero zacznie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
nie będzie??
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Polecam poczytać forum dotyczące tego na technicznym.
Tam Złośliwiec pisze, że takie podforum nie powstanie, bo mają w planach jakiś specjalny osobny projekt/program. Ja mimo wszystko wolałabym normalne podforum, no ale co poradzę? Coś na wzór MSD.com byłoby dobre dla pokazania swojego stylu i gustu, w oryginalnej wersji bardzo fajnie to wychodzi, polskie Stylio to już nie to. Ale jak dużo jest osób [sądzę chociażby czytając ten wątek], które chętnie przyjęłyby jakieś porady dotyczące zestawiania swoich ubrań. I dlatego bardzo bardzo fajnie by było, gdyby powstały te 2 wspominane przed nas podfora ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Witam
Szukam 5-6 beta testerów do nowego oprogramowania Szafa, które będzie naszym odpowiednikiem My Style Diary. Beta testy ruszą na początku tygodnia. Beta tester powiniem: - umieć zrobić zrzut ekranu z ewentualnym błędem - mieć dobre pojęcie o obsłudze przeglądarki internetowej - chcieć naprawdę pomóc i reagować na moje prośby przynajmniej tak, jak ja będę reagować na Wasze ![]() Proszę o zgłoszenia do poniedziałku wieczorem na moje PW. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Ja też jestem za
![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Czy po uruchomieniu SZAFY dalej chcecie takie nowe podforum, czy mamy dopracowywać szafę?
Moim skromnym zdaniem szafa ma ten atut, że ułatwia wyszukiwanie po kategoriach, po użytkownikach, a w przyszłości jeszcze można dodać do niej kilka funkcji. Forum jest trochę bardziej kostyczne pod tym kątem. Ale nie mówię NIE ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
ja uważam że lepiej założyc jednak pod forum. Co innego ocenianie zestawów, a co innego układanie ich z ubrań które już mamy. (Sama dziś założyłam taki wątek)
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Ja podobnie.
'Szafa' jest fajna do pokazywania swoich zestawów, coś na wzór MyStyleDiary, ale wstawianie pojedynczych ubrań nie sprawdzi się, jestem prawie pewna. Tym bardziej, że już teraz sporo osób wkleja jakieś rzeczy ze stron internetowych, no nie róbmy drugiego Stylio ![]() Ale do prezentowania swoich zestawów jest całkiem spoko, gdyby tak zmienić działy tylko na takie właśnie zestawów dotyczące [codzienne, wieczorowe, wyjściowe etc], to byłoby super ![]() KWC jest jedyne w swoim rodzaju, może Szafa też będzie? ![]() ![]() A do pokazywania swoich ubrań i próśb o ich kompletowanie chyba jednak najlepsze będzie podforum na Modzie ![]() ![]() Takie moje zdanie. No i nie zapominajmy o potrzebie wrzucenia do jednego wora wszystkich wątków typu 'co myślisz o...?' ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że ta szafa jest coś takiego jak wątki "Nosić czy nie"
A takie podforum by się przydało, bo takie wątki już teraz powstają ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
JA uważam, że podforum było by o wiele lepsze niż ta szafa. Tam można pokazywać już gotowe zestawiki do ocenienia, ale jak ktoś nie umie żadnego stworzyć, to raczej nikt mu tam nie pomoże. Jestem za nowym podforum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
My jeszcze bardziej dopracujemy szafę, a forum otworzymy swoją drogą.
![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
OOOoo juz jest nowe podforum, czy to odpiero od teraz czy ja sie wlasnie obudzilam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
nie od 2 godzin chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Wspaniały pomysł!!!
Dla mnie w sam raz ![]() Mam sporo ciuchów (a przynajmniej tak mi sie wydaje), ale nie mam wyczucia co z czym nosić i czy moje ubrania są w porządku (tzn. odpowiednie do mojego wieku, figury itd.). Założyłam watek w metamorfozach i nieźle się zdziwiłam komentarzami, że moje ciuchy (z kilku wybranych zdjęć) są nie fajne. Naprawde popieram pomysł w 100% Wcześniej (jak pierwszy raz trafiłam na to forum) tez myślałam nad czyms w tym stylu (tzn. założyć watek z ciuchami), ale chyba zbrakło chęci i odwagi. Wielkie gratulacje z mojej strony dla pomysłodawczyni ![]() [Edit] Ups... chyba nie zauważyłam, że watek juz trochę przeterminowany... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.