|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
Pokaż wyniki sondy: Czy jestes za utworzeniem opisanego w tym watku podforum? | |||
TAK, to swietny pomysl! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
386 | 86,35% |
NIE, to na pewno nie wypali! |
61 | 13,65% |
Głosujący: 447. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | ||
Zakorzenienie
|
ZAGŁOSUJ! Nowe podforum w dziale o modzie!
Dziewczyny, zakladam nowy watek na ten temat po to aby wieksza ilosc wizazanek mogla sie wypowiedziec co do tego pomyslu. Za sprawa watku mirci14 ( https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243914&p age=2 ) wpadlysmy na pomysl stworzenia nowego podforum w dziale "Moda" na ktorym dziewczyny tworzac kazda swoj watek ( zatytulowany wlasnym nickiem aby bylo to czytelne ) wklejaly by fotki swoich ciuchow, a inne wizazanki pomagaly by im tworzyc z tych ciuchow zestawy ( wlasnie na takiej zasadzie jak w watki mirci14 ) Podforum moglo by miec nazwe np My Style Diary ( piszcie swoje propozycje jezeli cos wam wpadnie do glowy ) mozna by tam przeniesc tez watek z modowego MSDpp.
Pisalam juz do Meariel i wklejam wam co mi odpisala ( mam nadzieje ze moge to zrobic? ![]() Cytat:
Cytat:
I wlasnie w zwiazku z tym zakladam najpierw ten temat z glosowaniem, zobaczymy jaka bedzie wasza opinia na ten temat i jezeli bedzie pozytywna to zalozymy watek na technicznym, ktory poprzemy wynikami sondy ![]() EDIT: Mysle ze utworzenie podforum bedzie mialo zwiazek z tym ile osob faktycznie jest chetnych do zakladania swojego watku i umieszczania ciuszkow. Jezeli zdecyduja sie np 3 osoby to wiadomo ze nie ma sensu specjalnie zakladac nowego podforum ( tak jak napisala zaczarovana ) ale jezeli bezie na to tyle chetnych co np w samym watku MSDpp to uwazam ze warto ![]() EDIT2 Osoby glosujace prosze rownoczesnie o wypowiadanie sie w watku i uzasadnianie swojej decyzji! ![]() Edytowane przez Marua:) Czas edycji: 2008-03-24 o 10:18 Powód: Dopiska |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZAGŁOSUJ! Nowe podforum w dziale o modzie!
Jestem na nie, wg mnie wystarczy wątek a niecałe podforum.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Według mnie super pomysł. Głosuje na tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Uważam, że to bardzo dobry pomysł.
![]() Myślę, że nowe podforum 'zainspiruje' dziewczyny do zakładania tam wątków. Przecież często pojawiają się pytania 'z czym to nosić', 'pomóżcie mi wybrać strój' itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
też jestem na tak... bo zakładać tu wątki, to się bałagan będzie robił, a tak będzie na miejscu wszystko...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie, jezeli bedziemy mialy ochote potworzyc troszke wchodzimy w podforum, w watek ktorejs (
![]() ![]() Jezeli np ktos wybiera sie na wesele moze wrzucic 3 swoje kiecki 4 pary butow i 5 rodzaji dodatkow a my pomozemy dobrac odpowiednie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja np nie wyobrażam sobie jak kilkadziesiąt osób ma wkleić w jednym wątku swoje ubrania... Byłby taki bałagan, że nikt nic, by nie znalazł..
Jestem stanowczo na tak! Dla mało kreatywnych osób na pewno będzie to zbawienie. Ja na 100% założę swój watek ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Pomysł bardzo fajny i pożyteczny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
jestem jak najbardziej za tylko nie wiem czy z nie wyjdzie z tego taki słomiany zapał- na początku podforum ruszy pełną parą a potem będzie cisza.. oby nie. spróbować można i wierzę, że się uda
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jestem na "nie wiem".
IMHO, bardziej przydalo by sie podforum pod tytulem "co sadzisz o", bo szukam na modzie watku pt. "buty", a tam 3/4 watkow "co sadzisz o tych butach", "podobaja Ci sie te buty" etc. ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
zdecydowanie jestem na tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
W watku MSDpp dziewczyny non stop wklejaja jakies zestawy, przeciez dokupujemy sobie nowe ciuszki wiec mozna je tam dodawac i beda kolejne mozliwosci.
Jezeli juz ktoras z nas stworzy jakis zestaw moze tez dodac wlasna propozycje pasujacej bizuteri np z allegro, cos dzieki czemu za mala kase bedzie mozna ozywic calosc i dodac wyrazistosci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
jestem na tak
![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fakt, tych watkow jest masa.... Moze i takie podforum udalo by sie stworzyc. Czasami nie mam ochoty pzregladac kto jakie ma watpliwosci co do zakupu ciuchow, a musze wtedy przekopywac sie przez tone tych tematow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Jestem na tak.
Można by było stworzyć też oddzielne podforum z cyklu "co myślicie o". Jeżeli już porządkujemy to fajnie, gdyby wszystko znalazło się w jednym miejscu. Wiadomo będzie gdzie co szukać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Jestem na TAK
![]() Dość długo już jestem zalogowana na Wizażu, ale na modę nigdy nie zaglądałam (dłaczego? nie wiem ![]() Ale od jakiegoś czasu się poprawiam ![]() Wydaje mi się, że takie podforum byłoby całkiem ciekawe i pomocne. Dla niezdecydowanych, tych, którzy nie mają pomysłów do tworzenia fajnych zestawów, dla kogoś, kto ze swoich dawnych ciuszków chce stworzyć jakieś nowe połączenia. Wiadomo,ze nikt (?) nie bedzie fotografował wszystkich swoich zbiorów ![]() Ale niektóre rzeczy, z którymi mamy problemy (nie wiemy do czego to mozna nosic)... Mozna podpatrywać jak inne osoby kompletują stroje, czegoś się douczyć czy zyskać nowe spojrzenie na niektóre połączenia... A na pewno łatwiej bedzie się odnaleźć, gdy dla takich wątków będzi osobne podforum... Bo tak bez podforum zginą pośród innych wątków.
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jestem na TAK
Nie będę pisać uzasadnienie bo dziewczyny w postach powyżej zawarły już wszystko ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie trzeba pytać na co ja jestem
![]() Oczywiście, że na TAK ![]() Tylko mam pytanie: czy można przekopiować tak jakby cały wątek do tego podforum? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie ze tak, mozna go poprostu przeniesc. Wiec sie nie martw o swoj watek ![]() PS. Szkoda ze osoby glosujace na NIE nie uzasadniaja swojej decyzji.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Jak najbardziej na tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
fajny pomysł,jestem na tak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Tak
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Jestem na tak.
Co chwilę pojawiają się wątki w stylu 'pomóżcie mi dobrać strój', 'co założyć na wesele?' itp., więc myślę, że dobrym pomysłem jest zgromadzenie tego w jednym miejscu... wygodniej będzie też przeglądać wątki tego typu w poszukiwaniu inspiracji ![]() A nazwa "My Style Diary" wg mnie jest bardzo dobra ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
tak tak tak
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
jestem na nie.za małe przedsięwzięcie jak na całe podforum.
![]() |
#28 |
BAN stały
|
jestem na tak, bo uwazam ze warto rozdzielic forum na ktorym dyskutuje sie o trendach od tego, gdzie ludzie zamieszczaja konkretne pytania dotyczace swojej szafy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Również jestem na tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Jestem oczywiście na tak
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.