|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dior HydrAction, Fekkai, Vichy, Kryolan - dokładki::..
Scrub H&M pojemność 270 zużycie znikome.
![]() Niemiecka firma Carena produkująca bardzo popularne w niemczech kosmetyki pielęgnacyjne, pojemność to 250 ml. a zużycie nikłe.
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Podsumowując
![]() Na ile byś wyceniła ten zestawik: - Estee Lauder Hydra Complete krem do cery suchej 7 ml - YR - aksamitny balsam do ciała o zapachu maliny - Body scrub H&M piękny zapach praktycznie nowy. - Peeling do ciała idealnie wygładzający Dr Ireana Eris malinowy. pozostalo jakies 30% ze 225ml. - Nawilżająca pielęgnacja dla skóry suchej i wrażliwej. Idealny po opalaniu. to jest żel pod prysznic |
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
A więc tak estee lauder ok 40 zł.
Balsam YR ok. 20 zł. Scrub H&M jakieś 25-30 zł. Peeling 7 zł. Żel Carena jakieś 30-35 zł. oczywiście podaje ceny orientacyjnie bo nie mam przelicznika w głowie ![]() czyli reasumując jakieś : 135 zł. Co jesteś w stanie mi oddać? jakie zuzycie jest eyelinera, jaki to dokładniej kolor? cień to tester tak? i czy Kryolan jest bardzo jasny bo ja bladzioch jestem.
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kryolan jest jasny, porównywalny z EL Lucidity Transparent 06 ![]() I te dwie rzeczy na pewno mogłabym oddać. Cień Diora to tester, zużycie niewielkie i mam opory z jego wymianką, bo nie wiem, czy jednak nie powinnam go wymienić na coś, co jeszcze bardziej mi się przyda
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Może jednak potrzebujesz czegoś z kolorówki, albo jeszcze czegoś innego chętnie, poszukam, zresztą podoba mi sie jeszcze kilka innych rzeczy u Ciebie
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja pomyślę na spokojnie W końcu nigdzie nam się nie spieszy
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
hm
nie śpieszy a ja preferuję większe wymianki Mam jeszcze : *Nawilżający balsam do ciała o zapachu truskawki H&M ubytek nikły z 55ml *i do kompletu Spryskiwacz do ciała dający poczucie naturalnej świeżości także o zapachu truskawki H&M kilka razy użyte ubutek nikły z 55ml *Nowy w kartoniku nawilżający krem na dzień do skóry normalnej i mieszanej Johnsons&Johnsons *Ożywczy żel do mycia twarzy Brzoskwinia i Mleczko migdałowe Avon praktycznie nowe 125ml *Odświeżający tonik z witaminami do każdego typu cery Avon solutions pozostało ok.50 ml z 200ml *Mgiełka do włosów nailżająco-ochronna Jantar ok 130ml z 200 ml. *Nabłyszczająca maseczka bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych Morela i Mandarynka pozostało jakieś 40% *Clarins, Doux Gommage Polissant Gentle Exfoliating Refiner Delikatny krem zluszczający z mikrokuleczkami 5 ml. jeżeli szukasz czegoś z kolorówki to napisz dokładniej co Cie interesuje ![]() |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Z kolorówki tak jak pisałam, prawie wszystko mam
![]() Mogę się skusić na coś MACa, jakieś fajne ciemne cienie (fiolety, granaty, na pewno nie zielenie), lub jakieś czerwone-bordowe. Na pewno nie szukam błyszczków, róży, rozświetlazy (no chyba, że masz coś fajnego )Na pewno wolałabym coś z górnej pólki, bo nie chciałabym się wymieniać "na drobne" w przypadku kolorówki
|
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
znalazlabys cos u mnie za:
* SEPHORA - spray nadający cerze blask, zostało ok 80% * Kryolan Dermacolor sypki puder do utrwalania makijażu w kolorze P3 jasny beż - duze opakowanie 60g, zostało na pewno ok 80%, za coś fajnego
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
* GIVENCHY PRISMISSIME CACHE CACHE - paletka 9 cieni, kilka razy testowana, jak nowa, zeszłoroczna limitowanka
coś u mnie wzamian?
|
|
|
|
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
z poza wątku:
4 clinique teddy bear używane na życzenie foto, kupione przeze mnie w douglasie biżuteria srebrna pr 925 z nat kamieniami firma Jubitom i Jantar załączam foty z gotyckich rzeczy to tylko ciemno wiśniowe glany HD na grubszejpodeszfie rozmiar 40 ale wierzchy z przodu ścierane |
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
A z tego co wypisalam?
![]() a tusze? poza wątkiem mam clinique high impact optimal. nowy kilka razy użyty. |
|
|
|
|
#134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za klinikowymi cieniami nie przepadam, a więcej glanów mi nie trzeba ![]() Jak nic więcej na razie nie masz, to zapraszam, jak będziesz robić dokładkę ![]() Cytat:
otwartych więc raczej też nie ![]() Z tego co wypisałaś pewnie coś tam bym znalazła, ale niekoniecznie chciałabym za to wymienić cień diora
|
||
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
POdoba mi się jeszcze to serum nabłyszczające, z Twojego wątku.
A może masz coś jeszcze ciekawego z kolorówki górnopółkowej poza wątkiem? ![]() Preferuje większe wymianki, wole pozbyć się kilku niepotrzebnych mi kosmetyków za coś co będe używać.
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może coś jeszcze bym wynalazła z kolorówki, ale na razie nie wiem, czy Ty miałabyś coś fajnego dla mnie
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Musiałabys mi powiedzieć konkretniej czego szukasz, z MAC'a nic nie mam.
nie wiem xD te cienie ktore CI proponowałam to masz zdjęcia, tak to nie wiem co mogę jeszcze wymyslic. Na pewno chce sypki puder i eyeliner Dior'a. To co proponujesz? Jestem otwarta na propozycje.
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tych cieni, których zdjęcia wkleiłas, niestety nic. Może zróbmy tak, że przez weekend pomyślimy - Ty nad tym, co ewentualnie mogłabyś jeszcze mieć, a ja pomyślę, co bym chciała z tych rzeczy, które już tu wypisałyśmy, za puder i liner A jak wymyślisz co jeszcze mogłabyś oddać i by mi się spodobało, to będziemy kombinować nad powiększeniem wymianki
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
hm, wiesz co ja już raczej nic wiecej nie znajde bo sama nie wiem pod jakim kontem szukać
![]() Po prostu wymieńmy się na puder i liner a za reszte może przy innej okazji gdy zrobie dokładkę ![]() Co Ty na to?
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja pomyślę, co bym chciała za te dwie rzeczy i w ciągu weekendu dam Ci znać. |
|
|
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
a czego potrzebujesz
? bedzie latwiej szukac
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
ok
to zarezerwuj je dla mnie czekam
|
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
PRISMISSIME CACHE CACHE - może coś ode mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=252308 |
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
raczej pielęgnacja niż kolorówka, ale niekoniecznie.
Pisz co masz, to może coś wymyślimy ![]() Wstępnie są zarezerwowane, a ja cały czas myślę i nie do końca jestem przekonana, czy na pewno chcę te dwie rzeczy wymieniać tak "na drobne" ![]() Gdybyś miała cos jeszcze do wymianki - daj znać. Cytat:
Czy masz coś poza wątkiem? ![]() ok, rozumiem. |
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
To co robimy?
|
|
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
odpisałam u mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.