|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Orbitrek
ja juz jezdze na 3 a nie na 1
jeee
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a napiszcie mi proszę jakie macie orbiterki a jeśli ćwiczycie gdzieś na siłowniach itp. To jaki byście poleciły strasznie się napaliłam że taknapiszę na orbiterek ale u mnie nie mamgdzie chodzić więc jestem zmuszona do kupna więc chciała bym żeby nie był zadrogi chodzi mi o średnia cene ale przedewszystkim jakiej firmy ?? Jaki model bo jak czytam że skrzypi jeczy obluzowuje sie itp. itd to mi ręce opadaja bo tak to nigdy nie dobiorę właściwego
A przydało by mi się zrzucić chcoiaż z 5 kg Mam w domu steperek ale jest cieżki a wiem że na orbiterku lepiej się chodzi i to mnie przedewszystkim kusi
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro wyjeżdzam na tydzień, więc orbitrek będzie musiał troche poczekać
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Jade do Kudowy Zdrój
![]() Własnie. Gdzie jesteś Śnieżynko?
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj poszłam rano pobiegać. Dziś może poćwiczę na orbitreku.
Dziewczyny co do obciążenia to nie można wciąż ćwiczyć na tym samym bo organizm się przyzwyczaja do takiego wysiłku i przestaje reagować. Treba go zaskakiwać. Dlatego ja zwiększam obciążenie. I mięśnie mi nie rosną. Poczytajcie sobie posty moderatorów na innych wątkach. Kobieta nie jest w stanie zbudować wielkich mięśni. Zwłaszcz jeżeli jest na diecie z bilansem ujemnym. Zeby rosły mięśnie trzeba odpowiednio się odżywiać. I mamy zbyt mało testosteronu. Dlatego mężczyźni łatwiej budują masę mięśniową.
|
|
#128 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() To Wy sie tu ukrylyscie... Sniezynko serdeczne gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mirelllko, Anulko kg ubywaja?? Ja sie przerzucilam z orbitreka na rowerek Swieze powietrze, km szybciej mi mijaja jak na orbiteku Zeby nei bylo, ze z niego nie korzystam, to w wolnej chwili, jak mi sie zachce i pada na dworzu to sobie cwicze W tym tyg go sobie daruje, bo codziennie bede na basenie, wiec plywanie juz mnei wymeczy...Widze, ze dobrze sie trzymacie i mobilizujecie sie nawzajem ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Mi na szczęście zastój się skończyl i waga powoli ruszyła w dół. Na razie niewiele, ale obwody lepiej. Myślę że do wakacji wejdę w moje 36.
|
|
#130 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, ze widac efekty wtedy jeszcze bardziej chce sie cwiczyc... Ehhhh Wy to macie ta mobilizacje
||||||||||||||||||||||
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do dzis są zbyt umiesnione ![]() ale inne kobiety tez mają miesnie, pewnie ze nie wyrobisz sobie miesni jak facet ale napewno sobie wyrobisz ja cwicze juz baardzo długo i dopiero 3 kg w dół, ale to pewnie dlatego ze moja dieta nie jest rewelacyjna, ale talia zrobiła mi sie wezsza
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
nio to masz slabe obciazenie .. ja 8 prawie wogole nie moge ruszyc ... a chodzi mi o to ze 3 a 1 to dla mnie bez roznicy na 4 czuje spory opor .... u mnie miedzy jest duza roznica .. wiem ze na niektorych orbitrekach to miedzy 1 a 8 jest mala
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis mi sie nie chciało wejsc ![]() tylko sie troche porozsciagałam |
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Mam pytanko kiedy powinno sie rozciagac przed cwiczeniami na orbitku czy po? |
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
No jestem, jestem
Ale milo, ze o mnie jeszcze pamietacie ![]() Poczytuje Was regularnie, tylko nie zawsze cos pisze U mnie wszystko w porzadku, waga za mocno nie pnie sie w gore, wiec nie jest zle ![]() Natomiast jesli chodzi o wyrobienie miesni na Orbitreku to Mirelkaa ma racje, jest to mozliwe. Na pewno nie rozbudujemy miesni, jak mezczyzni, ale faktem jest ze przy regularnych cwiczeniach na wysokich obciazeniach jest mozliwe wyrobienie sporej wielkosci miesni, ale to tez zalezy od budowy ciala. Ja nigdy sie nie rozciagalam przed ani po Orbitreku, ale oprocz tego skakalam na skakance, krecilam hh i robilam gimnastyke To uwazalam za swoje rozciaganie ![]() Pijcie duzo wody, nie zapominajcie o tym to bardzo wazne. Godzinka dziennie wystarczy, ja jak durna kiedys cwiczylam po 2h ale uswiadomily mnie dziewczyny, ze to blad. A co najwazniejsze pamietajcie o EFEKTACH !!! Sa powalajace, a do cwiczen idzie sie przyzwyczaic, z czasem jak sie nie cwiczy to zaczyna ich brakowac. Nie ma nic za darmo, wiec nie rezygnujcie z marzen tylko dlatego, ze musicie sie troszke pomeczyc. Mnie, jak w Polsce zobaczyli to szczeki im opadly, a jak tydzien pozniej powiedzialam, ze jestemw ciazy to sie smiali, ze jestem zjawiskiem nadprzyrodzonym Kobiety w ciazy tyja a ja chudlam ( nie wiedzialam, ze bylam juz w ciazy ) Warto cwiczyc !!! Wiec tylki z fotela i jazda na Orbitrka Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i nie pozwolcie by watek umarl, ja wroce ok 3 m-ce po porodzie i watek musi na mnie czekac ![]() POWER = Sexy, jedrne, szczuple cialko
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu 2 h nic nie dadza? ![]() dzis napewno bede cwiczyc za to ze wczoraj sobie odpusciałam |
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
300 kcal spalone
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
395 kcal spalone
Tak się zastanawiam, czy przy ćwiczeniu na najmniejszym obciążeniu też się trzeba rozciągać? Bo taki trening chyba mięśni nie rozbuduje?
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
300 kcal spalone
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie wszyscy się mnie pytaja co robie ze cały czas chudne
![]() az sie bje na wage wejsc
|
|
|
|
#143 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mirelllka i bardzoi dobrze, ze chudniesz
i ze inni to zauwazaja Dziewczyny, ja mam rowne 4 tyg na wysmuklenie swojej sylwetki Ano tylko 4 tyg, bo moj TŻ wyjechal na m-c do Niemiec i po tym, ze wygladac jeszcze lepiej, jak teraz ![]() Ooooobym tylko miala checi bo wole nic nie p[lanowac, bo jak zaplanuje juz, ze mam ciwiczyc to cwiczyc nie bede, bo nie bedzie mi sie chcialo 4 liter podniesc
|||||||||||||||||||||
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz rade
|
|
|
|
|
#145 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mirellko chyba bede musiala tak zrobic
w sumie wyskokow zadnych nie powinno byc, bo zebym cos zjadla slodkiego/tuczacego muslalabym isc do sklepu, a ze by mi sie nie chcialo sie wiadomo ![]() Zobacze co mi z tego wyjdzie
|||||||||||||||||||||
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
45 minut zaliczone
|
|
|
|
#147 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja zaczynam od nowa czyli 17 min zaliczone
|||||||||||||||||||||
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Mirelko to super że chudniesz
zgadnij_MS super, że się wzięłaś Ja dziś siłowo i orbitrek. Razem 1,5 godziny. A jutro pobiegam.
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
300 kcal spalone
![]() wydaje mi sie ze tyle mi wystracza ![]() nie potrzebuje więcej spalac ![]() az sie boje na wage stanąć chce miec do wakacji spokój i osiągnąc wymarzony cel, zostało juz mało czasu, a nie chce cwiczyc w wakacje ![]() a wy bedziecie cwiczyc w wakacje?
|
|
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
Ja będę napewno
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

jeee

A przydało by mi się zrzucić chcoiaż z 5 kg