![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cena zależy od rodzaju i liczby dań. Możesz ustalić sobie menu np. za 7 dań gorących z napojami, bez alkoholu wychodzi około 150zł. Za 5 dań wyjdzie kilkanaście złotych mniej w zależności od tego jakie dania wybierzesz. W cenie nie ma stołu wiejskiego ani pieczonej świni (można zamówić za dodatkowa opłatą).
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |||||
Rozeznanie
|
/9/
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam zamiar wyjąć jakaś ładną rożyczke z bukietów, które dostaniemy, bo tez welonu mieć nie będę.
![]() |
#123 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do spotkania to tak jak powyzej napisalam:0Kiedy,gdzie,o ktorej? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
A ja pytanie trochę z innej beczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Para młoda mogła sobie tam swoje rzeczy trzymać i to jest bardzo fajne. Można tam zanieść prezenty i przechować zebrane pieniądze. 2. Rano przespać się kilka godzin.
![]() |
#126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe no ja tak myślę, ale nie wiem czy to jest dość przekonujący argument dla "świeżo upieczonych mężów" ![]() ![]()
![]() |
#127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Nie będzie go miał po weselu, bo po prostu padnie.
#129 |
Zadomowienie
|
Hehe,a propos nocy poslubnej to ja ostatnio z tz'tem doszłam do wniosku,ze zanim odespimy,to noc poslubną tak chyba z tydzien po weselu sobie zrobimy,zeby byc swieżym i rześkim !! Tylko nie wiem czym to się skończy
![]() ![]()
#131 |
Raczkowanie
|
Możecie polecić jakiegoś fajnego kamerzystę?
w następnym tygodniu jedziemy podpisać umowę z zomerem wiecie może ile kosztuje u niego ta fotoksiążka? Widzę że nasz wątek powoli się rozkręca ![]() A słyszeliście cos o zespole galileo bo u mnie grają i ciekawa jestem czy któraś z was była na weselu jak oni grali? |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny poszła nastęna porcja zdjec- kto jeszcze nie dostał, poproszę o mail. LENKO, KRUSZyNKO podajcie maile to Wam wyśłę! AHA, jeszcze raz chciałam WAM bardzo, bardzo podziękowac za wszystkie miłe, ciepłe słowa, za życzenia i komplementy na nasz temat, cieszę się, że zdjęcia Wam się podobały. Wiecie, naprawdę byłam tego dnia przeszczęśliwa- życzę i Wam tego samego. Mój Maż też marudził, że tak na szczegółach sie skupiam, że pół Lublina np za jego karwatem zjeździłam - po obejrzeniu zdjęć powiedział super to dobrałaś, teraz widzę jak to wszystko gra ze sobą. komplement od Męża był tym najpiękniejszym. ![]()
![]() ![]() "w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C. Edytowane przez indygo79 Czas edycji: 2008-04-17 o 15:39 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Jeśli i ja bym mogła obejrzeć zdjęcia,to bym bardzo prosiła
![]() Jeśli chodzi o piosenkę Tomczaka,to jest przecudna.My będziemy tańczyć walca wiedeńskiego, raczej jedną z nich,chyba że znów zmienimy zdanie ![]() http://www.wrzuta.pl/audio/d1IcBi633B/walc_wiedenski http://nerissa.wrzuta.pl/audio/sH9Be...walc_wiedenski
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Mi kręcić będzie Emka - strasznie podobają mi się ich filmy, robione z pomysłem - na początku np. efekt starego filmu lub pokaz slajdów ze zdjęciami z dzieciństwa
![]() http://www.emkafilm.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Indygo79 Spóżnione i szczere życzenia wszystkie najlepszego i żebyś zawsze była tak szczęśliwa jak teraz
![]() Jeślibyś mogła wysłać to proszę o zdjęcia byłabym wdzięczna: kamilakozak@op.pl Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-17 o 20:52 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Ok. 3 godziny filmu, 3 komplety płyt 1200 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Przejrzałam ich stronę i nawet mi się podoba trudny wybór mnie czeka dzięki za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() ![]()
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A zespołu niestety nie znam,więc nie pomogę ![]()
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Ja osobiście polecam Pana Grzegorza Siwka. To jest jego strona www.profil.net.pl ale mało tam zamieścił, i się nie dziwię nikt nie będzie za darmo rozdawał swoich pomysłów.Za dojazd nie bierze dodatkowych opłat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Indygo dzięki za zdjęcia super wyglądaliście i tacy uśmiechnięci, szczęśliwi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
a ja jako kamerzyste polecam P.Waldemara Serafina tylko u niego jest taki minus ze sporo kosztuje;( ale to co potrafi sklecic jest nie do opisania i tak jak kolezanka nie radzielabym oceniac po stronie internetowej bo dopiero ich zasob jaki maja w biurach robi wrazenie
![]() A takie mam jeszcze pytanko ![]() Jesli chodzi o noc poslubna to ja mysl ze nie dam rady;( do imprez nie bardzo jestem przyzwyczajona tak juz od jakiegos czasu ![]()
#145 |
Zadomowienie
|
Indygo widać ,że impreza była po prostu full wypas
![]() Powtórzę jeszcze raz,ze te zdjecia pokazują dwoje przeszczęsliwych ludzi ![]() ![]() Tak jak napisała niunka1985 potwierdzam,ze p.Serafin robi sup[er filmy,ale tez i odpowiednio sie za to ceni,niestety... niunka a co do zawieszek to nie wiem,gdzie tak od reki można dostać,a na allegro nie patrzyłaś?
#146 |
Raczkowanie
|
[quote=niunka1985;7261574]
A takie mam jeszcze pytanko ![]() Zawieszki na alkohol mozna dostac w studio dekoracji na Głębokiej, tylko to sa same wierszyki bez imion, bo są już gotowe, jeśli sie nie myle to 25 szt zawieszek kosztuje 16 zł. Mam nadzieje ze pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Co do zawieszek to się zastanawiam czy jest sens, no bo w zamrażarce to papier rozmięknie, i jak się każdą jedną wyjmie to trzeba będzie zakładać a nie wiem co na to nasi tatusiowie, bo to oni będą wódkę roznosić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Dzięki serdeczne za pomoc myślę że niedługo już coś wybiorę, zaraz przejrzę stronki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Mam pytanko dziewczynki jeszcze jedno.
Co się niesie w prezencie dla rodziców narzeczonego , jak idzie się z rewizytą po zaręczynach. Słyszałam że się alkoholu nie powinno nieść... i zupełnie nie wiem jak to z tym jest co można a czego nie można... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja myslałam że sie weźmie flaszke i bedzie ok,ale skor nie to co?! qrde ale naskrobałyście..tydzień mnie nie było a teraz mam zaległości! jeśli chodzi o udzielanie się to postaram sie nadrobić bo ten tydzień miałam wyrwany z życiorysu... co do spotkania to jak termin bedzie ok to i ja chętna ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.