|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique, Chanel, Dior, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – ogromny wątek, zapr
Agnieszko nie moge jeszcze nic powiedzieć ( nie miała baba problemu zachciało jej się robić uprzejmość zalatanej siostrze ). Córka jej choruje - nie miałam mocy dziś jej złapać.
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Clinique, Chanel, Dior, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – ogromny wątek, zapr
Rozumiem, ale przyznam szczerzez, że jeśli coś mi wpadnie w oko, za którąś z tych rzeczy, raczej dłużej nie będę zwlekać.
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście - nie chcę Ci niczego blokować. |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Piers do przodu
|
Agnieszko - a odlałabyć nieco Escady za moje Obssession?
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko jeśli się nie spóźniłam - jestem chętna na kakao i krem do rąk za miniaturkę Azzaro
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Oj raczej nie. Escade mogłabym odlac tylko za jakiś zapach armaniego lub escady.
|
|
#127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Skoro już jestesmy umówione co do przedmiotu w3ymianki, to zapraszam na PW, żeby wymienic się adresami
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Agnieszko, ponieważ mój lakier fuchsine znika w zastraszającym tempie, wracam do Ciebie w pokorze ;-) z następującym pytaniem: 1. czy Twój lakier jest świeży (tzn lejący) - pytam, bo mój niestety już gęstnieje...oraz 2. czy za moją Noa oddałabyś lakier Chanel + odlewkę szamponu Kerastase - a jeśli tak, to jak duża byłaby to odlewka? Chyba, że masz na zbyciu inne kolory lakierów Chanel, może tak udałoby się nam dojść do porozumienia? Pozdrawiam serdecznie!
|
|
#129 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Clinique, Colour Surge Eye Shadow, Super shimmer – kolor 308 sparkling sage (delikatna, stonowana, intensywnie połyskujaca zieleń, piękny rozświetlacz w intrygujacym kolorze), kartonik, kilka razy testowany, używany aplikator, ubytek 1%, waga 2,5 g (data ważności 07.2007, ale nie stracił nic na jakości miekko się rozprowadza i utrzymuje na powiece cały dzień).
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ile tu masz fajnych rzeczy No ale nic, nie mam zbyt cennych rzeczy do oddania więc zapytam tylko o jedną:Estee Lauder, Pure Color EyeShadow – cień do oczu w kostce lodu, kolor 22 rosetta stone (bardzo jasny matowy róż), kilka razy użyty, pozostało 95% z 1,7 g (tylko w tym jednym wypadku nie jestem pewna oryginalności, bo był to nieudany prezent) Znalazłabyś coś u mnie za ten cień? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
moze teraz cosik u mnie? miałam dokładke |
|
|
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam na zbyciu innych kolorów lakierów chanel, ale pamietam, ze podobała Ci sie szminka w odcieniu lakieru (fuchsine). Sam lakier jest taki jak w opisie - świezutki, bardzo płynny, bo trzymam go w lodówce (polecam ten sposób przechowywania lakierów do paznokci, odzywek, itp). Gdybym zgodziła sie na Twoja propozycję (lakier+kerastase za cacharel), musiałabym Ci oddać 400 ml szamponu, a to zupełnie mi nie odpowiada. Odlewka, to dla mnie góra 100-200 ml, tak,żeby wypróbować. Zatem mogę zaproponować tylko następujaca wymiankę: szminka hydrabase i lakier chanel oraz 110 ml kerastase za Twoja Noę. Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
#133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mogłabyś mi wkleić tutaj zdjęcie swojego obsession?
|
|
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- Effaclar K La Roche-Posay - krem do cery tłustej i trądzikowej, data ważności: 05.2010, zużycie: zostało ok. 1/3-1/4 tubki, otwarty ok. 2-3 miesięcy temu (nie pamiętam dokładnie) - Odlewka balsamu nawilżającego do ciała Gosh - wersja classic, data ważności: 09.2010 (dopiero co kupiony), podzielę się odlewką 200-300 ml, bo mam całe 500 ml ![]() (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1310,gosh-moisturizing-body-lotion-moisturizing-body-lotion-classic-argan-oil.html) - Płyn micelarny Effaclar - 1 buteleczka 15 ml i w drugiej zostało ok. 8 ml (trochę wypróbowałam) I to by bylo na tyle Co o tym sądzisz?
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
A możesz opisać kolory swoich podkładów? I może jeszcze przypomnij, co Ci sie u mnie podobało...
|
|
#136 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dorzucę jeszcze 3 próbki po 3ml Effaclar-u K, bo tak patrzę na tą tubeczkę i to raczej 1/4 jest (choć trudno ocenić, bo nowa tubka nie jest napełniona maksymalnie). W każdym bądź razie jak dorzucę próbeczki to będzie uczciwiej (9 ml czyli prawie 1/3 kremu) A czy Gosh-a może być 200 ml? Bo taką mam buteleczkę wolną w tej chwili (oczywiście czyściutka, wyparzona). Za to mogę dorzucić jeszcze ok. 12 ml (z 15 ml, raz wypróbowałam) toniku zwężającego pory Effaclar LRP, miałabyś komplet Napisz proszę czy jesteś zainteresowana
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapraszam na PW
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
Yves Rocher, Spa Energie Vegetale – Serum ujędrniająco-Wyszczuplające, doskonałe oceny na KWC, mój ulubiony kosmetyk tego typu, kupiony na zapas, więc mogę oddać tylko za coś wyjątkowego, nowy, 150 ml, ważny do 04.2009 Yves Rocher, Spa Energie Vegetale – Serum Ujędrniająco-Napinające do biustu, nowe, folia, ważne do 06.2009 ? |
|
|
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#141 |
|
Piers do przodu
|
Agnieszko oczywiście mogę Ci wstawić zdjęcie choć perfumy są w atomku od gwaihally bo mi się atomizer we flakonie zepsuł więc musiałam go "rozprawiczyć" i przelać zawartość ...
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
mam nowy wątek |
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Moze cos u mnie za: Yves Rocher, Relaksujący olejek do masażu z eukaliptusem – nowy, 150 ml, ważny do 10.2010. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Chyba jednak nie zdecyduje się na taka wymiankę, bo myślałam, że obsession to miniaturka a nie odlewka.
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
może cos u mnie Ci sie spodoba?
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dwa błyszczyki Too Faced Lip Injection powiekszające usta - zuzycie na zdjęciu Chodzi mo konkretnie o ten mniejszy błyszczyk w kolorze rózowym. Jaka on ma pojemność? Jaka wymiankę w oparciu o pozyższe rzeczy (najchętniej oddam Aurigę (pozostała juz 1/4 nie 1/3, bo cały czas używam) i YSL)) mogłabyś zaproponować?
Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2008-04-20 o 15:42 Powód: dokończenie zdania |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, nic.
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciezka sprawa, bo pojemnosci nie ma na opakowaniu. Blyszczyk byl czescia zestawu i jest to mini wersja. Dla porownania - blyszczyk Revlon na zdjeciu ma 5,9ml. Na tej podstawie oceniam, ze ten malutki Lip Injection moze miec 2,5ml ![]() Byl uzywany i nie jest pelen. Rozumiem , ze chcialabys obydwa blyszczyki? Co chcesz za nie oddac? Zaproponuj cos pierwsza ![]() Edit: to moze auriga i ysl za blyszczyki? Edytowane przez Lipglossjunkie Czas edycji: 2008-04-20 o 17:02 Powód: Porpozycja |
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem, jak najbardziej za taką wymianką, więc poproszę o PW edit: p.s. dorzucę Ci jeszcze błyszczyk Sisleya (jest już wpardzie gęsty, ale daje fajny efekt miedzianych migoczących ust), jesli byłabyś zainteresowana.
Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2008-04-21 o 08:11 Powód: p.s. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.