Jakie dodatki do White One 176 ??? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-03, 09:19   #121
zdenka0
Przyczajenie

Dot.: Jakie dodatki do White One 176 ???

Cytat:
Napisane przez kocurazab Pokaż wiadomość
A jak wygląda hiszpańska halka?
Niestety nie mam zdjęcia samej halki Jak już wcześniej pisałam halka jest obcisła od pasa aż do kolan, potem się rozszerza. Nie ma koła natomiast ma kilka warstw tiulu co powoduje, że od kolan suknia zaczyna się rozszerzać i wg mnie ładnie układać.
zdenka0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-17, 19:59   #122
midnite
Raczkowanie

Dziewczyny co tu tak cicho Jak tam przygotowania? Ja przeszłam po kilku sklepach z butami ślubnymi i jestem załamana wyborem i cenami, chyba zaryzykuje i zamówię coś przez internet. Juro wybieram się także do hurtowni materiałów szukać tiulu na welon, aż się boję czy znajdę cokolwiek w kolorze naszej sukni. Powoli rozglądam się także za biżuterią, macie już coś? Jak tak to pochwalcie się
Do mojego ślubu jeszcze 87 dni a Wy jak, denerwujecie się??
Jeżeli któraś będzie już PO niech koniecznie zda relację jak nasza suknia się sprawiła.
Pozdrawiam wszystkich
midnite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-17, 20:05   #123
kocurazab
Zadomowienie

Witajcie
Dawno nikt tutaj nie zaglądał.
Chciałam się Wam pochwalić, że zamówiłam sobie na allegro kilka rzeczy do ślubu
Tzn halkę do sukni, rękawiczki, bolerko, zestaw welonów (krótki + długi 3 m) Obecnie jestem na etapie czekania na Pana listonosza Ciekawa jestem, jak w realu będą wyglądały rzeczy, które zamówiłam... Mam nadzieję, że nie będę rozczarowana Zobaczymy...
Sama jeszcze nie wiem czy założe te bolerko, czy też rękawiczki. Pewnie zależy jaka będzie pogoda. Bo gdyby było ciepło, to ten welon w zupełności by mi zakrył ramiona i nie byłabym taka roznegliżowana w kościele, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu
Butów nadal nie mam Już mnie nogi bolą od szukania. A tu ciągle nic i nic...
A jak u Was?

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez midnite Pokaż wiadomość
Dziewczyny co tu tak cicho Jak tam przygotowania? Ja przeszłam po kilku sklepach z butami ślubnymi i jestem załamana wyborem i cenami, chyba zaryzykuje i zamówię coś przez internet. Juro wybieram się także do hurtowni materiałów szukać tiulu na welon, aż się boję czy znajdę cokolwiek w kolorze naszej sukni. Powoli rozglądam się także za biżuterią, macie już coś? Jak tak to pochwalcie się
Do mojego ślubu jeszcze 87 dni a Wy jak, denerwujecie się??
Jeżeli któraś będzie już PO niech koniecznie zda relację jak nasza suknia się sprawiła.
Pozdrawiam wszystkich
Midnite widzę, że i Ciebie zaniepokoiła ta cisza
Mi do ślubu zostały 52 dni a jeszcze tyle do zrobienia i załatwienia....
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-17, 22:09   #124
midnite
Raczkowanie

He he mi do ślubu pozostało 87 dni ale jestem przerażona jak to szybko biegnie czas. Trzeba zacząć ostro roznosić zaproszenia i dogrywać wiele spraw, ehh Leci czas
Stary 2009-06-17, 23:21   #125
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
He he mi do ślubu pozostało 87 dni ale jestem przerażona jak to szybko biegnie czas. Trzeba zacząć ostro roznosić zaproszenia i dogrywać wiele spraw, ehh Leci czas
My ostatnie zaproszenia rozdaliśmy w ten weekend. Teraz czekamy na potwierdzenia przybycia
Stary 2009-06-18, 10:45   #126
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Mnie zostało 2,5 miesiąca do ślubu i w sumie większość pozałatwiana
Sukienkę szyją, do niej identyczne bolerko, więc odpada problem rękawiczek Welonu nie chciałam, zwyczajnie mi się nie podoba "firanka na głowie" więc mam diadem
Butki już od miesiąca czekają, to samo biżuteria, bielizna.
Garnitur i dodatki dla tż-a też są, tylko mu koszula została do kupienia
Fotograf zaklepany, zespól też, sala tym bardziej, zaproszenia rozdane, fryzjer, makijażystka ustawione.
Z kwiaciarką też wstępnie obgadane.
Protokół u księdza spisany, zostały tylko jeszcze nauki (po jednej z każdego) i druk z USC.
Ale ja to jestem taka bardzo uporządkowana i dokładna osóbka, która musi mieć wszystko przed czasem ładnie pozałatwiane i zaklepane

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-18, 10:54   #127
midnite
Raczkowanie

No to teraz mam niezłe kompleksy Nawet nie będę pisała ile z tych rzeczy które wymieniłaś nie mam załatwionych, ale od tego weekendu zaczynamy intensywnie dopinać wszystko na ostatni guzik więc mam nadzieję że niedługo też będę miała tak imponującą listę spraw załatwionych
Pochwal się biżuterią i bucikami, może znajdę jakąś inspirację
Pozdrawiam
Stary 2009-06-18, 12:55   #128
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No to teraz mam niezłe kompleksy Nawet nie będę pisała ile z tych rzeczy które wymieniłaś nie mam załatwionych, ale od tego weekendu zaczynamy intensywnie dopinać wszystko na ostatni guzik więc mam nadzieję że niedługo też będę miała tak imponującą listę spraw załatwionych
Pochwal się biżuterią i bucikami, może znajdę jakąś inspirację
Pozdrawiam
No to mam nadzieję, ze mój post Cie zmobilizuje i w najbliższym czasie większość dopniesz na tip-top, czego Ci zresztą serdecznie życzę
Poza tym muszę dodać, że gdyby nie "leń" mojego narzeczonego, to nauki też już mielibyśmy dawno za sobą ciągle go muszę "kopać" do przodu
Biżuterią i bucikami się pochwalę, tylko pod wieczór, bo teraz jestem at work i nijak nie mam możliwości kliknięcia zdjątek
Również cieplutko pozdrawiam

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2009-06-18 o 12:59
Stary 2009-06-18, 19:56   #129
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Obiecana fotka - na razie tylko biżuterii, bo butów nie mam u siebie pod ręką, jutro zrobię i wstawię

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2009-07-08 o 11:40
Stary 2009-06-18, 20:53   #130
midnite
Raczkowanie

Baaaaardzo ładny komplecik!! a będziesz miała do tego coś na rękę?? Kolczyki super bo długie i delikatne, co do czegoś na szyję to ja szukam czegoś takiego żeby nic nie zwisało w dół tylko żeby okalało szyję dookoła. A Ty kupowałaś w jakiś sklepie czy na allegro??
Pozdrawiam
Stary 2009-06-18, 23:14   #131
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dziękuję
Na rękę będę miała srebrną bransoletkę, z białym dużym kryształkiem - zdjątko zapodam jutro wieczorem - jak i butków.
Ten komplet na zdjęciu kupowałam w sklepie Swarovski.
Myślę, że i Tobie coś tam by się spodobało, bo mieli sporo kompletów, w których łańcuszek okalał szyję dookoła i miał za wisiorek malutką kulkę z większym kryształem w środku i mniejszymi dookoła po bokach i takież kolczyki, cudo! Wahałam się między tym a tym co mam i nie wiem czy tamtego do wrzesnia też nie kupię
Były też kolie, ale jak dla mnie zbyt wystwane, odwracalyby uwagę od sukienki

Live long and prosper
🖖🏻

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-19, 14:24   #132
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Dziękuję
Na rękę będę miała srebrną bransoletkę, z białym dużym kryształkiem - zdjątko zapodam jutro wieczorem - jak i butków.
Ten komplet na zdjęciu kupowałam w sklepie Swarovski.
Myślę, że i Tobie coś tam by się spodobało, bo mieli sporo kompletów, w których łańcuszek okalał szyję dookoła i miał za wisiorek malutką kulkę z większym kryształem w środku i mniejszymi dookoła po bokach i takież kolczyki, cudo! Wahałam się między tym a tym co mam i nie wiem czy tamtego do wrzesnia też nie kupię
Były też kolie, ale jak dla mnie zbyt wystwane, odwracalyby uwagę od sukienki
A gdzie znajduje się taki sklep? Może śmieszne pyt, ale nie wiem Ja szukam właśnie czegoś takiego okalającego szyję
Stary 2009-06-19, 18:22   #133
nicko
Zadomowienie

Dziewczyny może to głupie pytanie, ale jakie rajstopy pasują do sukni ślubnej, muszą być białe? Zupełnie nie mam pojęcia.
nicko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-19, 21:42   #134
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez kocurazab Pokaż wiadomość
A gdzie znajduje się taki sklep? Może śmieszne pyt, ale nie wiem Ja szukam właśnie czegoś takiego okalającego szyję
Pytanie wcale nie śmieszne, sklep Swarovskiego na śląsku jest w Katowicach w centrum handlowym Silesia City Center.
Poza K-cami sklepy są w Gdyni, Łodzi, Gdańsku, Krakowie, Poznaniu, Warszawie i Wrocławiu.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2009-06-19, 21:45   #135
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

A tutaj zdjęcie bransoletki, jaką założę do kolczyków i zdjęcie butów ślubnych.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2009-07-08 o 11:40
Stary 2009-06-19, 22:40   #136
midnite
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nicko Pokaż wiadomość
Dziewczyny może to głupie pytanie, ale jakie rajstopy pasują do sukni ślubnej, muszą być białe? Zupełnie nie mam pojęcia.
Pytanie jest jak najbardziej normalne jeszcze się nad tym nie zastanawiałam, ale ja chyba zdecyduję się na białe pończoszki

Cytat:
Jejku jakie śliczne buciki!!!! dokładnie czegoś takiego szukam, czy dobrze widzę że to z firmy Ryłko? U nas w mieście jest jeden ich sklep ale może w Krakowie bym takie znalazła....tylko że to pewnie jakaś konkretna kolekcja i kurcze mogą nie mieć. Ale po prostu śliczne, mam nadzieję że też mi się uda podobne znaleźć.
Stary 2009-06-19, 22:52   #137
nicko
Zadomowienie

Midnite a szukałaś na allegro? Jest duży wybór, również z firmy ryłko i pełno rozmiarów, ja będe zamawiać z allegro, mam swoje sprawdzone buty i się cieszę, że są również w wersji ślubnej.
Stary 2009-06-19, 22:53   #138
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Jejku jakie śliczne buciki!!!! dokładnie czegoś takiego szukam, czy dobrze widzę że to z firmy Ryłko? U nas w mieście jest jeden ich sklep ale może w Krakowie bym takie znalazła....tylko że to pewnie jakaś konkretna kolekcja i kurcze mogą nie mieć. Ale po prostu śliczne, mam nadzieję że też mi się uda podobne znaleźć.
Tak, dokładnie, butki są z firmy Ryłko Polecam udać Ci się do Krakowa do największego sklepu Ryłko, bo w nim największy wybór obuwia, w innych, mniejszych sklepach, jest zaledwie ćwierć tego co w głównym.
Te były z kolekcji butów ślubnych. Pamiętam, że mieli takie same również w kolorze ecru.
Kupowałam je gdzieś tak w połowie maja. Więc myślę, że coś powinni jeszcze mieć.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2009-06-19 o 22:54
Stary 2009-06-20, 20:16   #139
kroliczana
Przyczajenie

Cytat:
Tak, dokładnie, butki są z firmy Ryłko Polecam udać Ci się do Krakowa do największego sklepu Ryłko, bo w nim największy wybór obuwia, w innych, mniejszych sklepach, jest zaledwie ćwierć tego co w głównym.
Te były z kolekcji butów ślubnych. Pamiętam, że mieli takie same również w kolorze ecru.
Kupowałam je gdzieś tak w połowie maja. Więc myślę, że coś powinni jeszcze mieć.
Ja też zdecydowałam się na W1 176 i miałam mały problem z butami bo jestem dość wysoka więc szpilki nie wchodzą w grę a czubków też nie lubię jakość szczególnie. Udało mi się natomiast kupić w Ryłko buty poprostu przepiekne, w kolorze jasno kremowym (byłam nawet z butem przymierzyć do sukienki )
Buty są takie: http://www.e-rylko.com/produkt/f5lc1...0/r/0/k/0/pp/5 tylko inny odcień. Kupowałam w Krakowie na Floriańskiej. Jeśli nie ma u nich na miejscu rozmiaru a jest gdzieś w Polsce to go za darmo sprowadzą w ciągu 3-4 dni, i co najważniejsze bez konieczności kupowania - jeśli nie będzie pasował to nikogo nie zmuszą do kupienia. naprawdę bardzo polecam Ryłko bo ceny są umiarkowane a buty są całe skórzane a nie jakieś tandetne i plastikowe.
kroliczana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-20, 21:38   #140
nicko
Zadomowienie

No bardzo fajne te butki sprawiłabym sobie coś takiego gdyby były zapinane, ja się boję, że takiego buta zgubię, muszę czuć, że but się dobrze trzyma.
Stary 2009-06-20, 22:14   #141
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

kroliczano,
ja nie mam sukienki White One 176, tylko White One 181 ten wątek zaczęła inna wizażanka

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2009-06-20 o 22:16
Stary 2009-06-21, 00:42   #142
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Pytanie wcale nie śmieszne, sklep Swarovskiego na śląsku jest w Katowicach w centrum handlowym Silesia City Center.
Poza K-cami sklepy są w Gdyni, Łodzi, Gdańsku, Krakowie, Poznaniu, Warszawie i Wrocławiu.
Dziękuję za odpowiedź

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
Bransoletka bardzo ładna.
Jeśli chodzi o buty, to mi mają przywieźć (też Ryłko ) z innego sklepu, z innego miasta - bo w tym akurat nie mają rozmiaru - taki fason jak Twoje, tylko moje mają jeszcze pasek łączący pasek od zapinania kostki z resztą buta - coś takiego jak mają tancerki Mój kolor to taki ecru połączony ze złotym kolorem, bo ja mam suknię ecru.
Mam nadzieję, że coś z tego zrozumiałyście
Ja szukam butów takich, abym mogła je jeszcze kiedyś założyć, nie na jeden raz

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Cytat:
Napisane przez nicko Pokaż wiadomość
Ja nie będę miała rajstop, tylko pończochy Kolor ecru, bo mam suknię ecru
Stary 2009-06-22, 15:00   #143
calusek1987
Raczkowanie

mam pytanko mam suknię bahamas bez halki tylko zaczęłam sie teraz konkretnie zastanawiac czy jednak jej sobie nie dokupić np na allegro...tylko nie wiem jak to by wyglądało w przypadku mojej sukni...ratuję się tym że model bahamas identycznie wyglada jak white one 176 z tym że ma dłuższy tren...i pytanie do Was drogie wizażanki...macie może fotki z przymiarek z halką? jeśli tak to poproszę zdjęcia, bowiem ślub juz za miesiąc...

Edytowane przez calusek1987
Czas edycji: 2009-06-22 o 15:02
calusek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-22, 19:02   #144
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez calusek1987 Pokaż wiadomość
mam pytanko mam suknię bahamas bez halki tylko zaczęłam sie teraz konkretnie zastanawiac czy jednak jej sobie nie dokupić np na allegro...tylko nie wiem jak to by wyglądało w przypadku mojej sukni...ratuję się tym że model bahamas identycznie wyglada jak white one 176 z tym że ma dłuższy tren...i pytanie do Was drogie wizażanki...macie może fotki z przymiarek z halką? jeśli tak to poproszę zdjęcia, bowiem ślub juz za miesiąc...
Popatrz parę wpisów wcześniej, jedna z dziewczyn wstawiała zdjęcia w sukni z halką i bez halki

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Przyszła mi dzisiaj halka, którą zamówiłam na alleg... Jest super! Pasuje idealnie. Cena niewygurowana. Nic mnie nie uwiera. Jestem bardzo zadowolona
Teraz czekam jeszcze na welony, bolerko i rękawiczki. Mam nadzieję, że będę równie zadowolona, jak z halki
Stary 2009-06-23, 14:42   #145
calusek1987
Raczkowanie

Przyszła mi dzisiaj halka, którą zamówiłam na alleg... Jest super! Pasuje idealnie. Cena niewygurowana. Nic mnie nie uwiera. Jestem bardzo zadowolona
Teraz czekam jeszcze na welony, bolerko i rękawiczki. Mam nadzieję, że będę równie zadowolona, jak z halki [/QUOTE]

a mogłabym wiedzieć jaką halkę zamówiłaś? chodzi mi o jakies zdjęcie byłabym wdzięczna
calusek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-24, 22:36   #146
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez calusek1987 Pokaż wiadomość
a mogłabym wiedzieć jaką halkę zamówiłaś? chodzi mi o jakies zdjęcie byłabym wdzięczna
Proszę bardzo
Halkę mam taką, jak na zdjęciu w załączniku
Dzisiaj przyszły mi rękawiczki. Również jestem zadowolona
No to teraz zostało mi już tylko czekać na welony i bolerko Mam nadzieję, że również wszystko będzie OK

Edytowane przez kocurazab
Czas edycji: 2009-06-24 o 22:38
Stary 2009-07-02, 15:36   #147
kocurazab
Zadomowienie

Cześć Dziewczynki!!!

Ale jesteście pochłonięte przygotowaniami - żadna się nie odzywa
Mi zostało do ślubu już tylko 37 dni.... A jeszcze mamy trochę rzeczy do załatwienia. Mam nadzieję, że zdążymy ze wszystkim.

W tym tygodniu przyszło mi bolerko i welony z alleg... Jestem zadowolona a to najważniejsze
Wprawdzie babka się pomyliła i zamiast 3 metrowego welonu wysłała mi 2,40, ale przelała mi nadpłacone pieniądze na konto (dzisiaj zrobiła przelew, zobaczymy kiedy dojdą). Nie chciałam już wymieniać tego 2,4 na 3 m, bo nie wiadomo kiedy bym go otrzymała, a w przyszłym tygodniu jadę na dopasowanie sukni.

Czy któraś z Was będzie dorabiała sobie ramiączka do sukni, albo taki pasek przez szyję? Tak na wszelki wypadek, gdyby w trakcie wesela suknia troszkę opadała, żeby je dopiąć Ja się zastanawiam nad tym.

Kupiłam te butki o których Wam pisałam kolor, wytarte złoto Na zmianę nie kupuję, bo mam takie sandałkowe na obcasie (wysokość taka sama w obydwu fasonach butów), więc po co mam kupować, jak te mam sprawdzone, a kolor też będzie pasował

Trzymajcie się!!!
Stary 2009-07-03, 12:35   #148
maggiee24
Raczkowanie

hej,
mój ślub jest równo za 4 tyg. łapie mnie powoli stress... na szczęscie mam już kupione buty (kolor smietankowy jak suknia), ale brakuje mi dodatków, w postaci biżuterii...
co do sukni - to mam nadzieję że tak mi ją dopasują w salonie że nie będzie potrzeby sztukowanie ramiączek czy opaski przez szyję bo trochę tak suknia traci na uroku (moim zdaniem
jakie dobrałyście bukiety do sukni? będziecie wpinać kwiaty we włosy czy jakieś inne ozdoby... ja się zastanawiam nad bukietem z różowych róz lub storczyków. czas już złożyć zamówienie a ja się ciągle zastanawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moje buty.jpg (19,3 KB, 25 załadowań)

Edytowane przez maggiee24
Czas edycji: 2009-07-03 o 12:41
maggiee24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-03, 14:53   #149
midnite
Raczkowanie

Mi ostatnio fryzjerka polecała żeby wpleść we włosy jakąś ozdobę ślubną żeby po zdjęciu welonu coś zostało ozdobnego. Ja kwiatów we włosach nie planuje bo średnio mi się podoba ich połączenie z welonem a z niego nie zrezygnuje natomiast jak ktoś nie ma welonu to kwiaty wyglądają pięknie. Buciki śliczne i kolorem pasują, tylko ja się obawiam kupić butów bez palców. Obecnie szukam na allegro biżuterii (i byłam u kilku jubilerów) ale straszna lipa. Szukam czegoś delikatnego nie samej przywieszki tylko jakiś delikatny naszyjnik ale nic takiego nie mogę znaleźć. Butów też jeszcze nie mam i zakup tiulu też idzie mi opornie, kurcze chyba trzeba się na poważnie wziąć za przygotowania
Pozdrawiam
Stary 2009-07-03, 23:49   #150
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggiee24 Pokaż wiadomość
hej,
mój ślub jest równo za 4 tyg. łapie mnie powoli stress... na szczęscie mam już kupione buty (kolor smietankowy jak suknia), ale brakuje mi dodatków, w postaci biżuterii...
co do sukni - to mam nadzieję że tak mi ją dopasują w salonie że nie będzie potrzeby sztukowanie ramiączek czy opaski przez szyję bo trochę tak suknia traci na uroku (moim zdaniem
jakie dobrałyście bukiety do sukni? będziecie wpinać kwiaty we włosy czy jakieś inne ozdoby... ja się zastanawiam nad bukietem z różowych róz lub storczyków. czas już złożyć zamówienie a ja się ciągle zastanawiam
Czyli rozumiem, że ślub będziesz miała 1 sierpnia? Tak? Ja będę miała tydzień po Tobie 8

Też mam taką nadzieję, że suknia nie będzie mi opadała, ale tak na wszelki wypadek, chyba zamówię te ramiączka, czy opaskę przez szyję. Chociaż nie wydaje mi się, aby suknia opadała, ale... chyba lepiej dmuchać na zimne, niż później świecić biustem A zakładacie biustonosz? Ja nie, bo mam wszysty do sukni - nie wiem czy wszystkie modele tak mają?
Na poniedziałek jestem umówiona na ostatnie dopasowanie sukni. Ciekawe jak sprawnie to wszystko pójdzie?

Ja mam w planach bukiet z pomarańczowych cantedeskie
Jeden kwiatek planuję mieć we włosach, a jak to będzie wyglądało... Zobaczymy

Kwiaciarkę mam już zaklepaną od miesiąca - bałam się o terminy. Konkretny bukiet, wystrój kościoła, itd idę ustalać koło 15 lipca, czyli za jakieś 2 tygodnie. Ciekawe jakie będą ceny kwiatów?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości