Jakie dodatki do White One 176 ??? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-17, 10:19   #1
magi77
Wtajemniczenie

Jakie dodatki do White One 176 ???

Dziewczyny, wreszcie znalazła swoją sukienkę. Prawdę mówiąc nie patrzyłam na ten model, nie dla tego, że mi się nie podoba, tylko dla tego, że myślałam, że nie jest dla mnie. A tu surprise Mam tylko problem, zupenie nie wiem, jakie dodatki. Dobrałam tylko welon. Bedzie to mgiełka, taka długa, do końca trenu, a reszta w lesie. Jakie kwiaty, nie mam pojęcia, biżuteria, fryzura. Dodam, że sukiena ma na koronce delikatne kryształki. Włosy mam ciemne, lekko za ramiona, dodam, że nie chciałabym żadnego koka, ani loków. Uff... ale się rozpisałam... POMÓŻCIE!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg white-one-176.jpg (59,0 KB, 774 załadowań)
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 10:47   #2
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30
Dot.: Jakie dodatki do White One 176 ???

Skoro na sukni są kryształki, to proponowałabym biżuterię z kryształu górskiego. Gdzieś jest o tym wątek na ślubnym imagu. Bukiet? - jaką masz sylwetkę? Bo póki co myślę, że prosty bukiet z kwiatów z długimi łodyżkami.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 12:52   #3
magi77
Wtajemniczenie

Masz rację malin30, też tak myślałam jeżeli chodzi o bukiet. A jak myślicie, czy założyc długie kolczyki z kryształu górskiego i nic na szyję czy małe i coś na szyję? A co do mojej sylwetki to należę do szczupłych, tylko nie za wysokich - 160 cm, ale planuje wysoki obcas (jestem przyzwyczajona do takich butków). A i jeszcze jedno, nie będę miała przewiązania w pasie, tylko satynową szeroką 5cm taśmę z płaską kokardą pod biustem.
Stary 2008-04-18, 08:35   #4
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Też mam White One 176 ( z tasiemką pod biustem), więc chętnie posłucham waszych rad. Z błyskotek planuje tylko kolczyli, tylko że welonu u mnie nie będzie.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 16:38   #5
magi77
Wtajemniczenie

Gosiu1007 cieszę się, że masz tą samą sukienkę. Ja zastanawiam się nad długimi kolczykami z kryształu górskiego i do tego bransoletka (póżniej wkleję zdjęcia podobnych błyskotek). Upatrzyłam też sobie buty. Fajnie, bo mają wyższy obcas i nie są zapinane na kostce, czego nie lubię i najważniejsze są na mnie dobre, bo noszę rozm. 35.
Stary 2008-04-21, 09:10   #6
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Gosiu1007 cieszę się, że masz tą samą sukienkę. Ja zastanawiam się nad długimi kolczykami z kryształu górskiego i do tego bransoletka (póżniej wkleję zdjęcia podobnych błyskotek). Upatrzyłam też sobie buty. Fajnie, bo mają wyższy obcas i nie są zapinane na kostce, czego nie lubię i najważniejsze są na mnie dobre, bo noszę rozm. 35.
Jaki kolor ma Twoja suknia, bo moja jest ecru i dlatego zastanawiam się nad bizuteria. Nie wiem czy takie kryształowe błyskotki będą pasowały. Jak masz coś ciekaweo to wklej, może coś sobie podpatrzę
A buty... buty to moja zmora. W ogóle mam problem z kupieniem butów na obcasie (zresztą zawsze miałam). 37 bywa lekko ciasne a 38 chlapią jak kalosze Szukam butów już chyba od 2 m-cy i nic.
Stary 2008-04-21, 10:56   #7
magi77
Wtajemniczenie

Wiesz co mi wpały w oko buty Aldo (wklejam zdjęcie), ale nie znalazłam u nas tego modelu w kolorze białym lub ecru. Natomiast bardzo fajne buty ma Ryłko-kolekcja ślubna, pobne do tych na zdjęciu. Dodatkowo mają fajne "bajery", króre pomagają przetrwac nockę. W pięcie mają wszyte coś a'la silikon żeby but nie zsuwał się z nogi, pod stopą mają poduszeczkę, która przynosi ulgę. Oczywiście mają jeszcze mnóstwo innych wzorów.
Wkleję jeszcze bukiet, który powalił mnie na kolana i ja też taki chce !!!!
Biżuterię posegreguję i wkleję później. Obiecuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aldo_lydiate.jpg (12,0 KB, 257 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (50,4 KB, 337 załadowań)
Stary 2008-04-21, 11:10   #8
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Wiesz co mi wpały w oko buty Aldo (wklejam zdjęcie), ale nie znalazłam u nas tego modelu w kolorze białym lub ecru. Natomiast bardzo fajne buty ma Ryłko-kolekcja ślubna, pobne do tych na zdjęciu. Dodatkowo mają fajne "bajery", króre pomagają przetrwac nockę. W pięcie mają wszyte coś a'la silikon żeby but nie zsuwał się z nogi, pod stopą mają poduszeczkę, która przynosi ulgę. Oczywiście mają jeszcze mnóstwo innych wzorów.
Wkleję jeszcze bukiet, który powalił mnie na kolana i ja też taki chce !!!!
Biżuterię posegreguję i wkleję później. Obiecuję
No no buty śliczne tylko że przy Aldo ja wymiękam. Obcasiska mają takie, że szok. Raczej nie chodzę na obcasie, dlatego takie buty to byłoby dla mnie zabojstwo A Ryłko patrzyłam, ale ostatecznie jeszcze nie zdecydowałam. A te udogodnieni\a w bucikach to odnoszą się do Ryłko
Bukiet fajny, ale ja chcę coś skromniejszego i raczej bez zwisów. Muszę się zmobilizować i w końcu wkleić swoje foto na "bukiety ślubne", może Ewalena coś mi podpowie
Czekam na bizuterie.
Stary 2008-05-11, 14:41   #9
bis77
Przyczajenie

Będę miała tą samą suknię. Też mam kłopoty z wyborem bukietu, butów i welonu. Ślub w czerwcu a ja w lesie. Wydaje mi się (mam próbkę materiału) że sukienka nie ma kryształków tylko male białe kuleczki - takie małe perełki dlatego zdecydowałam się na delikatną biżuterię z perełami. Co o tym myślicie?
Czy któraś z wizażanek jest już po ślubie i może podzielić się z przyszłymi pannami młodymi jak się czuły w tej sukience na weselu no i oczywiście zdradzą jakie miały dodatki?
bis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-07, 08:22   #10
saskia82
Przyczajenie

GG do saskia82

Witam

Ja tez kupiłam sukienkę White One 176 i szukam do niej bukietu . Mam upatrzone kilka i chciałabym was spytać który by pasował?
saskia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-01, 09:55   #11
defkitten
Przyczajenie

usunięte przez moderatora

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2009-01-31 o 02:11 Powód: handel
defkitten jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-07, 14:09   #12
k_gosiaczek
Raczkowanie

Witam..

Ja również mam suknię WHITE ONE model 176 i do tego planuję założyć welon typu hiszpański, który będzie wykończony taką samą koronką jak suknia..
Jesli chodzi o dodatki, to również myślałam jednynie o długich kolczykach z kryształków np. Swarovskiego..
Buziki już mam - załącznik

jesli chodzi o bukiecik to myślę, o delikatnych kremowych bądź delikatnie pastelowych różowych różach przewiązanych zalediwe kawałkiem koronki..
dla zainteresowanych wrzucam link do zdjęć nietylko bukietów, ale również tortów.. myślę, że może Wam się przydać

http://picasaweb.google.pl/pysia46p/...eat=directlink

Pozdrawiam ciepło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 492657700.jpg (12,7 KB, 191 załadowań)
k_gosiaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 21:25   #13
asanaba
Przyczajenie

a gdzie kupiłaś te buciki - są urocze....

witam;
jestem początkująca tutaj więc z góry za błędy przepraszam.
Również mam sukenkę white one 176 i udało mi się znaleść iękne buciki do niej - niestety jak narazie nie udało mi się namierzyć ich w polsce.
Oto ink do strony dla zainteresowanych
http://www.dune.co.uk/catalogue/styl...07LFA86OCD695H

buty są naprawdę urocze i w idealnym odcieniu bieli

Jeżeli chodzi o bukiet to wydaje mi się, że storczyki i róże w jednym bukiecie, pastelowych kolorach (zieleń, żółć i róż) będą ładnie wyglądać...

k_gosiaczek a jakiej firmy są twoje śliczne buciki?

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2009-01-31 o 02:10 Powód: trzy posty pod sobą! Użwaj opcji EDYUJ albo "+
asanaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 10:58   #14
cacharel^
Raczkowanie

Czy butki Aldo sa superwygodne??

Wklejajcie zdjecia bizuterii tez planuje krysztalki i branzoletke!
Stary 2009-01-30, 20:13   #15
k_gosiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asanaba Pokaż wiadomość
k_gosiaczek a jakiej firmy są twoje śliczne buciki?
Moje buciki są firmy Wild Rose.. jest to amerykańska firma, w sumie namierzyłam je na allegro i mam je już w domku.. i prezentują się ślicznie..

Przyznam jednak, że te buciki DUNE.. są przesliczne.. mogę się rozglądną u mnie w Irlandi, gdyż wiele sklepów jest angielskich..

ja niestety muszę mieć WYSOKI obcas, gdyż jestem niska i różnica między mną, a moim ukochanym jest dość znacząca.. dlatego moje buciki i suknia.. która naprawdę, jest wyszczuplająca i wydłużająca.. zrobią trik

Cytat:
Napisane przez cacharel^ Pokaż wiadomość
Czy butki Aldo sa superwygodne??

Buciki ALDO.. są MEGA wygodne.. mam czółenka z tej firmy na dość wysokim obcasie.. i wogólne nie czuc ich na nodze.. więc mogę je polecić..

Podobnie wygodną firmą jest VENEZIA.. mają często też fajne fasony, które można przypasować do sukni slubnej...

Cytat:

Znalazłam fajną stronkę.. jest dużo propozycji.. myslę, że coś można podpatrzec

http://bialamagia.blox.pl/html/13107...146,169.html?1

Ja szczerze mówiąc najbardziej chciałabym mieć dłuuuugie kolczyki, bądź z samych kryształków, bądź z perełek i do tego DUŻĄ bransoletę.. narazie muszę przymierzyć suknię i wtedy będe dopasowywać biżuterię

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2009-01-31 o 02:09 Powód: trzy posty pod sobą! Używaj opcji EDYTUJ albo "+
Stary 2009-01-30, 22:15   #16
midnite
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny
Fajnie że wątek znowu ożył, obserwowałam go od początku i czekałam aż pojawią się osoby które wybrały tą samą sukienkę co ja
Mam do Was pytanie, czy planujecie do sukienki jakieś bolerko? Zastanawiam się czy pożyczać z salonu czy szyć jakieś satynowe? Ja mam ślub 12.09.2009 r. więc nie wiadomo jaka będzie pogoda, ale i tak wolałabym coś na ramiona.
Pozdrawiam
midnite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 22:42   #17
cacharel^
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez k_gosiaczek Pokaż wiadomość
Znalazłam fajną stronkę.. jest dużo propozycji.. myslę, że coś można podpatrzec

http://bialamagia.blox.pl/html/13107...146,169.html?1

Ja szczerze mówiąc najbardziej chciałabym mieć dłuuuugie kolczyki, bądź z samych kryształków, bądź z perełek i do tego DUŻĄ bransoletę.. narazie muszę przymierzyć suknię i wtedy będe dopasowywać biżuterię
Hehe chyba myslimy o tym samym ;D najpierw napisalam do Ciebie na prv o moich preferencjach co do bizuterii, a teraz patrze, ze tego samego szukasz )) Daj znac jak znajdziesz cos ciekawego!
Stary 2009-01-30, 23:12   #18
k_gosiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Hehe chyba myslimy o tym samym ;D najpierw napisalam do Ciebie na prv o moich preferencjach co do bizuterii, a teraz patrze, ze tego samego szukasz )) Daj znac jak znajdziesz cos ciekawego!
Twoja suknia.. też ma bogato zdobiony dekolt.. kryształkami.. więc wg mnie super wygladałyby długie kolczyki z kryształków i perełek.. a jaką nitka masz szytą suknię?? jest ona bardziej złota, czy srebrna??

Jak bede miała wolne.. rozglądne sie tutaj na miejscu.. bo maja dosc duzy wybor.. takieo rodzaju bizuterii...

Cytat:
Napisane przez midnite Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Fajnie że wątek znowu ożył, obserwowałam go od początku i czekałam aż pojawią się osoby które wybrały tą samą sukienkę co ja
Mam do Was pytanie, czy planujecie do sukienki jakieś bolerko? Zastanawiam się czy pożyczać z salonu czy szyć jakieś satynowe? Ja mam ślub 12.09.2009 r. więc nie wiadomo jaka będzie pogoda, ale i tak wolałabym coś na ramiona.
Pozdrawiam
jesli chcesz coś na ramiona.. bardziej proponowałabym Ci bądź koonkowe bolerko.. ale najlepiej byłoby jakby było z tej samej koronki.. bądź białą futerkową etolę.. myślę, że byłaby idealna.. cieplutka i elegancka.. i odpowiednia na sezon..

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2009-01-31 o 02:08 Powód: post pod postem
Stary 2009-01-31, 00:01   #19
cacharel^
Raczkowanie

Cytat:
Twoja suknia.. też ma bogato zdobiony dekolt.. kryształkami.. więc wg mnie super wygladałyby długie kolczyki z kryształków i perełek.. a jaką nitka masz szytą suknię?? jest ona bardziej złota, czy srebrna??

Jak bede miała wolne.. rozglądne sie tutaj na miejscu.. bo maja dosc duzy wybor.. takieo rodzaju bizuterii...
Suknia jest w kolorze ivory... ivory jest cieplejszy od silver, zlota to jest ta, ktora mierzylam moja bedzie biala o odcieniu kosci sloniowej. a bizuteria raczej srebrna niz zlota... bardziej blyszczaca... krysztalki i ta branzoleta... perelek nie chce - same dlugie krysztalki. mysle jeszcze czy taka branzoleta by pasowala... bardzo mi sie podoba!

Cytat:
Witajcie dziewczyny
Pozdrawiam
Podpisuje sie pod tym, co mowi gosiaczek... koronka, tak, kozuszek, tak, satynowe bolerko do tej sukni - nieeee.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bride1f.jpg (58,4 KB, 213 załadowań)

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2009-01-31 o 02:07 Powód: post pod postem
cacharel^ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-31, 09:47   #20
midnite
Raczkowanie

No właśnie myślałam o koronkowym bolerku wypożyczanym w salonach ponieważ jest ono dokładnie z takiej samej koronki jak suknia, ( co do satyny widziałam kiedyś na allegro dziewczynę która miała satynowe i komponowało się z tasiemką pod biustem, nawet wyglądało ładnie) do tego gładki welon i myślę że będzie ok
Dzięki i pozdrawiam
Stary 2009-01-31, 10:16   #21
k_gosiaczek
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie myślałam o koronkowym bolerku wypożyczanym w salonach ponieważ jest ono dokładnie z takiej samej koronki jak suknia, ( co do satyny widziałam kiedyś na allegro dziewczynę która miała satynowe i komponowało się z tasiemką pod biustem, nawet wyglądało ładnie) do tego gładki welon i myślę że będzie ok
Dzięki i pozdrawiam
Ja jak mierzyłam pierwszy raz suknie.. Pani pokazala mi wlasnie to koronkowe bolerko.. i pasowalo idealnie.. jednak ja z racji tego, ze biore slb w czerwcu.. bolerka nie potrzebuje.. ale i tak jakby co to wolalabym wybrac jakas etole..

midnite.. a czy Ty zostawiasz tasiemke na sukni.. bo ja wlasnie z niej rezygnuje.. ale w sumie w marcu bedziemy wszystko widziec
Stary 2009-01-31, 12:14   #22
midnite
Raczkowanie

Cytat:
J
midnite.. a czy Ty zostawiasz tasiemke na sukni.. bo ja wlasnie z niej rezygnuje.. ale w sumie w marcu bedziemy wszystko widziec
Ja się zdecydowałam zostawić tasiemkę ponieważ jestem stosunkowo niską osobą i tasiemka ładnie wydłuża mi talię. Tylko będę miała taką że nie będą "dyndały" jej końcówki tylko coś takiego jak na załączonym zdjęciu (choć nie chcę żeby tak odstawała). Nie wiem jeszcze tylko z której strony ją ulokuje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg na forum.jpg (16,4 KB, 352 załadowań)
Stary 2009-02-01, 15:53   #23
asanaba
Przyczajenie

Gosiu, gdyby udało Ci się namierzyć te buciki dune gdzieś tam u Ciebie, to proszę daj mi znać...
Też myslałam o bolerku koronkowym bo w kościele wolałabym mieć coś na ramionach mimo, że ślub jest w czerwcu. W salonie bolerko z tej samej koronki kosztuje 1000zł ale ponoć można wypożyczyć.
asanaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-01, 16:03   #24
k_gosiaczek
Raczkowanie

No ja na pewno nie zaplacilabym za to bolerko 1000zł... spróbuj wypozyczyć.. jednak ja wybieram tylko welon hiszpański.. który położe sobie na ramiona.. więc koronka z welonu.. bedzie okrywac mi ramiona.. i bedzie jak mini bolerko

A jesli chodzi o buciki, w tygodniu wybiore sie po sklepach i sprobuje sie dopytac gdzie mozna je tutaj dostac ;P wiec bede pisac co i jak
Stary 2009-02-04, 09:52   #25
zdenka0
Przyczajenie

Dziewczyny ja też wybrałam tę sukienkę na swój wielki dzień w czerwcu Jednak teraz mam wielki problem z butami Bardzo ciężko dopasować coś kolorystycznie do tej sukienki. Mam sukienkę koloru śmietanowego. Poza tym wszystkie buty z tzw. długim czubem i na obcasie ok 7 cm, są dla mnie bardzo niewygodne - mam szeroka stopę a buty z okrągłym przodem nie podobają mi się! Jak znajdziecie jakieś fajne i wygodne butki to dajcie znać.
Pozdrawiam!
zdenka0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-04, 11:10   #26
k_gosiaczek
Raczkowanie

a nie myślałaś o jakiś ładnych sandałkach?? Mając ślub w czerwcu spokojnie możesz sobie zrobić suknie do samej ziemi.. i nawet nikt nie zauważy, że nie masz pełnych bucików.. chyba, że na parkiecie a sandałki będą na pewno bardziej komfortowe... biorąc pod uwagę fakt, że w czerwcu może być BARDZO ciepło..

Ja do White One 176 mam własnie sandałki.. w sumie są one białe.. ale suknia przez wszystkie aplikacje wyglada bardziej na ivory niż na biel..

Ty do sukni w kolorze smietanki spokojnie mogłabyś założyć sobie jakieś kremowe sandałki.. pomyśl o tym..

Pozdrawiam
Gosia
Stary 2009-02-23, 10:57   #27
maggiee24
Raczkowanie

Witajcie
Równiez wybrałam white one 176 jako moją suknię ślubną, do tego długi welon do ziemi z koronką plus bolerko. Ślub mam w lipcu, więc jeszcze trochę czasu mam na poszukiwanie butów i dobranie innych dodatków ale póki co nie mam pomysłu
Czy któraś z dziewczyn które miały tę sukienkę na swoim ślubie w ubiegłym roku może coś doradzić??? A jak spisuje się sukienka podczas wesela? Jest wygodna, dobrze się trzyma?
Pozdrawiam
maggiee24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 15:05   #28
MaszaCom
Przyczajenie

Witam,

ślub miałam w zeszłym roku i właśnie w tej sukience.
Wybór trafiony w 100%. Elegancka i piękna w swojej prostocie
Również miałam długi welon, do ziemi, ale gładki, później do tańca podpięty.
Sukienka jest bardzo wygodna, a podpięta w ogóle w tańcu nie przeszkadza.
Jeśli mogę coś doradzić - nie zakładajcie, dziewczyny żadnych bolerek do tej sukienki, moim zdanie kiecka przez to traci urok. Jej fason jest piękny i podkreślający figurę w całości, bolerko zakrywa niepotrzebnie niektóre elementy. Ale to jest moje zdanie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07154_2.jpg (92,6 KB, 533 załadowań)
MaszaCom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 13:32   #29
maggiee24
Raczkowanie

Angry Dot.: Jakie dodatki do White One 176 ???

własnie nad bolerkiem się zastanawiam z jednej strony nie chcę iść do ślubu bez niczego na ramionach, z drugiej zaś nie wiem czy to nie popsuje całego uroku sukni - jak na to wskazała MaszaCom.
Cieszę się że suknie się sprawdziła. Na to liczyłam wybierając ją na ten wyjątkowy dzień. Mam tylko taką zagwozkę zwiazaną z welonem - czy nie będzie mi przeszkadzał w tańcu. MaszaCom pisała ze jej był podpinany, ciekawa jestem czy mój koronkowy tez da się upiąc, bo nie chciałabym cudowac z dwoma welonami (jak mi babka w salonie doradzała)
A jakie miałyście buty - gładkie skórzane czy materiałowe?

Edytowane przez maggiee24
Czas edycji: 2009-03-04 o 13:33
maggiee24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-21, 09:59   #30
k_gosiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maggiee24 Pokaż wiadomość
własnie nad bolerkiem się zastanawiam z jednej strony nie chcę iść do ślubu bez niczego na ramionach, z drugiej zaś nie wiem czy to nie popsuje całego uroku sukni - jak na to wskazała MaszaCom.
Cieszę się że suknie się sprawdziła. Na to liczyłam wybierając ją na ten wyjątkowy dzień. Mam tylko taką zagwozkę zwiazaną z welonem - czy nie będzie mi przeszkadzał w tańcu. MaszaCom pisała ze jej był podpinany, ciekawa jestem czy mój koronkowy tez da się upiąc, bo nie chciałabym cudowac z dwoma welonami (jak mi babka w salonie doradzała)
A jakie miałyście buty - gładkie skórzane czy materiałowe?
Z tego względu, że ja w kościele uparłam się by mieć hiszpański welon, nieco dłuższy niż suknia, również myślałam czy da sie go jakoś podpiąc.. ale pani w salonie OGROMNIE mi tego odradzała.. szczerze mówiąc.. jak i tak tren będe miała już podpiety i później jeszcze miałabym podpiąć welon.. to chyba juz za dużo, więc zdecydowałam sie jednak na jeszcze jeden welon ale juz krótszy i gładki, który również sie przyda na oczepiny.
Jesli chodzi o buciki.. najpierw miałam wybrane białe sandałki.. ale osttanio natknełam się na inne buciki.. z tego względu, że kocham buty, nie mogłam sie im oprzeć..
dlatego też do mej sukni będę miec takie buciki..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty ślubne (4).jpg (13,9 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty ślubne (1).jpg (24,3 KB, 67 załadowań)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości