|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam ubrań, torebek, biżuterii... - w zamian głównie kosmetyki :)
Cytat:
![]() A tunika z jakiego jest materiału ?
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
mogę zaproponować ci takie ciuszki na lato XS
Topik KENZO JUNGLE Topika Calvin Klein T-shirt von dutch sukieneczka Reserved golfik armani mam tez poza wątkiem nowe tybaczki białe Tommy Hilfiger jakbyś była zainteresowana to zrobię zdjęcie
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2008-04-26 o 18:00 |
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem,ze torebka cie nie zainteresowala? |
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
1. Śliczna sukienka Cotton Club, rozm. 10. Tu będę bardzo wybredna
![]() Bardzo podoba mi sie ta sukienka - niestety nie mam za wiele ubran w rozmiarze L ![]() Z torebek mialabym czarna Vero Mody, czerwone korale, czarne kolczyki Bielizne intimissimi (zdjecie w moim watku kosmetycznym) plus perfumy ale chyba nie Twoje klimaty.....choc moze sie skusisz
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
OK cieszę się
![]() czyli rurki kapelusz bluzeczka czarna z wężem tunika czarna i czy coś jeszcze było? ![]() (daj znak bo szczerze teraz nie pamiętam ) a chcę ciuszki wyprać i wyprasować i jeśli zdążymy się skontaktować do poniedziałku to wysłałabym już w poniedziałek ![]() ![]() a widzę że jesteś z Wawy więc jeśli chcesz to możemy wymienić się osobiście
Edytowane przez RedButterfly Czas edycji: 2008-04-26 o 20:00 Powód: skleroza;) |
|
|
|
#127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Możemy pomyśleć nad odbiorem osobistym, wszystko zależy gdzie ale to dogadamy się na priv
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Sukienka to jaki rozmiar ? i materiał ?
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za bluzeczkę dziękuję, a co do torebki to nie wiem, zastanawiam się ![]() A co ciebie interesuje ?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pozostają wypróbowane zapachy, chociaż to niestety też się zmienia ![]() Bielizna mi się podoba, mówię o kompleciku, ale na pewno nawet nie mam co się do niej przymierzać , to samo spódniczka Vila, normalnie noszę 40 a teraz...![]() Natomiast zastanowiłabym się nad torebką, opisałabyś ją dokładniej ? jakie ma wymiary, rozumiem, że to sztuczna skórka ?
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli chodzi o torebke - mozna ja nosic na ramie jak i do reki, jest wykonana ze skory eco...bardzo mieciutkiej Niewiele uzywana - przerzucilam sie ostatnio na bardzo duze torby i teraz ta stala sie jakas za mala choc wcale taka mala nie jest - powiedzialabym ze bardzo pakowna ![]() Niestety jesli chodzi o wymiary to najwczesnej za tydzien - jestem teraz w szpitalu i nie mam dostepu do torebki.... |
|
|
|
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W takim razie daj znać jak już będziesz mogła, sukienka sobie spokojnie leży w szafie i czeka, jakby co
|
|
#135 |
|
Kokon pro
Przekupka: 176 pkt / 100% pozyt.
|
hej cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7281531
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7281520 YR, Ananans edt, woda o zapachu ananasa z serii Les Plaisirs Nature, 20 ml z ubytkiem ok. 5 ml, - Thierry Mugler, Innocent edp, 25 ml kilka razy użyte, początkowo miałam na ich punkcie bzika, teraz ta słodkość mnie zabija , z kartonikiem, kupione niedawno w perfumerii, poza watkiem mam te dwie bluzki musztardowa dluzsza new look r 38 wiazana, i tuniczke fioletowa r 40/42 atmosphere Edytowane przez kasiek87 Czas edycji: 2012-05-04 o 18:01 |
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj małpeczko,
czy mogłabym zrobić małą zamianę? Zamiast tych wcześniejszych rzeczy wolałabym to: Nouba, Brown Tan, puder brązujący o drobnej, jedwabiście gładkiej konsystencji. Dość ciemny, dla opalonej cery, Czerwona bluzeczka jest nowa. Była tylko przemierzana.
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
wyslalam, prosze o to samo
Wymienię RURKI z Reportera: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post17269870 Edytowane przez cisza-motyla Czas edycji: 2008-04-29 o 08:56 |
|
|
|
#138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
zajrzyj do mnie, mam ubranka w rozmiarach xs, s i m
podoba mi sie u Ciebie: perfum Lacroix Rouge, sukienka i kilka kosmetyków znajdziesz coś u mnie?? |
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Może znajdziesz coś u mnie dla siebie?
|
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
moge zaproponowac Ci takie ciuszki, myśle że bedeą pasowac na Twoja córke
![]() podoba mi sie perfum Lacroix, sukienka(ale nie wiem czy bedzie na mnie dobra) i jeszcze jakis kosmetyk zajrzyj do mojego wątku, tam reszta ciuszków odpisz czy jestes zainteresowana? |
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
A może jeszcze byś coś dobrała? Albo po prostu ja nad czymś innym pomyślę...
Pisałaś, że masz jakieś kosmetyki do opalania... Mogłabyś napisać co?
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
witaj , moze cos u mnie za :
L'Biotica DHEA reduktor przebarwień, 30 ml, ważny do 09/2008, Krem wybielający przebarwienia zawiera wyjątkowo skuteczną substancję aktywną Sabiwhite, która wybiela wszystkie rodzaje przebarwień naskórkowych. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7281531 Prada, edp 50 ml, nowa zafoliowana, będę wybredna, - Lacoste, Inspiration, edp 50 ml, nowa zafoliowana, - Tommy , tommy girl 10, nowy zapach Hilfigera, 100 ml bez kilku psiknięć, jest kartonik - Matrix, Curl.life defining system, szampon, 250 ml, nowy, - Dior, DiorBlush, Glowing ColorPowder Blush, Revlon, Róż Pudrowy Smooth-On Blush Trio, toast of New York, 3 x 3g, ciepłe odcienie, tylko wypróbowane. Pędzel nie używany. Napis na opakowaniu trochę starty od noszenia w kosmetyczce. jesli nie spodoba ci sie nic w watku to mam wiele rzeczy poza i kosmetyki i ubrania (dla ciebie - l i dla corki xs/s w moim watku i poza ) odp U MNIE ![]()
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
4. Bluza Garfield kupiona w Top Secret. Rozmiar M. Bluza ze ściągaczami i z kapturem. Na plecach super wielki, rozbrajający Garfield
. Bluza w stanie bardzo dobry, tylko kot na plecach trochę się zmarszczył. Ale tego prawie nie widać. Wiadomo jaki to materiał. Oddam tylko za coś super, bo nie jestem pewna co do wymiany .Poproszę o wymiary i czy materiał to bawełna ?
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Polskie kosmetyki: Avon, Kolastyna, Ziaja, Bielenda, Eris...
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety za bluzę jestem strasznie wybredna i nie wypatrzyłam nic u Ciebie za co mogłabym ją wymienić. Może coś innego?
Pozdrawiam.
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rozmiar x/s super wykonana,ladne szczegoly - jak ktos chce wiecej fotek to e-mail boooooska , ubrana kilka razy .stan super.5.czarna z brylancikami , ciekawa . rozmiar 158 czyli xs z h&m , nie ma plamek jak na foto - wina aparatu.stan bdb. 6.swietna broszka , bardzo ładna , moze byc do torebki / plaszczyka etc , dosc duza . z RPA dostalam od ciotki ;] firma nieznana :P 5.biała tunika , idealna na latoo :P rozmiar s , nie pamiętam gdzie kupiłam . tu mam problem bo nie wiem która to na zdjęciu, w sumie podobają mi się obie białe tuniki na ramiączkach. -sliczny naszyjnik , nie pamietam gdzie kupilam Prosiłabym o wymiary ciuchów, stan, materiał itd.
|
|
#148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7281520 jaki jest dokładnie odcień tego niebieskiego tzn. czy jest taki jak na zdjeciu (czy wpada w szary, a moze turkusowy) odp u mnie
(chetnie poszukam czegos poza wątkiem jeśli się okazę że mi się ten kolor spodoba) |
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
broszki juz nie ma
![]() bluzeczki - jedna jest biala (nie ma jej ) a 2 jest zoltawa :P wymiary - biust 78 , dlugosc 51 cm. jej materiał to typowa bawełna , mam ja z wymianki , wizazanka twierdzila ze byla w niej raz , coprawda NIC jej nie jest ale mam wrazenie ze ja troszke nosila !ta "koronka" na dekoldzie jest ze sznureczków bawelnianych. mila. naszyjnik - moglabys dac mi link , bo mam kilka naszyjnikow i sama juz nie wiem o ktory ci chodzi ![]() kurteczka - dosc mala . wymiary - biust - 80 , tutaj jest luznawa. dlugosc -40 cm meterial - troche sztywny ale mimo wszystko mily , slicznie sie układa. nie wiem czy zauwazylas ale odczepilam 2 blaszki Nice bo wydawala sie jakas obwieszona ( ta na zyg zaku i jeszcze w kieszonce z boku na gorze - na foto jeszcze jest. oprocz tego wszystko ok! jest naprawde sliczna (daje ci foto tego tylu) czarna bluzka - stan bdb , ubrana kilka razy , dlugosc - 48 cm , w biuscie - 70 ale nawet bardzo sie rozciaga , mam 84 cm i spokojnie ja ubiore;] material to bawelna z dokladkiem czegos rozciagliwego. jestes pewna ze widzialas wszystkie dokladki na stronach 1,3,4,7,8,9,11 ?? mam sporo malych rzeczy , ktore sa dosc proste (np. t-shirt na 11) poszukaj jeszcze raz a moze cos ci wpadnie w oko ![]() rzeczy ktore moga byc dla niej : Edytowane przez charlotta88 Czas edycji: 2009-03-02 o 23:30 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

, z kartonikiem, kupione niedawno w perfumerii,
3/3/6-22/7/8