![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam ubrań, torebek, biżuterii... - w zamian głównie kosmetyki :)
Cytat:
![]() A tunika z jakiego jest materiału ?
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
mogę zaproponować ci takie ciuszki na lato XS
Topik KENZO JUNGLE Topika Calvin Klein T-shirt von dutch sukieneczka Reserved golfik armani mam tez poza wątkiem nowe tybaczki białe Tommy Hilfiger jakbyś była zainteresowana to zrobię zdjęcie
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2008-04-26 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem,ze torebka cie nie zainteresowala? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
1. Śliczna sukienka Cotton Club, rozm. 10. Tu będę bardzo wybredna
![]() Bardzo podoba mi sie ta sukienka - niestety nie mam za wiele ubran w rozmiarze L ![]() Z torebek mialabym czarna Vero Mody, czerwone korale, czarne kolczyki Bielizne intimissimi (zdjecie w moim watku kosmetycznym) plus perfumy ale chyba nie Twoje klimaty.....choc moze sie skusisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
OK cieszę się
![]() czyli rurki kapelusz bluzeczka czarna z wężem tunika czarna i czy coś jeszcze było? ![]() (daj znak bo szczerze teraz nie pamiętam ) a chcę ciuszki wyprać i wyprasować i jeśli zdążymy się skontaktować do poniedziałku to wysłałabym już w poniedziałek ![]() ![]() a widzę że jesteś z Wawy więc jeśli chcesz to możemy wymienić się osobiście ![]() Edytowane przez RedButterfly Czas edycji: 2008-04-26 o 19:00 Powód: skleroza;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Możemy pomyśleć nad odbiorem osobistym, wszystko zależy gdzie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Sukienka to jaki rozmiar ? i materiał ?
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za bluzeczkę dziękuję, a co do torebki to nie wiem, zastanawiam się ![]() A co ciebie interesuje ?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bielizna mi się podoba, mówię o kompleciku, ale na pewno nawet nie mam co się do niej przymierzać ![]() ![]() Natomiast zastanowiłabym się nad torebką, opisałabyś ją dokładniej ? jakie ma wymiary, rozumiem, że to sztuczna skórka ?
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli chodzi o torebke - mozna ja nosic na ramie jak i do reki, jest wykonana ze skory eco...bardzo mieciutkiej ![]() ![]() ![]() Niestety jesli chodzi o wymiary to najwczesnej za tydzien - jestem teraz w szpitalu i nie mam dostepu do torebki.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W takim razie daj znać jak już będziesz mogła, sukienka sobie spokojnie leży w szafie i czeka, jakby co ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Kokon pro
Przekupka: 176 pkt / 100% pozyt.
|
hej cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7281531
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7281520 YR, Ananans edt, woda o zapachu ananasa z serii Les Plaisirs Nature, 20 ml z ubytkiem ok. 5 ml, - Thierry Mugler, Innocent edp, 25 ml kilka razy użyte, początkowo miałam na ich punkcie bzika, teraz ta słodkość mnie zabija ![]() poza watkiem mam te dwie bluzki musztardowa dluzsza new look r 38 wiazana, i tuniczke fioletowa r 40/42 atmosphere Edytowane przez kasiek87 Czas edycji: 2012-05-04 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Witaj małpeczko,
czy mogłabym zrobić małą zamianę? Zamiast tych wcześniejszych rzeczy wolałabym to: Nouba, Brown Tan, puder brązujący o drobnej, jedwabiście gładkiej konsystencji. Dość ciemny, dla opalonej cery, Czerwona bluzeczka jest nowa. Była tylko przemierzana.
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
wyslalam, prosze o to samo
![]()
Wymienię RURKI z Reportera: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post17269870 Edytowane przez cisza-motyla Czas edycji: 2008-04-29 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
zajrzyj do mnie, mam ubranka w rozmiarach xs, s i m
podoba mi sie u Ciebie: perfum Lacroix Rouge, sukienka i kilka kosmetyków znajdziesz coś u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Może znajdziesz coś u mnie dla siebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
moge zaproponowac Ci takie ciuszki, myśle że bedeą pasowac na Twoja córke
![]() podoba mi sie perfum Lacroix, sukienka(ale nie wiem czy bedzie na mnie dobra) i jeszcze jakis kosmetyk zajrzyj do mojego wątku, tam reszta ciuszków odpisz czy jestes zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
A może jeszcze byś coś dobrała? Albo po prostu ja nad czymś innym pomyślę...
Pisałaś, że masz jakieś kosmetyki do opalania... Mogłabyś napisać co? ![]()
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
witaj , moze cos u mnie za :
L'Biotica DHEA reduktor przebarwień, 30 ml, ważny do 09/2008, Krem wybielający przebarwienia zawiera wyjątkowo skuteczną substancję aktywną Sabiwhite, która wybiela wszystkie rodzaje przebarwień naskórkowych. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7281531 Prada, edp 50 ml, nowa zafoliowana, będę wybredna, - Lacoste, Inspiration, edp 50 ml, nowa zafoliowana, - Tommy , tommy girl 10, nowy zapach Hilfigera, 100 ml bez kilku psiknięć, jest kartonik - Matrix, Curl.life defining system, szampon, 250 ml, nowy, - Dior, DiorBlush, Glowing ColorPowder Blush, Revlon, Róż Pudrowy Smooth-On Blush Trio, toast of New York, 3 x 3g, ciepłe odcienie, tylko wypróbowane. Pędzel nie używany. Napis na opakowaniu trochę starty od noszenia w kosmetyczce. jesli nie spodoba ci sie nic w watku to mam wiele rzeczy poza ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
4. Bluza Garfield kupiona w Top Secret. Rozmiar M. Bluza ze ściągaczami i z kapturem. Na plecach super wielki, rozbrajający Garfield
![]() ![]() Poproszę o wymiary i czy materiał to bawełna ? ![]()
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Polskie kosmetyki: Avon, Kolastyna, Ziaja, Bielenda, Eris...
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Niestety za bluzę jestem strasznie wybredna i nie wypatrzyłam nic u Ciebie za co mogłabym ją wymienić. Może coś innego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() 5.czarna z brylancikami , ciekawa . rozmiar 158 czyli xs z h&m , nie ma plamek jak na foto - wina aparatu.stan bdb. 6.swietna broszka , bardzo ładna , moze byc do torebki / plaszczyka etc , dosc duza . z RPA dostalam od ciotki ;] firma nieznana :P 5.biała tunika , idealna na latoo :P rozmiar s , nie pamiętam gdzie kupiłam . tu mam problem bo nie wiem która to na zdjęciu, w sumie podobają mi się obie białe tuniki na ramiączkach. -sliczny naszyjnik , nie pamietam gdzie kupilam Prosiłabym o wymiary ciuchów, stan, materiał itd.
![]() |
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7281520 jaki jest dokładnie odcień tego niebieskiego tzn. czy jest taki jak na zdjeciu (czy wpada w szary, a moze turkusowy) odp u mnie
(chetnie poszukam czegos poza wątkiem jeśli się okazę że mi się ten kolor spodoba) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
broszki juz nie ma
![]() bluzeczki - jedna jest biala (nie ma jej ) a 2 jest zoltawa :P wymiary - biust 78 , dlugosc 51 cm. jej materiał to typowa bawełna , mam ja z wymianki , wizazanka twierdzila ze byla w niej raz , coprawda NIC jej nie jest ale mam wrazenie ze ja troszke nosila !ta "koronka" na dekoldzie jest ze sznureczków bawelnianych. mila. naszyjnik - moglabys dac mi link , bo mam kilka naszyjnikow i sama juz nie wiem o ktory ci chodzi ![]() kurteczka - dosc mala . wymiary - biust - 80 , tutaj jest luznawa. dlugosc -40 cm meterial - troche sztywny ale mimo wszystko mily , slicznie sie układa. nie wiem czy zauwazylas ale odczepilam 2 blaszki Nice bo wydawala sie jakas obwieszona ( ta na zyg zaku i jeszcze w kieszonce z boku na gorze - na foto jeszcze jest. oprocz tego wszystko ok! jest naprawde sliczna (daje ci foto tego tylu) czarna bluzka - stan bdb , ubrana kilka razy , dlugosc - 48 cm , w biuscie - 70 ale nawet bardzo sie rozciaga , mam 84 cm i spokojnie ja ubiore;] material to bawelna z dokladkiem czegos rozciagliwego. jestes pewna ze widzialas wszystkie dokladki na stronach 1,3,4,7,8,9,11 ?? mam sporo malych rzeczy , ktore sa dosc proste (np. t-shirt na 11) poszukaj jeszcze raz a moze cos ci wpadnie w oko ![]() rzeczy ktore moga byc dla niej : Edytowane przez charlotta88 Czas edycji: 2009-03-02 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.