|
|
#121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany :)
Cytat:
Cytat:
i zakupiłam drugie opakowanie - właśnie to, ale potem jakoś zachciało mi się odmiany. Czekam zatem na jakąś informację.
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
korekto deborah
puderek gosh jak widzialabys wymianke? ![]() prosze odp u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=259812&page=4 |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
dorzuciłam jeszcze dwa cienie APC
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej moze cos u mnie za:
GOSH - X-Ceptional Wear: podkład kryjący; odcień 12 Natural; ubytek max. 10% APC - opalizujące, sypkie cienie do powiek: kolor 52 - biały opalizujący srebrzyście oraz 30 - brąz opalizujący na złoto; trudniej będzie mi się z nimi rozstać a niżeli z brokatam CARLO DI ROMA - Cienie Do Powiek Versus: kolory widoczne na zdjęciu; ubytek niewielki lakiery: 33 - jasnoniebieski (perła) INGLOT: diamentowy lakier utwardzający; ubytek 50 %. 43 - jasny róż opalizujący na złoto (perła) 9/1 - ciemna zieleń opalizująca na złoto (perła) Witamina E (10g): ważność do 07/2009; użyłam kilka kropli Mleczko owsiane (30g): ważność od 12/2009; nowe, nieotwierane
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha z tego zestawu to na razie nie chciałabym oddawac witaminy E, bo już inna osoba się po nią zgłaszała.
|
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
Witaj ponownie znajdziesz coś u mnie za
APC - opalizujące, sypkie cienie do powiek: kolor 52 - biały opalizujący srebrzyście oraz 30 - brąz opalizujący na złoto; trudniej będzie mi się z nimi rozstać a niżeli z brokatami CARLO DI ROMA - Cienie Do Powiek Versus: kolory widoczne na zdjęciu; ubytek niewielki DOR: 37 - krwista czerwień (mat), INGLOT: diamentowy lakier utwardzający; ubytek 50 %. co prawda dużo rzeczy6 nie zostało w moim watku ale może4 znajdziesz cos dla siebie Pozdrawiam mój wątek z kosmetykami https://wizaz.pl/forum/showthread.php?threadid=244619 wątek z ciuszkami http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post78526 45 moja WISH LISTA https://wizaz.pl/forum/showthread.php...78#post7 988178 |
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy taka wymianka będzie się opłacać, ale byłabym chętna na lakier 25 - ciemne bordo (perła) + brokaty za 2 lakiery (lakier z czerwonymi piegami + golden rose) lub tylko inglot XL2
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#129 |
|
BAN stały
|
Witaj, znalazłabys u mnie coś za poniższe?:
GOSH - X-Ceptional Wear: podkład kryjący; odcień 12 Natural; ubytek max. 10% VIRTUAL - Kredki Do Oczu: czarna EL 01 - użyta dwa razy i raz naostrzona; grafitowa EL 02 - użyta raz, nieostrzona w ogóle |
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo za dwa inne zapachy chętnie bym się wymieniła.
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Edynko nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam!
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
#133 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
jestem zainteresowana cieniem w musie, czerwonym i niebieskim lakierem do paznokci, oraz tuszem do rzęs Ev4eline. Znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Wibo Lovely- cień w musie w kolorze żółto-złotym - Ziaja- tonik aloesowy- pozostało około 50% - Loreal Elseve- szampon do włosów farbowanych 400 ml (pozostało 85%)
|
|
|
#135 | |
|
|
Cytat:
Powiedz mi czy te lakiery do paznokci dają intensywny kolor, czy może trzeba kilka warstw, żeby kolor był intensywny? Czy mogłabyś mi pokazać na ręce jaki efekt daje ten mus w cieniu? czym różnią się te dwa tusze do rzęs z Eveline? |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
No to nie jest jakiś wielki problem, bo tonik ma niewielką wartość.
Zatem interesowały by mnie dwie pozostałe pozycje.
|
|
#137 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
L'OREAL TRUE MATCH |
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu jeżeli chodzi o lakiery, to ja zawsze nakładam dwie warstwy niezaleznie od tego jaki mam lakier i jakiego producenta. Ogólnie co do lakierów DOR to jest tylko jeden, który naprawdę wystarczy pomalować raz - liliowy matowy i jeden, który wymaga chyba ze trzy a nawet cztery warstwy - to właśnie jest ten jasnoniebieski. Mi ilość warstw lakieru jakoś nigdy nie przeszkadzała, bo mam świetny utwardzacz, który radzi sobie ze wszystkimi warstwami, ale rozumiem to pytanie, nie każdy lubi kłaść lakier po cztery razy.
Aha tak dla jasności, to ja tych lakierów dorzucę każdemu ile będzie chciał, nie trzeba brac po dwie, trzy sztuki - TO SĄ NAPRAWDĘ GRATISY. ![]() Teraz odnośnie tuszów do rzęs, to chyba różnią się tylko szczoteczką. trudno mi to jakoś stwierdzić po jednym czy dwóch użyciach.Zdjęcie cienia wkleję jutro, najlepiej będzie jak sfotografuję również obie szczoteczki od tuszów.
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam zdjęcie musu Bell i tuszów do rzęs.
|
|
#142 |
|
|
Franpic, bardzo cie przepraszam, ale rezygnuje z wymianki
Kolor cienia nie do końca jest taki jak sobie wyobrazałam. Jeszcze raz przepraszam, za zamieszanie
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, pozdrawiam.
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
magnum przykro mi, nic dla siebie nie znalazłam.
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
up
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

i zakupiłam drugie opakowanie - właśnie to, ale potem jakoś zachciało mi się odmiany.
Czekam zatem na jakąś informację.

Bo za dwa inne zapachy chętnie bym się wymieniła.

trudno mi to jakoś stwierdzić po jednym czy dwóch użyciach.
Kolor cienia nie do końca jest taki jak sobie wyobrazałam. Jeszcze raz przepraszam, za zamieszanie