![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Króliczek miniaturka II
Nie był pijany, on jest taki zwariowany, jakby ciągle był pijany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
po prostu wystarszył sie Ł i tych jego okropnych włosow ot co
![]()
#123 |
Zakorzenienie
|
Nie, to nie to. W takim razie by już dostał zawału widząc mnie wczoraj i dzisiaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
no to wyczuł jaki stosunek ma Ł do zwierząt i sie biedak wystarszyl
#125 |
Raczkowanie
|
hyhy.....mój tez bryka i musi na swoje niedawno uderzyl sie w krzeslo....
![]() A twoje kroliki Kasiu wskakuja na klatke?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Motylku, to już bardziej prawdopodobne
![]() Majka, oczywiście, że wskakują ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
to dobrze jestem juz spokojna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Hehe, Jadzinek kiedyś też tak zrobił
![]() ![]() ![]() Dziewczyny przez te wszystkie sensacje z moimi włosami, a raczej ich brakiem w chwili obecnej, zapomniałam Wam się pochwalić, że jadę na koncert Celine Dion 28 czerwca do Krakowa, wczoraj zamówiłam bilety ![]() ![]() Edytowane przez kasian86 Czas edycji: 2008-05-06 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
no prosze Kasiu
![]()
#130 |
Zakorzenienie
|
Hehe, nie żebym była jej wielką szaloną fanką, ale uważam, że ma najlepszy głos na świecie i kiedyś sobie obiecałam, że jak przyjedzie do Polski to na pewno pojadę jej posłuchać na żywo
![]() Idę spać, dobranoc dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
ja też sie klade, bo ostatnie dni nie slysze budzika..ale zal mi sie klasc w tych loczkach
![]() mam nadzieje ze pojedziesz na koncert i bedziesz super zadowolona ![]()
#132 |
Wtajemniczenie
|
Kasia - Obi, Kisa..no i Jadziulek
![]() Łatek chyba czuje wiosnę.Rozkłąda się na maxa wyluzowany w miejscachw któryc nigdy tego nie robił.Ciagle do mnie podchodzi, i liże mnie rpzy głąskaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Motylku masz boskie włoski, bardzo mi się podobają
![]() Dziewczyny te plamki o których pisałam , że Niunia ma to włoski!!!! Odrastają jej ciemne włoski!!! Wcześniej miała tam jasne, mogą innego koloru odrastać? Ale się cieszę ![]() Niunia juz coraz wyżej skacze jak się wygłupia, chyba mi na głowę niedługo skoczy hehe ![]() Dziś jedziemy do zoo ![]() ![]()
#134 |
Zakorzenienie
|
dzis juz nie ma sladu po lokach....
zaziębilam sie gdzies, kurcze zeby mnie nie rozłożylo ![]() Groszku jak Stefan?
#135 |
Zakorzenienie
|
Motylku, ja też mam nadzieję, że nic się nie stanie i będę mogła jechać
![]() Arya, dokładnie. Moim już przechodzą wiosenne bzikowania i powoli wszystko wraca do normy ![]() Malinka, zastanów się dwa razy zanim pojedziesz do zoo, przeczytaj sobie ten wątek: http://forum.kroliki.net/topics61/3996.htm#44576 nie wiem czy to to samo zoo, ale też w Bydgoszczy ![]() Bardzo się cieszę, że to włoski ![]() ![]() Wczoraj M zamykał Obiego i Kisę i zapomniał zamknąć górę od klatki.. Ja tam rano idę, a Obi poza klatką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Kasiu na pewno nic sie nie stanie i pojedziesz
![]() Musze sobie kupic cos do farbowanych wlosow teraz....hm.... ale Obiboczek skoczny jest, szok ![]() Ja nie chodze do zoo czy cyrku, ale mialam z Ł jechac z dziecmi (jego pomysl) ale na razie na pomysle sie skonczylo bo co weekend cos wypada...jednak wiem ze dla takich dzieci to byloby cos, tylko ja bym sie czepiala jak zwykle
#137 |
Zakorzenienie
|
Byłam kiedyś w zoo w Poznaniu, ale nie pamiętam nic.. No, oprócz tego, że małpki rzucały resztkami jedzenia w ludzi
![]() Za to w wakacje byłam w Sztokholmie w takim skansenie (który jest uznawany za najstarszy w Europie) i tam były różne zwierzęta: łosie, renifery, niedźwiedzie, ryś, również króliczki... Zwierzęta miały dość dobrze, szczególnie te które potrzebują dużo ruchu jak ryś czy niedźwiedzie. Renifery miały piękny domek. A na mnie największe wrażenie zrobiły łosie - super zwierzęta, takie wielkie niezdary na koślawych nóżkach ![]() Dziewczyny, widziałyście to: ![]() http://nasza-klasa.pl/profile/12488163 http://nasza-klasa.pl/profile/9933214 http://nasza-klasa.pl/profile/12852369 http://nasza-klasa.pl/profile/9294064 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
http://www.smog.pl/wideo/17779/zmyslowy_taniec_kocura/
![]() widzialam wczesniej ta swinke i tak wlasnie dotarlam do tej swinki co ją kąpano w taki sposob...ale krolika nie widzialam ![]()
#139 |
Zadomowienie
|
Tak to to zoo, czytałam ten wątek i wypowiadałam się w nim. Ja cyrku też nienawidzę ale zoo lubie tzn lubię zwierzaki oglądać, szkoda mi ich, że są uwięzione i nie żyją swoim naturalnym otoczeniu no, ale dzięki zoo możemy na własne oczy zobaczyć zwierzęta, których bez niego byśmy nie zobaczyli. Są plusy i minusy.
#140 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie nie lubie zoo dlatego ze kojarzy mi sie z uwiezionymi zwierzakami. Bylam kiedys w tym nowym zoo w Poznaniu, niewiele pamietam tylko ze duzo sie chodzilo
![]() Jak bylam mala mama zabrala mnie do Poznania do Starego chyba i pamietam tam tygrysa za kratami który chodzil tylko w kolko ![]()
#141 |
Zadomowienie
|
Jestem w tym forum o króliczkach
![]() Super kocurek hehe ale sie uśmiałam ![]()
#142 |
Zakorzenienie
|
Kocurek niezły, ale niektóre komenatrze poniżej wszelkiej krytyki..
Dziewczyny, mama mnie nastraszyła, że od tych środków na porost włosów, jak wax i seboradin, powypadają mi włosy ![]() Motylku, na tym waxie jest napisane, żeby go używać co 4 -5 dni, a chciałam codziennie, może się coś stać? |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Kasiu na pewnio Ci nie powypadaja, rób tak jak napisane.
Majka, to kroliczek nie byl jeszcze szczepiony, bo juz sama nie wiem, czy masz isc dopiero? Malinka, super, ze okazalo sie, ze to wloski, a nia jakies plamy, tak gdybalam, bo u mojego Czarnego tak nieraz sie robi. A co do Stefana to sprawa tak wygląda, ze to wszystko to gdybanie i sama nie wiem co robic. Bo wet, wczoraj zaglądnela mu w oczko, to mowi, ze lepiej, ale cos tam jeszcze widziala, ze jakby "mięsko", to lepiej wyciąc, mozna tez ten zastrzyk w mniejszej narkozie. A ja mowie, ze nie pomoze i znów narkoza, to on nie przezyje. Wspomnialam o USG, zeby to sprawdzic dokladniej. To tez mowie, ze w znieczuleniu, a tam na forum, co pisala ta Monika, to wydaje mi sie, ze nie robili w znieczuleniu. On juz prawie tego oka nie mruzy, jakby w ogole tego nie robil, to bym nawet nie zauwazyla, ze ma inne, bo juz mu pociemnialo. A Monika odpisala i okazalo sie, ze to ta sama wet. no prawie, bo one dwie jej leczyly, ale tamtej juz nie ma, tylko mi tamta kiedys przy Suzi nie pomogla. Wiec jestem w kropce, bo nie chce Stefanka stracic, a naprawde to nie wiadomo co to jest.
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Groszku, a może napiszesz albo zadzwonisz do warszawskiej Oazy? Kurcze, ciężka sprawa...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
ale pewnie by musialo byc jakies badanie oka zrobione, zeby ktos pomógł, poświecenie latareczką w oko, to dla mnie nie jest jakies konkretne badanie. Pewnie, ze najlepiej wyciąc i wszystko wykluczyc, dla mnie najwazniejsze, zeby tylko Stefek nie cierpial, nawet bym mu swoje oddala, ale, zebym wiedziala.
Chyba nie powinnam miec zwierząt, bo nieraz mysle, ze je męczę, weterynarze nie pomoga i jak zyc. Moze jakbym mieszkala w innym miescie..... To tak samo jak z ludźmi, jak słysze wypowiedź ojca, ktorego syn mając 14 lat juz nie chodzi, bo mieszkając w Polsce nie ma leków, bo jakies glupie przepisy, a nawet na Węgrzech czy w Czechach byloby inaczej, to jestem przerazona i calkiem mnie to odstrasza od posiadania dzieci. Bo u nas zamiast zapobiegac, to wolą kupe kasy wydawac na leczenie i skutki chorób, i to ma byc polityka prorodzinna, przeciez w tym Państwie na nikogo nie mozna liczyc....
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2008-05-07 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
http://adopcje.kroliki.net/adopcje/moska.html
widziałyscie Fryzeldę ![]() coraz czesciej sie czyta, ze kroliczki na ulicy ktos znajduje, to juz ludzie nie tylko psy wyrzucają, ale i kroliki? Motylku, a widzialas fryz tej swinki? http://www.allegro.pl/item359849189_...zkankiem_.html
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Kasian, miło widzieć kogoś z króliczego :P
Łatek z tego co widze dopiero poczul wiosnę -_- ja wyjezdżam za kilka dni, wiec rodzice będą mieć z nim sporo kłopotów :P ( z oka teraz go spuścić nie można...) Co do zoo.U mnie w krakowskim zoo, przynajmniej dwa lata temu było takie mini zoo.Byly tam kozy, kucyki itp....I króliki z świnkami morskimi, w b. niskiej zagrodzie , królik i świnek razem było ok. 25 na 2 domki ( schronienie przed słońcem w środu lata... )a na jedzenie woda, garstka siana ( tylko garstka na tyle stworzeń ) i... kilka marchewek.Masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu
![]() ![]() Groszku sliczna ta Fryzelda .. fajne ma wloski heh pierwsze slysze że króliczki sie na ulicy zostawia ;/ ehh co to sie dzieje ludzie sa nienormalni po prostu... Jesli chodzi o zoo to ja raz w życiu bylam jak byłam mała i tylko mam pamiatke w postaci zdjec a tak to nie pamietam nawet jak tam bylo..biedne zwierzaczki sie mecza tylko... |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Kasiu nie używaj waxa częsciej niz pisze na opakowaniu, ale za to seboradin mozesz codziennie wcierac.
Groszku mam nadzieje ze jednak uda sie trafic z diagnozą Stefana i sie wszystko ułozy... Aryax witamy w wątku
#150 |
Zakorzenienie
|
Groszku bardzo mi przykro jak myśle o Stefanie
![]() oby diagnoza była trafna ![]() ![]() Kasia słyszałam wiele dobrych opinni o waxie ale nie używałam. o tych końcówkach pisałam żebyś wiedziała gdzie iść jak będziesz w potrzebie ![]() już nic więcej na ten temat bo tylko Ci przypominam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.