![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zapachy, Colorstay, B³yszczyki, I Inne:-)
u Ciebie interesuj± mnie:
Bourjois, Matt Lovely- Matuj±co-kryj±cy podk³ad we fluidzie. Zawiera czynniki reguluj±ce wydzielanie sebum. Wygodna aplikacja. Pudrowa, jedwabista konsystencja. Nie zatyka porów. Bezt³uszczowy. Kolor jasny. Trudno powiedziec ile zosta³o, oko³o 1/3 Aquolina- balsam do cia³a icing sugar- cukier puder, 10ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Witaj!
podoba mi siê: -Oriflame cieñ liliowy opalizuj±cy kolor vintage rose -Joko Sahara puder s³oneczny- roz¶wietlaj±cy puder do twarzy i cia³a
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Calvin Klein, Eternity Moment- kwiatowy z pudrow± nutk±, Lekki i trwa³y. Zapach raczej dla kobiety ni¿ dla nastolatki. Ok. 20 ze 100ml cos za to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN sta³y
|
mam Sun ozon samoopalacz w sprayu ca³y , zajrzyj te¿ do mnie do w±tku mam trochê od¿ywek do w³osów zniszczonych farbowaniem / je¶li jeste¶ blondynk± to polecam Ce-Ce / mam te¿ cienie brokatowe czarne Bell planete i inglot AMC , cieñ Vipera z nowej kolekcji braz per³owy oraz cien astor antracyt ze z³ot± po¶wiat± / tester wo¿ony do opakowania po cieniu estee lauder
U Ciebie podoba mi siê lancome aroma source, joko puder br±zujacy oraz po³owa ¿elu do utrwalania fructis style. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
toya nie mogê wys³aæ do Ciebie PW, bo masz zape³nion± skrzynkê.
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
lunawera,
za lotion innova cien orifl i puder joko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Co¶ u mnie za:
Clarins, Par Amour Toujours- Zapach z rodziny owocowo-kwiatowych, ¶wie¿y, radosny, kwiatowo- ró¿any, podobny do Baby Doll. Miniaturka 4,5ml Aquolina- balsam do cia³a icing sugar- cukier puder, 10ml
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.