![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: LUMPEKSY Lublin
dostawy są na pewno w środy i wtedy jest tyle ludzi że trudno wejsc do srodka,ale ubrania są ładne i zdarzają się z metkami, trudno powiedzieć czy jest tanio czy drogo ale fajna bluzke za 5-6 zł można kupić a ubrania dla dzieci są jeszcze tańsze, na prawde polecam, gdybym miała bliżej to nadal bym tam chodziła, to jedyny lumpeks który odwiedzałam bo warto
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
ja jeżdze tylko i wylacznie na wolska, ale moze i tam sie wybiore ktoregos dnia.. o korej otwieraja o 9?
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
chyba o 10. Jestem pewna na 95 %
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Potwierdzam o 10
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
ja tam w Lublinie zawsze mam problem z znalezieniem w Lumach czegokolwiek...
chyba mam jakiegoś pecha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Polecam Wolską ale tylko na dostawie-zawsze znajde cos fajnego..
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
dziewczyny a jakie ceny sa na Wolskiej i jana Sawy? jakas cena za kg czy wycena?
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
ja ostatnio zauważyłam że jest bum na ciucholandy które są drogie... ceny od 10 zł (fakt że są koszyczki z tańszymi ale w nich totalnie nigdy nic niema)
jest na ulicy Irydiona .. albo coś koło tej ulicy taki ciucholand który ostatnio sprzedawał sweterek za 45zł O_O' ... se myślę a dupa może i ładny ale nie kupie ... taki sam kupie na targu za 35 zł .... ja nie wiem ale niektóre ciuchy to chyba na łeb upadły z tymi cenami.... ja wchodzę to ciucha wertuje wszystko i szukam najładniejszej i najtańszej rzeczy... chodzi o sam fakt wyłowienia za grosze cudeńka... ![]() wklejajcie tutaj słoneczka co wyłowiłyście z ciucholandów ;p ja narazie spłącam Laptopa wiec na ciuchy mam szlaban :/ /cry T_T |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Na zdjęcia lumpkowych zakupów jest oddzielny wątek na forum, który jest ciągle na pierwszej stronie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ponawiam pytanie ![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Na Wolskiej ceny bluzek są poniżej 10 zł. Ja kupuje zazwyczaj po 4-6 zł/sztuka. Swetry tez zresztą prawie wszystkie poniżej dyszki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
a buty? kurtki? spodnie?
dziiękuję
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Co do cen tych rzeczy niestety nie orientuje się, ale wybieram się jutro na Wolska to zwrócę uwagę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Buty to w zaleznosci od uzywania ale od 8-16zł( ja kupilam raz nowe z deichmana za 12zł), kurtki 8-20zł, a spodnie to nie wiem, bo nie moge tam nigdy biodrowek znalezc wiec nie zwracam nanie uwagi
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
dziekuje. a na jana sawy?tez tak mniej wiecej?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, byłam dzisiaj na wolskiej i jestem przerazona!!jej mało sie ludzie nie stratuja;]
musze sie wycwiczyc w szybkim przegladaniu ciuchow, bo dzisiaj znalazłam tylko jedna spodnice i sweter, czyli kiepsko;] Powoli wychodze z szoku....ale powiedzcie mi , na jana sawy jest tak samo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie są uroki chodzenia na zakupy do dużych dyskontów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
ja jak pierwszy raz bylam na Wolskiej to sie tez przerazilam i powiedzialam sobie, ze w zyciu tam juz nie pojde..
Ale z perspektywy czasu, ogladajac zdobycze dziewczyn na wizazu (rowniez z Wolskiej) przekonalam sie i udaje mi sie tam znalezc super ciuszki. ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
na Jana Sawy to w tym budynku gdzie jest Biedronka? kiedy tam jest dostawa i od której godziny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
jutro z rana ide polowac po ciuszkach.... mam nadzieje ze cos znajde ;p
pewnie nic znajac swoiste sczescie pechowca naczelnego;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
dziewczyny, kiedyś bardzo dawo słyszałam że dużo lumpeksów jest na jasnej. ;>
Jestem spoza Lublina i nie czaje nawet za bardzo gdzie ta jasna jest, gdzie są te sh, jakim autobusem dojechać.. Wiecie może.? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
ul. Jasna jest przy krakowskim przedmieściu, ale dokładniej nie wiem jak wytłumaczyć. Poszukaj w necie mapy lublina i sama zobacz. Dojedziesz każdym autobusem, który jedzie na krakowskie przedmieście i al.racławickie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Dzięki.
![]() A wiecie czy tam warto wgl się wybierać ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
mieszkam 5 min od lumpeksów na jasnej, sa tam 4 lumpeksy, pierwszy to odzież skandynawska zaraz obok biedronki to jest ulica wieniawska, dostawa w poniedziałek cena za kg 45 zł, rzeczy na wieszaczkach jest przymierzalnia, z kazdym dniem cena za kg maleje chyba o 10 zł, w sobote ciuszki sa po 2 zl albo po złotowce, jednak wszystko jest już przebrane, z tyłu za biedronka na ulicy jasnej sa pozostałe 3 lumpeksy, nie wiem jak tam jest z dostawami chyba codziennie coś dokładają, ciuszki sa na wieszakach, wszystkie sa wycenione, ceny jak dla mnie troche wygórowane, zdarza się że widziałam np sukienki po 80zł itp, ale niektóre rzeczy sa dobrej jakosci i całkiem ładne, wiec czasem warto, liczac od poczatku ulicy 1 taki sobie mało ciuszków, 2 dosyć drogi ubranka ładne, 3 lumpeks na jasnej chyba najbardziej mi podchodzi wiekszy od dwóch poprzednich bardzo duzo ciuszkow z metkami, końcówki stradivariusa itd, ale byłam tam jakies dwa tyg temu wiec teraz nie wiem co maja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No to niektóre ceny to trochę przesadne widzę, ale wpadnę tam, rozejrzę się może a nuż coś znajdę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
to i ja sie wypowiem. ja lubie lumpa na lwowskiej nad biedronka to z seri "modne i tanie dla wszystkich ubranie"- takie haslo maja
![]() kolejny ktory mi sie podoba to wlasnie ten obok wydzialyu pedagogiki i psychologii UMCS ale juz byla o tym mowa- fakt drogo jak na lumpek ale naprawde swietne rzeczy. polecam tez taki maly lumpek "ciuchcia" na niepodleglosci w pasazu. fajny tez jest w bramie na swietoduskiej( zaraz za sklepem z bielizna "bardotka") ten na krolewskiej na przeciwko ksiegarni jest fajny, nie jest jakos strasznie drogi ale tanszy tez nie.... jeszcze jeden fajny ale drogi jest na zielonej. a ja mam pytanie- moj Tz lubi dresy i koszluki adidasa, pumy itp. gdzie i kiedy najlepiej takich rzeczy szukac? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
![]()
Byłam dzis na Sawy(w biedronce) zakupy średnie, dżinsowa spódniczka za 3 zł i fajne bolerko z New Look za 7zł ale dowiedziałam się że dostawy są tam w czwartki wiec jeden dzien sie spoznilam,ale jeszcze sie tam wybiore
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.