GANG spod topiku dla starajacych sie - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-03, 06:23   #121
olivka_7
Zakorzenienie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie

a moja @ się dalej nie rozkręciła i nie wiem teraz od kiedy mam liczyć?mma takie brunatne upławy
Myślałam że do rana to się rozkręci, a tu wcale nie. W ogóle to w nocy cały czas się budziłam bo mnie tak piersi bolały.

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 06:42   #122
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
a moja @ się dalej nie rozkręciła i nie wiem teraz od kiedy mam liczyć?mma takie brunatne upławy
Myślałam że do rana to się rozkręci, a tu wcale nie. W ogóle to w nocy cały czas się budziłam bo mnie tak piersi bolały.
Od brunatnych plamien zaczyna sie pierwszy dzien nowego cyklu

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
Pierwsze nauki ślubne zaliczone, płodność z grubsza poznana, a więc wg kościoła jest tak:

1. jest sucho (zaraz po miesiączce)
2. robi sie wilgotno (zaczynają się dni płodne)
3. od długości całego cyklu odejmuje się 21 dni i wychodzi kiedy zaczynają sie dni płodne tzn.
cykl jest np. 32 dni minus 21 dni czyli dni płodne zaczynają się 11 dnia (nie podali ile trawają!)
4. kiedy robi się MOKRO i ŚLISKO to te dni
5.szyjka macicy jest : otwarta, miękka, mokra i jest wysoko (znaczy daleko w głębi)

6. potem robi się sucho, lepko, szyjka obniża się i jest zamknięta (blisko wejścia).

tyle skapowałam z godzinnej nauki
To juz chyba wszystko wiesz no nie

Domi ja uwielbiam te filmy oni wszscy tym tacy piekni i na koniec happy end

Poznac meza przez nety ktory mieszka w bloku obok to normalnie rewelacja hihi zadko sie cos takiego zdarza

Ja dziewczynki na aotopilocie Maxi nie mial goraczki na szczescie ale niestety opryszczka mu sie w ranke zmienila i boli go wiec pobudka srednio co godzinke byla
To co mi trzeba KAWA

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 07:05   #123
olivka_7
Zakorzenienie

Kathi dzięki za odpowiedź @ się rozkręciła czyli wczorajszy dzień mimo że nic nie było praktycznie liczę jako pierwszy.
Ufff można zacząć odliczać od nowa. W weekend jednak może pojedziemy na baseny.
Tak sobie kiedyś myślałam że może te moje problemy to wynikają z tego że od wielu lat używam tamponów. Wiadomo że na zmianę z podpaskami.Ale nie to raczej nie to.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-07-03, 07:07   #124
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Kasia boskie zdjecia Ciekawe czy teraz też będziesz miała taki duży brzuszek. Wogóle Cie nie poznałam na zdjeciu z zaciążonym mężem

Madziwnia Ty jesteś bardzo piekna kobietą, pasuje mi właśnie do Ciebie słowo piękna, aniżeli śliczna Bardzo ładnie bez okluarów i tak jak mówiła Gabi, z włoskami z tyłu

Gabi nareszcie powróciłaś

Olivka Ty masz się wziąć w tym miesiącu ostro do roboty

A ja kupiłam dziś "Pani domu" bo jest film z Bollywoodu, a je uwielbiam, i jest tam artykuł, jak zaplanować chłopczyka i dziewczynke U mnie po przeczytaniu tego artykułu chłopczyk powinien byc murowany
ja chce dziewuszke- przeczytaj co mi wychodzi jakie dane mam podac?

wczoraj kupiłam farbe tego grejpfruta i inne pierdy typu podkład pod farbe , wałki, wiadra itd
Była fajna kabina prysznicowa z sauna-ale łazienke zrobimy zimą

Jutro do gina
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 07:30   #125
Kathi75
Zakorzenienie

apropo brzuch a wciazy mam nadzieje ze tym razem bede miala zgrabny brzusio z dziewczynka w srodku taka malutka hihi a nie jak wieloryb posadzany o blizniaki
Najpiekniejsze jednak jest to ze nie mam nawet jednego rozstepu na brzuchu mimo ze cialko nie takie mlode hehehe

Domi dawaj tu te wyliczanie chlopca i dziewczynki podziel sie podziel

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-03, 07:38   #126
olivka_7
Zakorzenienie

właśnie ja też chętnie się dowiem

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-07-03, 07:47   #127
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:

Madziwnia Ty jesteś bardzo piekna kobietą, pasuje mi właśnie do Ciebie słowo piękna, aniżeli śliczna Bardzo ładnie bez okluarów i tak jak mówiła Gabi, z włoskami z tyłu

A ja kupiłam dziś "Pani domu" bo jest film z Bollywoodu, a je uwielbiam, i jest tam artykuł, jak zaplanować chłopczyka i dziewczynke U mnie po przeczytaniu tego artykułu chłopczyk powinien byc murowany
Domi7ks się zawstydziłam ;p dziekować dziękowac
To ja musze "panią domu " syzbko dzis kupic bo tez uwielbioam te filmy
PS. Mam neta bo mąż poskręcał kable a od serwisu jutro beda i zrobia to jak trzeba

A ja sie pochwale.. do póxnych godzin konczylismy chociaż sypialnie na tip-top iiiii jest miodzio a jak się spi za***...ie no w szoku byłam najpierw prysznic współny ale tylko dlatego ze ja zmeczona a samej misie nie chciało, nic nie wskazywało na az tu nagle TŻ wyskakuje zebym ta swoją czerwona bielizne załozyła co mi kupił na Walentynki.. no to załozyłam....
Jak wywiesze na ścianach co powinno wisciec to myslę że na weekand wyrobie sie z całościa i foteczki zobaczycie.. tylko jest jeden minus tego wszystkiego... od10-18 w pracy na nogach po pracy obiadek i do 23 nimimum znowu praca przy remonciku i jak rano wstahje to mam opuchniete nogi a bola??? Jakies rady?

Kasiu Ja ciebie to podziwiam masz tyle siły na codzień i na wizaz i na rodzinę... a ja padam na ryj dosłownie może to się zmieni po weekandzie.

CAłUSY DLA WSZYSTKICH RANNYCH PTASZKóW NA DOBRY POCZATEK DNIA MUAAAA

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 08:04   #128
tola3804
Zakorzenienie

Kathi75! A zdradzisz nam jak trafiłaś poza granice Polski? Bo chyba nie pisałaś o tym nigdy...
Stary 2008-07-03, 08:51   #129
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
A ja sie pochwale.. do póxnych godzin konczylismy chociaż sypialnie na tip-top iiiii jest miodzio a jak się spi za***...ie no w szoku byłam najpierw prysznic współny ale tylko dlatego ze ja zmeczona a samej misie nie chciało, nic nie wskazywało na az tu nagle TŻ wyskakuje zebym ta swoją czerwona bielizne załozyła co mi kupił na Walentynki.. no to załozyłam....
Jak wywiesze na ścianach co powinno wisciec to myslę że na weekand wyrobie sie z całościa i foteczki zobaczycie.. tylko jest jeden minus tego wszystkiego... od10-18 w pracy na nogach po pracy obiadek i do 23 nimimum znowu praca przy remonciku i jak rano wstahje to mam opuchniete nogi a bola??? Jakies rady?
Kasiu Ja ciebie to podziwiam masz tyle siły na codzień i na wizaz i na rodzinę... a ja padam na ryj dosłownie może to się zmieni po weekandzie.

CAłUSY DLA WSZYSTKICH RANNYCH PTASZKóW NA DOBRY POCZATEK DNIA MUAAAA
No to chby sypialnia ochrzczona jak ta lala hmmm dawaj focie te w bieliznie czerwonej tez
Na opuchniete nogi zero soli duzo wody zadnego gazowanego i ryz jesc a najlepiej sobie troche materac w lozku podniesc zeby byly wyzej jak spisz nie beda tak puchy no i kremik na nozki spuchniete i moczyc w zimnej wodzie wieczorkiem (chlodnej)

Wiecie a z tym podziwianie to nie ma co podziwiac jak bedziecie mialy brzdace a bedziecie to sobie troche zmienice hierarchie niektorach spraw i swiat sie inaczej pouklada hihi tzrba jakos sobie radzic zeby nie zwariowac .Ja kiedys bylam pedantka straszna a w tej chwili nawet mnie nie boli jak porozwalane zabawki po odlodze sie tluka lub nieuprasowane ciuchy tydzien leza hihi

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Kathi75! A zdradzisz nam jak trafiłaś poza granice Polski? Bo chyba nie pisałaś o tym nigdy...
z trafieniem za granice bylo smiesznie mama znala pana z Gdanska bedacego na stale w Austrii i on mial syna..........hihi no i ja kiedys na wycieczke zostalam zaproszona 8 marca dokladnie bylam 3 dni zakochalam sie i po 6 miesiacach jak umowa mi iwygasla o prace przyjechalam do mojego chlopaka
Poczatkowo pracowalam na czarno na budowie sprzatalam to bylo straszne ( jeszcze nigda tak ciezko nie pracowalam) potem rowniez na czarno sprzatania po domach a po kilku latach i po rozstaniu z partnerem jako pomoc w sexshopie (najfajniejsza praca jaka mialam )
Potem poznalam przez pomylke mojego TZ i tak juz przelecialo 10 lat czy moze 11

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-03, 09:04   #130
domi7ks
Zakorzenienie

Dzień dobry

Pewnie, że Wam napisze, ile za niedługo, bo niedawno wstałam

Kathi i Madzia, Wy tez lubicie filmy bollwoodzkie? Ja żem fanką jest

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 09:05   #131
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość

z trafieniem za granice bylo smiesznie mama znala pana z Gdanska bedacego na stale w Austrii i on mial syna..........hihi no i ja kiedys na wycieczke zostalam zaproszona 8 marca dokladnie bylam 3 dni zakochalam sie i po 6 miesiacach jak umowa mi iwygasla o prace przyjechalam do mojego chlopaka
Poczatkowo pracowalam na czarno na budowie sprzatalam to bylo straszne ( jeszcze nigda tak ciezko nie pracowalam) potem rowniez na czarno sprzatania po domach a po kilku latach i po rozstaniu z partnerem jako pomoc w sexshopie (najfajniejsza praca jaka mialam )
Potem poznalam przez pomylke mojego TZ i tak juz przelecialo 10 lat czy moze 11
Super historia. ja od moje exs po prostu ucieklam za granice. Tzn nie jak tchorz ze ogon i wio, tylko ze ja nie mialam juz sily walczyc o ten zwiazek on mnie zdradzal (mam dowod!) a ja nie umialam sie z tym pogodzic ktoregos dnia wyjechalam i juz zostalam we wrzesniu minie dwa latka W kazdym razie nie zaluje inne zycie inne realia. Tez zaczynalam od najgorszej roboty bo nikogo tu nie znalam. Potem przenosilam sie do coraz lepszej az w koncu trafilam na swoja dzialke ksiegowosc. Moj najgorszy okres a zarazem o dziwo najlepiej platny byl w Londynie. Pracowalam jako pomoc domowa w bardzo bogatym domu. U Francuzow. Kasa byla przednia naprawde nigdy tyle nie zarabialam, nie zalowali tylko oni mieli czworo dzieci, wielkiego psa, dwu-pietrowy dom i wiecznych gosci imprezy itd. Sprzatalam po 9 godzin dziennie i nigdy nie bylo konca dzieci rozwydrzone i straszne nawet w takim wieku (8, 6, 4 lata i niemowle- bo jak zawitalam do tego domu to Pani domu byla w 9miesiacu ciazy). Wytrzymalam 6 miesiecy. Musialam zrezygnowac. Zreszta zmienilam miasto wyprowadzialm sie ze zgielku Londynu i teraz mieszkam w malym zielonym Swindon I jestem szczesliwa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-03, 09:24   #132
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Poznac meza przez nety ktory mieszka w bloku obok to normalnie rewelacja hihi zadko sie cos takiego zdarza

Ja dziewczynki na aotopilocie Maxi nie mial goraczki na szczescie ale niestety opryszczka mu sie w ranke zmienila i boli go wiec pobudka srednio co godzinke byla
To co mi trzeba KAWA
Ciesze sie ze z Malym lepiej! Taka ranka to chyba szybko mija, prawda?
Kasiu mieszkamy, zeby bylo ciekawiej, W DOMKACH JEDNORODZINNYCH!

[quote=blondynkapoznan;808 5955]ja chce dziewuszke- przeczytaj co mi wychodzi jakie dane mam podac?
/quote]

Tez chce dziewczynke!!

Brzuszek ciazowy fajny, taki wielorybi Do spraw remontowych, opowiesci z "czerwonym koleczkiem" itd. odniose sie pozniej, zmykam pod prysznic a potem ciag dalszy nauki... Trzymajcie kciuki ok 14.45 zebym sie nie zaciela i powiedziala ladnie i skladnie wszystko, co wiem Boje sie strasznie, bu....

A moge liczyc wieczorem na lekcje uzupelniania kalendarzyka malzenskiego??

fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 09:31   #133
Kathi75
Zakorzenienie

Kciuki zacisniete pisze nosem :kciuki :

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-03, 09:34   #134
olivka_7
Zakorzenienie

jak co miesiąc przy @ się kończę
a tu w pracy muszę siedzieć

ja też trzymam

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-07-03, 09:36   #135
domi7ks
Zakorzenienie

Fruzineka to dziś masz tą obrone? Ja już też trzymam kciuki za chwile ide się chwilke poopala na podwórko, bo mi Słońce ucieknie

Kathi nono Beckham z Twoją podobizną na ciele...nie pogada

Olivka współczuje, że nie możesz się połozyc, tylko w pracy siedzisz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-03, 09:46   #136
gabriellao0
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki
Byłam na starym forum, ze tak to nazwę, nie ma co czytać... dwie strony i wysiadłam.
Dziś mam wolne i czytam i piorę i sprzątam w szafie (znowu nie mam w czym chodzić) i jest u mnie 35 stopni a do końca tygodnia ma dojść do 40 KOCHAM GORĄCO- szczególnie kiedy słodkie wolne jest
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 09:49   #137
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Fruzineka to dziś masz tą obrone? Ja już też trzymam kciuki za chwile ide się chwilke poopala na podwórko, bo mi Słońce ucieknie

Kathi nono Beckham z Twoją podobizną na ciele...nie pogada

Olivka współczuje, że nie możesz się połozyc, tylko w pracy siedzisz
Oj nie ten bilbord jest super!!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 09:50   #138
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki
Byłam na starym forum, ze tak to nazwę, nie ma co czytać... dwie strony i wysiadłam.
Dziś mam wolne i czytam i piorę i sprzątam w szafie (znowu nie mam w czym chodzić) i jest u mnie 35 stopni a do końca tygodnia ma dojść do 40 KOCHAM GORĄCO- szczególnie kiedy słodkie wolne jest

Ja też uważam, że nie ma tam już nic, dlatego odeszłam. Dla mnie zabrało miejsca... Zresztą ja nie jestem zapaloną staraczką narazie, tylko jeszcze mam czas, więc wątek nie do końca był dla mnie.
Gabi martwiłam się czego Cie nie ma a Ty nic, ani na gg ani nic

Stary 2008-07-03, 09:54   #139
tola3804
Zakorzenienie

Kathi75 a Twój mąż to Polak?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-03, 09:56   #140
Kathi75
Zakorzenienie

Dzieki laseczki robi sie karierke co u Bekhama na cialku i w wiedniu na bilbordach hahaha chcialoby sie
Taktak malzonek Polak i to taki rdzenny dobrze zjesc piwko wypic hihih

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-03, 09:57   #141
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Kathi75 a Twój mąż to Polak?
Mąż Kathi to David Beckham, ma nawet tatuaż z jej podobiznana brzuchu

Kathi wklej to zdjęcie tutaj:P

Stary 2008-07-03, 09:58   #142
olivka_7
Zakorzenienie

ja kazałam się z listy skreślić na starym forum bo jestem tak weteranką 10 cykl. A na liście wypisane I, II, III i tak w większości. Poza tym zaczęłam się tam źle czuć.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-07-03, 09:58   #143
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Fruzienka trzymamy kciuki

Co do starego forum ja zagladam i czytam, czaem cos dodam od siebie ale to nie to samo bez Was, Domi, Kathi, Gabrysia. No szkoda ale moze i lepiej zawsze cos swiezego lepsze
Stary 2008-07-03, 10:00   #144
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
ja kazałam się z listy skreślić na starym forum bo jestem tak weteranką 10 cykl. A na liście wypisane I, II, III i tak w większości. Poza tym zaczęłam się tam źle czuć.
No ale to jak to gdzie teraz forum dla staraczek? Tu piszemy czy jednak tu tylko ploty? Ja na razie V cykl i czekam sama nie wie mna co. Ale nie wiem czy o tym wypada tu pisac? W sumie to my te same staraczki ale watek inny to moze lepiej nie mieszac?
Stary 2008-07-03, 10:01   #145
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też chce, żeby mnie wykreślili z listy, ale narazie nic z tego. Może jak Zuzia przejmie liste, to mnie skreśli

Stary 2008-07-03, 10:11   #146
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Ja też chce, żeby mnie wykreślili z listy, ale narazie nic z tego. Może jak Zuzia przejmie liste, to mnie skreśli
Ja tak zaproponowalam Zuzie ale nie wiem czy sie zgodzi, moze nie powinnam bez Jej zgody? Ale wydawalo mi sie ze kiedys pisala ze Ona chetnie...
Stary 2008-07-03, 10:12   #147
asia_stan
Raczkowanie

Witam wszystkie dziewczyny. Przyłączam się nieśmiało, oczywiście jeśli mogę, do Waszego wątku? Pozdrowionka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-03, 10:13   #148
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez asia_stan Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dziewczyny. Przyłączam się nieśmiało, oczywiście jeśli mogę, do Waszego wątku? Pozdrowionka.
Jak dla mnie bomba ze tak brzydko napisze "w kupie sila"
Stary 2008-07-03, 10:14   #149
gabriellao0
Zakorzenienie

Dziewczynki
w sprawie poznawania.
To ja mojego A. też na necie poznałam ale wcale nie w celach randkowych Miałam wtedy innego faceta i w moim mniemaniu świetnie mi się z tamtym układało. Z moim A. zaś siedziałam całe noce np. na gg i gadałam i gadałam i był jedynym chyba człowiekiem na świecie który dostał na necie mój numer telefonu i dzwonił do mnie czasem i pisał smski. Z tym że żadne z nas nie wiedziało jak wygląda drugie. Tak jakoś mijał nam czas.
Potem u mnie zaczęło się psuć i nasze rozmowy stałe się częstsze i on chyba wyczuł temat (bo ja mu się raczej ze związku nie spowiadałam) i zaczął rzucać tekstami, że przy okazji wpadnie do Głogowa.
(bo muszę się przyznać że to ja pewnej bezsennej nocy nudząc się szukałam kogoś inteligentnego na gg oczywiście z innego miasta aby jak co wpady nie zaliczyć bo przecież miałam faceta! i tak o 3.00 rano znalazłam Arka z Lubina który akurat wrócił do domu z pracy i włączył neta aby zobaczyć wiadomości na gg i tam właśnie akurat wtedy zamigała jakaś nieznajoma laska z miasta oddalonego o 40 km)
No i jakoś to tak szło, że jak się rozstałam z facetem swoim to się w końcu spotkaliśmy. On się zakochał a ja.........zachłysłam się wolnością po 5 latach ciężkiego związku i tak szło pół roku aż nastąpił bardzo MOCNY GŁOŚNY BOLĄCY koniec naszego bycia razem.
I tak osobno z ostrym moim uczuleniem na słowo Arek minęło pół roku. Randki, balangi i ciągłe smski od A. "kocham cię i wiem że kiedyś...." albo "najlepszego na sylwestra i nowy rok, kocham cię i cały czas marzę, że wrócisz". I tak się stało, że się spotkaliśmy, no i spotykaliśmy....(tu przemilczę).

Ja się też w tym czasie spotykałam z innymi, bawiłam a on ... czekał.
Pewnego dnia stwierdziłam "zamieszkajmy znowu razem". Zamieszkaliśmy. Miesiąc potem były zaręczyny a kolejny miesiąc potem ślub.
30 czerwca 2008 minął rok

Taka jest Nasza historia
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 10:14   #150
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Ja tak zaproponowalam Zuzie ale nie wiem czy sie zgodzi, moze nie powinnam bez Jej zgody? Ale wydawalo mi sie ze kiedys pisala ze Ona chetnie...
A dlaczego Zanka nie chce prowadzi już listy? (bo tego nie doczytałam na starym wątku)

Ja ide się chwilke poopalac, potem Wam przepisze ten artkuł z "Pani domu"

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości