![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
a moja @ się dalej nie rozkręciła
![]() ![]() Myślałam że do rana to się rozkręci, a tu wcale nie. W ogóle to w nocy cały czas się budziłam bo mnie tak piersi bolały. |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Domi ja uwielbiam te filmy oni wszscy tym tacy piekni i na koniec happy end ![]() Poznac meza przez nety ktory mieszka w bloku obok to normalnie rewelacja hihi zadko sie cos takiego zdarza Ja dziewczynki na aotopilocie Maxi nie mial goraczki na szczescie ale niestety opryszczka mu sie w ranke zmienila i boli go wiec pobudka srednio co godzinke byla To co mi trzeba KAWA |
||
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Kathi dzięki za odpowiedź
![]() ![]() Ufff można zacząć odliczać od nowa. W weekend jednak może pojedziemy na baseny. Tak sobie kiedyś myślałam że może te moje problemy to wynikają z tego że od wielu lat używam tamponów. Wiadomo że na zmianę z podpaskami.Ale nie to raczej nie to. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj kupiłam farbe tego grejpfruta i inne pierdy typu podkład pod farbe , wałki, wiadra itd Była fajna kabina prysznicowa z sauna-ale łazienke zrobimy zimą Jutro do gina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
apropo brzuch a wciazy mam nadzieje ze tym razem bede miala zgrabny brzusio z dziewczynka w srodku taka malutka hihi a nie jak wieloryb posadzany o blizniaki
Najpiekniejsze jednak jest to ze nie mam nawet jednego rozstepu na brzuchu mimo ze cialko nie takie mlode hehehe Domi dawaj tu te wyliczanie chlopca i dziewczynki podziel sie podziel |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
właśnie ja też chętnie się dowiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja musze "panią domu " syzbko dzis kupic bo tez uwielbioam te filmy PS. Mam neta bo mąż poskręcał kable a od serwisu jutro beda i zrobia to jak trzeba ![]() A ja sie pochwale.. do póxnych godzin konczylismy chociaż sypialnie na tip-top iiiii jest miodzio a jak się spi za***...ie ![]() ![]() ![]() Jak wywiesze na ścianach co powinno wisciec to myslę że na weekand wyrobie sie z całościa i foteczki zobaczycie.. tylko jest jeden minus tego wszystkiego... od10-18 w pracy na nogach po pracy obiadek i do 23 nimimum znowu praca przy remonciku i jak rano wstahje to mam opuchniete nogi a bola??? Jakies rady? Kasiu Ja ciebie to podziwiam masz tyle siły na codzień i na wizaz i na rodzinę... a ja padam na ryj dosłownie może to się zmieni po weekandzie. CAłUSY DLA WSZYSTKICH RANNYCH PTASZKóW NA DOBRY POCZATEK DNIA MUAAAA ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Kathi75! A zdradzisz nam jak trafiłaś poza granice Polski? Bo chyba nie pisałaś o tym nigdy...
#129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na opuchniete nogi zero soli duzo wody zadnego gazowanego i ryz jesc a najlepiej sobie troche materac w lozku podniesc zeby byly wyzej jak spisz nie beda tak puchy no i kremik na nozki spuchniete i moczyc w zimnej wodzie wieczorkiem (chlodnej) Wiecie a z tym podziwianie to nie ma co podziwiac jak bedziecie mialy brzdace a bedziecie to sobie troche zmienice hierarchie niektorach spraw i swiat sie inaczej pouklada hihi tzrba jakos sobie radzic zeby nie zwariowac .Ja kiedys bylam pedantka straszna a w tej chwili nawet mnie nie boli jak porozwalane zabawki po odlodze sie tluka lub nieuprasowane ciuchy tydzien leza hihi Cytat:
![]() Poczatkowo pracowalam na czarno na budowie sprzatalam to bylo straszne ( jeszcze nigda tak ciezko nie pracowalam) potem rowniez na czarno sprzatania po domach a po kilku latach i po rozstaniu z partnerem jako pomoc w sexshopie (najfajniejsza praca jaka mialam ) Potem poznalam przez pomylke mojego TZ i tak juz przelecialo 10 lat ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pewnie, że Wam napisze, ile za niedługo, bo niedawno wstałam ![]() Kathi i Madzia, Wy tez lubicie filmy bollwoodzkie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kasiu mieszkamy, zeby bylo ciekawiej, W DOMKACH JEDNORODZINNYCH! ![]() [quote=blondynkapoznan;808 5955]ja chce dziewuszke- przeczytaj co mi wychodzi jakie dane mam podac? /quote] Tez chce dziewczynke!! Brzuszek ciazowy fajny, taki wielorybi ![]() ![]() A moge liczyc wieczorem na lekcje uzupelniania kalendarzyka malzenskiego?? ![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Kciuki zacisniete pisze nosem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
jak co miesiąc przy @ się kończę
![]() a tu w pracy muszę siedzieć ![]() ja też trzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Fruzineka to dziś masz tą obrone?
![]() ![]() ![]() Kathi nono Beckham z Twoją podobizną na ciele...nie pogada ![]() Olivka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
Byłam na starym forum, ze tak to nazwę, nie ma co czytać... dwie strony i wysiadłam. Dziś mam wolne i czytam i piorę i sprzątam w szafie (znowu nie mam w czym chodzić) i jest u mnie 35 stopni a do końca tygodnia ma dojść do 40 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Oj nie ten bilbord jest super!!!!
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też uważam, że nie ma tam już nic, dlatego odeszłam. Dla mnie zabrało miejsca... ![]() Gabi martwiłam się czego Cie nie ma a Ty nic, ani na gg ani nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Kathi75 a Twój mąż to Polak?
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Dzieki laseczki robi sie karierke co u Bekhama na cialku i w wiedniu na bilbordach hahaha chcialoby sie
![]() Taktak malzonek Polak i to taki rdzenny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Mąż Kathi to David Beckham, ma nawet tatuaż z jej podobiznana brzuchu
![]() ![]() Kathi wklej to zdjęcie tutaj:P |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
ja kazałam się z listy skreślić na starym forum bo jestem tak weteranką 10 cykl. A na liście wypisane I, II, III i tak w większości. Poza tym zaczęłam się tam źle czuć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Fruzienka trzymamy kciuki
![]() Co do starego forum ja zagladam i czytam, czaem cos dodam od siebie ale to nie to samo bez Was, Domi, Kathi, Gabrysia. No szkoda ale moze i lepiej zawsze cos swiezego lepsze ![]()
#144 |
Zakorzenienie
|
No ale to jak to gdzie teraz forum dla staraczek? Tu piszemy czy jednak tu tylko ploty? Ja na razie V cykl i czekam sama nie wie mna co. Ale nie wiem czy o tym wypada tu pisac? W sumie to my te same staraczki ale watek inny to moze lepiej nie mieszac?
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chce, żeby mnie wykreślili z listy, ale narazie nic z tego. Może jak Zuzia przejmie liste, to mnie skreśli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Ja tak zaproponowalam Zuzie ale nie wiem czy sie zgodzi, moze nie powinnam bez Jej zgody? Ale wydawalo mi sie ze kiedys pisala ze Ona chetnie...
#147 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny. Przyłączam się nieśmiało, oczywiście jeśli mogę, do Waszego wątku? Pozdrowionka.
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
w sprawie poznawania. To ja mojego A. też na necie poznałam ale wcale nie w celach randkowych ![]() Potem u mnie zaczęło się psuć i nasze rozmowy stałe się częstsze i on chyba wyczuł temat (bo ja mu się raczej ze związku nie spowiadałam) i zaczął rzucać tekstami, że przy okazji wpadnie do Głogowa. (bo muszę się przyznać że to ja pewnej bezsennej nocy nudząc się szukałam kogoś inteligentnego na gg oczywiście z innego miasta aby jak co wpady nie zaliczyć bo przecież miałam faceta! i tak o 3.00 rano znalazłam Arka z Lubina który akurat wrócił do domu z pracy i włączył neta aby zobaczyć wiadomości na gg i tam właśnie akurat wtedy zamigała jakaś nieznajoma laska z miasta oddalonego o 40 km) No i jakoś to tak szło, że jak się rozstałam z facetem swoim to się w końcu spotkaliśmy. On się zakochał a ja.........zachłysłam się wolnością po 5 latach ciężkiego związku i tak szło pół roku aż nastąpił bardzo MOCNY GŁOŚNY BOLĄCY koniec naszego bycia razem. I tak osobno z ostrym moim uczuleniem na słowo Arek minęło pół roku. Randki, balangi i ciągłe smski od A. "kocham cię i wiem że kiedyś...." albo "najlepszego na sylwestra i nowy rok, kocham cię i cały czas marzę, że wrócisz". I tak się stało, że się spotkaliśmy, no i spotykaliśmy....(tu przemilczę). Ja się też w tym czasie spotykałam z innymi, bawiłam a on ... czekał. Pewnego dnia stwierdziłam "zamieszkajmy znowu razem". Zamieszkaliśmy. Miesiąc potem były zaręczyny a kolejny miesiąc potem ślub. 30 czerwca 2008 minął rok ![]() Taka jest Nasza historia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ide się chwilke poopalac, potem Wam przepisze ten artkuł z "Pani domu" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.