|
|
#121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Dziękuje w jej imieniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wczoraj zaczęłam II(ponownie )
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
atsenka- zakupy cacy
nastepne swoje zdobycze uwieczniaj na sobie, a nie na lozku
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mniej zdolna, bo historia rozszerzona na 50% ale tez dobrze biorąc pod uwage ze bardzo duza czesc jej nie zdała. Ciekawe jak tam Iza (Blonde) ![]() A jesli mowa o Władcy Pierscieni, to mi sie podobał 'Hobbit, czyli tam i z powrotem' Tylko ze to lektura do 6 klasy podstawówki, ale kto by sie przejmował
Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2008-07-05 o 00:37 |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
co sciorane tak mało piszecie?
|
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Noell88
Mirelkaaa Dołaczylam pod koniec II czesci i tam sie tez przedstawiałam Mam na imie Emilia jak chcecie cos wiecej wiedziec to cofnijcie sie do II części ![]() Astenka ile dałaś za ten pierwszy blyszczyk marzy mi sie taki kolor a jak wyglada na ustach widac go czy tylko połysk jest bo bym wolała zeby go było widac tak mmm zeby rozjaśniał lekko usteczka
|
|
|
|
|
#126 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Są trwałe, a błyszczyki niezbyt i nienawidzę tego mokrego efektu, jakbym się obśliniła .Cytat:
. Ale jakie to niesamowicie fajne, wyspać się . Poćwiczyłam brzuszki i nogi, zjadłam śniadanie, a zaraz idę na dłuuuugą kąpiel do wanny ![]() No, pewnie tak . Już się nie mogę doczekać jak przyjedzie . Szkoda tylko, że pogody nie ma, bo nad wodę moglibyśmy jechać. A tak dupa .W ogóle przed chwilą oglądałam sobie recenzje szamponów na kwc i uśmiałam się, jakaś dziewczyna pisała, że najważniejszy w szamponie dla niej to jest zapach
|
||
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam i życzę miłego dnia! |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() Estelle zawodowa ta podrfuwajka ![]() Atsenka niezłe zakupt- a branzoletka ![]() No i gratuluję siostrze Oli wyników matury- jest boss ![]() dzisiaj wybywam na weekend- jak będzie sexy to zostaję do poniedziałku- jak nie to wróce wcześniej. Dobrze, że ostatnio tak dużo nie piszecie ![]() miłego dni wszystkim
|
|
#129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Na kimś to mi się podoba, a na mnie nie .Wiecie co. Koleżanka (baaa, kiedyś najlepsza przyjaciółka) odezwała się do mnie po 2,5 roku kilki dni temu i dzisiaj zaprosiła do siebie. Byłyśmy pokłócone tak bardzo, na "śmierć i życie" . Przyjęłam zaproszenie, idę do niej o 13, ale mam stresa i w ogóle nie wiem jak się zachować i czy dobrze zrobiłam. Do tego mój facet jej nie lubi :/.
|
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam wszystkie maniaczki i znikam dalej do moich pudeł Ale już wczoraj całkiem dużo zrobiłam, więc dzisiaj optycznie mam mniej Miłego dnia
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Joasiu,
Cykl Piekary o Mordimerze to czysta przyjmnoesc! A ja tutaj walne rekonstrukcje mojego opowiadania z WP o Gimlim i Legolasie, bo sa takie widoki, ze mozna wyborazic sobie kazdy krok, kazde miejsce z WP. W ogole kiedys pisalam na potege i to bylo moja wielka pasja,a teraz Padla wena.
|
|
|
|
|
#132 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Lecę od początku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki Cytat:
Przynajmniej taki jest mój punkt widzenia Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Później kallos mleczny na kilkanaście minut w cieple. Nałożyłam na wilgotne włosy później zielonego sunsilka, zapomniałam że go mam i jak się pięknie kręcą ![]() A co do koleżanki, to masz racje, potraktuję ją na luzie i nie będę się zwierzała od razu czy coś. To ja jem przyśpieszony obiad i idę do niej .
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja się żegnam- miłego weekendu
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oleczka ja nie cierpie pomadek bo daja efekt takich suchych ust i się nie błyszczą ale od czasu do czasu uzywam
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
Dzisiaj chyba nie ma zadnej scioranej ![]() a ja kocham i "suche " pomadki i "mokre" błyszczyki Kupiłam sobie dzisiaj olejek rycynowy i nafte kosmetyczna jak to działa a własnie ta nafte w mokre wlosy czy suche sie wciera bo nie pisze ?Zrobie na suche...narazie no dobra to lecem do wanny potem na solarke ubrac sie umalowac uszykowac i na grila...boze nie mam sie w co ubrac
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie włosomaniaczki
![]() Zasięg mam tu tak tragiczny, że ze smutkiem idę sobie, bo przyjechałam odpocząć, a nie denerwować się ![]() Trzymajcie się, może innym razem będzie lepiej
|
|
#138 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
I ja się żegnam i udanej zabawy weekendowej życzę wszystkim. Odpoczywajcie intensywnie
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
udanej zabawy, sexy wrazeń
![]() jechałam dzis w autobusie z obślinioną dziewczyną
|
|
|
|
|
#140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I też się zastanawiam, co tam dzieje się z Izą. Dawno jej u nas nie było. Cytat:
Pamiętam, jak się zbuntowałam, bo mieliśmy czytać "Pana Samochodzika", a nauczycielka wybrała "Anię z Zielonego Wzgórza" ![]() Dziękuje w jej imieniu
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
o boze teraz to i jak bede myslec ze jestem obśliniona
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
a nie jestes?
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Bardzo dziekuje za mile slowa ![]() Cytat:
Nazywa sie nude crystal glow, tylko nie pamietam juz jaki ma nr a nie chce mi sie isc do pokoju bo jak pojde sprawdzic to kuzyn meza mojej siostry m zajmie komputer![]() No i jak zwykle nie moge dlugo siedziec Niedlugo wybywam do pubu ze znajomymi Beda wyscigi psow hihi Pierwszy raz bede cos takiego ogladac MIlego dnia
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze włosomaniaczki odzyskają takie tempo pisania postów jak kiedys?
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Zawsze unikałam, bo miałam wrażenie, że przetłuszcza. Ale byłam wczoraj u tej koleżanki z którą byłam tak długo pokłócona i fajnie było. Najbardziej mi się podobało, że okazało się, że przez 2 lata nabyła fiołka na punkcie włosów jak ja . W ogóle idzie do studium fryzjerskiego od września. Miała jedwabie różne, maski z kallosa. A włosy piękne. Tak do połowy pleców, farbowane na smolistą czerń, używa prostownicy, ale tylko po myciu co 3 dni. I taki blask z jej wlosów bił. Zdrowe, masakra. Ja się dziwie, bo suszone i prostowane co 3 dni( farbuje to tylko odrosty), a wygladały przepięknie. A ona mówi, że jedwabiem po każdym myciu spryskuje i że to chyba dlatego. W ogóle, moje kręcony, suche włosy to wyglądały słabo przy jej. Mimo, że ja nie prostuje, farbuje odrosty tylko szamponami. a susze od święta i to tylko letnim powietrzem z dyfuzorem. Trochę się załamałam moimi włosami. Ja chce takie jak jej ;(.nie przejmuj się. Pociesze się, ja to się naprawdę ślinie jak śpie . Wiecie, na poduszkę czasem kapie jak sobie człowiek w nocy buzię otworzy .
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#148 | ||
|
Rozeznanie
|
Dziendoberek wszystkim
Cytat:
to nie ma za bardzo co liczyc, ze dziewczyny beda przy kompach siedziec Cytat:
ja tez sie slinie jak spie po mocno meczacym dniu ![]() no to smacznego ...ale, tzn ze tez sie teraz slinisz? ![]() ale piekny poranek wprawdzie zaraz 11...kurcze przydalo by sie wczesniej chodzic spac dobra pogoda do biegania-cieplo, ale bez sloneczka. to ja wybywam spalic troche kalorii ![]() ciao |
||
|
|
|
|
#149 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Hej hej ale jestem sciorana
![]() Jestem po dwóch dniach pracy i zarobiłam 30zł (oficjalnie 65zł ale trza odliczyć połowe na jakies jedzonko, nie samą miłościa do ojczyzny człowiek żyje) ![]() ![]() Na następne wakacje zaplanowałam znaleźć normana prace, nic "po znajomosci" bo jeśli sie jest człowiekiem z baardzo wrażliwym sumieniem (czyli na maxa uczciwym i nie potrafiącym zwinąć do kieszeni) to taka fucha jest mocno nieopłacalna :\ Oki pożaliłam sie :P Teraz wracając w świat włosomaniaczek powiedzcie mi czy spotkałyscie sie z odzywka mająca w nazwie "Charles" "Shine on result" "kera" "complex" dostałam odlewke od kogos i jest super, chce taką kupic ale w necie znaleźć o niej nic nie moge
|
|
|
|
|
#150 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
Znalazłam http://cgi.ebay.pl/CHARLES-WORTHINGT...QQcmdZViewItem Ufff jak dobrze ze na ebayu nie kupuje, była by moja, a pozostałe 6 odzywek ciekawe kto by zużył ![]() Edit2 buuu czemu mi sie zacytowało a nie zedytowało? :| |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

.
Dziękuje w jej imieniu 

straszny śpioch ze mnie

Padla wena.

?

Nazywa sie nude crystal glow, tylko nie pamietam juz jaki ma nr a nie chce mi sie isc do pokoju bo jak pojde sprawdzic to kuzyn meza mojej siostry m zajmie komputer