|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: *wielki powrót :d* sanoflore, nina, cacharel, armani oraz masa innych rozkoszy:
DziękujęW kwestii wymianki- do demakijazu mam nowy, nieruszany do oczu i ust nivei- bardzo dobry, zrobiłam spory zapas a podkłady... hm, mam w zasadzie jeden, który używam, ale ewentualnie mam dermablend 25 i 35, tak na porządne przetestowanie, tego 35 jest nawet nieco wiecej
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *wielki powrót :d* sanoflore, nina, cacharel, armani oraz masa innych rozkoszy:
Cytat:
![]() ale jeśli nie znasz i nie chcesz brać w ciemno to nie ma sprawy
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nigdy nie miałam więc zasięgam Twojej opinii
|
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
hej, a co ze mna? prosze o jakas odp
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
nulko z Twojej wishlisty nie znalazłam niczego bo sama poszukuję podobnych kosmetyków
![]() Za żele nic nie widzę u Ciebie w wątku, a Ty nie widzisz nic za brązer - więc chyba nici z wymianki? |
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
mogę rozważyć oddanie Truth CK lub Insolence,
bądź wodę toaletową Aquolina lukrecja i jeżyna czy mam rozumieć że zapachy wolisz wymienić na inne zapachy? ![]() EDIT: mam jeszcze micel LRP ok150ml żel do mycia twarzy fizjologiczny LRP prawie 200ml i sypkie pryzmy odcien fresh rose
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
no to trudno, moze innym razem sie uda! pozdrawiam!
|
|
#134 |
|
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
może jednak znajdziesz coś u mnie?
poza wątkiem mam połowę: lotionu Grapefruitowego Body Shopu oraz masla grapefruitowego - Mineral Care mam też połowę wyszczuplacza Eveline i pewnie jeszcze duuużo takowych się znajdzie u Ciebie spodobal mi się turkusowy inglot [* INGLOT - cienie do oczu turkusowe z lekkim brokatem , użyte 1 raz] i kilka pozycji z pielęgnacji ciała
|
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś za VOGLIA DI.... - CUKIER I ORZECHY - krem do ciała - 100/125 ml
*JOANNA - KAWA- masło do ciała 3/4 250 ml *FARMONA - MELON &ARBUZ - mus do ciała - 3/4 z 300 ml? |
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
*MINERAL CARE - WANILIA - masło do ciała - użyte parę razy , bosko nawilża
*JOANNA - KAWA- masło do ciała 3/4 250 ml *FARMONA - MELON &ARBUZ - mus do ciała - 3/4 z 300 ml *CACHAREL - AMOR AMOR - 30/50 ml (czy zrobiłabyś odlewkę?)
day by day GET HAPPIER! ![]() Aparatka ![]() 20.12.2012 - góra 21.03.2013 - dół + wyciągi Edytowane przez aniolbezskrzydel89 Czas edycji: 2008-08-18 o 14:21 |
|
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Moze cos u mnie za Amor Amor
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=260961 |
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za maskarę lancome?
|
|
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
mocno kryjący, bardzo mocno,ale niestety do tłustej cery średni- szybko zaczyna sie swiecic
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za amor amor?
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za :
*MINERAL CARE - WANILIA - masło do ciała - użyte parę razy , bosko nawilża *FARMONA - MELON &ARBUZ - mus do ciała - 3/4 z 300 ml *VOGLIA DI.... - CUKIER I ORZECHY - krem do ciała - 100/125 ml Niekoniecznie wszystko. Może być jedno z tego . ;] |
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaką pojemność masz Insolence? Wolałabym zapachy wymieniać na zapachy, ale kusisz mnie pryzmami masz może ich fotkę?
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gosia197 Gosiu czy dasz mi czas - 1-2 dni na powąchanie? |
||
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aguś czy masz może fotkę? |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
siek , niestety nic nie widzę
![]() lalicjo, hmmm dasz mi czas na sprawdzenie odcieni Dermablendu? Wika28, podoba mi się u Ciebie: Podklad Shiseido, Sun Protection Liquid Foundation, SPF40 PA+++, odcien 10, najjasniejszy. Podklad kupiony miesiac temu, uzywany przez tydzien. Zuzyte nie wiecej niz 5 ml. Ma bardzo dobre recenzje w KWC. Wymienie tylko na LRP Unifiance lub jakies perfumy http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23324 ale nie wiem czy chcę oddać perfumy za podkład - perfumy są siostry (amorki) i muszę spytać czy chciałaby ten podkład kasica_kasia, niestety nie znalazłam nic
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Jasne,tylko nie wiem czy od jutra będę miała dostęp do internetu.Jestem w podroży,jutro dotre do Stegny Gdańskiej na tygodniowe wakacje.Może gdzieś dorwę jakiś komputer,ale pewności nie mam.
Gdybyś zdecydowała się wymienić na Magic,to wysłałabym go dopiero po powrocie - za ok. tydzień. jest baaaaaaaaaaaaaaaardzo słodki.Wg. mnie. |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu czy dasz mi czas - 1-2 dni na powąchanie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.

Dziękuję
a podkłady... hm, mam w zasadzie jeden, który używam, ale ewentualnie mam dermablend 25 i 35, tak na porządne przetestowanie, tego 35 jest nawet nieco wiecej

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)