![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. III
Cytat:
![]() Co do egzaminatora mój też był bardzo nieuprzejmy, ani razu się nie uśmiechnął tylko komendy i tyle. Też mi mówił, że nie słucham co do mnie mówi, że on swoje a ja swoje, że nie wyciągam nic z tego co do mnie mówi, ciągle mi wytykał jakieś błędy na początku, ale starałam się nie przejmować tym co mówi i poprostu jechać dalej, potem już przestał mi dogadywać... Na drugi raz pamiętaj, żeby nie dać się stresowi i egzaminatorowi, niech tam sobie gada co chce, nie ma co tego odbierać personalnie, bo on to robi specjalnie... niestety tak jest... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;8550378]mary_alice
![]() Szkoda, że jednak nie tym razem i musisz jeszcze poczekać na swój szczęśliwy dzień, ale kolejnym razem już wszystko wyjdzie tak jak powinno ![]() No i egzaminator kolejnym razem może trafi się lepszy ![]() Ja też pierwszy egzamin zakończyłam podobnie jak Ty, choć łuk zawsze idealnie wychodził , ale za drugim razem wszystko już było w porządku ![]() Życzę Ci aby u Ciebie było podobnie ![]() A my będziemy mieli okazję wspierać Cię jeszcze raz w październiku i wtedy już na pewno się uda ![]() Trzymaj się ![]() dzięki ![]() mam nadzieję że w moim przypadku będzie tak samo jak u Ciebie ![]() edit. olilina no ja sie nie spodziewałam ze będzie miło ale powaznie ja sie tam czulam jak smiec :/ no ale trudno mam nadzieje ze juz go nigdy w zyciu nie spotkam ![]()
#123 |
Raczkowanie
|
olilina, serdecznie gratuluję zdanego egzaminu. Jak miło przeczytać relację, z której wynika ,że egzaminator potrafi być ludzki i rozumie,że stres przyczynia się do drobnych błędów, które nam się przydarzają. Oby tylko tacy nas egzaminowali
![]() mary_alice_young, nie martw się ![]() Zdecydowałam,że jutro jadę do Gdańska i zapisuję się na 3 egzamin. Przemyślałam wszystkie za i przeciw i doszłam do wniosku,że nigdy bym sobie nie wybaczyła, gdybym teraz to wszystko rzuciła. Dzwoniłam dziś do PORD-u (bo my mamy pomorski ośrodek a nie wojewódzki- nie wiem dlaczego) i dowiedziałam się,że jeśli jutro się zapiszę, to będę miała termin prawdopodobnie na 12 września. Do odważnych świat należy ![]()
#124 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nawet nie wiesz jak się cieszę że się zdecydowałaś ![]() Masz rację: do odważnych świat należy - i tym razem Tobie też się już uda zdać ![]() A potem też będzie wszystko dobrze z Twoją jazdą, Ty już swoje przeżyłaś, więc teraz już tylko może być dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak następnym razem trafi Ci się taki cham to staraj się jednym uchem wpuszczać to co mówi, drugim wypuszczać. Następnym razem musi być lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mary Alice, kochana, nie wiem czemu ale chyba trafiłaś na tego egzaminatora, co ja (mówiłam że był wstrętny i paskudny). Jak wyglądał, albo pamiętasz nazwisko ![]() Ciarki mi przeszły normalnie na samo wspomnienie. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() annasuwalska no i bardzo dobrze że się zdecydowałaś ![]() ![]() edit. beoneself taki.... kurcze nie pamietam ![]() no chyba to ten sam. jak skoncyzlam testy i czekalam pol godziny az pozwoli mi wstac (''jak ktos wstanie bez mojego pozwolenia to zmieniam wynik na negatywny") to przypomnialas mi sie ze pewnie malas tego samego ![]()
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Olilina GRATULACJE!!!
![]() Mary Alice Young nie martw sie, dzis zabraklo Ci szczescia, ale za to nastepnym razem bedziesz go miala 2 razy wiecej, co razem z Towimi umiejetnosciami da Ci pozytywny wynik egzaminu! ![]() ![]() Impersona a Ty jutro co? ![]() ![]() ![]()
#129 |
Raczkowanie
|
mary_alice_young <przytul> następnym musi się udać !
![]() ![]() olilina gratulacje ![]() no wiec teraz ja.... dopeiro teraz do mnie to dochodzi ZDAłAM!!!! ![]() TROCHE RELACJI: jak już wspomninałam wcześniej dzisiaj punktualnie o 6.15 miała osttanie jazdy przed egzaminen, który odbył się o 8.30. krótki epizod przed egzaminem: Podczas osttanich jazd egzaminacyjnych napotkałam na swojej drodze samochód egzaminacyjny, który jadąc za mną i zmieniając pas ruchu został oblany ponieważ wymusił pierszeństwo. Mój instruktor widząc to skomentował: ''to jest pan XXX, jeden z najgroszych egzaminatorów w MORDZIE w krk, czepia się wystzkiego, dużo osób oblewa... '' pomyślałam..'' mam nadzieje, że na niego nie trafie'' ![]() punkt 8.30 rozpoczoł się egzamin teoretyczny, wynik - 0 błędów. następnie oczekiwanie na wywołanie z listy przez egzaminatora.... widząc pana, którego spotkałam na rądzie, zaśmiałam się jedynie, lecz żal mi było, że w ciągu godziny, miał 3 osoby i wystzkie ulał (!) podejżewam, ze na placu...:/ ogólnie pan XXX siał postrach, gdy tylko pzrechodził pzrez korytarz słyszałam o niem bardzo niepochlebne opinie.. Godzina 10.41 wychodzi jeden z egzaminatorów, głęboki oddech podczas odczytania nazwiska..... i padło!! NA MNIE! Z lekkim uśmiechem i pzrerażenim poszłam za panem, był bardzo niemiły, zasadniczy i szorstki, a ni raz się nie uśmiechnoł, wypytywał doklanie o wystzko.. Po omówieniu co gdzie w samochodze,, ruszyliśmy na łuk... powiedziałam ''JESTEM GOTOWA!'' i ruszyła.. i pwoiem wam szczeże, do przodu jechałam jeszcze jako tako... ale do tyłu..? .. maiałam wrażenie ze wyjechałam ostro poza linie, nic praktcyznie nie widziała, chyba anwet źle ustawiłam lusterka, jechałam na wyczucie, zaparkowałam i usłyszałam: ''część pierwsza zaliczona'' nie dowieżałam!!! ![]() ![]() byłam tak zespinana, że nie mogłam utrzymać nogi na sprzęgle.. kiedy już wrocilam na plac, usłyszałam szorstko: '' zrobiła pani źle, to to i to..'' nawet już niepamietam co to było, miałam wygkład z 15 minut! ze łzami w oczach siedizałam w samochodze i go słuchałam... po czym stwierdził od niechcenia'' wieszkosc zadan pozytywnie, wiec gogolny wynik pozytywny... ale blabla bla bla...'' a ja wybuchłam płaczem tym razem ze szczęscia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
ifkaa gratuluje!!!
![]()
#132 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
ifkaa GRATULACJE
![]() ![]() mary_alice naprawde mi przykro ![]() ![]() ![]() annasuwalska podziwiam ze zdajesz w gdansku, bylam ta osttanio i jak widzialam te ulice to az mnie dreszcz przeszedl ![]()
#134 |
Konto usunięte
|
Iwona, olilina gratuluje
![]() mary_alice_young ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
olilina ifkaaa gratuluje
![]() mary_alice wiem co czujesz, jawczoraj poleglam na tym samym, pierwszy raz w zyciu najechalam na pacholek ![]() ![]() PROSZE O DOPISANIE DO LISTY 3 RAZ - 15 wrzesnia, ale bede meczyc panie w sekretariacie co by mi opchnely jakis wczesniejszy termin jak sie zwolni ;p
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
U nas z tego egzaminu robią pępek świata
![]()
#138 |
Raczkowanie
|
dziękuje wszytkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
dzieki wszystkim za wsparcie
![]() Cytat:
no następnym razem mam nadieje że pojdzie nam lepiej ![]() a najbardziej mnie wkurza te czekanie.. az do pazdziernika;/ szczegolnie ze testy są wazne tylko pol roku a niewiadomo ile razy bede zdawac.. :/
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
ollina, ifkaa - gratulacje !!
mary - ![]() a gdzie evilcia? |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wlasnie ciekawe co z evilcią
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
ifka gratulacje
![]()
#143 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, tak z ciekawości.. w jakim wieku zaczęłyście chodzić na kurs prawa jazdy? ja skończyłam tydzień temu 18 lat, na początku chciałam się zapisać, a teraz czuję, że nie podołam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
ifkaa gratuluję
![]() Dziękuję wszystkim za gratulacje ![]() Ja właśnie idę w nagrodę do fryzjera ![]() Miał być w nagrodę albo na pocieszenie, wyszło że w nagrodę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Ja w nagrode wypilam 0,5 litra wina i mocnego drinka.. Tez mialo byc w nagrode albo na pocieszenie
![]()
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś miałam dwie jazdy z przerwą dwugodzinną i na tej pierwszej super, ale na drugiej jeździłam jak połamana. Mary nie martw się kochana ![]() ![]() ifkaa gratulacje ![]() ![]() W ogóle, dziś jak jeździłam to do instruktora zadzwonił chłopak, który dziś zdawał, bo miał powiedzieć jak mu poszło. I tu dopiero stres zrobił swoje: koleś nie zdał, bo jak mu facet kazał pokazać światła drogowe, to on ich z tyłu poszedł szukać ![]() Kurcze, piję herbatę antystresową, bo mnie coś brzuch boli. Nie wiem czy to ze stresu, czy dlatego, że jeździłam tyle czasu głodna. Jeszcze nie dochodzi do mnie, że jutro mam ten egzamin. TŻ każe mi się nastawiać, że nie zdam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Impersona 3mam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() olilina i ifkaa czytam i zazdroszczę ale oczywiście bardzo GRATULUJĘ ![]() ![]() mary_alice nie przejmuj się jest wiele rzeczy które pragniemy zrobić jak najlepiej i wtedy akurat jak na złość nic nie wychodzi.Egzaminatora olej drugi będzie taki jaki być powienien egz -ludzki.Wiesz że dobrze jeździsz więc następnym razem jeszcze lepiej będziesz zdawać zobaczysz ![]() Cytat:
![]() Impersona kciuki dla Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.