![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Czy mogłabym prosić o życzliwość i jeśli ktoś ma w posiadaniu foundations golden light matte albo olive golden medium albo beige -sunkissed fair o zdjęcie na skórze...bardzo proszę o wsparcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Dziękuje pięknie za wsparcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Mam juz probki
![]() Rowno tydzien, szybko ![]() Co za kolory - jestem zachwycona! Fair Neutral to chyba bedzie cudo nad cudami, Golden Fair troche zolty i ciemny ale tez ladny, korektor Pearl Beige jest jak macica perlowa, powinien swietnie wygladac pod oczami, a roz Soft Touch w pudeleczku jasny, chlodny roz, a na skorze bardziej cielisty i cieply ![]() A najwiekszy szok - jakie te probki sa duze! Nie wyobrazam sobie, ze ktos moze zuzyc probke podkladu na dwa razy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Nanomi serdecznie dziękuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Wklejam moje probki, kolory juz byly pokazywane ale, co aparat to inaczej wychodzi
![]() Przetestowalam tylko korektor na razie - niestety porazka - jak dla mnie to nie jest zaden korektor tylko mocno perlowy cien do powiek, nie wyobrazam sobie nalozyc to pod oczy - blask a'la Wielki Elektornik, to raczej nie to na czym mi zalezalo ![]() ![]() Podkladami pomazalam sie na dloni, daja pudrowy efekt, wiec na pewno zastosuje na mokro, a nie na sucho. Mineraly maja jakby dymny zapach, bardzo podobny do pudru Clinique DW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
To moze pearl beige bylby swietnym rozswietlaczem policzkow?
#130 |
Zakorzenienie
|
Oj, chyba nie, za mocny blysk, moglby dac efekt rybiej luski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Chyba go przy duzym zamowieniu zamowie. Zaciekawil mnie.
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
vril czy to są zdjęcia opakowań z próbkami? Jeśli tak to bardzo duże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Do mnie też dziś dotarły próbki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj na szybkiego musialam zrobic makijaz i wzielam moj dzienny krem napackalam na reke, na to wysypalam foundation, wymieszalam palcem i poprostu nakremowalam sie. Ale super naturalne wykonczenie. Z concealerem tez tak zrobilam. Bardzo naturalnie wychodzi. Jak kompletnie bez make-upu.
#135 |
Zakorzenienie
|
A moje ostatnie zamówienie jeszcze nie przyszło, a zamawiałam w zeszłą niedzielę. Byłam pewna, że dzisiaj paczka dojdzie, bo za każdym razem szło równy tydzień. Chyba że ktoś się na nią tym razem połasił.
![]() Vril zaskoczona jestem Twoimi narzekaniami na pearl beige. ![]() Nanomi napisz coś o korektorze pick me up jak go przetestujesz. Słyszałam gdzieś o nim dobre rzeczy i ciekawa jestem czy jest tak jak piszą, że daje fajny dewy look no i że nadaje się do nałożenia na całą twarz. ![]()
#136 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Filmik z wersją pearl: http://www.youtube.com/watch?v=KyCqhbJjJqk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Mi sie stopien rozswietlenia podoba na tym filmiku. Tylko odcien rozowy nie.
![]()
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Frantic przed chwilą pomazałam sobie rękę korektorem Pick Me Up Pink i różem Soft Touch i jest tak jak podejrzewałam - ten korektor posłuży mi jako róż. Soft Touch jest odrobinę ciemniejszy i bardziej brzoskwiniowy. Opis ze strony: "A face brightener that gives dull skin a porcelain finish" i to się zgadza, nie rozświetla drobinkami tylko po prostu jasno-różowym kolorem. Mógłby ładnie wyglądać na szczytach kości policzkowych przy jasnej i średniej karnacji. Generalnie fajny, ale nie jako korektor.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Fruity-zapomnialam napisac ze flat top byl innej firmy,nie EDM,kupilam flat top firmy Beauty Secrets(mam z tej firmy tanie pedzle do cieni)i niestety drapie,ale to nic oddam siostrze bo jej cerze to nic nie szkodzi a i tak mialam jej pedzel kupic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Musicman - tak, to sa probki, sa bardzo duze, na pewno da sie potestowac kolory do woli
![]() Nanomi - korektor jest jasny, minimalnie ciemniejszy od podkladu Fair Neutral (minimalnie) ale na skorze wychodzi wrecz bialo-perlowy od tego polysku. pewnie tak jak pisze Frantic, lepiej to wyglada pod warstwa podkladu ale i tak raczej nie bede go uzywac pod oczy, przerazil mnie ![]() Fruity, ja tak jak ty zamierzam mieszac mineraly z kremem ![]() ![]() I teraz pytanie - pod mocne since pod oczami lepszy bedzie korekotr Fair Intensive czy Sunlight? |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zmieszałam niedawno resztkę próbki podkładu fawn intensive z moim kremem nawilżającym i kładę go pod oczy. Fajny efekt to daje, chociaż mój krem jest trochę za rzadki. Przy okazji jak dorwę krem nivea to zmieszam go z odrobiną korektora intensive fair lub sunlight. Myślę, że efekt zadowoli mnie jeszcze bardziej. ![]() Vril mam oba korektory i nie wiem który lepszy... ale zaryzykowałabym i poleciła Ci sunlight. Chyba lubię go bardziej. ![]()
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I koniecznie ten do concealer, bo wszystkie, ktore ja mam sie nie nadaja. Dlatego bede narazie mieszala concealery z kremem. Ja stosuje sunlight pod oczy i go lubie. Mam fioletowe since. Tylko calkiem nie znikaja. A jak dam za duzo, to by bylo widac, bo po 1. nie jestem taka blada, a po 2. zbieral by sie w drobnych liniach. Niby podklad fawn jest takim odcieniem jak concealer intensive light i tez go wyprobowalam pod oczy. Roznicy do sunlight oprocz roznicy koloru nie widze.
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a powiedzcie czy przy używaniu formuły matte potrzebny jest jeszcze na to jakiś puder matujący? Dodam, że ja mam skórę bardzo skłonną do świecenia się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Dziś dotarły do mnie próbki i znowu nabrałam się na to co ostatnio w Lumiere - zamówiłam 3 odcienie dla bladolicych z czego dwa są praktycznie jak mąka, a tylko jeden będzie mam nadzieję dobry.
Dziewczyny o bardzo jasnej karnacji naprawdę mają w minerałkach co wybierać. A więc jutro testy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Fruity-kusisz
![]() Nanomi-czy moglabym Cie prosic o zrobienie fotki podkladu fairly light neutral intensive maznietego na dloni-tak zebym mogla dokladniej zobaczyc kolor?Jezeli mozesz oczywiscie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
CzarnyElf wstawiam zdjecia (w swietle dziennym przy oknie) moich wszystkich podkladow z EM. I dla porownania 2 z Lumiere. Mam nadzieje, ze troche Tobie pomoga.
![]() Wiec tak. U gory w poziomie jest od lewej Lumiere LMW vw, za tym LMB vm. Na dole w pionie od lewej do prawej sa EM, wszystkie intensive. Fairly light neutral Sunkissed fair Olive fair Light olive Fawn Light Winged butter Golden medium Buttered tan
#149 |
Raczkowanie
|
Przejrzałam cały wątek
![]() Wydaje mi się ,ze prawdopodobnie mam zbliżony kolor cery do FRUITY (myśle tu o tych ciemniejszych odcieniach)teraz mam pytanie czy to prawda,ze te podkłady jaśnieją na twarzy i lepiej jest wybierać ciemniejsze odcienie? FRUITY miałabym prośbę czy mogłabyś polecić róż,puder i korektor.Jakich odcieni używasz?DZiekuję za wszelkie info |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Fruity-dzieki-bardzo pomoglas
![]() najbardziej mi przypasowal odcien nr 6- Light-on jest w tonacjii cieplej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.