|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
ok zastanowie sie i napisze jak cos
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
witaj chcialabym od ciebie matina i flowerbomba czy dolozylabys sobie cos do escady bo pojemosci sie nie zgdzaja albo z zapachow albo z innych rzeczy ktorych niestety nie mam duzo;/ czy oddalabys mi te dwa zapachy ze wzgeldu na to ze flowerbomb juz nie taki jak powinien byc?
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
nevado, ale mojej prady jest 20ml z pierwotnej pojemności 50ml, wiec decyzję wymiany pozostawiam Tobie...
|
|
|
|
#125 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
Czy wchodzi w grę wymiana którejś wanilii na odlewki słodziaków? Mam też troche probek Bondów ale nie wiem cz by Cię interesowały...
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za tę Flowerbombkę po terminie?
|
#127 |
|
BAN stały
|
Nevadko , nie wiem co jest Ci potrzebne , nie bardzo dysponuję kosmetykami z Twojej Wish Listy / oprócz escady S /
I powiem szczerze ,że bardzo jednak intryguje mnie ten Flowerbomb . Bo zachłanność sie we mnie odezwała okrutna i walczyć z tym cholerstwem nie mam siły ![]() Może jeszcze raz zerkniesz do mojego wątku i zdecydujesz za co byłabys skłonna oddac mi samoopalacz i ewentualnie zapach V&R . |
|
|
|
#128 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nolu myślę ,że możemy dokonać wymianyNaprawdę serdecznie przepraszam ,że musiałaś czekać, mam ostatnio mieszane nastroje i łapią mnie doły ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przykro mi, ale nic nie znalazłam. Cytat:
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
Idiaminko, a wymieniłabyś J'adore i Escadę za Flowerbomba?
|
#131 |
|
BAN stały
|
A powiedz mi tak od serca , czy coś drastycznie w tym Flowerbombku nie gra ? Znasz zapach i masz porównanie
Co do Escady to oddam Ci ja chętnie natomiast Jadore czeka na wymiankową decyzję Vilandry / ona bawi obecnie na wyjeżdzie i obiecałam zaczekac / |
|
|
|
#132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest to na pewno oryginał, kod na butelce, flakonik taki jak powinien być, zawsze piszę to co czuję i nie chcę nikogo wprowadzać w błąd Sama Escada to za mało, inne rzeczy z Twojego wątku niestety mnie nie interesują ![]() Przemyśl sobie proszę sytuację, ja teraz idę spać także dobranoc i do jutra
|
|
#133 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej
![]() Liczi wyceniam na 25zł, Vanilla Moka na 55zł. Różnica dlatego, że jednen kupowałam w zestawie, a drugi osobno. Podoba mi się u Ciebie dużo rzeczy... Mianowicie: potrójne cienie Smashbox w odcieniach brązu błyszczyk VIP beżo-róż na tym zdjęciu to na górze co jest blado-różowe i wygląda jak rozświetlacz - puder ![]() Do tego Vanille Mokha CsP. A jakie masz Glam Shine'y? |
|
|
|
#134 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#135 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
np. Prety Ninę, Chocolate Amber, Midnight Pomegane, Brwon Sugar&Fig, fig Tea... Pewnie jeszcze cos by się znalazło
Byłabyś zainteresowana?
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę szybkiej poprawy sampoczucia Czyli poproszę adres na PW i wysyłam Molekuły, OI i dużego próbasa Woodcoffee
|
|
#137 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z glam shinerów mam praktycznie nowy - raz wypróbowany Opal Strass w serii Crystal, nie jest to fiolet, raczej bezbarwny z połyskiem lekko fioletowym i iskrzącymi różowymi drobinkami, błyszczyk w 100% oryginalny zakupiony w Douglas Puder Smashbox to taki rozświetlacz, nadaje brzoskwiniowy glow, był kilka razy użyty, zakupiłam go w Sephora, cena w sephora 120zł. Potrójne cienie wyceniam na jakieś 70zł, błyszczyk na 40-50zł, błyszczyk glam shine ok30zł. Odlewka Vanille Mokha w zależności od ilości ![]() Cytat:
Dziękuję Cytat:
Cytat:
Już piszę adres....
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
moze u mnie znajdziesz cos za princes lub tego floverbomba ???
|
|
|
|
#139 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Poczytałam sobie Twoje stare posty dotyczace zdaję sie tej Flowerbombki. I dlatego moja decyzja jest taka a nie inna i podjęta teraz a nie wcześniej.
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest mi przykro ,ale nie zmienię Twojej opinii, prawda sama się obroni.
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
Magsch
narazie więc nie widzę szansy na wymiankę, chyba ,że coś dołożysz do wątku
|
#142 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie sądzę abym w jakikolwiek sposób zarzucała Ci nieuczciwość , post też nie był napisany po to aby urazić Twoje odczucia. Wytłumaczyłam Ci po prostu skąd moje wahanie dotyczące podjęcia takiej decyzji , a zdaję się miałaś mi za złe / bynajmniej tak wniosłam z Twojej odpowiedzi / że jestem zbyt długo niezdecydowana. |
|
|
|
|
#143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja uczciwość nie opiera się tylko na moim słowie ,ale także na wymianach ,których tutaj dokonałam i zakończyły się pozytywnie ,w innym serwisie mam ponad 900 pozytywnych opinii od różnych osób. Wytłumaczyłam Ci dlaczego wtedy tak a nie inaczej napisałam, straciłam prawie dwie stówy ,a perfumy okazały się stare/nieco zmienione, sprzedawca się na mnie wypiął za przeproszeniem, a chciałam jak najbardziej mu dokuczyć i opowiedzieć o wszystkich uczuciach jakie wtedy mnie prześladowały, moje dalsze tłumaczenia nie są potrzebne, a to co napisałam wynika z mojej otwartości/emocjonalności - niestety ![]() Aby zaoszczędzić sobie dalszych przykrości skończmy tą wymianę zdań. Dziękuję.
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Otóż błyszczyki są w MAC u krakowskim po 90zł.
allegro to allegro wiadomo ze zawsze najtaniej ale jesli lecimy cenami z allegro to tam odsypki po pół łyzeczki sa nawet za 10zł...
|
#145 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niepotrzebnie aż tak bardzo wpierasz mi ,że ja coś Ci insynuuję , albo że podwazam Twoja uczciwość. Jestem jak najdalej od takiego postepowania. Przecież sama piszesz - pozwolę sobie zacytować Twoje zdanie o Flowerbombce " perfumy okazały się stare/nieco zmienione " ja taki stan rzeczy skojarzyłam z komentarzem z Allegro wystawionym przez Ciebie oraz wątkim dotyczącym tego flakonu. No i teraz zamieńmy się miejscami - wzięłąbyś ode mnie tego Flowerbomba. Przypuszczam ,że nie. I tyle , uważam ,że dalsza dyskusja jest zbedna. Ja swoje racje jak najbardziej jasno wyłożyłam . Przeciez Wizaż to nie jest miejsce gdzie z karabinem przy czole masz obowiązek coś tam wymienic bo inaczej kulka w łeb. Decyzję podejmujemy według własnej , nieprzymuszonej woli .Mozemy się wahać ,zwlekać,decydować, rezygnować i marudzić . I ja zdecydowałam według własnej woli -logicznie tłumacząc Ci dlaczego
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie byłam nigdy w Krakowie i nie mam pojęcia jak wyposażony jest tamtejszy MAC. Po drugie widzisz w tej aukcji kolory jakie sobie wybrałaś? Mariola z tego co wiem zakupiła linię podstawową za granicą zapewne w niższej cenie, ja kupuje drożej pigmenty i mam unikatowe kolory, najpierw pomyśl zanim napiszesz, po za tym aukcji na Allegro jest wiele. Nie mam ochoty na zgryzliwie uwagi także Ty również ich sobie zaoszczędź, podziękowałyśmy sobie i niech tak zostanie, życzę owocnych wymian z innymi wizazankami.
|
|
#147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...na pierwszej stronie jak byk piszę cytuję:'' Flowerbomb edp 100ml, tester, problem jest w tym iż jest to chyba stary tester, tzn zapach się zmienił, przypomina Flowerbomb, ale nie do końca. Tester jest oryginalny, ma kod na spodzie flakonika, wydaje mi się iż przeleżał w złych warunkach dlatego troszkę zmienił zapach jednak zapach jest przyjemny - flowerbombowaty;-) słodki,pudrowy, trwały. Zapłaciłam za niego ok190zł dlatego nie chcę wyrzucić go do kosza, tylko dlatego ,że zmienił zapach, ja mam dwie inne flaszki Flowerbomb i jeżeli ktoś ma chęć na wymianę przy takich okolicznościach byłoby fajnie, bo naprawdę zapach jest przyjemny.'' To ,że ja nie chcę tego flowerbomba jest oczywiste i dlatego go przecież wymieniam , czym w takim razie była podyktowana Twoja chęć? skoro znałaś sprawę od razu, wszystko napisane było na pierwszej stronie. Oczywiście nie byłoby tego wszystkiego gdyby nie Twoje nieprzyjemne posty trzeba było powiedzieć dziękuję, przepraszam ,że zawracałam głowę i tyle. Najpierw bardzo chciałaś tą flowerbombkę, a nagle napisałaś ''dziwnego'' posta ,że już jej nie chcesz, okazało się ,że Twoja decyzja miała jakieś podstawy w informacjach przeczytanych w internecie czyli nie myliłam się co do moich odczuć. Rozumiem ,że Twoja decyzja podyktowana była przeczuciem, intuicją, mam nadzieję ,że to co piszesz jest prawdą i nie masz o mnie mylnego zdania.
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo chętnie sharlottku ,ale poprzez to ,że mam wiele kosmetyków moja wish lista jest mocno zawężona i nic nie znalazłam w Twoim wątku
![]() Pozdrawiam
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Nevado,
Mam Kenzo Amour, 30/30ml (biale) i Lolité MIdnight (wklejam link https://wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=8972) 20/40ml. (plus inne perfumy w moim watku wymianowym) Interesujá mnie: -Lutek Clair de Musc lub -Lutek Ambre Sultan Fraiche i -Gloria mgielka Daj znac, jak to widzisz. |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.