![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michael Jackson kiedyś, dzisiaj i "naprawdę" dzisiaj :D
Wyrak, a Michael robił komuś krzywde, ze mial syndrom Piotrusia Pana? Nie.., ale dzieki temu mozna było po nim jechać, bo to sie swietnie sprzedawało.
Nie każe ci go lubic, nie wymagam pochlebnych słow na jego temat, ale wypadałoby czasem ciutke wiecej poczytac, poogladac pare wywiadów z nim, żeby wystawić takie opinie jakie wystawiłes. Dlaczego po jego smierci, dopiero ludzie uwierzyli, ze cierpiał na bielactwo? Wczesniej nikt tego nie potrafil zrozumiec, co jest bzdurne. A to ze byl osoba kontrowersyjna rozumie sie samo przez sie. Co z tego ze mial plac zabaw przed domem? Co z tego ze nosil maski, pff jego sprawa niech sobie nosi. Tylko dlaczego osoby, ktore mialy przyjemnosc poznac go blizej, porozmawiac z nim, natychmiast zmieniali o nim zdanie? Widzisz, istnieja faceci, ktorzy sa wrazliwcami, niestety dostaja od zycia po tylku, bo wymaga sie od nich bycia twardym. Michael nie potrafil byc twardym w przeciwienstwie do Madonny, ona mimo skandali, potrafila odseparowac sie od prasy i miala w nosie to co pisza na jej temat. A fanatyczna fanka nie jestem, wiec wypraszam sobie.. Po prostu cenie go za muzyke, taniec, za postrzeganie swiata. Dojrzałam w nim wrazliwego na swiat czlowieka, za co po prostu oberwał. Zrobił dwie glupie rzeczy w zyciu i prasa nie zostawila na nim suchej nitki. 1. to zaplacenie rodzicom dziecka, ktore oskarzyly go o molestowanie (czym przybil sobie pierwszy gwozdz do trumny) niestety znalezli sie nastepni, mimo ze nigdy nic takiego nie mialo miejsca, po prostu łatwy zarobek i "zabicie" go czyms co najbardziej kochał.. 2. to wystawienie dziecka za barierke w Berlinie (prasa zrąbała go masakrycznie za ten czyn) Miał prawo do popelniania błędów. Jak kazdy z nas. a co do jego wygladu, cóż.. choroba zrobiła swoje.. pigment tracił z wszystkiego, nawet z ust.. musiał zafundowac sobie permanentne tatuaze, zeby jakos wygladac.. to byla dla niego meka, bo nie dosc ze sie starzał, to jeszcze bielactwo zbieralo swoje zniwo. (moj ojczym chorowal na to, niestety nie wyglada to za ciekawie, nawet u bialego czlowieka a co dopiero u czarnego) zoperowal sobie nos, bo raz go sobie za mlodu zlamal, a dwa chcial sobie poprawic i chirurg zrąbał sprawe. Miał ogromna blizne na glowie, bo zapalily mu sie keidys wlosy i od tego czasu w tym miejscu musial miec peruke, bo nie rosły mu one. Był postacia charakterystyczna, ale nikomu tym krzywdy nie robil, a okrzyknieto go pedofilem, narkomanem i Bog raczy wiedziec czym jeszcze. ![]() Postaraj sie go choc troche zrozumiec, tak jak ja i pozostale osoby, ktore sie wypowiadaly. ![]() Cytat:
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-10-06 o 07:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Masowa wiedza czerpana z tabloidów i tyle...
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
a Ty skad wiedze czerpiesz?? z videoklipow?
pwtarzacie to jak jakas mantre
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
nie z videoklipow, a z wywiadow, z jego ksiazki, z opowiadan rodziców..
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz co, ogladalam mase wywiadow z MJ z Jego bliskimi.
Teraz niedawno byl wywiad z takim anglikiem ,bliskim przyjacielem MJ gdzie jest mowa o nim jako "wiecznym dzieckieu". Nie wierze w rzekome molestowanie dzieci ,gdyz on sam byl jak dziecko. Poza tym i jeden i drugi chlopak przyznali sie do klamstwa. Wiem natomiast ile ten czlowiek przeznaczal na cele charytatywne ,nie zawsze gazety o tym pisaly tak jak pisaly o tym ze sie rozpada. Lubie Jego muzyke i lubilam Jego .Nie wierze w to co pisza gazety zwlaszcza jakies szmatlawce ,ale sama widze a raczej widzialam ,ze z nim nie do konca jest dobrze. Jestem obiektywna i mimo tego ,ze cenilalam Go i lubilam ,musze pzyznac ze MJ mial problemy ze soba. Dla mnie to poprostu duze dzecko. Pozatym nie tylko o nim pisza klamstwa bo praktycznie o co drugiej wiekszej gwiezdzie pisza bzdety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Największy wkład MJ położył w udoskonalenie Medycyny Estetycznej, był swego rodzaju "królikiem doświadczalnym" bo jego pęd do wybielenia swojej skóry był wręcz chorobliwy.
Tym samy śladem wybielania i zmniejszania nosa, etc. poszły jego siostry i kilka innych osób. Ostatnio ktoś przysłał mi ze Stanów, taki dowcip. "Tylko w Ameryce możesz urodzic się czarnym chłopcem, a umrzeć jako biała kobieta". Traktuję to z przymróżeniem oka, wszak to taki kawał jak o blondynkach w sumie.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-10-06 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Toż ten dowcip tak stary, że dawno przestał bawić, jeśli w ogóle kiedykolwiek to robił. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
|
Ostatnio faktycznie, bo jakoś tak nie miałam kontaktu z tą osobą.
Nie wiedziałam, że to stare jest.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-10-06 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Tak zeby rozladowac atmosfere moja ulubiona piosenka MJ
http://www.youtube.com/watch?v=En-cHBv7UpA a tu mojej 3,5 letniej corki http://www.youtube.com/watch?v=zUi2U...eature=channel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
być może ktoś powie,a co to jest?.jednak warto przeczytać i zastanowić się.nie zmieniac zdania,ale zrozumieć,co czuł ten człowiek. Childhood / Dzieciństwo Dzieciństwo Czy widzieliście moje dzieciństwo? Szukam świata, z którego przybywam Bo rozejrzałem się W biurze rzeczy znalezionych mojego serca... Nikt mnie nie rozumie Uważa się, że to w wyniku jakichś dziwnych napięć... Tak się głupio zachowuję Zupełnie jak dziecko, ale wybaczcie mi... ludzie mówią, że ze mną jest coś nie tak Bo kocham tak elementarne sprawy... To moje przeznaczenie szukać czegoś, co wyrówna Dzieciństwo, którego nigdy nie miałem... Czy widzieliście moje dzieciństwo? Szukam tych cudów w mej młodości Takich jak piraci i sny o przygodach O podbojach i królach na tronach... Zanim mnie osądzicie Spróbujcie naprawdę mnie pokochać Spójrzcie w wasze serca, a potem spytajcie Czy widzieliście moje dzieciństwo? Ludzie mówią, że jestem taki dziwny Bo kocham sprawy tak elementarne To moje przeznaczenie, szukać czegoś, co wyrównałoby Dzieciństwo, którego nigdy nie miałem Czy widzieliście moje dzieciństwo? Szukam tych cudów w mej młodości Takich jak opowiadanie fantastycznych historii Sny odważyłem się śnić, patrzcie jak latam... Zanim mnie osądzicie Spróbujcie mnie naprawdę pokochać Bolesną młodość, którą miałem Czy widzieliście moje dzieciństwo... artukuł w sprawie niewinności: http://www.geniusmichaeljackson.com/Press/faktcale.jpg http://www.geniusmichaeljackson.com/...tropolcale.jpg Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-10-06 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
|
Cytat:
"Thiller" zrobił na mnie kiedyś duże wrażenie.... zwłaszcza jak czekałam na ten teledysk w TV. Lecz MJ nigdy nie słuchałam w tym sensie, że kupiłabym jego płytę. W tym czasie słuchałam innej muzyki.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mike się wybielał, dawał dzieciom alkohol, molestował je. jest jeszcze wiele wiele innych przykładów, mogłabym je podać, ale sądzę, że tyle wystarczy żeby odpowiedzieć na Twoje pytanie. jeśli odnosisz do mnie te słowa 'Trzeba byc totalnie bezkrytycznym, zeby nie zauwazac problemow jakie mial Jackson' to pomyliłeś się. nigdzie nie napisałam, że nie widzę problemów jakie miał Mike. a problemy miał, ale nie ze sobą tylko z otoczeniem, które bardzo go krzywdziło. a teraz wymień mi osobę, która nie ma problemów ze sobą. ponadto jego wrażliwość na ból, kompleksy i operacje (których tak bardzo się czepiasz) nie powinny być argumentami popierającymi jego dziwactwo(o którym wielokrotnie pisałeś). a jeśli już uważasz, że to jednak są dziwne rzeczy to każdy z nas jest popaprańcem, bo nie uwierzę, że Ty nie masz kompleksów ![]() a jak Ty traktujesz tych, którzy lubią Mike'a? przytoczę dwie twoje wypowiedzi: ' co przyzna kazdy, poza osobami fanatycznie wielbiacymi Jacksona' podaj mi, która z nas jest fanatyczką, wypowiada się niedorzecznie(bo to się łączy) i podaj te wypowiedzi ![]() a, i powiedz mi czy insynuujesz, że ci, którzy wiedzą coś na jego temat i nie zgadzają się ze wszystkimi krytycznymi opiniami są 'osobami fanatycznie wielbiącymi Jacksona'? 'Fajne podejscie masz, jesli dla Ciebie ktos z lekomania, fobiami, depresja czy innymi zaburzeniami to swirus i popapraniec' przeinaczasz cudze wypowiedzi żeby pasowały do Twoich poglądów? czy może dlatego żeby przypadkiem nie wyszło na to, że nie masz racji? a może jest jakiś inny powód? Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2009-10-06 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie rozumiem natomiast boczenia sie o to, ze ktos mowi wprost o jego np. uzaleznieniu od lekow. ![]() Primo: skad wiesz, skad ja czerpie wiedze (bo na pewno nie z tabloidow). Secundo: a Twoja wiedza to skad? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-10-06 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no widzisz, każdy ma swoje problemy więc Mike nie był od tego odstępstwem ![]() szkoda, że nie mogłeś podać jakiś konkretnych przykładów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ile widze dziewczyny się 'dzieliły' więc i po co ja mam tracić czas na to aby Ci tłumaczyć, opowiadać etc? chyba dość zrozumiale napisały na tematy, które widzę Was 'gryzą' poprzez co nie dajecie Mu spokoju. już nie bede wspominać, że człowiek ten nie żyje i należy sie troche szacunku... nie o to mi chodzi aby wychowywać. ![]() powiedz mi po co tyle kłapiecie i Go negujecie? nie mówie tutaj tylko do Ciebie... uważacie się za osoby, które są wielce oczytane na Jego temat, tak potraficie mówić, że się wybielał, podawał alkohol a wystarczy troche poczytać choćby (wersja dla leniwych) wypowiedzi Fanek z tego wątku... pomyślcie jak czują się Jego Fani, którzy ciągle muszą odbierać 'ataki' ![]() pozatym małe to gó.wno Mu z życia zrobili? mówię tutaj głownie o mediach i o ludziach, którzy nie wiedząc nic wypowiadają się i mieszają z błotem jako by byli najmądrzejsi i wszystkie rozumy pozjadali. jestem w przekonaniu, że większość ludzi wie ile zrobił dla świata, jak śpiewał, jak tańczył, że był prawidziwym Królem Pop'u. ![]() słuchaj każdy ma swoje zdanie i ja Ci tego nie zabrniam. nie obchodzi mnie kim Ty jesteś wobec MJ.naprawde mam to gdzieś... jednak prosze o troche szacunku dla Niego i dla Fanów. był człowiekiem, tylko człowiekiem. był jak każdy z nas a jednak wyjątkowy. i Ty i każdy inny o tym wie... "jestem taki sam jak inni - kiedy sie skalecze , krwawie '' Michael Jackson. a to, że nie komentuje tego co tu piszecie to moja sprawa. pozwól, że powiem jeszcze raz, że brak mi na takich słów. bo tak jest. nie mam zamiaru sie przed nikim tłumaczyć, nie wymagam nagłego wielbienia MJ. a i Wy nie wymgajcie abym Wam musiała tłumaczyć jak dzieciom co było prawdą a co kłamstwem, nie będę odbierała ataków, nie chce sie klocic, nawet nie mam ochoty na zwykłe dewagowanie gdyż nie mam na to czasu, bo to i tak bez sensu jak dla mnie... może pod wpływem dziewczyn co poniektórzy zmienią swoje zdanie, jeśli nie - trudno. zdanie takich osób slywa po mnie i sądzę, że nie tylko. ![]() radzę podowiadywać się a potem gadać zdrów. żegnam.
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
cytat znaej osoby podsmumowujący osobę M.J.
Michael Jackson to połączenie maski, która przykrywa ogromny smutek i ból, opancerzonych rąk okrutnie bojących się dotyku świata, pragnień nigdy niespełnionych, płaczu przeżywanego wyłącznie w samotności, rycerskości desperackiej, kiedy tak mocno chciałoby się zdjąć zbroję... Kim naprawdę był ten człowiek? Bo pamiętać musimy, że mimo najlepszego marketingu i własnego geniuszu, Jackson zawsze był tylko człowiekiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
wiedzę o Michaelu każdy fan czerpie od niego samego, z jego tekstów, wielu słów, które zawierał na konferencjach z jego czynów itp. itd. ale na pewno nie z brukowców
skoro każdy cytacikiem jedzie to pozwolicie, że ja też zacytuje kilka wzniosłych myśli "mówicie, że jestem dziwny a sami zmuszacie mnie do życia w takich warunkach" - Michael żył w więzieniu nie mógł spokojnie zrobić zakupów czy wyjść na spacer z dziećmi (np. http://www.youtube.com/watch?v=3ijayxQXv04) "najlepiej od razu powiedzieć, że jestem z marsa" - Michael wcale nie był inny niż inni ludzie, był po prostu zbyt wrażliwy na krzywdę i za to oberwał. On miał kasę i sławę, my mamy spokój i prywatność. "kłamstwo biegnie sprinty, prawda wygrywa maratony" - szkoda, że dopiero po 25.06 światło dzienne ujrzały programy i artykuły o Vitiligo, szkoda, że dopiero po 25.06 dzieci (a raczej już mężczyźni) przyznali się, że kłamali i Michael nigdy ich nie skrzywdził, szkoda, że dopiero po 25.06 pan Bashir przyznał się, ze dokument Living with Michael Jackson był zmanipulowany... szkoda, że dopiero po stracie człowiek docenia kogoś kto był dla tego świata bardzo ważny. Fanatyzm Fanatyzmem na każdym forum o MJ znajdziesz temat wady MJ, albo co Cię w nim denerwowało albo co jest jego słabą stroną, fani potrafią obiektywnie spojrzeć na osobę, którą szanują, kochają i która ich fascynuje. Tyle, że fanów MJa różni jeszcze jedno oni szanują każdą istotę żywą i nigdy nie założą podobnego wątku o którejkolwiek osobie z show biznesu. Trzeba mieć po prostu klasę! (może dla Ciebie wystarczy mieć profil na naszej-klasie) p.s. umysł jest otwarty nie luźny drogi Wyraku, luźny może być stolec no chyba że u Ciebie na jedno wychodzi to by tłumaczylo Twoje zaślepienie w poglądach ![]() Pozdrawiam
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o to w tym wszystkim chodzi i dlatego kochamy MJ, bo łaczy wlasnie takich ludzi ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-07 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli, wazniejsze jest to co mowil, a nie to co robil? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widze, ze jakies klimaty kloaczno-fekalne wprowadzasz, ciekawy poziom ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Wyrak skoro jesteś na tyle dociekliwy, że wypowiadasz się w tym temacie w taki a nie inny sposób to chyba powinieneś znać to wcześniej?
a nie wybacz Ty po prostu wypowiadasz się o kimś o kim zupełnie nic nie wiesz - to Twój poziom? no to też faktycznie ciekawy Abyś nie żył w ciemnocie proszę (wersja dla leniwych wklejam linki) http://www.youtube.com/watch?v=-2ZnggVanrc oświadczenie Bashira zaczyna się o czasie 0:20 a tutaj dokument całościowy czyli nagrania i wypowiedzi Bashira, które nie ujrzały światła dziennego w jego dokumencie http://www.youtube.com/watch?v=IszVcxKssog a które zostały wypuszczone w innym dokumencie Wyrak pisząc teksty typu poił dzieci alkoholem i spał w jednym łóżku sam dałeś nam wiedzę o tym z czego korzystasz Michael wielokrotnie mówił, że często kiedy dzieci spały w jego sypialni on najzwyczajniej w świecie spał na podłodze, o tym samym mówił ochroniarz bo nie wiem czy wiesz ale Michael miał kamery w swoim domu i podczas przeszukania kiedy był podejrzany nie znalezione zostało nic (poza kilkoma świerszczykami typu Playboy itp.) co do pojenia dzieci, to jedyne co im serwował to mleko i ciasteczka (Wade Robson często sypiał jako dziecko w sypialni Michaela wypowiadal się w tym temacie, że nic złego się tam nie działo a odwrotnie każdy czuł się bezpiecznie i beztrosko. Wade Robson dla przypomnienia jest jednym z lepszych i czołowych tancerzy i choreografów) mam nadzieję, że kiedyś Cię oświeci i otworzysz swój umysł (zamiast go rozluźniać ![]()
Edytowane przez girlonthebridge Czas edycji: 2009-10-07 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Bloo istnieją takie osoby, które są leniwe, którym nie zależy na poznaniu kogokolwiek (poznaniu prawdy o kimkolwiek) wystarczy im przeczytać i bezmyślnie powtarzać jak echo... a szkoda, ja rozumiem, że to wymaga wysiłku ale skoro już chce się zabierać głos w jakiejś sprawie to chyba trzeba ją znać? czy masz drogi Wyraku inne zdanie na ten temat i można sobie bezmyślnie rzucać co się chce na temat jakiejkolwiek osoby? (dobrze, że nie otaczam się takimi ludźmi nie zniosłabym takiego ciągłego zabijania własnych kompleksów obrażaniem innych osob)
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak widac w bardzo wielu przypadkach... usłysze jakies go.wno to co mi szkodzi powtorze dalej i poobrażam sobie jakiegos człowieka. ale jak mają cokolwiek zrobic sami to już ciężko ![]()
![]() |
![]() |
#148 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To ma byc okazywanie tego, psia mac, szacunku dla wszystkich w wykonaniu fanow MJ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zenujace: najpierw perfidne klamstwo ze strony fanow MJ, pozniej podjazdy pod moim adresem, a jak przychodzi co do czego, to oczywiscie nie ma nic na pokrycie klamstwa. W ogole ten filkim na youtubie, ktorego polowa to obrazanie Bashira pokazuje ten szacunek fanow MJ do wszystkich zyjacych ![]() To juz dawno temu widzialem, stare kotelty i majace sie jak piesc do nosa do tez stawianych tutaj o rzekomej manipulacji,: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...-greatest.html O kwestii picia alko juz wczesniej pisalem. Cytat:
![]() Umiec umie, tyle, ze nic takiego nie istnieje ![]() Swoja droga - tyle pisania o wiedzy, ktora maja fani MJ, a jak przychodzi co do czego, to sie nie chca podzielic, tylko obcesowo kaza samemu szukac... aha, to juz wiadomo, ze to dlatego, ze tej wiedzy nie posiadaja i manipuluja faktami ![]() Girlonthebrigde, bloomeq - zenujace jest, ze swoje klamanie i konfabulowanie w zywe oczy okreslacie lenistwem innych.
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę,że nie oczekujesz rzetelnych iformacji i merytorycznej dyskusji.nie masz nic na poparcie swoich racji,a na nasze argumenty jesteś ślepy. widzę,że mój czas nie jest wart na dyskusję z tobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy ja wiedze posiadam czy nie - z Tobą się nią dzielić nie będę. proste. yyy... okłamałam Cie kiedys? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
ciekawe zjawisko ;D
Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2009-10-07 o 19:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.