Scent Bar VI - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-15, 22:19   #121
taka taka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

Kagan, życzę Twojej córci i mamie zdrowia
trzymajcie się
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 22:20   #122
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Piszę priva

Czekam

Kaganiku - trzymam mocno kciuki za ... za to, żeby się wydało co to jest ( to raz), dwa - żeby to nie było nic poważnego i można było zaleczyć czymś konkretnym

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 22:41   #123
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Truskawko - właśnie wypróbowałam go na twarzy ( tzn. na strefie "T") i nie jest źle. Poszczypało, poswędziało, pomrowiło - ale do przeżycia Ogólnie to bardziej swędzi niż szczypi - jest dobrze
Eee, no to chyba za lajtowy jednak

Cytat:
Mam przy biurku zapasik mocnego piwa VIP z Biedronki ("Piwo dla ludzi z charakterem"), a sam boję się spróbować

Czasami człowiek dziwne prezenty dostaje

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Motylica w rozciętej wątrobie to jeden z najbardziej poruszających obrazów, jaki w życiu widziałam. Zostanie ze mną na wieki.
Brrr! W takiej ze sklepu?!
Że ja się naoglądałam w te wakacje motylic, bąblowców i innych przyjemności to nic dziwnego - w końcu przez dwa tygodnie sprawdzałam, czy dana wątróbka, płucka itd. nadają się do spożycia przez ludzi. Ale raczej nikt poza lekarzami weterynarii nie powinien mieć "przyjemności" tego oglądać

Ruszała się?

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki, są nam teraz potrzebne.

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 22:45   #124
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Sz czachamy musowo!
Sz czachamy, pyszczelamy, krwawymy plamamy i hologramem przedstawiającym motylicę wątrobową, żeby było jeszcze bardziej hard.
Już sobie wyobraziłam takie ślinieczki - koniecznie musze miec jeden.
Faktycznie hologram z motylica wątrobową jest baardzo ... że tak ujmę "apetyczny"

Kagan. Mam nadzieję, ze nic jej nie będzie. Domyślam się jak się martwisz. trzymaj się.
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 22:48   #125
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Ale mnie moj Angol wkrewil.
Nawet nie tym, ze we flirty sie bawi. Ale tym, ze moj byly tak go podszedl latwo (jak dziecko, bo jak dziecko). Smski wszystkie potem mi pokazal z triumfem co za palanta mam tera.

Ok - w sumie pomimo mojego dzielnego - nie zalezy mi - to az mi sie rece zatrzesly i zimno mi sie zrobilo.
Napisalam wiec tylko szybka wiadomosc 'na przyszlosc bardziej uwazaj, btw ja wiem'
tyle. Oczywiscie poczatkowo, ze niby 'o czym mowisz' ale szybko jednakze go oswiecilo...
i tu wkrew numer dwa i pusty smiech 'oh ah M. proszeeeee ... tu dluzsze tlumaczenia zwienczone 'kocham cie'.

Tak pomijajac fakt, ze znamy sie - 5 tygodni, od troszke ponad dwoch spotykam sie to nic nie stoi na przeszkodzie wyznawania komus milosci w takich okolicznosciach.

Pusty smiech.

Autentycznie nawet sie nie poplakalam co rzecza dziwna jest. Boze jakie to ajloviu wysmigane jest... jakie bezwartosciowe, jakie rzucane bezmyslnie.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 22:50   #126
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:
Sabb, mamy niezdiagnozowane bardzo silne bóle brzucha od trzech dni. Zrobilam jej badania, ma podwyższoną leukocytozę, więc myślałam, że to wyrostek. W usg nie potwierdziło się. Wizyta u chirurga u gina i dalej nic nie wiadomo. Jutro i w piatek kolejne badania, a ja w piątek muszę iść do pracy

Dziękuję Wam bardzo, potrzebuję teraz wsparcia. Mam wrażenie, że zaczyna mnie to przerastać
Kagan, na pewno wszystko bedzie dobrze. Trzymajcie się
agaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-15, 23:38   #127
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Wam bardzo Zaczyna się wieczór, bóle się nasilają. Chyba zwariuję z tej bezsilności.
Natalia, obiecałam przepis, więc wkleiłam Może kogoś najdzie chętka na bombę kaloryczną
wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Natasho, masz cudowną robotę ale obawiam się, że gdyby Artisan otworzył sklepik w naszym pięknym kraju, klienci przychodziliby tam wyłącznie napyskować, co u pani tak drogo.
właśnie też mi się coś tak wydaje i to jest smutne
Cytat:
Pewnie nie tylko jesteś nowa, ale jeszcze z obcego kraju i młodo wyglądasz. Przejdzie im kiedy Cię poznają bliżej.
A taki osobiśvie zasłuzony szacunek cieszy jeszcze bardziej.
mam nadzieję, bo staram się bardzo
Cytat:

U mnie pogoda ładna, ciepło i sucho. Ale powinnam pisać recenzję pewnej książki i ta recenzja bedzie zła - jak ostatnio większośc moich. Pecha mam.
jeśli będzie choć w połowie taka jak blogowe, to luz bluz
Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Ale mnie moj Angol wkrewil. (...)
Boze jakie to ajloviu wysmigane jest... jakie bezwartosciowe, jakie rzucane bezmyslnie.

i co tu zrobić w takiej sytuacji olej

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-16, 06:35   #128
irkax
Zakorzenienie

Kagan

Cytat:
Ale mnie moj Angol wkrewil.
Nawet nie tym, ze we flirty sie bawi. Ale tym, ze moj byly tak go podszedl latwo (jak dziecko, bo jak dziecko). Smski wszystkie potem mi pokazal z triumfem co za palanta mam tera.

Ok - w sumie pomimo mojego dzielnego - nie zalezy mi - to az mi sie rece zatrzesly i zimno mi sie zrobilo.
Napisalam wiec tylko szybka wiadomosc 'na przyszlosc bardziej uwazaj, btw ja wiem'
tyle. Oczywiscie poczatkowo, ze niby 'o czym mowisz' ale szybko jednakze go oswiecilo...
i tu wkrew numer dwa i pusty smiech 'oh ah M. proszeeeee ... tu dluzsze tlumaczenia zwienczone 'kocham cie'.

Tak pomijajac fakt, ze znamy sie - 5 tygodni, od troszke ponad dwoch spotykam sie to nic nie stoi na przeszkodzie wyznawania komus milosci w takich okolicznosciach.

Pusty smiech.

Autentycznie nawet sie nie poplakalam co rzecza dziwna jest. Boze jakie to ajloviu wysmigane jest... jakie bezwartosciowe, jakie rzucane bezmyslnie.
Tak się zastanawiam czy coś przegapiłam..hecate Ty już nie jesteś ze swoim mężem? To znaczy pytam o rozwód. Sorry jeśli pytanie zbyt osobiste.

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 06:39   #129
agnyska81
Zakorzenienie

Kagan - trzymam mocno kciuki za zdrowie Córki

Cytat:
Agnysko - nie podobają ci się moje koty?
Przecież wiesz, że się podobają Ale jednak wolę Ciebie

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 06:48   #130
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Kagan, życzę Córce dużo zdrowia a wam dużo siły
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 06:55   #131
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Siem robi, Sir
Nawet scull pattern znalazłam.
Ale dziś nie dam rady dokończyć tego cudaka.

Scull pattern na szydełku to jest estetyczny oksymoron po prostu.

Cytat:
Sabb, ja jej w nocy założyłam wkłucie i podałam tzw triadę z Pyralginy, Papaweryny i Xylocainy. Pomogła na trochę i tylko częściowo. Zrobiłam przeglądowe zdjęcie jamy brzusznej. I tak na prawdę prawie wszystko z własnej inicjatywy. Chirurg, ktory ją w nocy obejrzał ( i to tylko na prośbę mojej lekarki dyżurnej ) nie bardzo się nami przejął Zobaczymy jak bedzie jutro i jakie CRP wyjdzie.
Pozostaje mi trzymac kciuki, żeby było dobrze.
A chirurg niech parchów dostanie...

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Brrr! W takiej ze sklepu?!
Że ja się naoglądałam w te wakacje motylic, bąblowców i innych przyjemności to nic dziwnego - w końcu przez dwa tygodnie sprawdzałam, czy dana wątróbka, płucka itd. nadają się do spożycia przez ludzi. Ale raczej nikt poza lekarzami weterynarii nie powinien mieć "przyjemności" tego oglądać
Nie, nie ze sklepu, tylko w takiej ubitej przez zaprzyjaźnionego drwala, u którego zaopatrywaliśmy się w mleko i chleb podczas survivalowych wakacji w Borach Tucholskich.
I rzeczywiście, nie pragnęłam tej przyjemności. A jak bardzo nie pragnęłam dowiedziałam się dopiero post factum.

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Ruszała się?
Nie zauważyłam. Ale za to nie była samotną motylicą.
Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
jeśli będzie choć w połowie taka jak blogowe, to luz bluz
Na blogu jednak zwykle pisze pozytywne, a ta będzie kolejną złą w sensie - negatywną. Mam jakiś urodzaj gniotów ostatnio...
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 08:07   #132
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Kagan, dopiero doczytałam. Dużo zdrowia dla Córci i Mamy a Tobie dużo sił Będzie dobrze
Stary 2008-10-16, 08:43   #133
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Kagan.... trzymam za Twoją córkę. Oby wszystko dobrze i szybko się skończyło

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 08:49   #134
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Sabb, mamy niezdiagnozowane bardzo silne bóle brzucha od trzech dni. Zrobilam jej badania, ma podwyższoną leukocytozę, więc myślałam, że to wyrostek. W usg nie potwierdziło się. Wizyta u chirurga u gina i dalej nic nie wiadomo. Jutro i w piatek kolejne badania, a ja w piątek muszę iść do pracy

Dziękuję Wam bardzo, potrzebuję teraz wsparcia. Mam wrażenie, że zaczyna mnie to przerastać

Agnieszko, trzymajcie się dzielnie będzie dobrze musi być
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 09:26   #135
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

smutne to co piszesz, wszystko jakoś się tak przewartościowuje strasznie...

Gardło dalej boli
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 09:38   #136
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Jakbyś chciała próbkę Mirry Tesori, to pisz bez wahania, podzielę się, bo mam flaszkę miałam też żel pod prysznic - świetny był, bardzo go lubiłam. Zapach był dość intensywny (oczywiście tylko w trakcie mycia, potem znikał), nie wysuszał. I cała łazienka po nim ładnie pachniała
Idę dziś do sklepu gdzie mają Tesori, ale jak nie będą mieli testerów to wieczorem skrobnę PW. Jeśli będziesz miała ochotę na coś z mojego zbiorku, to chętnie się odwdzięczę

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 11:36   #137
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Dowiedziałam się, że mogę za prawko płacić w ratach Oczywiście pewnie to żadna nowość, ale zawsze człowiekowi lżej

Zaczynam 3 listopada

Frank Zappa

Stary 2008-10-16, 11:44   #138
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Dowiedziałam się, że mogę za prawko płacić w ratach Oczywiście pewnie to żadna nowość, ale zawsze człowiekowi lżej

Zaczynam 3 listopada
Powodzenia

Ja wczoraj skończyłam teorię, dziś zdałam egzamin wewnętrzny i za chwilę będę dzwonić do pana instruktora, żeby umówić się na pierwszą jazdę
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 12:09   #139
gryx82
BAN stały

Cytat:
...podczas survivalowych wakacji w Borach Tucholskich...
Sabb, widzę, że rzut beretem od Gryxia byłaś

Nie żebym był jakąś lokalną atrakcją...

Cytat:

Zaczynam 3 listopada
Trzymam kciuki Madzik - Drajwer

---

Na moje szczęście w czwartki nie muszę wstawać o 4:40, tylko o 5:20 (straszna różnica ), bo busy kursują objazdem i wysiadam tam, gdzie zawsze. Tak więc tramwaj/miejski mam dzięki Bogu z głowy
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-16, 12:15   #140
taiwa
Zadomowienie

Kagan trzymam kciuki za zdrowie Twojej córci. Mam nadzieje, że wszystko się dobrze skończy, w końcu mała ma wspaniałą opieke swojej mamy
Madzik, Melkmeisje powodzenia! Samochód to cudowny wynalazek, ja uwielbiam prowadzić i nie wyobrażam sobie życia, bez prawa jazdy i bez mojej czarnej strzały
Stary 2008-10-16, 12:16   #141
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Powodzenia
Ja wczoraj skończyłam teorię, dziś zdałam egzamin wewnętrzny i za chwilę będę dzwonić do pana instruktora, żeby umówić się na pierwszą jazdę
Dziękuję i trzymam kciuki za ciebie

Cytat:
Trzymam kciuki Madzik - Drajwer
To będzie widok - aż sama mam głupawkę, jak się wizualizuję

Cytat:
Na moje szczęście w czwartki nie muszę wstawać o 4:40, tylko o 5:20 (straszna różnica ), bo busy kursują objazdem i wysiadam tam, gdzie zawsze. Tak więc tramwaj/miejski mam dzięki Bogu z głowy

Gryksiu - wiem, że to niewiele pomoże, ale pomyśl - zawsze to o prawie 1,5 h do przodu

Taiwo -

Frank Zappa

Stary 2008-10-16, 12:19   #142
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Na blogu jednak zwykle pisze pozytywne, a ta będzie kolejną złą w sensie - negatywną. Mam jakiś urodzaj gniotów ostatnio...
a. no toż to nie Twoja wina
Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Idę dziś do sklepu gdzie mają Tesori, ale jak nie będą mieli testerów to wieczorem skrobnę PW. Jeśli będziesz miała ochotę na coś z mojego zbiorku, to chętnie się odwdzięczę
za mną chodzi lotos Tesori a na obczyźnie nie uświadczysz, chyba będę musiała powąchać jeszcze raz jakoś podczas mojego CAŁOTYGODNIOWEGO urlopu na święta
trochę mnie to martwi, tzn. lubię swoją pracę ale okres świąteczno-noworoczny to zawsze była dłuuga laba, jak pomyślę, że w Sylwestra będę siedziała w Londynie podczas gdy wszyscy moi znajomi w Poz na imprezie to mi całkiem smutno
spróbuję jeszcze pokombinować, ale już mi wstępnie zapowiedziano że albo wolne święta, albo Sylwester.

czuję się trochę za młoda na to, żeby poświęcać się dla pracy. uh.

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

Stary 2008-10-16, 13:16   #143
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Jakbyś chciała spróbować jak się nosi globalnie to też pisz ja mam 100 ml flaszkę, którą ostatnio zaniedbuję, więc mogę się dzielić
Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
czuję się trochę za młoda na to, żeby poświęcać się dla pracy. uh.
Ja ostatnie Święta Bożego Narodzenia, Sylwestra i Wielkanoc spędziłam w pracy. Boże Narodzenie i Wielkanoc trochę dobrowolnie, bo nienawidzę sposobu w jaki się je u mnie spędza, a Sylwester... jakoś tak wyszło. I powiem Ci, że wcale nie było tak źle, co prawda północ przywitałam w pracy, ale potem trafiłam na świetną imprezę i śmiało mogę powiedzieć, że spędziłam go przyjemniej, niż kilka innych sylwestrów
zobaczysz, nie będzie źle zawsze możesz spędzić resztę noworocznej nocy z TŻ, wtedy na pewno będzie fajnie
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-16, 13:21   #144
yoona
Zakorzenienie

ja tez bylam w sylwestra w pracy. a potem wio na rynek. i bylo bardzo ok

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 13:34   #145
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Ja ostatnie Święta Bożego Narodzenia, Sylwestra i Wielkanoc spędziłam w pracy. Boże Narodzenie i Wielkanoc trochę dobrowolnie, bo nienawidzę sposobu w jaki się je u mnie spędza, a Sylwester... jakoś tak wyszło. I powiem Ci, że wcale nie było tak źle, co prawda północ przywitałam w pracy, ale potem trafiłam na świetną imprezę i śmiało mogę powiedzieć, że spędziłam go przyjemniej, niż kilka innych sylwestrów
zobaczysz, nie będzie źle zawsze możesz spędzić resztę noworocznej nocy z TŻ, wtedy na pewno będzie fajnie
Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
ja tez bylam w sylwestra w pracy. a potem wio na rynek. i bylo bardzo ok
no tak, to w sumie nie jest kwestia bycia w pracy, tylko tego że żeby być w pracy muszę wrócić do Londynu, zostawiając w moim mieście wszystkich znajomych
ale jeszcze trochę czasu zostało, miejmy nadzieję że wyklaruje mi się z tego jakaś megaimpreza jeszcze jest opcja wycieczki do Paryża [bo pociągiem mamy jakieś 3,5h] ale ja wolałabym tak chyba bardziej 'socjalnie'. Bo trochę stadne zwierzątko jestem [a i romantyzm między mną, a TŻ już nie taki jak w ciągu pierwszego roku a może mam jakiś kryzys ]

Stary 2008-10-16, 15:06   #146
Kattarina
Zakorzenienie

Kangan-wspolczuje Wam
Mam nadzieje, ze niedlugo znajdziecie przyczyne fatalnego samopoczucia Twojej corki
A czy ktos wspominal cos o podwyzszonym poziomie prostaglandyn?
U mnie wlasnie to uznano za przyczyne okresowych, potwornych boli brzucha.

Edytowane przez Kattarina
Czas edycji: 2008-10-16 o 15:51
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 16:33   #147
MoniaK
Zakorzenienie

Kagan, trzymam kciuki mam nadzieję, że to nic poważnego

Kurczę, znów jestem do tyłu z barem ale ostatnio mam taki nawał w pracy, że na nic nie mam sił. Prawie codziennie boli mnie brzuch i jest mi słabo, sama nie wiem od czego
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-16, 16:58   #148
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Irko -

Nie nie jestesmy razem aczkolwiek wciaz jako malzenstwo funkcjonujemy w urzedach.
Papiery podpiszemy.

Nawet nie wiecie jak cudnie - nie jestem juz z nim a na Angolu i tak mi nie zalezy. Cudowna wolnosc.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 17:17   #149
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryksiu - wiem, że to niewiele pomoże, ale pomyśl - zawsze to o prawie 1,5 h do przodu
Co prawda, to prawda

Cytat:
Irko -

Nie nie jestesmy razem aczkolwiek wciaz jako malzenstwo funkcjonujemy w urzedach.
Papiery podpiszemy.

Nawet nie wiecie jak cudnie - nie jestem juz z nim a na Angolu i tak mi nie zalezy. Cudowna wolnosc.
Od dłuższego czasu miałem właśnie "to" przeczucie, ale Irka wyręczyła mnie z pytaniem

Trzymasz się jakoś?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 17:45   #150
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
B]Gryksiu[/B] - wiem, że to niewiele pomoże, ale pomyśl - zawsze to o prawie 1,5 h do przodu
Cytat:
Co prawda, to prawda
Eeee Jak wyście to policzyli? Mi wychodzi 40 minut

Moniu - ja też miałam podobne objawy w czasie nawału w pracy. Może to więc ze stresu? U siebie innej przyczyny się nie dopatrzyłam (no dobra, przez chwilę myślałam, że jestem w ciąży)

M. przyjechał po mnie dziś do pracy, a potem pojechaliśmy do knajpki meksykańskiej na obiad Miło

Edit:
A teraz niemiło Po ponad tygodniu dotarła do mnie paczka z zamówionymi w sklepie internetowym kosmetykami. Przecięta taśma klejąca i pudełko tak odkształcone, że można było oblukać co jest w środku. Świnie normalnie
Widocznie zawartość nie zainteresowała tego kogoś, bo wszystko w środku było (a nawet więcej, bo dodali próbki).

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości