Z³y ch³opak - rozterki Myszuni19. Zbiorczy. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2008-09-07, 16:56   #121
kosmiteczka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 610
Dot.: dylemat

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Poka¿ wiadomo¶æ
a to ze niby sialam panike na lewo i prawo?

bo sie martwi³a¶.
daj¿e spokój, ja widze, ¿e Ty chcesz zrzuciæ wine na siebie.
wina jest TYLKO WY£¡CZNIE i EWIDENTNIE J E G O .

edit: sama piszesz "¿e niby" sia³a¶. wiêc chyba w g³êbi serca wiesz jak jest.

COCO JAMBO I DO PRZODU
kosmiteczka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 17:05   #122
syntagma
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 509

za nic nie przepraszaj. Czekaj az on zadzwoni albo co, a Ty nie pisz i nie dzwon pod zadnym pozorem!
Stary 2008-09-07, 17:05   #123
kasia083
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 817
GG do kasia083

Jeszcze nigdy nie s³ysza³am ¿eby "odgrzewane zwi±zki" mia³y swój happy end. Nie wchodzi sie 2 razy do tej samej wody. Zrywa siê z kim¶ jak co¶ jest nie tak, a gdy sie spowrotem wraca do tej osoby, to siê j± tylko upewnia w przekonaniu, ¿e jest bezkarna. Traci ona wtedy szacuenk do Ciebie i mo¿e byc ju¿ tylko gorzej.

A co do Twoich telefonów i sms-ów, to nie zrobi³aæ nic z³ego. Je¶li facet kocha swoj± dziewczynê, to siê jej nie wstydzi!

Przyk³ad: Ja wczoraj zebra³am "bencki" od swojego T¯ za to, ¿e do niego nie wydzwania³am, ani nic mu nie pisa³am w czasie gdy by³ z kolegami na piwie! A ja poprostu nie chcia³am mu przeszkadzaæ, ¿eby sobie nie pomy¶la³,¿e go sprawdzam, albo ¿eby koledzy sie z niego nie ¶miali A jaki¶ czas temu jak nie wiedzia³am, ¿e on jest z kolegami a ja mia³am do³a, to co 15 minut albo do niego pisa³am, albo dzwoni³am. A on za ka¿dym razem mi odpisywa³ lub normalnie ze mn± rozmawia³, przy kolegach. Mówi³ mi ¿e mnie kocha, u¿ywa³ pieszczotliwych zwrotów i dopiero po jakim¶ czasie mi wspomnia³, ¿e pomaga kumplowi co¶ zrobiæ I taki powinien byæ ka¿dy facet!
kasia083 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 17:05   #124
Emilkaa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 775

Wed³ug mnie choæ bêdzie to do¶c drastyczne,ale ch³opak z Tob± nie chce byæ i tyle.
Bez urazy,ale po co do niego po tygodniu dzwoni³a¶?Skoro on po tym jak pi³ piwo,a potem kolega sciemni³ po 3 minutach,¿e on ¶pi sprawa by³a prosta kole¶ nie chce z Tob± byæ.Miej honor i go olej,bo nic z tego nie bêdzie
Emilkaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 17:14   #125
martha330
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 018

niestety nie wyglada to dobrze. widzialam inne watki. i wiesz co...zdecydowanie radzilabym zostawic go. naprawde,nie usprawiedliwiaj jego,ty zrobilas wszystko co moglas,a skoro TZ nie mial ochoty wyciagnac reki,by sie ulozylo,to oznacza,ze nie est ciebie wart. otrzasnij sie,wiecej czasu bedziesz zamartwiac sie,plakac,a on nawet nie bedzie mial wyrzutow sumienia.
po co tracic czas? tylko dojdz do siebie,przemysl,przeciez potrzebujesz duzo bardziej wartosciowego faceta! ktoremu w glowie nie tylko piwo z kumplami,ale i wieczory z ukochana.
u mnie w zwiazku jest tak,ze mimo oboje sie uczymy,to dodatkowo pracujemy i nie ma dnia,dwoch dni bysmy sie nie widzieli. moj TZ zrezygnuje ze spotkania z kumplami,co nie oznacza,ze go ograniczam,by sie spotkac wlasnie ze mna lub by po prostu przyjechac po mnie na uczelnie czy po pracy.

martha330 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 18:18   #126
Myszunia19
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 241

mam strasna ochote do niego napisac... tak mi sie chce plakac... tak bardzo chcialabym sie z nim zobaczyc...
Myszunia19 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 18:22   #127
bess
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 829

Cytat:
mam strasna ochote do niego napisac... tak mi sie chce plakac... tak bardzo chcialabym sie z nim zobaczyc...
i co zadzwonisz i bedzie plakac, ¿ebrac o spotkanie???
To chyba on Ci dal szanse nie Ty jemu
Zastosuj sie do swojego podpisu
bess jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2008-09-07, 18:25   #128
vainilla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 291

Cytat:
cierpisz przez drania i to jest jasne! wiem,¿e ci ciezko bo kochasz

ale ogarnij siê, spójrz to przecie¿ zmierza tylko w jednym kierunku- do koñca! i to zaczyna byæ toksyczne, zrozum on nie zacznie znów traktowac ciê dobrze z dnia na dzieñ po twojej pro¶bie.

jedyne co ja bym zrobila bedac w twojej sytuacji to faktycznie napisala mu sms-a. ale o tre¶ci: jeste¶ wolny, rób co chcesz

kocha, to sie odezwie. nie - to nie warto bo jeszcze wiecej wycierpisz a on zostawi cie pierwszy.

Si no tienes nada que ofrecer, ofrece una sonrisa

vainilla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 18:35   #129
goosia207
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 526

Cytat:
Nie odzywaj siê do niego.Niech on zrobi pierwszy krok.Zachowa³ siê jak cham,bo siedzia³ z kolegami,dobrze siê bawi³ i nawet nie raczy³ odpisaæ na twojego smsa.Wygl±da na to,¿e jest egoist± i my¶li tylko o sobie.
Stary 2008-09-07, 18:39   #130
Maalwaaa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 741

Wiesz dlaczego siê tak prawdopodobnie zachowuje? Bo jestes idealnym materia³em polskiej mêczenicy, bez swojego ¿ycia i ¿yj±a tylko dla swojego mi¶ka i nie wa¿ne ¿e traktuje cie jak szmate, ale dla ciebie i tak jest idea³em. Jak jedna wizazanka wspomnia³a twoja uleg³o¶c wzbudza w nim agresje. Powinna¶ przestaæ byæ taka zaborcza, a staæ siê kobiet± która wie czego chce. Gdyby¶ mia³a swoje ¿ycie, czasem go poolewa³a, prawdopodobnie le¿a³by ci do stóp. Ale i tak nic do ciebie nie dochodzi bo ci±gle go usprawiedliwiasz i tak tob± zmanipulowa³, ¿e bierzesz wine na siebie, choæ winna nie jeste¶. I tak wiem ¿e to co piszemy nic do ciebie nie dojdzie i dalej b edziesz pozwalaæ ¿eby cie traktowa³ jak wielkie nic ¯ycze ci szybkiego przejrzenia na oczy.

Maalwaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 18:43   #131
bess
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 829

Mysle ,ze narodowosc nie ma nic do rzeczy

Myszunia ile masz lat??To Twoj pierwszy chlopak??Nie masz przyjaciolki z ktora moglabys spedzac czas??

Musisz sie zmienic i zadbac o siebie i swoje potrzeby
bess jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 19:21   #132
99GirlOoo99
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 812

Cytat:
a to ze niby sialam panike na lewo i prawo?
aha. ja tak napisa³am w moim poprzednim poscie, i mia³am na my¶li to ¿e pisa³as do niego smsa ,on Ci odpisa³ ty zacze³as do niego dzwoniæ a jego kumpel ci powiedzia³ ze on juz spi .. No i powiedz sama,nie da³o ci to do myslenia, ze on po prostu nie chce z tob± gadac .. ? zamiast go w tym momencie olac i sie nie narzucac ,ty dzwonisz do niego, on odrzuca twoje po³aczenia, dzwonisz do jego kumpla, ¿alisz mu sie na t¿ .. no litosci

Cytat:
Nie rób tego
Stary 2008-09-07, 19:34   #133
Kiniolek91
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 329

Wiesz co, wspó³czuje Cui bardzo... On Ciê omota³... Da³a¶ mu drug± szansê wiêc powinien siê bardziej staraæ ¿eby znów zyskaæ Twoje wzglêdy. Na moje oko wysz³o tak, ze on ma olew na wszytsko, a Ty sie musisz poni¿aæ i b³agaæ ¿eby by³ z Tob±... Dziewczyno, szanuj siê! Nie masz go za co przepraszaæ! Przecie¿ to zrozumia³e, ¿e gdy ukochana osoba siê nie odzywa to cz³owiek siê martwi, bêdzie dzwonil i w ogóle... Twój TZ powinien siê wstydziæ, za to, ¿e praktycznie Ciê obarza, ma Ciê za jak±¶ chyba g³upi±, skoro ironizuje, ¿e zatrudni dla Ciebie niankê... Tak, jak dziewczyny pisz±, nie odzywaj siê do niego. On musi zrozumiec swój b³±d i szczezre zapewniæ Ciê, zê siê zmieni. Jednak je¶li tego nie zrobi to pomy¶l mo¿e nad rozstaniem. Przecie¿ tak nie mo¿e byæ!

"Trudno jest z³apaæ wiatr,
braæ na ¿arty ten szalony ¶wiat.
Trudno jest, przecie¿ wiem,
wierzyæ w bajki, jeszcze w ¿ycie wplataæ je..."

"To, czego tylko chcê - ja z Tob± w ch³odnym deszczu"
Kiniolek91 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 19:38   #134
agnes188
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 678

raz tak mi chlopak zrobil .szybko z nim skonczylam

agnes188 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 20:54   #135
madmuazelle
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 8 516

Cytat:
Nie rade tego robiæ. On powienien teraz lataæ za tob±,nie ty za nim.Zachowuje siê nie tak jak powinno byæ,dosta³ drug± szanse i jak widaæ nie potrafi i chyba nie chce siê poprawiæ,a to raczej nie rokuje dobrze.Wspó³czuje,bo nie chcia³abym ¿yæ w takim zwi±zku i siê mêczyæ.
madmuazelle jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 21:19   #136
Myszunia19
Zakorzenienie

postanowilam go troche poolewac. nie pisalam nic i wogole. i normalnie w dzzien to tez 1 gora 2 smsy(chodzi mi tu o dni do tej pory). no wiec napisal wieczor. ale nie chcial zjezdzac n a ten temat tylko obracal w inna strone. ja odp. ale pozniej. wiem ze ma cholernie nerwowa prace i ze sam jest strasznie nerwowy, nie lubi mowic komplementow. oj chcialabym dostac od niego jakis mily sms. tak jak dawno daawno temu. nie wiem czemu juz np. nie napisze mi smsa ze mnie kocha. wiem ze chce byc ze mna bo jednak jak juz sie widzimy to on mi to pokazuje;
Stary 2008-09-07, 21:20   #137
Myszunia19
Zakorzenienie

POSTANOWILAM OTRZYMAC GO NA DYSTANS I... o seksie nie ma mowy.
Stary 2008-09-07, 21:38   #138
Myszunia19
Zakorzenienie

to jak powinnam sie teraz wobec iego zachowywac?? ale konkretnie mi chodzi. wezme sobie do serca
Stary 2008-09-07, 21:52   #139
bitter
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 432

Cytat:
POSTANOWILAM OTRZYMAC GO NA DYSTANS I... o seksie nie ma mowy.
czyli ju¿ wiemy po co do Ciebie wróci³. wiza¿anki, pomy¶la³y¶cie to samo co ja, prawda?

¿e

a) wróci³ do Ciebie tylko dlatego, ¿eby mia³ gdzie zamoczyæ Myszunia19. ma dobrze, bo nie musi za ten seks p³aciæ - ma naiwn± 'dziewczynê' do której siê odzywa kiedy ma potrzebê na ma³e ruchu-ruchu, a dziewczyna mylnie bierze to za dobr± monetê

b) co by siê nie wydarzy³o, ile wiza¿anki nie wysmarowa³yby postów i tak Myszunia19 wróci do niego, napisze, bêdzie b³agaæ o spotkanie. a on bêdzie u¿ywa³ w najlepsze dopóki nie znajdzie jakiej¶ dziewczyny z charakterem. a jak ju¿ znajdzie Myszunia19 za³o¿y temat pt. 'jak to siê sta³o ¿e on mnie rzuci³'

swoj± drog± to smutne, na wiele tematów mog³abym odpowiedzieæ metod± kopiuj-wklej, zmieniaj±c tylko nick

Cytat:
postanowilam go troche poolewac. nie pisalam nic i wogole. i normalnie w dzzien to tez 1 gora 2 smsy(chodzi mi tu o dni do tej pory). no wiec napisal wieczor. ale nie chcial zjezdzac n a ten temat tylko obracal w inna strone. ja odp. ale pozniej. wiem ze ma cholernie nerwowa prace i ze sam jest strasznie nerwowy, nie lubi mowic komplementow. oj chcialabym dostac od niego jakis mily sms. tak jak dawno daawno temu. nie wiem czemu juz np. nie napisze mi smsa ze mnie kocha. wiem ze chce byc ze mna bo jednak jak juz sie widzimy to on mi to pokazuje;
bo chce siê poseksiæ?
niewiele zreszt± z tego posta zrozumia³am (nie skracaj np wieczor. bo jest nieczytelnie!) poza jednym - karmisz siê z³udzeniami...

Cytat:
to jak powinnam sie teraz wobec iego zachowywac?? ale konkretnie mi chodzi. wezme sobie do serca
ca³y ten temat i rady wiza¿anek ola³a¶ od góry do do³u. nie odzywaæ siê to nie odzywaæ. a Ty zachowujesz siê strasznie infantylnie. czy odpisywanie pó¼niej albo 1 sms to nieodzywanie siê? ahrghr.
Stary 2008-09-07, 21:53   #140
mag_rat
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 931

ehh.

Wiesz... to ¿e chce z tob± byæ to powinien okazywaæ nie tylko jak jeste¶cie razem... Ja to generalnie chyba nie za bardzo rozumiem- on zerwa³,ty mu da³a¶ drug± szansê, teraz on ¶wiruje a ty siê boisz,¿e zaprzepa¶cisz t± drug± szansê (zaprzepa¶ciæ to mo¿e tylko ON, skoro to ty mu j± da³a¶) ?? Z tego co napisa³a¶ wynika jasno, ¿e on ciê nie traktuje powa¿nie.

Ja rozumiem, ¿e co¶ do niego czujesz, ¿e siê przyzwyczai³a¶ do jego obecno¶ci, ¿e tak ¼le bez niego itp itd, ale kurczê,NIE MO¯ESZ daæ siê mu tak traktowaæ! Piszesz,¿e bêdziesz go trzyma³a na dystans, ¿e "zero seksu"- a jakby¶ w ogóle sta³a siê na jaki¶ czas niedostêpna? nie chodzi mi o odpisywanie na smsy z 10minutowym opó¼nieniem,ale z dziennym np? jak on bêdzie siê chcia³ spotkaæ, powiedz ¿e masz plany, ¿e siê umówi³a¶ z kole¿ank± itp. Niech zobaczy, ¿e oprócz niego masz ¿ycie, ¿e nie jeste¶ na ka¿de jego skinienie. Eh, powtarzam siê,bo ju¿ to dziewczyny pisa³y ale có¿...

Ja na Twoim miejscu, o ile nie zerwa³abym ju¿ w trakcie jego "wydzierania siê" na mnie przez telefon, napewno nie chcia³a go widzieæ przez d³ugi czas i nie wiem co by musia³ zrobiæ, ¿eby siê "odkupiæ".

mag_rat jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 22:02   #141
Myszunia19
Zakorzenienie

Tak jak radzilyscie nie isalam do niego. To on zaczal do mnie pisac. A co do seksu to wogole bardzo zadko. Jak sie widzimy to siedzimy i gadamy bo kiedy indziej nie mamy czasu.
Stary 2008-09-07, 22:04   #142
Edsonka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 770
Exclamation Dot.: dylemat

Cytat:
Napisane przez bitter Poka¿ wiadomo¶æ
czyli ju¿ wiemy po co do Ciebie wróci³. wiza¿anki, pomy¶la³y¶cie to samo co ja, prawda?

¿e

a) wróci³ do Ciebie tylko dlatego, ¿eby mia³ gdzie zamoczyæ Myszunia19. ma dobrze, bo nie musi za ten seks p³aciæ - ma naiwn± 'dziewczynê' do której siê odzywa kiedy ma potrzebê na ma³e ruchu-ruchu, a dziewczyna mylnie bierze to za dobr± monetê

b) co by siê nie wydarzy³o, ile wiza¿anki nie wysmarowa³yby postów i tak Myszunia19 wróci do niego, napisze, bêdzie b³agaæ o spotkanie. a on bêdzie u¿ywa³ w najlepsze dopóki nie znajdzie jakiej¶ dziewczyny z charakterem. a jak ju¿ znajdzie Myszunia19 za³o¿y temat pt. 'jak to siê sta³o ¿e on mnie rzuci³'

swoj± drog± to smutne, na wiele tematów mog³abym odpowiedzieæ metod± kopiuj-wklej, zmieniaj±c tylko nick

bo chce siê poseksiæ?
niewiele zreszt± z tego posta zrozumia³am (nie skracaj np wieczor. bo jest nieczytelnie!) poza jednym - karmisz siê z³udzeniami...

ca³y ten temat i rady wiza¿anek ola³a¶ od góry do do³u. nie odzywaæ siê to nie odzywaæ. a Ty zachowujesz siê strasznie infantylnie. czy odpisywanie pó¼niej albo 1 sms to nieodzywanie siê? ahrghr.
Te¿ to zauwa¿y³am. Kurcze s± ju¿ 2 strony o tym ¿eby¶ go ola³a i rady dobre Ci daj± dziewczyny a Ty swoje i swoje i swoje. Nie chce byæ niemi³a, ale Zastanawiam sie po co w³a¶ciwie za³o¿y³a¶ ten temat, skoro i tak nikogo nie s³uchasz

Cytat:
Napisane przez Dosiak Poka¿ wiadomo¶æ
koniecznie chcesz go usprawiedliwiæ, ok rób tak dalej, a na pewno dobrze na tym wyjdziesz
W³a¶nie. Bez sensu.
Stary 2008-09-07, 22:10   #143
mag_rat
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 931

On zacz±³ pisaæ,ale ty odpisa³a¶. Po co? Tym samym da³a¶ znaæ, ¿e przesz³a¶ z tamt± sytuacj± "do porz±dku dziennego".

Eh, ja ze swojej strony nic nowego nie napiszê, a radziæ mogê jeszcze tyle, ¿eby¶ uwa¿nie przeczyta³a to wszystko, co ci ju¿ dziewczyny napisa³y.

mag_rat jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-07, 22:16   #144
yaminishi
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 224

Myszunia19 dosta³a¶ tyle cennych rad, ¿e nie bêdê ich powtarzaæ.
Ja mo¿e "ugryzê" twój problem z innej strony.
Nie czujesz przypadkiem, ¿e kochasz nie swojego T¿-ta ale wyobra¿enie o nim? Zastanawia³a¶ siê nad tym kiedykolwiek?
Czy nie jest tak, ¿e chcia³aby¶ byæ z kim¶, kto ciê szanujê, adoruje, wspiera. Z kim¶ kto woli spêdzaæ wiêcej czasu w twoim towarzystwie ni¿ w towarzystwie kumpli, z kim¶ kto jest wylewny, romantyczny i szarmancki wobec swojej ukochanej?

Wierz mi, ¿e wbrew obiegowym opiniom na temat samców-zdobywców, samców-podrywaczy, samców-szowinistów istniej± te¿ faceci, dok³adnie tacy o jakich "marzysz".
Mo¿e warto zaryzykowaæ i odpu¶ciæ sobie ten zwi±zek? Nawet je¿eli oznacza³oby to jedynie miesiêczn± przerwê i ponowne zej¶cie. Poby³aby¶ trochê sama ze sob±, nauczy³a siê "samotno¶ci", zlustrowa³a swoje potrzeby i pogl±dy na mi³o¶æ?
Mo¿e ta czarna kurtyna za¶lepienia opad³aby chocia¿ na chwilê a ty obiektywnie spojrza³aby¶ na swój zwi±zek?
A mo¿e bilans? Ile nieszczê¶cia masz w tym "szczê¶ciu"?

Ja mam takie wra¿enie, ¿e twoja wizja zwi±zku nijak pokrywa siê z jego wizj±.
Po co usilnie trzymasz siê tego faceta? Nic tak naprawdê was nie ³±czy.

O mi³o¶ci zapewnia siê na co dzieñ a nie od ¶wiêta, kiedy przychodzi smaczek...

Inna kwestia pope³niasz du¿o b³êdów, strasznie siê narzucasz. Byæ mo¿e masz tak± naturê, chcesz dobrze, chcesz byæ czu³a i opiekuñcza (napewno nie jeden facet by to doceni³-oczywi¶cie w umiarze) twój facet to wykorzystuje!!!!!!
Stary 2008-09-07, 22:22   #145
mex
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 482

Czarno to widzê, w³±czaj±c zrozumienie czegokolwiek przez Ciebie Myszunia. Co on jeszcze musi zrobiæ, ¿eby¶ zaczê³a wreszcie dbaæ o siebie?
mex jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 22:40   #146
martaK
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 332

Te¿kiedy¶ mia³am podobnie - niczym dobrym to sie nie skoñczy³o - toksyczny facet, nie zale¿y mu na Tobie. Zerwij z nim i nie wracaj, nie zas³uguje na ciebie.... zastanów sie czy chcialabys tak wiecznie na niego czekac, az wroci z piwka z kumplami, przepraszac za wszystko bo on ma focha (mimo ze sam zawinil).... To nie jest szczescie, bedziesz sie tylko meczyc a w koñcu i tak on ciê zostawi i znów bedziesz cierpieæ. Nie pozwól siê krzywdziæ i sama z nim skoñcz .... na zawsze.... On siê nie zmieni - da³a¶ mu szanse i zmarnowa³ j±.Nie zasluguje na kolejn±. Idziesz na studia, poznasz nowych ludzi, inny swiat, srdowisko i zrozumiesz ze to nie by³ dobry zwi±zek. Nie bój siê i¶æ do przodu, poradzisz sobie ¶wietnie sama i zobaczysz ¿e jeszcze bedziesz szczê¶liwa!
martaK jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 23:02   #147
kasia083
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 817
GG do kasia083

Cytat:
idealna radê ju¿ dosta³¶ wiele razy, m.in tu:

Cytat:
Napisane przez mag_rat Poka¿ wiadomo¶æ
ehh.
...Ja na Twoim miejscu, o ile nie zerwa³abym ju¿ w trakcie jego "wydzierania siê" na mnie przez telefon, napewno nie chcia³a go widzieæ przez d³ugi czas i nie wiem co by musia³ zrobiæ, ¿eby siê "odkupiæ".
wiem, ¿e ciê¿ko jest zakoñczyæ zwi±zek, ale na ¶wiecie jest tylu normalnych i porz±dnych facetów. Nie szkoda Ci czasu na tego? Z niego nic ju¿ nie bêdzie. Przynajmniej dla Ciebie. I nie usprawiedliwiaj go, bo ciê¿ka praca czy osobiste problemy nie s± usprawiedliwieniem
kasia083 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 23:45   #148
DariaKom
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 123

Cytat:
Napisane przez yaminishi Poka¿ wiadomo¶æ
Myszunia19 dosta³a¶ tyle cennych rad, ¿e nie bêdê ich powtarzaæ.
Ja mo¿e "ugryzê" twój problem z innej strony.
Nie czujesz przypadkiem, ¿e kochasz nie swojego T¿-ta ale wyobra¿enie o nim? Zastanawia³a¶ siê nad tym kiedykolwiek?
Czy nie jest tak, ¿e chcia³aby¶ byæ z kim¶, kto ciê szanujê, adoruje, wspiera. Z kim¶ kto woli spêdzaæ wiêcej czasu w twoim towarzystwie ni¿ w towarzystwie kumpli, z kim¶ kto jest wylewny, romantyczny i szarmancki wobec swojej ukochanej?

Wierz mi, ¿e wbrew obiegowym opiniom na temat samców-zdobywców, samców-podrywaczy, samców-szowinistów istniej± te¿ faceci, dok³adnie tacy o jakich "marzysz".
Mo¿e warto zaryzykowaæ i odpu¶ciæ sobie ten zwi±zek? Nawet je¿eli oznacza³oby to jedynie miesiêczn± przerwê i ponowne zej¶cie. Poby³aby¶ trochê sama ze sob±, nauczy³a siê "samotno¶ci", zlustrowa³a swoje potrzeby i pogl±dy na mi³o¶æ?
Mo¿e ta czarna kurtyna za¶lepienia opad³aby chocia¿ na chwilê a ty obiektywnie spojrza³aby¶ na swój zwi±zek?
A mo¿e bilans? Ile nieszczê¶cia masz w tym "szczê¶ciu"?

Ja mam takie wra¿enie, ¿e twoja wizja zwi±zku nijak pokrywa siê z jego wizj±.
Po co usilnie trzymasz siê tego faceta? Nic tak naprawdê was nie ³±czy.

O mi³o¶ci zapewnia siê na co dzieñ a nie od ¶wiêta, kiedy przychodzi smaczek...

Inna kwestia pope³niasz du¿o b³êdów, strasznie siê narzucasz. Byæ mo¿e masz tak± naturê, chcesz dobrze, chcesz byæ czu³a i opiekuñcza (napewno nie jeden facet by to doceni³-oczywi¶cie w umiarze) twój facet to wykorzystuje!!!!!!
Zgadzam siê ca³kowicie
Powinna¶ polubiæ spêdzaæ czas z sam± sob±. Bo póki co , ale Ciebie czas kiedy jeste¶ sama to jedno wielkie patrzenie na komórkê...
Wiele rzeczy mo¿e robiæ kobieta sama ze sob±, mo¿e robiæ sobie wieczory SPA, ja tak robiê, czasem, bo mój t¿ pracuje do 23 od samego rana, 4 razy w tygodniu, biorê wtedy k±piel d³ug±, peelingi, balsamy, maseczki, maseczki na w³osy...wszystko co siê da.. i wtedy siê nie nudzê i co¶ z tego przynajmniej mam a samopoczucie lepsze...

A co do t¿, facet to nie jest plastelinowa masa z której mo¿esz ulepiæ wszystko co chcesz, Twój jest taki jaki jest i ma³a jest szansa, ¿e kiedykolwiek zmieni siê na tyle by Ciê uszczê¶liwiæ. Zamiast urabiania, polecam znalezienie kogo¶ bli¿szego idea³owi, bêdziesz mia³a mniej "zabaw w lepienie" a wiêcej rado¶ci.
Wydaje mi siê jednak, ¿e sporo jeszcze ³ez wylejesz zanim zrozumiesz dok³adnie to o czym mówimy!

Tak czy siak- ¿yczê Ci jak najlepiej!
DariaKom jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-08, 06:31   #149
vainilla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 291

Cytat:
Tak jak radzilyscie nie isalam do niego. To on zaczal do mnie pisac. A co do seksu to wogole bardzo zadko. Jak sie widzimy to siedzimy i gadamy bo kiedy indziej nie mamy czasu.
a ty mu na pewno odpisa³a¶

edit:
zobacz, sróbuj inaczej na to spojrzeæ,odwróciæ sytuacje Tz jako ty i na odwrót,mo¿e zrozumiesz:

jak ty kogo¶ olewasz to traktujesz go powa¿nie?
jak nie odbierasz telefonu celowo to juz naprawde strasznie musisz nie chcieæ z kim¶ gadaæ,prawda?
a kto¶ jest natrêtny i dzwoni i dzwoni....co robisz wtedy? nie odbierasz dalej.
po d³u¿szym czasie albo odbierasz dla ¶wiêtego spokoju,albo wyl±czasz telefon i tak nie maj±c ochoty z tym kim¶ gadaæ
potem kiedy ci sie zachce piszesz do tego kogo¶, on odpisuje,jakby nigdy nic sie nie sta³o. no,moze z ma³ym fochem. i cieszy sie ¿e napisala¶. poni¿yl sie?- a no poni¿y³. i da³ ci pozwolenie na takie traktowanie, bo teraz wiesz ¿e za swoje zachowanie nie spotka ciê ¿adna 'kara' albo przykra niespodzianka. po co sie staraæ, on i tak bedzie sie cieszy³

tak jest,przykro mi
twój TZ bedzie cie tak traktowa³ dopóki bêdziesz mu na to pozwalac i jeszcze do tego zachêcaæ! nie bedzie sie stara³, bo i tak ciê ma.

Si no tienes nada que ofrecer, ofrece una sonrisa

vainilla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-08, 13:09   #150
ajasiaga
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 344
Smile Dot.: co zrobiæ aby mowi³ wiêcej mi³ych rzeczy

Cytat:
Napisane przez misiasia007 znamy to znamy..
tylko, ¿e czasem kobieta potrzebuje tego mi³ego s³ówka,a przecie¿ prosiæ siê i upominaæ przez rozmowê, dawanie jakiego¶ znaku etc. ci±gle siê nie da..
my¶lenie faceta jest dziwne - skoro jeste¶my razem tak d³ugo to przecie¿ wiesz, ¿e kocham, ¿e zale¿y. wiedzieæ wiem, ale nie s³yszê i czasem nawet nie czujê..
U mnie dziewczyny niedawno by³o tak samo... Jestem ze swoim ch³opakiem prawie 3 latka na poczatku zwi±zku wiadomo mi³e sms-ki komplementy i te sprawy: a potem z czasem im byli¶my ze sob± d³u¿ej tym coraz rzadziej s³ysza³am komplementy, sms-ki na dobranoc to te¿ by³a rzadko¶æ... Bycie w zwi±zku zmienia ludzi, na pocz±tku zwi±zku strasznie siê k³ócili¶my o wszystko, z czasem nauczyli¶my siê ze sob± rozmawiaæ, po k³ótniach dochodzili¶my razem do wniosków jakie powinni¶my wyci±gn±æ z tej k³ótni aby by³o lepiej--to jest bardzo dobry sposób aby nie by³o w zwi±zku ¿adnych nieporozumieñ...SZCZERA ROZMOWA to jest podstawa zwi±zku!!! Rozmow± dziewczyny naprawdê du¿o zdzia³acie... Od tej pory od kiedy potrafimy z ch³opakiem ze sob± rozmawiaæ dogadujemy siê doskonale, rozmawia³am z Nim te¿ o mi³ych s³owach ¿e nieraz mi³o jest us³yszeæ od osoby któr± siê Kocha, zrozumia³ to bo przecie¿ On te¿ jest cz³owiekiem i nieraz te¿ lubi us³yszeæ mi³e s³ówko, dlatego teraz czê¶ciej s³ysze komplementy ale te¿ bez przesady bo gdybym s³ysza³a je kilkana¶cie razy dziennie to po dwóch dniach nie mia³yby dla mnie znaczenia a jak je us³ysze dwa, trzy razy w tygodniu to robi mi siê bardzooo mi³o "wczoraj us³ysza³am ¿e ¶licznie wygl±dam"
ajasiaga jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.