|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zadomowienie
|
[quote=Milka19;9416948]Oczywiście, że wszystkie razem
![]() Coffeeshop Holandia&marihuana Ciekawe Po wejściu poczułam się jak bym znowu przeniosła się do USA za sprawą bajgli i pit, które można tam kupić. (Swego czasu byłam uzależniona od bajgli z rodzynkami i cynamonem ) Nie wiem czy jest równie duży wybór kaw jak w Coffee Heaven, bo mi się dziś okularów zapomniało, a od soczewek oczy mnie szczypią ostatnio, więc nie byłam w stanie dojrzeć menu Ale latte była dobra i najważniejsze... nie trzeba podchodzić do lady i zamawiać, bo kelnerki obsługują, ale o tym się przekonałam jak już kupiłam przy kasie.[/quote] Tak sobie myślę, że może oni jakiś rozweselaczy do tych kaw tak dosypują? ![]() Cytat:
Widziałam ten film, pozytywnie go odebrałam. Ale teraz zobaczę jeszcze raz i zwrócę większą uwagę na układ taneczny! ![]() U mnie wszystko zaczęło się od fascynacji Marquezem. Za Gabo poszło zainteresowanie całą literą iberoamerykańską, tamtejszymi mitami/zwyczajami, ogólnie pojętą sztuką, krajobrazami, życiem w tamtych warunkach. Mam nadzieję kiedyś dokładnie zjeździć Amerykę Południową I Meksyk. Za ten artykuł z Wysokich Obcasów nieba bym Ci przychyliła ![]() Po Portugalsku nie czytam ![]() Tak sobie myślę, ze będziesz nietypową prawniczką, taką z bardzo oryginalną pasją, super ![]() Estelle - idę zaraz do mojego ulubionego wątku poszukać nowych 'pomyłkowych' postów a zdjęcie w Twoim profilu dużo bardziej przypadło mi do gustu ![]() Skończyłam praktyki ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
kocham modkę kaske222 za jej komentarz na metamorfozach
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#124 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem skąd dokładnie jesteś, ale nad morzem są porządni tancerze i salseros, oj są ![]() Cytat:
Aaaaa, to ten Rossmann ! Dzięki, jutro po nią idę Cytat:
Dziękuję, Asieńko Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To chyba pośledzę, żeby wiedzieć o co chodzi ![]() Edit: aaaaaaaaaaaaa, już wiem To moja ulubienica jest Wy to jesteście tolerancyjne, ja za takie cyrki banowałam ;DJolie - zdjęcia -
|
|||||||
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Przyznaje ze nie nadrobilam zaleglosci Utknelam na stronie 4 a spieszy mi sie bo ide zaraz do TZa i nie chce zeby mi pociag uciekl. Mam nadzieje ze zrozumiecie. Przede wszystkim chcialam przywitac nowe wlosomaniaczki Zakupilam dzis czerwona szminke ktora wlasnie testuje na ustach i czarna sliczna sukienke bo w niedziele sesja zdjeciowa (jakby co wrzuce fotki)3majcie sie i milego wieczorku
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stypendium w Rio , no no - super sprawa! ![]() Zasypiam nad kserówkami o chorobie wieńcowej... Jak mi się już nic dzisiaj nieeeeee chceeeeee...
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja napisalam z wielkim trudem sprawozdanie
jeszcze tylko naucze sie odpowiedzi na 7 pytan [i chyba z 20 regulek ], powtorze pytania z zeszlego tygodnia i spac!![]() nasza k/l jest po prostu mistrzem jeszcze by tego brakowalo zeby takie 2 byly
|
|
|
#129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłaś modem ??Dobry Wieczór wszystkim
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Byłam, moderowałam Dom i nieruchomości.
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę zapytać czemu zrezygnowałaś??
|
|
#132 | |||
|
Zakorzenienie
|
Poszalałyście
![]() Witam nowe maniaczki ![]() Cytat:
Jaki to profil?Ja też nie do końca zadowolona, nie ogarniam w ogóle polskiego, dla mnie te wszystkie analizy tekstów to Cytat:
![]() Haha dobre "kumpela" też wymiata ![]() Cytat:
Gratulacje |
|||
|
|
|
|
#133 | ||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
heh, to już wiem, że TŻ'towi tego horroru nie daruję, sesesese
Cytat:
Ten zapach ![]() Cytat:
Od jakiegoś czasu znowu przymierzam się do poczytania czegoś nt. psychologii, może polecisz jakieś dobre podręczniki? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pędzę obaczyć ![]() Hm... ktoś miał pasemka PS. Przyjrzyjcie się wisiorkowi Cytat:
![]() Cytat:
Ale staramy się jak możemy, może się nawróci ]Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja zbyt nerwowa jestem
Do szewskiej pasji doprowadzały mnie dublowane wątki, 800 razy zadawane jedno i to samo pytanie, nękanie na PW, podwójne konta itp. Dlatego podziwiam Dziewczyny, ja byłam mniej tolerancyjna ![]() Pieguski. Zjadłam całą paczkę. Ciekawe, czy działają na porost włosów, hmmmmmmmm
|
|
|
|
|
#135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o te wszystkie testy, które teraz muszę przeprowadzać, to kserujemy je w Instytucie, w Pracowni Testów, nie ma możliwości zakupu ich bez legitymowania się dyplomem magistra psychologii. Studenci uczą się na kserówkach z Pracowni Skrypty i podręczniki do nich tez oczywiście musimy kserować ![]() A jakaś konkretna tematyka Cię interesuje? Może uda mi sie cos konstruktywnego polecić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trafiłas na dobry wątek - nasza ulubienicą tez jest - dostarcza dobrej rozrywki ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Na horrorze 3D, zeszła bym na zawał
, na bank...Cytat:
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
No żesz ... Motyla noga
![]() Cytat:
( )
|
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [/quote] |
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [/quote] |
|
|
|
|
|
#142 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
ale twardo klepię formułkę... chociaż czasem i jakieś ostrzejsze przemówienie do rozumu palnę i się nie cackam, jakieś granice przyzwoitości przecież są...Cytat:
, a chętie zapoznałabym się z treścią prawdziwie fachowej literatury].Gdybyś kiedyś chciała się ich pozbyć, to jestem chętna ![]() A ogólnie, to najbardziej chyba psychoanaliza i psychoterapia, emocje i osobowość. Cytat:
Oj, zaraz napiszę, bo jak wysyłałam poprzednio, to mi database error wyskoczył ![]() Cytat:
otwieraj PS i do dzieła ![]() EDIT: zapomniałabym ![]() Kayleigh, Ewkamo, dlaczego nas podglądacie ???
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam za ten podwójny post
![]() nie wiem czemu ale jak zobaczyłam wisiorek to pomyslałam o p. Rutowicz... ![]() Cytat:
albo np na zatyczke od seboradinu niger albo na Michała Wiśniewskieco obecnie lub z reklamy pewnego sklepu...
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
ej, co to ma byc na tych metamorfozach?!
ja chyba niedorozwinieta jestem, ale nie rozumiem. wrzucila jakies swoje stare zdjecia sprzed 2lat czy jak? bo podobienstwo widac, ale nie ma az takiej solary i dlugich czarnych kudlow
|
|
|
#145 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przemawia Tobą sama dobroć Może będziesz pasterzem naszej owieczki i ją nawrócisz? Najlepiej paroma razami rózgi ![]() Cytat:
Szugar - chciałam na początku zapytać czy nie żal Ci będzie zostawiać Polskę... ale pomyślałam - Brazylia!. I już nie pytam ![]() Idę oglądać wisiorek
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
|
|
|
|
#146 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobrze wiedzieć- dzięki
dziadzieję- robię się przewidywalna ![]() Cytat:
dzięki Cytat:
![]() Ja niestety nadal chora- ale już nie tak tragicznie- męczyłam się pół dnia z kwiatkami- zakupiłam sobie sztuczne chabazie i komponowałam wiązanki na wszystkich świętych. Największy miałam ubaw jak zuza latała nad kulkami styropianu i atakowała kwiatki wetknięte pionowo w styropian [tym razem cały- nie w kulkach] a koleżanka bliźniaczka to jak widać TEN typ- solar- skóra- fura i komóra jakoś mnie to nie dziwi
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Koleżanka może być siostrą. Zdjęcie wygląda jakby było robione w tym samym aucie. Z tyłu widać część innej osoby - to może być Obcy. Podobne oczy itp.
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
nieee to po prostu starsze zdjęcie [w końcu oba konta to jedna i ta sama osoba]
|
|
#149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety więcej nie mogę Dzięki za PW. ![]() Ale zobaczcie jaki z niej pożytek - tyle zabawy i śmiechu ![]() Cytat:
Leżę jeszcze w łóżku, piję herbatę i jem czekoladki z urodzinowej bombonierki od babci (piękne śniadanie Ale niedługo wstaję...
|
||
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Jakaś arrivarumba buszuje po wizażu i zakłada wszędzie gdzie tylko może wątki o wdzięcznej nazwie "ß â řîęĺ!! ýňî íŕäî âčäĺňü.." Obcy atakują
Precelka dla tego kto rozszyfruje ten tytu wątku i jego zawartość![]() Wpadłam się przywitać cobyście o mnie zapomniały Mam strasznie dużo pracy, do tego się przeziebiłam i soczewki mnie nie lubią Zgubiłam gdzieś okulary, a wczoraj po soczewkach moje oczy wskazywały na to, że coś ćpałam. Aż sama się przestraszyłam, bo jeszcze nie widziałam tak przekrwionych oczów![]() Koniec z narzekaniem Miłego dnia.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Ciekawe
Po wejściu poczułam się jak bym znowu przeniosła się do USA za sprawą bajgli i pit, które można tam kupić. (Swego czasu byłam uzależniona od bajgli z rodzynkami i cynamonem
) Nie wiem czy jest równie duży wybór kaw jak w Coffee Heaven, bo mi się dziś okularów zapomniało, a od soczewek oczy mnie szczypią ostatnio, więc nie byłam w stanie dojrzeć menu

Utknelam na stronie 4 a spieszy mi sie bo ide zaraz do TZa i nie chce zeby mi pociag uciekl. Mam nadzieje ze zrozumiecie.
, no no - super sprawa!
Jak mi się już nic dzisiaj nieeeeee chceeeeee...

], powtorze pytania z zeszlego tygodnia i spac!
jeszcze by tego brakowalo zeby takie 2 byly

, na bank...

bo podobienstwo widac, ale nie ma az takiej solary i dlugich czarnych kudlow