![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() Szklanka to nie to samo co filiżanka, ale jeśli byłaby dostatecznie ładna, to pewnie jutro bym tam popędziła ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że wszystkie razem
![]() ![]() Coffeeshop Holandia&marihuana ![]() ![]() ![]() ![]() Gosiu tak mi przykro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Ale naprodukowałayście
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękować ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jejku, wżyciu nie pomyślałabym, że na Wizażu spotkam osobę, która nie dość że wie o czym mówię, to jeszcze sama się tym interesuje ![]() Kochana, o polacas mam artykuł z "Wysokich Obcasów", bardzo rzetelnie napisany - ale musisz mi dać kilka dni, żeby go znalazła. Jeśli się nie uda - będziemy kombinować w archiwum Wyborczej. Autorka artykułu pisała go na podstawie przekazów córek tych prostytutek lub ich rodzin, artykułów z brazylijskich gazet itp. naprawdę bardzo dobry artykuł. Słuchaj, a może Ty byś chciała jeszcze coś ? Ale czy Ty czytasz po portugalsku ? Mam "Apologo" cudownego Machado de Assisa - igła z nitką kłócą się, która jest ważniejsza w pracy szwaczki - świetna metafora ludzkiego nastawienia do życia; i mam jeszcze coś co Na pewno by Ci się spodobało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na bank wyzdrowieję- mamusia mi grzane wino przygotowała ![]() ![]() Cytat:
![]() merci ![]()
![]() |
![]() |
#97 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny ogromnie dziękuję Wam za te wszystkie słowa. Na razie czuję się niesamowicie bezradna. To dla mnie najgorsze uczucie, jak tak bardzo chce się pomóc bliskiej osobie a w zasadzie się nie da. Tato TŻ jest i tak przewlekle chory, ma słaby organizm, sama zdaję sobie sprawę, jak minimalne są szanse na wyleczenie i mam wrażenie, że moje słowa pocieszenia są dla TŻ okropnie nieprzekonujące. On mnie zna na tyle, że wyczuwa to, co tak naprawdę myślę. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
![]() Dziś mam ostatni dzień praktyk ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() znow nie ide na wyklady, na jutro mam zdecydowanie za duzo... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() sliczne zdjecia, wlosy i kocieta! ![]() ![]() i ja mam taka nadzieje. powodzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Slodka_Marzycielko - szara monotonia nie istnieje ! Poczytaj : np. Dziewczyny mają problem - uczyć się, czy się nie uczyć
![]() biega ![]() Pewnie u Ciebie też się coś zdarza - napisz ! szugar - salsa i inne tańce uprawiałam, niestety nie w Polsce. Wiesz takie : cały rok pracy dla tego jednego karnawałowego tygodnia. Jeszcze dwa lata temu pupcią {a co ?!} wywijałam. A teraz ... No, cóż ![]() oleczka - nie zapomnij swojej uroczej koleżance {tej od klucza do pralki} przypomnieć, żeby suszarki nie wynosiła ![]() Jolie - jak ja Ci tych kotów {i nie tylko} zazdroszczę. Tak bym chociaż jednego chciała mieć. Nie mogę - MAX {doberman} zeżre. Dziewczyny, ja jak zwykle do Was z pytaniem. Za chwilę szlag mnie trafi. Chodzi o telefony komórkowe. Na mojej wsi nie ma zasięgu telefonów komórkowych. Dlatego też założyliśmy telefon stacjonarny. Mamy także dwie komórki : TŻ na abonament {czeka, aż się termin skończy}, ja - na kartę. Oba z ORANGE. Chodzi o mój telefon. Formę : na kartę mam od około trzech miesięcy. Płaciłam pierwszego miesiąca 25,-zl, teraz - 50,- za trzy. Mam do wygadania/wypisania jeszcze około 35,-zł. I co ... Zablokowali mi telefon na tzw. wyjścia : można do mnie pisać i dzwonić, ja nie mogę odpowiedzieć. Byłam w trzech punktach ORANGE z prośba o wyjaśnienie : dlaczego nie mogę korzystać ze swoich pieniędzy. Odpowiedzi były tak mętne lub ja taka głupkowato-nierozgarnięta, że dalej nic nie rozumiem. Podobno tak w Polsce jest, że masz limit czasowy; tzn. jak trzy miesiące, to trzy miesiące - bez wzgledu na ilość środków na koncie. Na tydzień przed upływem tego terminu blokują telefon w sposób j.w. napisałam i aby powrócić do możliwości normalnego użytkowanie - trzeba wpłacić nowe pieniądze. Przecież to jakaś paranoja !!! Specjaliści w placówkach ORANGE burczą i patrzą na mnie z wyższością stwierdzając - bo tak jest ! Dla mnie to żadna odpowiedź. To kompletna bzdura ! To nie jest logiczne ! W takim razie jaka jest różnica między abonamentem, a kartą - na to pytanie też nie uzyskałam odpowiedzi. Stoję w punkcie wystosowania pisma o ichnej dyrekcji. Chcę jeszcze się tylko upewnić, czy tak jest rzeczywiście i czy naprawdę istnieją jakieś mistyczne limity czasowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu (H)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bardzo pokretne tlumaczenie, ale mam nadzieje, ze zrozumiesz co nieco ![]()
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() a czegóż jeszcze ![]() Zaraz Ci wyślę zaproszenie to będziesz miała dostęp tez do albumu prywatnego ![]() Co do telefonu- tak niestety jest- załadowanie konta to nie tylko kasa na nim ale i przedłużenie jego aktywności. Te 50zł przedłuża o 3 miesiace i jeśli te 3 miesiące minęły to niestety nic nie możesz zrobić ![]()
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie są uroki korzystania z telefonow na karte - moze sie mylę, ale chyba w innych sieciach jest podobnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - jak zwykle mogę na Was liczyć. Dziękuję za informację. Wynika z tego, że to nie mnie osobiście szykanują. To rzeczywistość mnie przerasta.
Zostawiam dyrekcję ORANGE w spokoju. Ale - jednak to dla mnie nie jest logiczne. No cóż - trzeba doładować ! Tylko, że ja tego nigdy nie wygadam, bo telefonu komórkowego używam najczęściej tylko w super- i hipermarkietach, kiedy mojego Laluni szukam. Jolie - dziękuję ! Czego zazdroszczę ?! Przede wszystkim wiedzy, no i włosów. Ale to czysta, niezawistna zazdrość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie ma za co i dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Oo kurcze, tyle juz postow!
A my dopiero za pare dni zamawiamy laptopa, co dopiero internet...;( Kochane, tulam i subskybuje z nadzieja na szybki powrot! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Melduję się ponownie, megaściorana, ale co tam
![]() Dzień dobry ![]() I biorę się za nadrabianie zaległości wizażowych, a zwłaszcza na tym wątku, bo oczywiście bezlitośnie naprodukowałyście 4 strony ![]()
![]() |
![]() |
#108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jolie, kotaczami właśnie się zachwycam ![]() ![]() Uf, właśnie wróciłam ze szkoły. Egzamin- prościzna, myślałam, że będzie Past Continous i Present Perfect, ale, całe szczęście, nie było ![]() ![]() Zobaczymy za jakiś czas, co natworzyłam ![]() Miłego! ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny, witam w ten piękny, słoneczny dzień
![]() Zajęcia o 8 - porażka roku, człowiek przeszedł samego siebie w braku pomysłu na organizację tego wykładu ![]() ![]() Potem byłam zmuszona do rajdu po kilku bibliotekach, ale znalazłam większość potrzebnych rzeczy, dlatego [przynajmniej warto było się nałazić ![]() Na koniec zrobiłam sobie przyjemność kupując sobie kilka smakołyków w Naturze ![]() Popijam teraz cappuccino z bitą śmietaną ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
czekamy na Ciebie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluję egazminu ![]()
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam się przywitać i znikam po mojego przedszkolaka ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
alez u mnie piękna pogoda - chyba ze 20 stopni! wygladałam conajmniej komicznie idąc do apteki w kurtce zapiętej pod szyję ( pod spodem miałam bluzke na ramiączkach
![]() ![]() ![]() ![]() miłego popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
xyoko bardzo współczuję sytuacji i mam nadzieję, że jakoś to przetrzymacie
![]() Cytat:
![]() Też zrobiłam rajd po bibliotekach, odnalazłam w Opolu bibliotekę medyczną i znalazłam 3 książki i 7 artykułów po Polsku do mojej pracy licencjackiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |||||||
|
Przebrnęłam przez dwie strony dopiero, więc na raty odpowiadam, bo mój post okazałby się nie do strawienia - tak niemiłosiernie dłuuuuugi
![]() Cytat:
![]() ![]() Idąc za słowami Heroldin, powinni mi wypisać "tu spoczywa ta, którą zabił kokosowy błyszczyk" ![]() Cytat:
![]() ![]() No i niektóre osoby z fryzjerskiego pewnie jednak nadal nie wiedzą, z kim mają do czynienia. PS. Zajrzałam... Kumpela... Łomatko ![]() U mnie w mieście chyba nie ma Almy ![]() Za to Stokrotki vel Delimy, bo tak się mają teraz nazywać delikatesy Emperii. No proszę, kolejna piękna Kobieta w naszym wątku i to z jaką czupryną :klaszcze: Witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hm, bo ja też nigdy nie oglądałam niczego w 3d ![]() Cytat:
![]() ![]() Bez knebla nie da rady ![]() PS. I Piła V ![]() ![]() Nie ma sensu siedzieć w domu, opatul się cieplutko i korzystaj pogody, ja zaraz mykam na pocztę, bo jest cudownie po prostu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A kolosem się nie przejmuj, ja w zasadzie będąc na studiach to się przyzwyczaiłam, że te oceny nieraz są z palca wyssane... A już padłam na I roku, po pisemnym egzaminie z filozofii... Dzień wyników, na drzwiach gabinetu wisi lista osób, które nie zaliczyły. W środku przedstawiciele grup z indeksami siedzą po wpisy... Gadają między sobą co i jak, pada stwierdzenie "nie zdało 38 osób". Na co profesor wstał, powiedział, że to za mało, wyszedł i dopisał jeszcze 4 ![]() Autentyk. Byłam świadkiem. widziałam pierwotną listę i tą samą listę po dopisaniu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzis pomimo piękniej pogody bedę siedziec grzecznie w domku - tylko na chwilke wyszłam i przy okazji przekonałąm sie co tracę - jutro ma juz nie byc tak ciepło podobno... ![]() dzis ogarnełam troche swoj pokój, czyscie sie zrobilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale dziewczyny jak mozecie to korzystajcie z naszej pieknej jesieni! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |||
Zakorzenienie
|
Tak o tym
![]() Ale tam w składzie chyba jest coś więcej niż sama wazelinka ![]() Nie zaskoczyłas mnie tą odpowiedzią ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na prawdę warto widzieć ![]()
![]() |
![]() |
#118 | ||||||||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ech, ja chyba też powinnam założyć sobie album, ale wszystkie moje zdjęcia są jakies takie... wydumane... zazwyczaj ze sylizowanych sesji... albo biżu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W sumie mi też. Ale co za szatański pomysł tak nazwać tego typu "placówkę". A propos Holandii jeszcze - mój braciszek-aparat zafundował sobie kiedyś taką wyprawę. Pojechał z kolegami najpierw do swojej dziewczyny [mieszka na drugim końcu Polski, pod granicą z Niemcami ![]() ![]() Potem tylko ogromny plakat sobie przywiózł z ilustracjami i cennikiem, czym niesamowicie zirytował moją mamę ![]() Cytat:
![]() Została kiedyś uszczęśliwiona komórką na urodziny i jest to raczej skarbonka niz komórka, mogę wyjść bez niej z domu i nawet nie wiedzieć, że jej zapomniałam, służy mi bardziej jako organizer i przypominacz, budzik, a funkcje komunikacyjne spełnia na szarym końcu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() BTW - między studentami mówiło się, że aby mieć dobrą ocenę, trzeba egzamin pisać wyraźnym pismem, koniecznie niebieskim długopisem, a do tego, kryterium oceny był rzut arkuszami w powietrze, tzn. po skończonym egzaminie profesor kartki rzucał w górę i te które spadły na biurko - to bdb, a reszta w zależności od położenia - niżej... te, które lądowały na podłodze kończyły sie poprawką ![]() W to akurat trudno mi uwierzyć, ale fakt, człowiekiem dziwnym ów wykładowca był ![]() Ale chyba na każdej uczelni trafiają się tacy ludzie i krążące wokół nich legendy...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja niedawno skończyłam zliczać i wstępnie analizować wyniki testu osobowości Cattella tej dziewczynki, którą badam, potem krótki spacer a teraz znowu te kserówki zakichane ;/ ![]() Trzymajcie się mocno ![]() Estelle - ta "legenda" o profesorze rzucającym kartki w ten sposób krąży chyba na każdej polskiej uczelni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.