|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to co co lubimy otrzymywa i dawa. Podpowiadamy jak wyszuka odpowiedni prezent. Gdzie kupi po okazyjnej cenie prezenty 鈍i徠eczne i nie tylko. |
| Poka wyniki sondy: Kt鏎y plecak wybra? | |||
| Rekin |
|
0 | 0% |
| Pies |
|
2 | 100,00% |
| G這suj帷y: 2. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 10 612
|
Dot.: Pomocccyy :)
tak wybuduj mu dom, posad przed nim drzewo i mo瞠 kup mu kota, 瞠by m鏬 po nim chodzi
?
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 427
|
daj pieni康ze a prezent kup na inna okazje np roczek wtedy jest ju naprawde du篡 wyb鏎 .
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 19 347
|
albo dwa koty 瞠by pierwszy nie by smutny
|
|
|
|
|
#124 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 7
|
Chrzest... 瞠 te nie pami皻am co ja dosta豉m
![]() My郵, 瞠 pieni捫ki b璠 najlepsze... przydadz si
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
dok豉dnie..nie ma sensu kupowa ubranek ..bo takie dziecko strasznie szybko ro郾ie i za miesi帷 ju ma貫 b璠zie..
zabawki raczej te odpadaj ..czemu to wiadomo ..no chyba, 瞠 jakie mi鄂i czy co, ale nie bardzo mi to na chrzest pasuje.. z tymi rzeczami, kt鏎e wymieni豉 zgadam si..oklepane, wi璚 dlatego money najlepsze b璠zie
|
|
#126 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 16 387
|
kasa, kasa, kasa.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 679
|
tez mysle, ze kasa bedzie najlepsza.
dodatkowo dorzuc cos pamiatkowego - obrazek, anio豉 str騜a (w sensie figurke), albo sa takie zestawy do odbijania dloni albo stopki dziecka w masie, ktora pozniej zastyga |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda瞠
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 333
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 311
|
Cytat:
a pieni康ze moim zdaniem beda wtedy dla rodzicow a nie dla dziecka. Skoro chrzcz dziecko to sa katolikami - moze Biblie. A moze taki album dorastania dziecka, miejsca na zdjecia tam sa, jakies zapiski, rozne rzeczy. Sama niedawno zostalam chrzestna i dla mnie dac pieniadze bylo tak jakby 'dam pieniadze i mam spokoj' dlatego oprocz tego dolaczylam prezent w postaci takiego albumu |
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 333
|
Cytat:
A co do kasy- to tak naprawde prezent dla rodzic闚, nie dla dziecka.... Podobnie jest np. jesli chodzi o Komunie Sw. Kasa to moim zdaniem ostatecznosc. Chrzestni powinni dobrze znac potrzeby dziecka..(od tego s)... |
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 71
|
Cytat:
W豉郾ie,wsumie dobry pomys z tym odbiciem, musze co takiego poszuka ![]() dzieki za pomoc Tym kt鏎zy potraktowali to serio.
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 44 997
|
Ludzie zacznijcie korzysta z wyszukiwarki! Cho熲y ju na tej stronie - IDENTYCZNY w徠ek! No cholera cz這wieka trafia!
|
|
|
|
|
#133 |
|
na drugie mam Irena
Wiadomo軼i: 29 359
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18516351]Ludzie zacznijcie korzysta z wyszukiwarki! Cho熲y ju na tej stronie - IDENTYCZNY w徠ek! No cholera cz這wieka trafia![/QUOTE]
dok豉dnie nie dalej jak dwa dni temu poza tym jest SPECJALNY PREZENTOWY w徠ek o tu https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=112 prezenty na prawd na ka盥 okazj wystarczy przejrze, nie trzeba nawet nic pisa
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 16 938
|
Re: Dot.: Pomocccyy :)
Po pieniadzach nic nie pozostanie. Moim zdaniem pieniedzy nie powinno dawac sie ani na komunie ani inne okazje
Najlepszy prezent to malutki zloty lancuszek i madalik z wygrawerowanymi inicjalami i data urodzenia. A na komunie mozna kupic lancuszek normalnej dlugosci. I tym samym dwa prezenty z glowy Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2010-04-12 o 10:47 |
|
|
|
|
#135 |
|
BAN sta造
|
No gdzie 豉鎍uszek i medalik na chrzest, mo瞠 dziecko ma to zje軼? i Tak do komunii, czy tam zer闚ki tego nie za這篡.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#136 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 813
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 16 938
|
Re: Dot.: Pomocccyy :)
|
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 512
|
Ja dwa lata temu na chrzciny bratanka kupilam w豉郾ie ramk potr鎩n. W 鈔odkow wk豉da這 si zdj璚ie, a boczne byly do odbicia r帷zki i st鏕ki. Zam闚i豉m na allegro, zap豉ci豉m grosze
![]() Brat z bratow byli bardzo zaskoczeni pomys貫m, a bratanek b璠zie mia pami徠k. |
|
|
|
|
#139 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 312
|
Cytat:
kot po domu czy dziecko po kocie? ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- |
|
|
|
Okazje i pomysy na prezent
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 55
|
Chrzest chrze郾iaka T疾ta- prezent??
Hej, przegl康a豉m r騜ne tematy dotycz帷e chrzcin, ale wsz璠zie by這 瞠 chrzestna/ chrzestny chce co kupi... a ja mam ten problem, 瞠 to nie ja b璠 chrzestn, tylko T.... i chcia豉m co kupi dzieciakowi na chrzest... a nie wypada mi kupowa co, co chrzestni powinni da... T powiedzia,瞠 on wszystko za豉twi, ale chcia豉bym da co temu ch這pczykowi jaki drobny prezent. co by軼ie zaproponowa造??
dziecko to niemowlak... b璠zie mie ko這 p馧 roku. |
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 55
|
Dot.: Chrzest chrze郾iaka T疾ta- prezent??
nikt nic nie zaproponuje?
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 51
|
Dot.: Prezenty dla dziecka/ch這piec
a ja mam problem z prezentem dla mojego chrze郾iaka :/ sama mam dopiero 17 lat
za tydzie b璠zie mia roczek, a ja w og鏊e nie mam pomys逝 ![]() z mam chrze郾iaka ju rozmawia豉m ale nie dowiedzia豉m si nic konkretnego na prezent chcia豉bym przeznaczy ok 100 z prosz o pomoc
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak nie macie pomys逝 to mo瞠 lepiej kase da..matka mu przynajmniej co kupi, co mu bd potrzebne , albo zabawak jak捷 kupcie.. czy ciuszki ..no wymy郵icie co, tyle 豉dnych rzeczy w sklepach
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 10 311
|
dla chlopaka w wieku 10-11 lat chce kupic jakas gre komputerowa - dobry pomysl? i zastnawiam sie, czy chlopcy w tym wieku graja w wormsy, czy raczej w need for speed
?
|
|
|
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Cze嗆, szukam dobrej ksi捫ki na prezent dl siedmioletniego ch這pca. Interesuje si autami, autobusami itp. og鏊nie wszystkim, co ma k馧ka.
Czy mo瞠cie poleci mi jak捷 warto軼iow ksi捫k? Najlepiej jak捷 nowo嗆, bo nie chcia豉bym si zdublowa. Od razu m闚i, 瞠 to dla Chrze郾iaka, dlatego nie wiem, co tak naprawd kryje jego zbi鏎.Ps. Czytaj帷 Wasze wpisy, natkn窸am si na opisy o taniej ksi捫ce i zamawianiu przez internet. Co s康zicie o ksi璕arniach internetowych? Macie jakie sprawdzone i tanie? Znalaz豉m na innym forum adres http://www.klik-ksiazka.pl Korzysta造軼ie kiedy z tej ksi璕arni? Czekam na Wasze odpowiedzi
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 10 311
|
up
|
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 356
|
Dzie dziecka ju jutro
Zatem chyba mo積a si ju chwali co si kupi這![]() Ja nie by貫m oryginalny postawi貫m na aparat, co prawda mojej chrze郾icy, ale zawsze
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 123
|
mo瞠 kt鏎a z dziewczyn pochwali si co kupi豉 na dzie dziecka swoim dzieciom/chrze郾iakom?
ja dopiero jutro b璠 co kupowa mojemu 4-letniemu chrze郾iakowi bo zobacz si z nim w sobot. no i szukam pomys逝 my郵a豉m nad ciastolin ale to chyba troch ma這, nawet jak na studenck kiesze. pochwalcie si prosz
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 281
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 380
|
A co mo積a kupi 2 tygodniowemu dziecku? Idziemy w odwiedziny i wypada這 by co wzi望 z sob?
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Prezenty
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

?

.