![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dior, Fekkai, Lancome, Clarins, Vichy, Galenic, Avene i LRP - zapraszam :)
Soso,
ze swej strony mogłabym zaproponować 5 tubeczek Avene Ystheal + Creme lub 4 tubeczki Ystheal + Creme i 2 tubeczki Diacneal. EDIT: Ewentualnie wariant "małej wymiany": za Pi - 3 tubeczki Avene Ysteal+ Creme Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2009-01-26 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dior, Fekkai, Lancome, Clarins, Vichy, Galenic, Avene i LRP - zapraszam :)
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;10702458]! Estee Lauder Lucidity kolor 06; połowa opakowania - moze cos u mnie?[/quote]
Niestety nie znalazłam w Twoim kramiku niczego z poszukiwanych przeze mnie aktualnie kosmetyków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() posiadam wklad do kompaktu Shiseido Hydro Liquid B20 -jasniutki kolor, raz maźniety . Bylabys zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() niestety beżowa tonacja Shiseido jest dla zbyt chłodna. Moja buzia w beżu - niezależnie zresztą jakiej marki - wygląda smutno. Dokładnie z tego powodu wystawiłam na kramik Mat Lumiere nr 30. I dlatego też właśnie szukam podkładu w tonacji ochrowej: O20 albo i nawet O00. Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2009-01-28 o 17:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Kici kici miau miau
|
no trudno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
witaj interesuje mnie Lucidity i Diorskin
z zapachow moze L'or de torrente 20/30 w kartoniku, o taki: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1498 ? kolorowki nie bede wymieniac, bo widze ze nie masz w wish liscie ... ![]() Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2009-02-01 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Aniu, ja znowu po Twój puder Diora. Poza tym interesuje mnie jeszcze Lucidity.
Może coś znajdziesz?Pozdrawiam!! http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307669 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nabyłam go skuszona gwiazdkową promocją w SP, no i - mimo iż od czasu do czasu używam - nie należy on do moich ulubieńców ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a masz może jeszcze YSL Elle, który wystawiałaś na swoim kramiku jakiś czas temu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I bardzo chciałam ja przetstować, niestety nie było testera (i to w dwóch odwiedzonych przeze mnie perfumeriach ![]() No a później kupiłam Burberry Summer i jakoś Elle mi wywietrzało z głowy ![]() Czy Elle Summer jest duzo mniej intensywny i bardziej ulotny niż wersja podstawowa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2009-02-02 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi się podoba u Ciebie Frederico Fekkai Finishing Polish- co byś chciała za niego, może coś znajdę poza wątkiem
![]()
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, jak wspominałam wcześniej: ja usiłowalam bezkutecznie przetestować ten zapach latem, tuż po tym, jak pojawił się on w Sephorach. Nieraz (przynajmniej w krakowskich Sephorach) zdarza sie tak, że produkt nowy zapach jest już w sprzedaży, natomiast tester jeszcze do perfumerii nie dotarł ![]() Na szczęcie to sporadyczna sytuacja Może teraz testery już są? Nie wiem, ponieważ później nawet nie podchodziłam do półeczki z tym zapachem, bo już znalazłam pachnidło na lato. Niestety dopiero w weekend mogłabym sprawdzić, czy zapach jest do przetestowania w Krakowie. W ciemno wolałabym nie brać zapachu. Tym bardziej, że nieraz te letnie wersje są naprawdę pozbawione mocy wersji podstawowej i ulotne takie że aż strach ![]() Zanim jednak udam się na poszukiwania testera napisz mi proszę, czy zapach kupiłas sama (jesli tak, to gdzie) czy tez pochodzi z jakiejś wymiany. No i jakie warunki wymiany by Cię interesowały? I jeszcze jedna kwestia zanim ewentualnie zaczniemy negocjować. Zajrzyj, proszę, do postu nr 116 w moim watku. Znajduje sie tam dosyć istotna informacja na temat oferowanego przeze mnie Lucidity. Przeczytaj, proszę ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2009-02-02 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zapach jest z wymiany, pochodzi z perfumerii, ale niestety nie ma kartonika zrobie w tygodniu zdjecia, a Ty na spokojnie sprawdz sobie zapach ![]() jezeli mialabym go oddawac to poza Lucidity chcialabym jakis zapach w mniejszej ilosci. widze ze masz Versace Bright Crystal, chetnie bym go przygarnela no i probeczke Elle i Amora tez ![]() chyba ze masz jakies zapachy do oddania poza watkiem odnosnie Lucidity przeczytalam wszystko, nie ma problemu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
mam to co w wątku lub mam Loreal Professionnel liss ultime, serum nabłyszczające, super opinie KWC-ubytek 40%
mogłabym Ci dodać lotion CeCe przeciw wypadaniu(skuteczny) ubytek 30% lub na wypróbowanie UNA repair complex, nabłyszcza, regeneruje, nie obciąża
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za miniaturke amor ?
![]()
![]() |
#143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kosmetyków firmy Ce Ce nie znam - wolę nie ryzkować. W twoim kramiku również niczego nie znalazlam Przyjdzie mi zatem podziękowac za ofertę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza watkiem niczego już nie mam ![]() W najbliższy weekend spróbuję sprawdzić w Sephorze, czy maja tester. Albo jeszcze w tygodniu podzwonie po perfumeriach, żeby sobie oszczędzić niepotrzebnego jeżdżenia. Dam znać, jak uda mi sie coś ustalić. Jesli w międzyczasie znajdziesz zdecydowana chętną na swój zapach, to wymieniaj się bez oglądania się na mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
RapCandy,
obawiam się, że przetestowanie letniej wersji Elle będzie dla mnie niemozliwe ![]() dzwoniłam dzisiaj do trzech perfumerii Sephora, najbliżej mojego domu i nigdzie nie testera. W jednej z perfumerii konsultantka powiedziała mi, że szanse na znalezienie testera są marne. Zapach był na wyprzedaży pod koniec lata i ze względu na korzystną cenę zszedł cały "zapas". A jak nie ma produktu, to nie ma testerów. Tak naprawde to podejrzewam, że testery mogą być gdzies "poutykane" po szufladach, no ale skłonic kogoś, aby zadał sobie trud i je wydobył w sytuacji, kiedy wiadomo, że nie chodzi o zakupienie zapachu może byc trudno. Branie zapachu w ciemno nie wchodzi w rachubę ![]() Dziekuję zatem za ofertę i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moze nastepnym razem, pozdrawiam ciepło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.