![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zdrada...
O Jezu co tu sie wyprawia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Zdrada??? Ałc...z doswiadczenia wiem, ze szkoda bylo czasu i mojego serca by wybaczyc.....Kiepska sprawa..najgorsze ze Ty wybaczysz bo juz tu go tlumaczysz a on???
Ja bym to zostawila, bo taki sie nie zmieni a jeszcze jak sie wybaczy zdrade to juz jazda na maxa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Wiecie teraz on chce spotkania, hehe ale dopiero za tydzien, ciekawe co robi przez ten tydzien caly?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
to bedzie mial przesrane i to bardzo hehe
![]()
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Litości... przeczytałam cały wątek i to jedyne co mi przychodzi na myśl. Droga autorko- z całym szacunkiem, ale żal mi d**ę ściska...
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ta a co ? walniesz go torebka?
`Mój wymiankowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
nie nosze torebek, a jesli juz to duze torby w ktorych sa ciezke rzewczy
![]()
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Przeczytałam cały wątek i powiem,że to co teraz napisałaś wygląda bardzo komicznie w porównaniu z Twoimi wcześniejszymi wypowiedziami.
Cytat:
Ty już dawno się poniżyłaś... Teraz się spotkacie on powie,że kocha i nie zdradzi... pod warunkiem,że się z nim prześpisz, bo to takie ważne w związku itp. itd...A on nie chciał Cię do niczego zmuszać a napięcie musiał jakoś rozładować. Ty uwierzysz, (bo to przecież miłość Twojego życia) chłopczyk dostanie to czego chciał i kopnie Cię po miesiącu w...tyłek ![]() Myślę,że czeka Cię z nim świetlana przyszłość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wogole nie wiem co cie tak bawi , facet ewidentnie robi z ciebie idiotke a ty sie zachowujesz jak gdyby nigdy nic.
`Mój wymiankowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to ![]() ![]() dzis w tv ogladalam reportaz o tym jak to maz o malo co nie zarabal zony siekiera na smierc,ale ona mu juz wybaczyla ,chodzi do niego do pudla i chce z nim znow zamieszkac.Takze,zasadnic zo niewiele jest mnie w stanie zdziwic Tylko zastanawiam sie skad sie to w czlowieku bierze Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-11-27 o 23:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
![]() drugi scenariusz... powie jej ze ja kocha itd a jak ona mu powie ze nie chce go znac to on jej przywali,ona mu odda,on sie wkurzy i niezle skopie jej tylek,a ze bedzie mial "przesrane" to ona nasle na niego swoich kumpli i oni jemu spiora tylek. i tak sie skonczy historia burzliwej aczkolwiek romantycznej milosci zakochanej pietnastolatki i mlodocianego przestepcy niewiele starszego... przepraszam ale na zarty mnie bierze jak mysle o tej calej sprawie ![]()
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Świetny wątek
![]() Darcia w ogóle jesteś zaj***sta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak to skąd? z głupoty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
hahaha aż muszę napisać.
Dla mnie jesteś totalnie głupia. Po prostu. Jakieś patologiczne środowisko. Dziewczyna 15letnia najpierw wspomina o tym,że sobie coś zrobi, bo ją zdradził. później, że on popamięta (zapewne naśle jakiś ziomków na niego). A ten młody rycerz to jak nic jakiś degenerat (w wieku 16lat narkotyki, sex, zdrada, długi) ręce mi opadają ![]() nie dość, że zostałaś poniżona, to jeszcze bardziej się pogrążyłaś ! stuknij się w pusty łeb. spotykać się z nim? po co? żeby z liścia dostał haha? nie ośmieszaj się jeszcze bardziej... Nie zdziw się jak Ci odda. Chociaż może to i nawet lepiej? coś by Ci się przestawiło we łbie i zmądrzałabyś ![]() nie zdziw się jak już naopowiadał o tobie kumplom jaka to jesteś głupia i jeszcze jak chcesz się z nim spotkać... i tak oto mamy koniec WIELKIEJ MIŁOŚCI ![]() oby jak najmniej takich bezmyślnych nastolatek. AAAA właśnie zapomniałam: przeprosiłaś go już za to, że Cię zdradził ?
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Wiecie co moze to dla was smieszne sie wydaje, ba bo to jest smieszne, ale po pierwsze on mnie nie uderzy (nie tak jak moj byly 5 lat starszy), po drugie, spotkam sie z nim, ale mu nie wybacze (mimo ze go kocham), a po trzecie chce sie dowiedziec czego on odemnie chce (przebaczenia? juz go nie dostanie). Kocham go, ale z biegiem czasu zapomne o nim, wkoncu po co ma sie przyjaciol? Przez ta noc sobie myslalam wszystko, i doszlam do wniosku, ze nie warto wybaczac, skoro bym znowu sie obawiala tego, ze on znowu mnie zdradzi, i czemu to zrobil. To nie są pytania dla mnie na codzien. Kazdy mi powtarza, jak nie ten to inny. Ten frajer nie zasluguje na ciebie.
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Dokładnie, jak to moja mama powiedziała, gdy ja sie zapytalam co by zrobila jakby tata poszedl z inna do lozka. to mi odpowiedziala, ze poplakalaby ale by nie wybaczyla juz nigdy, bo wiedzialaby ze to sie powtorzy.
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
A za tydzień będzie wątek
On chce do mnie wrócić po zdradzie... Co mam zrobić bo ja go kocham i nie kocham. A on w dowód miłości dał mi gnata żebym się przed jego prześladowcami broniła... ale ja tak chce żeby mnie błagał bo ja chce z nim być i czekać kiedy to znów zrobi. A to będzie nowy związek i to znów będzie pierwsza zdrada... Oj dziewczynko pomyśl Ty trochę, i rozejrzyj się dookoła. Ilu jeszcze wspaniałych ludzi poznasz, a Ty się chcesz trzymać i spotykać z takimi z pod ciemnej gwiazdy ![]() Oj normalnie niewierze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
on mi napisal, ze nie zasluguje na takiego kogos jak on. Ze znajde sobie lepszego chlopaka, ktory sie uczy jest z normalnej rodziny. Moze i znajde, a jak nie to czasu jeszcze jest duzo heh. Trzeba teraz odpoczac, bo dostalam duzego kopa od zycia, i nie wiem czy jakiemu kolwiek chlopakowi potrafilabym znowu zaufac do konca, bo pewnie bym miala obawy, ze ten tez to zrobi. No ale coz bywa. Wiecie moze i dobrze napisal, bo porownujac mnie do niego, to hohoho. Mam wmiare normalna rodzine, srednia nie za dobra ale prawie 5,0, a on raz kiblowal, rodzina nie zaciekawa, chodza o niej rozne plotki. Moze faktycznie zasluguje na kogos lepszego
Przy tobie życie nabiera kolorowych barw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Darcia137 Czas edycji: 2008-11-28 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Facet ma ja gdzieś, to ona go potrzebuje, bo jest uzalezniona od swego przedmiotu kultu.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
watpie ze dziewczyna bedzie miec ochote na flirty jak jest rozdarta wewnetrznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
BAN stały
|
Pozwolę sobie zabrać głos. Widzisz ja niedawno byłem w takiej samej sytuacji, tyle że to Ona zdradziła, zdradzała potem wielokrotnie.
Współczuję Ci bo wiem co przechodzisz, miałem taką samą rozmowę, ta sytuacja doprowadziła do tego że stanąłem na granicy, byłem kompletnie rozbity. Nie wiem jak Ty ale nawet będąc z nim nadal będziesz sobie to przypominała co jakiś czas aż w końcu Cię to dobije. Jeśli faktycznie on Cię kocha to teraz on powinien pokazać Ci że mu zależy , że to był błąd i że tylko Ty jesteś dla niego ważna, najważniejsza. Jeśli od tamtego momentu zmieniło się u was tylko tyle że okazał skruchę to przykro mi to mówić ale prawdopodobieństwo że zrobi to ponownie jest wielkie. Nie chcę generalizować bo go nie znam i może faktycznie popełnił błąd za który cholernie żałuje. Ale uwierz mi że nie można iść z inną do łóżka gdy się kogoś bardzo kocha. Tak było u mnie , usłyszałem to samo, nie wiem skarbie dlaczego tak zrobiłam. Dziś nie jesteśmy razem, i dobrze bo to była zła kobieta. Ale może Tobie się uda, jeśli naprawdę się bardzo ale to bardzo kochacie to z czasem zapomnisz ale każda podejrzana sytuacja spowoduje że wspomnienia powrócą niestety. Przykro mi że to Cię spotkało, postaraj się teraz potrzymać go na dystans, zobaczysz czy naprawdę zależny mu na Tobie czy nie. Trzymaj się cieplutko i głowa do góry. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2008-11-28 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Podróżniczka
|
Dlaczego wykasowałeś post? Widocznie dotyczytałeś watek od początku.... jak dwójka młodych bawi sie w związeki miłość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
BAN stały
|
Cytat:
Plus, że widze na ostaniej stronie, że jednak chyba troche zmądrzałaś ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-11-28 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Zmądrzała w przeciągu kilku godzin
![]() ![]() I tak do niego wróci, przyjdzie,przyniesie kwiatka, walnie jakąś czułą gadkę,a ona poleci do niego aż się kurzyć za nią będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.