Zdrada... - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-27, 19:54   #121
caameron
Raczkowanie

Dot.: Zdrada...

O Jezu co tu sie wyprawia zakochana zdradzona 15-stka po pierwsze to bez zaufania nie ma zwiazku, wiec albo jest sie w stanie wybaczyc zdrade i zyc dalej z ta osoba albo koniec. po drugie 16-latek plus narkotyki i jakies dziene sprawy? nie wiem czy smiac sie czy plakac
caameron jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 20:03   #122
goosia207
Zakorzenienie

No i spokój. Zresztą chłopak w wieku 16 lat, to jeszcze dzieciuch
Stary 2008-11-27, 20:06   #123
nieSmutna24
Raczkowanie

Zdrada??? Ałc...z doswiadczenia wiem, ze szkoda bylo czasu i mojego serca by wybaczyc.....Kiepska sprawa..najgorsze ze Ty wybaczysz bo juz tu go tlumaczysz a on???
Ja bym to zostawila, bo taki sie nie zmieni a jeszcze jak sie wybaczy zdrade to juz jazda na maxa

nieSmutna24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 20:09   #124
czoornoo
Zakorzenienie

GG do czoornoo

Cytat:
Napisane przez nieSmutna24 Pokaż wiadomość
Zdrada??? Ałc...z doswiadczenia wiem, ze szkoda bylo czasu i mojego serca by wybaczyc.....Kiepska sprawa..najgorsze ze Ty wybaczysz bo juz tu go tlumaczysz a on???
Ja bym to zostawila, bo taki sie nie zmieni a jeszcze jak sie wybaczy zdrade to juz jazda na maxa
my juz tu wyzej pisalysmy ze chlopak zdarzyl z nia zerwac zanim ona nie opamietala

czoornoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 21:13   #125
Darcia137
Raczkowanie

Wiecie teraz on chce spotkania, hehe ale dopiero za tydzien, ciekawe co robi przez ten tydzien caly? ( moze jest codziennie w innym lozka z inna) nie wiem, ale spotkam sie z nim, a jak mnie wkurzy to mu i liscia nawet dam hehe. Wkoncu my Kobiety nie mozemy sie tak latwo dawac ponizac i takie tam
Stary 2008-11-27, 21:17   #126
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darcia137 Pokaż wiadomość
Wiecie teraz on chce spotkania, hehe ale dopiero za tydzien, ciekawe co robi przez ten tydzien caly? ( moze jest codziennie w innym lozka z inna) nie wiem, ale spotkam sie z nim, a jak mnie wkurzy to mu i liscia nawet dam hehe. Wkoncu my Kobiety nie mozemy sie tak latwo dawac ponizac i takie tam
ekhem a jak CI odda??
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 21:20   #127
Darcia137
Raczkowanie

to bedzie mial przesrane i to bardzo hehe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 21:58   #128
KiNgUsIa_86
Raczkowanie

Litości... przeczytałam cały wątek i to jedyne co mi przychodzi na myśl. Droga autorko- z całym szacunkiem, ale żal mi d**ę ściska...
Stary 2008-11-27, 21:58   #129
rybenka_
Zadomowienie

Cytat:
jak nie zauwazylas to -juz zostalas ponizona.
Cytat:
to bedzie mial przesrane i to bardzo hehe
ta a co ? walniesz go torebka?

`Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej !

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532
rybenka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 22:09   #130
Darcia137
Raczkowanie

nie nosze torebek, a jesli juz to duze torby w ktorych sa ciezke rzewczy nie nie nie poprostu bedzie mial przesrane heh
Stary 2008-11-27, 22:18   #131
mańcia
Zadomowienie

Przeczytałam cały wątek i powiem,że to co teraz napisałaś wygląda bardzo komicznie w porównaniu z Twoimi wcześniejszymi wypowiedziami.

Cytat:

Ty już dawno się poniżyłaś...
Teraz się spotkacie on powie,że kocha i nie zdradzi... pod warunkiem,że się z nim prześpisz, bo to takie ważne w związku itp. itd...A on nie chciał Cię do niczego zmuszać a napięcie musiał jakoś rozładować. Ty uwierzysz, (bo to przecież miłość Twojego życia) chłopczyk dostanie to czego chciał i kopnie Cię po miesiącu w...tyłek

Myślę,że czeka Cię z nim świetlana przyszłość
mańcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 22:28   #132
rybenka_
Zadomowienie

Cytat:
nie nosze torebek, a jesli juz to duze torby w ktorych sa ciezke rzewczy nie nie nie poprostu bedzie mial przesrane heh
mozesz wytlumaczyc co znaczy ze bedzie mial przesrane ?
wogole nie wiem co cie tak bawi , facet ewidentnie robi z ciebie idiotke a ty sie zachowujesz jak gdyby nigdy nic.

`Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej !

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532
rybenka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 22:36   #133
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybenka_ Pokaż wiadomość
mozesz wytlumaczyc co znaczy ze bedzie mial przesrane ?
wogole nie wiem co cie tak bawi , facet ewidentnie robi z ciebie idiotke a ty sie zachowujesz jak gdyby nigdy nic.
moze nie bawi ale cieszy??w koncu odezwal sie i chce sie spotkac
a to ewentualnie juz jakis kontakt jest

dzis w tv ogladalam reportaz o tym jak to maz o malo co nie zarabal zony siekiera na smierc,ale ona mu juz wybaczyla ,chodzi do niego do pudla i chce z nim znow zamieszkac.Takze,zasadnic zo niewiele jest mnie w stanie zdziwic
Tylko zastanawiam sie skad sie to w czlowieku bierze

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2008-11-27 o 23:15
Stary 2008-11-27, 23:10   #134
czoornoo
Zakorzenienie

GG do czoornoo

litoscii ... ja sobie wyobrazam to tak : spotka sie z nim,on jej powie ze ja kocha,ze ten tydzien byl dla noego najgorszym okresem w zyciu,ze bardzo tesknil, ona zmieknie i postanowi dac mu druga szanse...
drugi scenariusz... powie jej ze ja kocha itd a jak ona mu powie ze nie chce go znac to on jej przywali,ona mu odda,on sie wkurzy i niezle skopie jej tylek,a ze bedzie mial "przesrane" to ona nasle na niego swoich kumpli i oni jemu spiora tylek. i tak sie skonczy historia burzliwej aczkolwiek romantycznej milosci zakochanej pietnastolatki i mlodocianego przestepcy niewiele starszego...
przepraszam ale na zarty mnie bierze jak mysle o tej calej sprawie

czoornoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 23:41   #135
claymore
Rozeznanie

Świetny wątek

Darcia w ogóle jesteś zaj***sta
claymore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 23:42   #136
claymore
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
moze nie bawi ale cieszy??w koncu odezwal sie i chce sie spotkac
a to ewentualnie juz jakis kontakt jest

dzis w tv ogladalam reportaz o tym jak to maz o malo co nie zarabal zony siekiera na smierc,ale ona mu juz wybaczyla ,chodzi do niego do pudla i chce z nim znow zamieszkac.Takze,zasadnic zo niewiele jest mnie w stanie zdziwic
wow...nieźle...

jak to skąd? z głupoty
claymore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 07:42   #137
the_sania
Wtajemniczenie

hahaha aż muszę napisać.

Dla mnie jesteś totalnie głupia. Po prostu. Jakieś patologiczne środowisko.
Dziewczyna 15letnia najpierw wspomina o tym,że sobie coś zrobi, bo ją zdradził. później, że on popamięta (zapewne naśle jakiś ziomków na niego). A ten młody rycerz to jak nic jakiś degenerat (w wieku 16lat narkotyki, sex, zdrada, długi)

ręce mi opadają

nie dość, że zostałaś poniżona, to jeszcze bardziej się pogrążyłaś ! stuknij się w pusty łeb. spotykać się z nim? po co? żeby z liścia dostał haha? nie ośmieszaj się jeszcze bardziej... Nie zdziw się jak Ci odda. Chociaż może to i nawet lepiej? coś by Ci się przestawiło we łbie i zmądrzałabyś
nie zdziw się jak już naopowiadał o tobie kumplom jaka to jesteś głupia i jeszcze jak chcesz się z nim spotkać...

i tak oto mamy koniec WIELKIEJ MIŁOŚCI

oby jak najmniej takich bezmyślnych nastolatek.

AAAA właśnie zapomniałam: przeprosiłaś go już za to, że Cię zdradził ?

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 08:23   #138
Darcia137
Raczkowanie

Wiecie co moze to dla was smieszne sie wydaje, ba bo to jest smieszne, ale po pierwsze on mnie nie uderzy (nie tak jak moj byly 5 lat starszy), po drugie, spotkam sie z nim, ale mu nie wybacze (mimo ze go kocham), a po trzecie chce sie dowiedziec czego on odemnie chce (przebaczenia? juz go nie dostanie). Kocham go, ale z biegiem czasu zapomne o nim, wkoncu po co ma sie przyjaciol? Przez ta noc sobie myslalam wszystko, i doszlam do wniosku, ze nie warto wybaczac, skoro bym znowu sie obawiala tego, ze on znowu mnie zdradzi, i czemu to zrobil. To nie są pytania dla mnie na codzien. Kazdy mi powtarza, jak nie ten to inny. Ten frajer nie zasluguje na ciebie.
Stary 2008-11-28, 08:28   #139
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co moze to dla was smieszne sie wydaje, ba bo to jest smieszne, ale po pierwsze on mnie nie uderzy (nie tak jak moj byly 5 lat starszy), po drugie, spotkam sie z nim, ale mu nie wybacze (mimo ze go kocham), a po trzecie chce sie dowiedziec czego on odemnie chce (przebaczenia? juz go nie dostanie). Kocham go, ale z biegiem czasu zapomne o nim, wkoncu po co ma sie przyjaciol? Przez ta noc sobie myslalam wszystko, i doszlam do wniosku, ze nie warto wybaczac, skoro bym znowu sie obawiala tego, ze on znowu mnie zdradzi, i czemu to zrobil. To nie są pytania dla mnie na codzien. Kazdy mi powtarza, jak nie ten to inny. Ten frajer nie zasluguje na ciebie.
tym bardziej ,ze zasugerowal Ci ze zamierza to robic
Stary 2008-11-28, 08:32   #140
Darcia137
Raczkowanie

Dokładnie, jak to moja mama powiedziała, gdy ja sie zapytalam co by zrobila jakby tata poszedl z inna do lozka. to mi odpowiedziala, ze poplakalaby ale by nie wybaczyla juz nigdy, bo wiedzialaby ze to sie powtorzy.
Stary 2008-11-28, 08:42   #141
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
ekhem a jak CI odda??
No i co, jak odda? Liść jak liść, nie pamiętasz Bess "dam ci liscia, dam ci liscia" w historiach obrazkowych z Szarkiem? Od razu mi się skojarzyło.

Cytat:
A ja chyba wiem i napawa mnie to wielką nadzieją. Po prostu takie osobniki sie samodzielnie wyeliminują i bedzie mniej głupoty na świecie. Tu działa natura i jej eliminacja osobników słabszych (słabszych nie tylko fizycznie ale i umysłowo)

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 08:50   #142
karo69
Rozeznanie

A za tydzień będzie wątek
On chce do mnie wrócić po zdradzie...
Co mam zrobić bo ja go kocham i nie kocham. A on w dowód miłości dał mi gnata żebym się przed jego prześladowcami broniła... ale ja tak chce żeby mnie błagał bo ja chce z nim być i czekać kiedy to znów zrobi. A to będzie nowy związek i to znów będzie pierwsza zdrada...
Oj dziewczynko pomyśl Ty trochę, i rozejrzyj się dookoła. Ilu jeszcze wspaniałych ludzi poznasz, a Ty się chcesz trzymać i spotykać z takimi z pod ciemnej gwiazdy
Oj normalnie niewierze.
karo69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 08:53   #143
Darcia137
Raczkowanie

on mi napisal, ze nie zasluguje na takiego kogos jak on. Ze znajde sobie lepszego chlopaka, ktory sie uczy jest z normalnej rodziny. Moze i znajde, a jak nie to czasu jeszcze jest duzo heh. Trzeba teraz odpoczac, bo dostalam duzego kopa od zycia, i nie wiem czy jakiemu kolwiek chlopakowi potrafilabym znowu zaufac do konca, bo pewnie bym miala obawy, ze ten tez to zrobi. No ale coz bywa. Wiecie moze i dobrze napisal, bo porownujac mnie do niego, to hohoho. Mam wmiare normalna rodzine, srednia nie za dobra ale prawie 5,0, a on raz kiblowal, rodzina nie zaciekawa, chodza o niej rozne plotki. Moze faktycznie zasluguje na kogos lepszego

Edytowane przez Darcia137
Czas edycji: 2008-11-28 o 08:58
Darcia137 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 08:58   #144
Elfir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
aa i droga elfir diler nie oznacza cpuna, wiec to chyba normalne ze mozna to rzucic.
Chyba zbyt pobieżnie przeczytałaś mój post. Sugerowałam, że ona jest uzalezniona do swojego chłopaka - jak narokoman od narkotyków.

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
jedyna rada dla ciebie jezeli naprawde czujesz ze on cie kocha, ze traktuje cie wyjatkowo i bardzo zaluje tego co zrobil.
On nie załuje, chciał się rozstać jak przyznał się do zdrady, ale ona mu się rozpłakała, wzięła na litośc, obiecała wybaczyć i całą winę wzięła na siebie.
Facet ma ja gdzieś, to ona go potrzebuje, bo jest uzalezniona od swego przedmiotu kultu.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 11:17   #145
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
on mi napisal, ze nie zasluguje na takiego kogos jak on. Ze znajde sobie lepszego chlopaka, ktory sie uczy jest z normalnej rodziny. Moze i znajde, a jak nie to czasu jeszcze jest duzo heh. Trzeba teraz odpoczac, bo dostalam duzego kopa od zycia, i nie wiem czy jakiemu kolwiek chlopakowi potrafilabym znowu zaufac do konca, bo pewnie bym miala obawy, ze ten tez to zrobi. No ale coz bywa. Wiecie moze i dobrze napisal, bo porownujac mnie do niego, to hohoho. Mam wmiare normalna rodzine, srednia nie za dobra ale prawie 5,0, a on raz kiblowal, rodzina nie zaciekawa, chodza o niej rozne plotki. Moze faktycznie zasluguje na kogos lepszego
Nie chyba,tylko napewno zasługujesz na kogoś lepszego.A z tamtym daj sobie spokój.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 11:18   #146
was ukochany baczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Zdystansuj się. Zacznij wychodzić gdzieś sama lub z przyjaciółmi, poznawaj nowych ludzi, flirtuj ile wlezie. A on niech czeka w zaiweszeniu, czy zechcesz go przyjąć z powrotem, czy może znajdziesz sobie kogoś wartego Twojej uwagi.
watpie ze dziewczyna bedzie miec ochote na flirty jak jest rozdarta wewnetrznie.
was ukochany baczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 11:59   #147
zbyszko1
BAN stały

Pozwolę sobie zabrać głos. Widzisz ja niedawno byłem w takiej samej sytuacji, tyle że to Ona zdradziła, zdradzała potem wielokrotnie.
Współczuję Ci bo wiem co przechodzisz, miałem taką samą rozmowę, ta sytuacja doprowadziła do tego że stanąłem na granicy, byłem kompletnie rozbity.
Nie wiem jak Ty ale nawet będąc z nim nadal będziesz sobie to przypominała co jakiś czas aż w końcu Cię to dobije. Jeśli faktycznie on Cię kocha to teraz on powinien pokazać Ci że mu zależy , że to był błąd i że tylko Ty jesteś dla niego ważna, najważniejsza. Jeśli od tamtego momentu zmieniło się u was tylko tyle że okazał skruchę to przykro mi to mówić ale prawdopodobieństwo że zrobi to ponownie jest wielkie. Nie chcę generalizować bo go nie znam i może faktycznie popełnił błąd za który cholernie żałuje. Ale uwierz mi że nie można iść z inną do łóżka gdy się kogoś bardzo kocha. Tak było u mnie , usłyszałem to samo, nie wiem skarbie dlaczego tak zrobiłam.
Dziś nie jesteśmy razem, i dobrze bo to była zła kobieta. Ale może Tobie się uda, jeśli naprawdę się bardzo ale to bardzo kochacie to z czasem zapomnisz ale każda podejrzana sytuacja spowoduje że wspomnienia powrócą niestety.

Przykro mi że to Cię spotkało, postaraj się teraz potrzymać go na dystans, zobaczysz czy naprawdę zależny mu na Tobie czy nie.

Trzymaj się cieplutko i głowa do góry.

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2008-11-28 o 13:09
zbyszko1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 12:06   #148
moniczorek
Podróżniczka

Dlaczego wykasowałeś post? Widocznie dotyczytałeś watek od początku.... jak dwójka młodych bawi sie w związeki miłość.
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 13:10   #149
Miśka84
BAN stały

Cytat:
No ale wiesz, mowie ze moze bede walczyc, napisalam mu, zedby sie zastanowil co dalej bedzie, juz sie przystosuje do niego. moze i pocierpie, ale chyba dam rade. a noz moze on pozaluje decyzji zerwania ( o ile ona bedzie) i sam bedzie mnie prosic, abym wrocila do niego. Czas wszystko pokaże.
Sorry, ale nie doczytałam dalej, bo nie mogę patrzeć jak kobieta sie tak upokarza i robi z siebie po prostu szmatkę....
Plus, że widze na ostaniej stronie, że jednak chyba troche zmądrzałaś

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2008-11-28 o 13:13
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 14:17   #150
moooniaaaa
Zakorzenienie

Zmądrzała w przeciągu kilku godzin Nie wierzę
I tak do niego wróci, przyjdzie,przyniesie kwiatka, walnie jakąś czułą gadkę,a ona poleci do niego aż się kurzyć za nią będzie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości