|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zbieg okoliczności- musze sie pochwalić:)
Bardzo przepraszam za wszystkie błedy, literówki i interpunkcję bo jak tak sobie przeczytałam ten swój tekst to dostrzegłam tam parę byków.
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
violetta z numerkami
no jest.... jest przystojny.... tzn mi sie podoba. baaaardzo <ślini się>... na tyle na ile pamietam![]() A w ogole to dziekuje za te wszystkie komplementy..... az sie rumienie ![]() patrol a mi jakos jak czytałam Twoja historie to od niemalze samego poczatku wydawalo sie ze to nieprzypadkowo tak wyglada. Tzn samo to ze napisal na NK - normalnie przeciez moglby poprostu poczekac az Cie spotka w pracy i podziekowac, pozniej to ze odpisywal ze ''gdyby wiedzial ze Ty bedziesz na imprezie to sam by poszedl'' toooooo juz jest TO. Cos sie kroi Pisz o rozwoju sytuacji![]() No i u mnie tez jest dalszy ciag historii.... Wczoraj wieczorem polozylam sie bo bylam strasznie zmeczona. Moj sylwester to taki bardzo niespecjalny byl i do samego konca nie wiedzialam czy isc czy nie wiec moglam spac ile wlezie. No i nagle budzi mnie sms : zyczenia noworoczne. Zbyszek.Hmmmmmmmmmmmmmmmmm Nie pojmuje tego ![]() ![]() ![]() ![]() Tamten sms ktorego do niego wyslalam byl smsem na ktorego spokojnie mozna odpisac. Nawet chyba jakies tam pytanie zawieral. No to wiadomo ze na tego typu smsy sie odpisuje. Ale byla cisza. Teraz znow napisal same zyczenia, ja odpisalam. Cisza Moze rzeczywiscie gdzies jest... Zreszta neiwazne O! Wlasciwie to juz jest Nowy Rok. To jakos w kazdej chwili moze sie odezwac. Zobaczymy... Do poniedzialku daje mu czas na powrot Lepiej zeby sie odezwal jak najszybciej bo powoli mi zaczyna przechodzic ochota na jakies umawianie sie i zaczynam myslec o nauce a nie o randkach wiec im szybciej zrobi na mnie dobre wrazenie tym lepiej ![]() Ehhh... gdyby faceci wiedzieli jakie rzeczy my tu o nich piszemy Gdyby wiedzieli ze to konkretnie o nich to byliby niezle przerazeni Niczym pamietniki z perspektywy osob trzecich![]() Szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny!!!!
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Tak ta, dokladnie o tego chodzi
Toczka w toczkę
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję
Bardzo fajna historia Historia moja i mojego TŻ-ta też jest niczym rodem z komedii romantycznej, i tak już ciągnie się czwarty rok - Tobie życzę tego samego
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ umawiał się z moją siostrą cioteczną, ale im nie wypaliło. Miałam wtedy 'fioła' na punkcie chłopaków z długimi włosami, a że on miał długie włosy, to postanowiłam do niego napisać smsa, mimo że się nie znaliśmy. Napisałam do niego i skłamałam, że nie pamiętam od kogo mam do niego numer, że po prostu piszę do ludzi, by poznać kogoś nowego. Pisaliśmy ze sobą ok. pół roku, i to wręcz bez przerwy, całymi dniami i nocami. W końcu się spotkaliśmy po raz pierwszy, byłam wtedy strasznie zdenerwowana
Pewnego dnia postanowiliśmy, że przez tydzień dla zabawy poudajemy, że jesteśmy razem. I tak ten tydzień przedłużył się do 3 lat i 4 miesięcy
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2009-01-08 o 19:25 |
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
alecrim9999 ile Ty masz lat??
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
22. Niecale. W sumie moge jeszcze mówic ze 21
ale jakos ostatnio do mnei dotrlo ze rzeczywiscie kurcze powoli sie starzeje i zaczelam mowic ze 22 ;|A dlaczego pytasz??
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Eno to przystojniak z niego a Ty rzeczywiście do Angeliny jesteś podobna i potwierdzam słowa dziewczyn ,że bardzo ładna z Ciebie dziewczyna. No mam nadzieję ,że chłopak się odezwie bo inaczej dużo straci
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
a tak tylko z ciekawosci
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
i co odezwał sie?
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie miałam o to samo pytać?
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
tiaaaa... cisza
![]() Dam mu miesiąc hehehe Jak się nie odezwie to sama napiszę
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
to cierpliwa jesteś
aż miesiącswoja droga to dziwny typ życzenia wysłał czyli pamięta ale na nic więcej sie nie zdecydował... No, ale może jeszcze napisze |
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
wiem wiem. ja od poczatku wiedzialam ze on jest dziwny
o chyba przez ta jego niesmialosc. nei wiem... jest w nim cos dziwnego nei potrafie tego okreslic nie spokalam jeszcze czlowieka ktory nie nosilby przy sobie telefonu, nie odbieral g , nie odpisywal na smsy. no ale zyczenia zawsze wysylal.moze przesadzilam z tym miesiacem... 2-3tygodnie nie chcialabym sie narzucac hehe.no nic. moze jakos do piatku sie odezwie weekend za pasem
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz a mnie na myśl przyszło że on może ma dwa numery tel bo może ma kogoś a ta druga osoba nie wie o tym drugim numerze no i kiedy tylko ma okazję to odpisuje i się na randki umawia czyli działa na dwa fronty.Dziwny dziwny on jest rzeczywiście
Oby się okazało ze z nim wszystko w porządku.
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
tez juz o tym myslalam
ale... nei chce mi sie jakos nad tym zastanawiac bo i tak go nie znam... narazie jest mi to obojetne. bede myslec jak nawiążę kontakt
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
czekam na wiadomosci i jestem pewna ze lada chwila sie odezwie
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
Bądź wytrwała. Mam nadzieje że sie niedługo wszystko wyjaśni i że napisze do ciebie. Trzymam kciuki za was.
Też miałam podobna sytuację. Mój ówczesny chłopak tez sie do mnie nie odzywał spory kawał czasu. Ale ja nie mogłam sobie tego odpuścić. więc dzwoniłam, pisałam. Wreszcie dałam sobie spokój. Ale po pewnej imprezie po której byłam lekko "wstawiona" odważyłam sie i zadzwoniłam. Odebrał. Serce mi strasznie mocno biło. Zrozumiałam że miał swoje powody, jest poważnie chory.Wybaczyłam mu. Bo 5letnia znajomośc nie mogła się tak zwyczajnie urwać. I kocham go nadal, mimo że nie jest juz tak jak dawniej. Teraz wiem że dobrze zrobiłam, i nie zaprzepaściłam swojej szansy choćby na wspaniała przyjaźń. |
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
założyłam konto na generacji gg poznałam tam duzo osob ale jakos nie przypadali mi do gustu pewnego dnia odezwał się do mnie pewiem Marcin przesłał mi swoje zdjęcie i pomyślałam że on nie dla mnie (zdjęcie miałam w mini z dużym dekoltem) wyglądałam na nim o dziwo bardzo dobrze wymieniliśmy sie numerami opowiadał mi o sobie aż w końcu mieliśmy się spotkać. o 11 przed hotelem obudziłam sie o 11 03 strasznie przepraszałam go za to tłumacząc sie że naprawdę zaspałam, nie uwierzył. Spotkaliśmy sie kilka dni póżniej...
Itak zostało jesteśmy ze sobą ponad 2 lata w 7 maja miną 3 a w sierpniu 7 tego roku bierzemy ślub i planujemy wspólną pszyszłość
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Łaaaaaaaa!!!! Napisał
![]() ![]() A już sobie wczoraj myślałam że i tak się nie odezwie i ze sama nie wiem czy ja się odważę. A tu siedzę sobie, przychodzi sms ![]() Co z tego że o treści '' Co robisz?'' ![]() Hehehe. Mam nadzieję że dziś nie będzie się chciał spotkać bo późno już... A ja tak fatalnie wyglądam................. ........... zaraz zobaczymy co odpisze ![]() EDIT: No nie wierze. Napisałam mu że dopiero wróciłam do domu i troszkę pracuję. I spytałam jak się udał wyjazd. Odpowiedź uwaga uwaga - ''w porządku'' . NIE ROZUMIEM FACETÓW AAAAAAAAAAAAAA ! Edit: JA: Oj chyba jesteś strasznie zmęczony bo taki małomówny. On: No troszkę jestem. Ostatnio pracuję po 12 godzin i nie mam na nic czasu...'' Ja (zeby podtrzymać rozmowę) - A czym Ty się w ogole zajmujesz? Bo nie zdążyłam nawet spytać... On: Szyby samochodowe- montaż, wymiana, przyciemnianie itd. Geezzz. powoli wyczerpują mi się pytania. Jak dalej będzie smsował z taką chęcią.....
Edytowane przez alecrim9999 Czas edycji: 2009-01-19 o 20:41 |
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
może nieśmiały jest
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie bezplciowe te smski
krotkie
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
PRZEZ SMSY???? NIESMiAŁY??? Ech... a mialam nadzieje ze bedzie fajny....
Rece mi opadly... znow odechciewa mi się facetów Swoją drogą po co on napisal?;| Brook: No dokladnie. Ale to dziwne... Rozumeim że ja bym pierwsa do niego napisała i by mu się nie chciało rozmawiać ale to on pierwszy się odezwal i to tez tylko ''co robisz'';| Co to ma byc kurrrrrde EDIT: No nie !!!!! Zaraz zwariuję!!!!! W związku z tym że nie wiedzialam co mam na jego szyby samochodowe odpisac napisalam- Oo cos na czym kompletnie sie nie znam ![]() UWAGA ODPOWIEDZ: '' . ''ii4%@#$%^%&@Ffd$#@!!!!! Edytowane przez alecrim9999 Czas edycji: 2009-01-19 o 20:48 |
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
to może wyślij smsa z pytaniem "co z naszym spotkaniem?
" Mnie ostatnio też przytrafił się niezły zbieg okoliczności ( ), ale facet bardziej konkretny jest
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe, skomplikowane to
będę czekać na rozwój wypadków
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
niezle
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
Nooo osmielilam troche chlopaka
Zdziwil sie i napisal:''Naprawde?? Ja zaraz zmykam spac bo jutro znowu ciężki dzień . Miłego wieczoru i do usłyszenia...''Więc ja znow krok do przodu i jak pisała wczesniej Electric Blue odpowiedziałam: ''Naprawdę (ściema). Przede mna cała noc... Słodkich snów i czekam na spełnienie obietnicy ''.Zobaczyyyyymyyyy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

no jest.... jest przystojny.... tzn mi sie podoba. baaaardzo <ślini się>... na tyle na ile pamietam

krotkie