mamusie wrześniowo - październikowe 2009! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-12, 19:20   #121
Foka29
Zadomowienie

Dot.: mamusie wrześniowo - październikowe 2009!

Cytat:
Napisane przez DDosiek Pokaż wiadomość
ja nawet zgagi nie miałam. A mdłości, jeśli mozna je tak przesadnie nazwać, to były ze 2-3 razy, ale leciutkie. I nadal nic mi nie jest. Tez sie uoewniam oglądając testy i wynik bety. No i zaglądając w majtki, czy aby mi sie obliczenia nie pomyliły i nie dostane @ Science fiction
Nie chciałam się do tego przyznać, ale skoro padło to krępujące stwierdzenie
Ta schiza też mnie nie ominęła
Foka29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 19:32   #122
DDosiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Foka29 Pokaż wiadomość
Nie chciałam się do tego przyznać, ale skoro padło to krępujące stwierdzenie
Ta schiza też mnie nie ominęła

No cóż.. Kobieca schiza nie zna granic. A tak chciałyśmy być w ciąży, a tutaj nie możemy uwierzyć

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
DDosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 20:04   #123
meszsares
Zadomowienie

hej Dziewczyny, u mnie tak samo - poniewaz cala sytuacja wydaje mi sie calkowicie abstrakcyjna, wiec zeby zachowac kontakt z rzeczywistoscia zagladam sobie codziennie do pudelka z testami, tudziez robie nowe. wyciagam tez z szuflady wyniki bety, zeby miec pewnosc ze to jedank ten stan bo szczerze mowiac oprocz bolacych piersi nic kompletnie mi nie jest, no ale prawdziwe ciazowe dolegliwosci wg podrecznikow zaczynaja sie dopiero od 6. tygodnia, a u mnie to ... jutro
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 20:23   #124
DDosiek
Wtajemniczenie

U mnie 6 tydzień zaczął się w sobotę i nadal nic. W sumie to poniekąd dobrze.
Choc troche mi smutno, bo marzyła mi sie córcia, a brak objawów potwierdzałby chłopca. Wiem, przesądna jestem.
Dla pocieszenia koleżanki (2) mówiły mi, ze tez nie miały żadnych dolegliwości lub miały minimalne i króciutko, a obie maja po dwie córy.

Zauważyłam na piersi żyłkę. Słabo widoczną ale jednak. czyli oprócz bólu piersi coś jeszcze się ruszyło.
Zgagi nigdy w życiu nie miałam, więc nie wiem, czy jak ją dostanę, to od razu zgadnę, ze to jest właśnie zgaga.
No i apetyt mi dopisuje. Ale ja zawsze lubiłam jeść

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
Stary 2009-01-12, 20:47   #125
moniniteczka
Raczkowanie

czesc kobietki!!!

bylam dziś u lekarza.... WIDZIAŁAM MOJĄ FASOLKĘ!! serduszko jej/ jemu biło jak szalone..... nieziemskie uczucie...... tylko nadal nie moge uwierzyc ze siedzi u mnie w brzuszku czy to jest naprawde we mnie????

termin mi się trochę przesunął na 31 sierpnia ale mam nadzieje ze pozwolicie mi z wami zostać.....

mdlosci nadal sie utrzymują ..... niestety prawie przez caly dzień..... wieczorem wymioty.... oby żadna z was nie musiała tego przechodzić
bez wytłumaczenia.....

Damianuś 03.08.09
Ilonka 22.08.12

moniniteczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 20:52   #126
DDosiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniniteczka Pokaż wiadomość
czesc kobietki!!!

bylam dziś u lekarza.... WIDZIAŁAM MOJĄ FASOLKĘ!! serduszko jej/ jemu biło jak szalone..... nieziemskie uczucie...... tylko nadal nie moge uwierzyc ze siedzi u mnie w brzuszku czy to jest naprawde we mnie????

termin mi się trochę przesunął na 31 sierpnia ale mam nadzieje ze pozwolicie mi z wami zostać.....

mdlosci nadal sie utrzymują ..... niestety prawie przez caly dzień..... wieczorem wymioty.... oby żadna z was nie musiała tego przechodzić
Ale Ci zazdroszczę.. Oczywiście obrazu i dźwięku fasolki.
Bo mdłości, a szczególnie wymiotów to nie bardzo.
mam nadzieję, że szybko Ci ustąpią.
Czyli po usg nadal ciężko uwierzyć w to, ze jest sie w ciąży? a już sie łudziłam
Trzymaj się cieplutko.

No i oczywiście, zostań z nami.

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
Stary 2009-01-12, 21:31   #127
moniniteczka
Raczkowanie

wiem teraz napewno ze jest..... ale pytanie czy fasolka napewno ma domek u mnie w brzuszku został..... nie moge ciągle uwierzyc!!!!
bez wytłumaczenia.....

Damianuś 03.08.09
Ilonka 22.08.12

Stary 2009-01-13, 06:23   #128
utrapienie
Rozeznanie

U mnie też jakoś tak spokojnie. Czasami tylko się zdarzy, że mnie "rwie" podbrzusze i koniec. Chociaż z drugiej strony na brak życiowych atrakcji nie narzekam, więc gdyby się okazało, że wszystko przejdzie łatwo i przyjemnie, to bym się nie czepiała

Cytat:
Brr... poród. To pojęcie jest dla mnie na razie abstrakcją.
Jeszcze przez chwilę pozwolę sobie na naiwne myślenie, że rozpakowanie zajdzie w jakiś magiczny bezbolesny i bezproblemowy sposób
Foka29,.... oby twoje słowa miały moc sprawczą
Stary 2009-01-13, 06:52   #129
yolanda9
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DDosiek Pokaż wiadomość
jak nie zdążysz? załapiesz sie jeszcze. Tym bardziej, ze tempka jest wysoko w porównianiu do tych niższych.
A może bliźnięta, jak oboje rodzicow z tego samego roku?
to by mnie troszkę przeraziło.... ale co ma być to będzie....

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-13, 07:23   #130
Foka29
Zadomowienie

Moje pierwsze USG będzie w czwartek. Miałam nadzieję, że skończę świrować...
No , ale tu czytam, że zobaczyć też niekoniecznie znaczy uwierzyć?
Stary 2009-01-13, 21:12   #131
Bibu77
BAN stały

GG do Bibu77

Czesc Dziewczyny

Wczoraj bylam u ginka i powierdzil,ze jestem w ciazy Poczatek 6 tygodnia,widzialam fasolke na usg i bijace serduszko (niesamowite uczucie),mierzy 10 mm (normalnie kolos),wszystko jak narazie w porzadku.
Moniniteczka tych mdlosci i wymiotow to Ci nie zazdroszcze,mam nadzieje ze Ci przejdzie.
Ja czasem mam mdlosci wieczorami i rwanie w podbrzuszu. Za to bardzo bola mnie piersi.No i apetyt mam ogromny.Az czasem jestem na siebie zla, bo zawsze jadlam malo i raczej nie podjadalam.A teraz...

Edytowane przez Bibu77
Czas edycji: 2009-01-13 o 21:29
Bibu77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-14, 06:12   #132
utrapienie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bibu77 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Wczoraj bylam u ginka i powierdzil,ze jestem w ciazy Poczatek 6 tygodnia,widzialam fasolke na usg i bijace serduszko (niesamowite uczucie),mierzy 10 mm (normalnie kolos),wszystko jak narazie w porzadku.
Moniniteczka tych mdlosci i wymiotow to Ci nie zazdroszcze,mam nadzieje ze Ci przejdzie.
Ja czasem mam mdlosci wieczorami i rwanie w podbrzuszu. Za to bardzo bola mnie piersi.No i apetyt mam ogromny.Az czasem jestem na siebie zla, bo zawsze jadlam malo i raczej nie podjadalam.A teraz...

Witaj Bibu77 w naszej bandzie!!! Oby za jakiś czas było właśnie tak.....

Ogólnie, to zwalam to na stan błogosławiony, ale qrde, nic mi się nie chce!!! W sumie, to po przyjściu z jednej i drugiej pracy mogłabym się walnąć do łóżka i spać do rana. A przed sobą mam jeszcze w weekend wesele, a jutro wiweczór panieński. Miałam małe obawy, czy wejdę w sukienkę, ale uff... wbiłam się. Wiecie trochę mi smutno, jak pomyślę, że kupiłam sobie śliczną kieckę, a prawdopodobnie nie włożę jej już na siebie przez następny rok...
Trudno taka karma i może nawet dobrze
Z tymi wyjściami, to największy mam dylemat jeśli chodzi o picie alkoholu! Nikt ze znajomych o tym, że z TŻ spodziewamy się maleństwa nie wie, a mówić nie chcę. Będę musiała wymyśleć jakąś teorię, albo odlewać swoją rację sąsiadom przy stole

Macie już w ogóle jakieś wizje imion dla Waszych maluszków?

Edytowane przez utrapienie
Czas edycji: 2009-01-14 o 06:21
utrapienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 07:42   #133
Foka29
Zadomowienie

Już jutro do gina.
Dziś odebrałam wyniki badań. Zgodnie z przewidywaniami TSH zaczyna rosnąś ft4 spada. Tyroksyna mnie raczej nie ominie....
Stary 2009-01-14, 09:37   #134
DDosiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bibu77 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Gratuluję!! Ale to 6 tydzień od ostatniej miesiączki? To ja juz terż mam 6 tydzień od OM i myslałam, że fasolka w tym czasie jest mniejsza. Na wizyte idę za tydzień. Juz się nie moge doczekać.
Mnie wczoraj wieczorem troche zmuliło, dziś rano niby nie, ale jak pomyslę o czorajszych mdłościach to wraca... Więc nie myślę.

Cytat:
Napisane przez Foka29 Pokaż wiadomość
Już jutro do gina.
Dziś odebrałam wyniki badań. Zgodnie z przewidywaniami TSH zaczyna rosnąś ft4 spada. Tyroksyna mnie raczej nie ominie....
A możesz to wytłumaczyc łopatologicznie? Bo nie wiem co jest czym i co to wszystko oznacza.

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
Stary 2009-01-14, 09:56   #135
Foka29
Zadomowienie

TSH-hormon przysadki stymulujący tarczycę, ft4 (tyroksyna) - hormon tarczycy, bardzo ważny w ciąży dla prawidłowego rozwoju układu nerwowego dziecka.
Za wysokie TSH miałam już przed ciążą, ale przy prawidłowym poziomie ft4 nie leczy się tego, tylko obserwuje, zwłaszcza w przypadku ciąży, gdyz zarodek zużywa tyroksynę, a musi mieć jej pod dostatkiem.
No cóż, cieszę się tylko, ze przyszło mi dogłowy zrobić badania profilaktyczne przed ciążą i wiem teraz gdzie szukać ewentualnych problemów aby je zdusić hmmm... w zarodku.
Stary 2009-01-14, 10:40   #136
DDosiek
Wtajemniczenie

Aaaa. No to juz rozumiem. Ja się nie badałam, więc nie wiem jak u mnie z tarczycą.
ale nie ma sens sie na siłę przejmować, bo bym zgłupiała

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
Stary 2009-01-14, 12:23   #137
Bibu77
BAN stały

GG do Bibu77

Cytat:
Napisane przez DDosiek

Gratuluję!! Ale to 6 tydzień od ostatniej miesiączki? To ja juz terż mam 6 tydzień od OM i myslałam, że fasolka w tym czasie jest mniejsza.

Mnie tez to zastanowilo.Ale ten lekarz co u niego bylam nie przypasowal mi
Mieszkam w Szwecji,znalazlam 3 polskich lekarzy.Od kolezanek slyszalam,ze do jednego z nich chodzily i sa zadowolone.Zadzwonilam sie umowic,okazalo sie ze termin ma wolny dopiero na 3 marca.Zapisalam sie,ale zadzwonilam tez do drugiego zeby potwierdzic czy naprawde jestem w ciazy (tez mialam schizy zagladania w majtki).No i mial wolny termin na zaraz.Poszlam...co sie okazalo facet ma ok 70 lat,w poczekalni jakies starocie.No i sie rozbeczalam, juz mialam uciekac,ale moj przyszly maz(slubuje 21 lutego) uspokoil mnie i zdecydowalam sie wejsc do niego.Dowiedzialam sie tez,ze w Szwecji kobietami w ciazy opiekuje sie polozna,chyba ze sa jakies komplikacje to wtedy wkracza lekarz.Poszlam sie zapisac i z wyliczen kobiety ktora mnie zapisala wyszlo ze to poczatek 7 tyg.
Juz sama zglupialam.Wizyte u poloznej mam w piatek,wiec zobaczymy.

Edytowane przez Bibu77
Czas edycji: 2009-01-14 o 12:25
Bibu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 14:02   #138
meszsares
Zadomowienie

utrapienie - ja tez mialam zgryza z piciem i niemowieniem innym o moim stanie i w Swieta i w Sylwestra, kiedy juz podejrzewalam, ze TO sie stalo zrobilam taki maly myk, ze postanowilam byc kierowca. No wiec juz na poczatku kazdej z imprez zaznaczalam, ze jestem autem i nie pije. Moze to byloby dla Ciebie jakies rozwiazanie? a jakby sie ktos dziwil, ze na slub przyjezdzacie autem, to zawsze mozna powiedziec, ze ostatnio zrobiliscie sie wygodni i wolicie wyjsc z imprezy nie czekajac na wolny transport itp.
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 14:17   #139
Foka29
Zadomowienie

Zawsze można też powiedzieć, ze się jakieś leki bierze, wtedy zazwyczaj nikogo nie dziwi, ze się nie pije.
Ja generalnie jestem wielkim piwoszem i piwowarem: z wykształcenia i smakowego zamiłowania

I moja mama i teściowa dziwnie znacząco na mnie patrzyły jak przy ostatniej wizycie u nich wodę piłam. One nie zapytały, ja się nie tłumaczyłam.
Jak USG pokaże, że wszystko ok, to im powiem w następny weekend jak pojedziemy do nich. Mamy juz nawet plan. Kupimy po drobnym upominku i złożymy życzenia z okazji dnia babci/dziadka ;-)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-14, 15:51   #140
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

Witam!
Mogę się przyłączyć?
Mam na imię Olga , mam 25 lat ( w kwietniu skończe 26), jestem nauczycielem i wcześniej udzielałam się na wątku Próbować do skutku... w sobotę ujżałam 2 kreseczki.. dzisiaj zaczynam 5 tydzień ciąży... ogólnie bardzo się cieszę ale i boje o moje maleństwo.. termin porodu według kalędarza to 23 września 2009
do lekarza na pierwszą wizytę idę 5 lutego....
mój wykres
http://28dni.pl/biedroneczkaolga/charts/2008-12-17
i odrazu pytanie bardzo podobają mi się te BABY Ticker już mam kod tylko jak go wkleić w podpis aby była tylko nazwa a nie cały kod?

Edytowane przez Biedroneczkaolga
Czas edycji: 2009-01-14 o 15:59
Biedroneczkaolga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 18:09   #141
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
i odrazu pytanie bardzo podobają mi się te BABY Ticker już mam kod tylko jak go wkleić w podpis aby była tylko nazwa a nie cały kod?
Może ja odpowiem
- wchodzisz w ustawienia, na górze, w seledynowym pasku pierwsza ikonka, klikasz edytuj podpis,
- pojawia się takie okno jak przy odpowiedzi, wpisujesz np. moje maleństwo,
- w nowym oknie otwierasz sobie swój Baby ticker, kopiujesz adres strony,
- klikasz w taką ikonkę w odpowiedzi: niebieskie kółeczko z taką elipsą, jest w tym rzędzie gdzie pogrubione literki, kursywa, podkreślone, wyśrodkuj, itp. obok tego kółeczka z elipsą jest elipsa przekreślona na czerwono, dwie karteczki i chmurka,
- w okienko wklejasz skopiowany adres z Baby ticker,
- klikasz zachowaj podpis

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 13:55   #142
DDosiek
Wtajemniczenie

No i wykrakałam.
Od środy zaczęły się mdłości na całego. Trwają właściwie 24h. Bo w nocy budze sie co godzine i szybko sie przekręcam na drugi bok, bo znów sie zaczynają. O matko.... Juz mi sie nie podoba...

Witaj Biedroneczko.

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
Stary 2009-01-16, 14:05   #143
Foka29
Zadomowienie

U mnie pokazała się wrażliwość na zapachy. Najbardziej śmierdzi mi mięso.
Praktycznie stałam się wegetaerianką.
Poza tym ok.

Jestem skołowana po wizycie u gina. powiedział, ze wszystko oki, pęcherzyk zagnieżdzony, w rozmiarze odpowiednim a jednocześnie dowalił mi luteinę i kaprogest: "na wszelki wypadek" i zaproponował 3 tygodnie zwolnienia do nastepnej wizyty. (Dla wyjaśnienia: moja "ciężka" praca polega na waleniu przez 8 h w klawiaturę, jak widzicie nie tylko służbowo)
Kurde, po co to skoro wszystko jest podobno ok???

W końcu stanęło na tym, ze dał mi te leki, ale bez zwolnienia.

No i jeszcze tyroksynę dostałam, ale tego się akurat spodziewałam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-17, 20:05   #144
serdel
Raczkowanie

Witaj Biedroneczko

Ja już prawie nic nie mogę jeść, jak dzisiaj mąż robił kurczaka, to myślałam, że normalnie... Uh! Najbardziej smakują mi... żelki Rano niedobrze, wieczorem tylko spaaaaać... O jeju, kiedy ten drugi trymestr się zacznie :/

moniniteczko i Dośku współczuję :/ Mdłości są do bani :/

Bibu a to ciekawe z tą Szwecją, a czy położna też robi USG? Będziesz rodziła w Szwecji? Bo jeśli tak to zazdroszczę Sama bym chciała uciec gdzie pieprz rośnie przed naszymi porodówkami :/
serdel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 21:21   #145
misia21k7
Przyczajenie

Witam lejdisMam na imie Lucyna mam 24 lata i jestem ze śląska z okolic Jastrzębia ZdrojuMam już jednego synusia(10.02.2006)Bartos zka a w poniedziałek wtorek i środe zrobiłam teściki i już w poniedziałek (2 dni przed @)wyszły 2 kreseczki no a w środe oficjalnie potwierdzone na Beta HCGTermin mam na 22-23 wrzesieńDo ginekologa ide najpóźniej w piątek za tydzień i mam nadzieję ze już cos będzie widaćCieszę sie że moge dołaczyć do waszego grona tym bardziej że udało mi się zafasolkować już w 1 cyklu starańPozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i życzę spokojnych 9 m-cy i zdrowych dzidziusiów
misia21k7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 13:24   #146
daglo
Przyczajenie

Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo.

Poprosze o oficjane wpisanie terminu 19.09

Wczoraj bylam u gina i zobaczylam na monitorku bijace serduszko
Ale sie wzruszylam:lo ve:
Wszystko jest w porzadku ale lekarz jeszcze nie zalozyl mi karty ciazowej.
Powiedzial ze jak przyjde za 2 tyg a to bedzie pocz 8 tyg to zalozy karte.
Mam 2 tyg zwolnienia z powodu uporczywych nudnosci, boli mnie zoladek 24h a dobe! Lekarz przepisal mi wit B6 na te nudnosci ponoc pomaga i powiedzial ze moge wziasc no-spe. Poza tym zasypiam na siedzaco
Ooczuwam nadal slurcze macicy i bolesnosc piersi.
Mam teraz zrobic badania krwi i moczu i moj maz zrobi jeszcze na grupe krwi.
Gotowac nie moge bo mi nie dobrze, jesc mi sie nie chce, ciezie czasy dla mojego TZ
daglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 15:46   #147
precious_81
Wtajemniczenie

Witam serdecznie,
zwracam się z pytaniem na tym wątku bo nie chcę tworzyć osobnego.
Otóż w piątek zrobiłam test i okazało się że jestem w ciąży. Dzisiaj jest 34 dzień cyklu a mnie w nocy męczyły wymioty, teraz jest to straszna biegunka - właściwie leje się ze mnie woda cokolwiek zjem lub wypiję. Chciałam jutro rano iść do lekarza, ale teraz pojawiła się gorączka 38 stopni. Powinnam jechać na izbę czy mogę wziąść coś na własną rękę? To normalne w tak wczesnej ciąży? Któraś z Was też miała takie objawy?
Bardzo proszę o poradę i pozdrawiam.
precious_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 18:30   #148
moniniteczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez precious_81 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie,
zwracam się z pytaniem na tym wątku bo nie chcę tworzyć osobnego.
Otóż w piątek zrobiłam test i okazało się że jestem w ciąży. Dzisiaj jest 34 dzień cyklu a mnie w nocy męczyły wymioty, teraz jest to straszna biegunka - właściwie leje się ze mnie woda cokolwiek zjem lub wypiję. Chciałam jutro rano iść do lekarza, ale teraz pojawiła się gorączka 38 stopni. Powinnam jechać na izbę czy mogę wziąść coś na własną rękę? To normalne w tak wczesnej ciąży? Któraś z Was też miała takie objawy?
Bardzo proszę o poradę i pozdrawiam.
jesli jestes w ciąży nic nie bież na własną rękę!!!

każda ciąża jest inna i ciężko powiedzieć czy jest to objaw ciąży czy też ciężkie zatrucie czy może jeszcze co innego...... ja bym jechała na izbe przyjęć.... najwyżej Ci powiedzą że nie musiałaś a będziesz mieć spokoj ducha i nie będziesz się zamartwiać jeszcze całą noc...
bez wytłumaczenia.....

Damianuś 03.08.09
Ilonka 22.08.12

Stary 2009-01-18, 18:39   #149
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia21k7 Pokaż wiadomość
Witam lejdisMam na imie Lucyna mam 24 lata i jestem ze śląska z okolic Jastrzębia ZdrojuMam już jednego synusia(10.02.2006)Bartos zka a w poniedziałek wtorek i środe zrobiłam teściki i już w poniedziałek (2 dni przed @)wyszły 2 kreseczki no a w środe oficjalnie potwierdzone na Beta HCGTermin mam na 22-23 wrzesieńDo ginekologa ide najpóźniej w piątek za tydzień i mam nadzieję ze już cos będzie widaćCieszę sie że moge dołaczyć do waszego grona tym bardziej że udało mi się zafasolkować już w 1 cyklu starańPozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i życzę spokojnych 9 m-cy i zdrowych dzidziusiów
witam
widzę że jesteśmy na podobnym etepie - jak się czujesz?
Mnie mdłości jeszcze nie dopadły - za to wciągam jak odkurzacz, cycole bolą strasznie czasami plecy też - aha ciągnie was brzuch bo mnie ciągnie ciągle z tej samej strony ( z lewej) no czasami z prawej... mam nadzieje że nie mam sięczego obawiać
Do gina idę dopiero 5 lutego strasznie długo...
Stary 2009-01-18, 18:57   #150
joannah
Rozeznanie

GG do joannah

widze że coraz więcej przyszłych mamuś to dobrze, będzie z kim pisać

mi sie zaczęły mdłości,ale nie poranne tylko wieczorne

do lekarza i na usg sie wybieram w środe, juz nie moge sie doczekać

serdel- ja pomału mojemu synkowi tłumacze że w brzuszku jest dzidzia
joannah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości