Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-06, 18:25   #121
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Znalazłam podobną w necie i pozmieniałam ją żeby wyglądała bardziej jak moja

jak macie pytania piszcie

wklejam orginal tej sukni

i pozmieniana co przypomina bardzo moja
na gorsecie jest wyszyty wzor z koralikow

no i gorset jest tak jakby ala tunika i idzie tak jak namalowalam ta szara kreska

tutaj jest ta roza od lewej strony a u mnie jest od prawej
no i gorset tez rozpoczyna sie od prawej

caly dol jest z brokatu

Kliwia
suknia nazywa się Olivia z salonu Katrina w Lubinie
nie ma jej jeszcze na salonie bo to nowa suknia z kolekcji 2009

nawet jeszcze gorset nie byl skonczony wyszywaniem koralikow ten do mierzenia
sliczna sukienka

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
[B][COLOR=darkorchid]
ja osobiscie nie
ale juz mi siostry TZeta powiedzialy ze bede miala napewno hmmm z tanczacym panem a bracia TZeta mojego robia mu w tym samym dniu wieczor kawalerski
ile twoj tz ma rodzenstwa bo mnie zaabsorbowalac

Cytat:
Napisane przez kotekMamrotek Pokaż wiadomość
dołaczam sie do wątku! lepiej pózno niż wcale heheh
mój slub 06-06-2009
właśnie dziś umówiłam się na styczniowe przymiarki sukien w Białymstoku- juz nie moge sie doczekac.
Co do fotografa to znam bardzo dobrego, sama go mam nie wiem czy tu moge podawa strone internetowa wiec prosze na pv, chyba że moge bo nie wiem...?jestem swieża w tych sprawkach Pozdrawiam i się wkupuje hehehe
witaj

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
rmam nadzieję, że przez tą chorobę nie grozi Ci bezrobocie. Kuruj się kochana
no i mam zapalenie oskrzeli i l4 do poniedzialku.. dwonilam do dyrektorki niebylo jej to na reke ale sobie poradza no trudno jakos musza ja jestem chora i niebede szla po to zeby mi na plca siadlo.. szczegolnie ze to moje 1 wolne od maja jak tam pracuje... no ale niestrace pracy bo mnie tam chwala to raz dwa jeszcze z 4 nauczycieli nam brakuje i ciagle sa pryjecia wiec niepozbedzie sie mmnie bo juz nikt na mojej grupie niebedzie uczyl
wiec jakis plus jest

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
chciałabym się dołączyć do Was
już od jakiegoś czasu was czytam i właśnie dziś się zorientowałam, że już nową część wątku otworzyłyście, więc zaległości w czytaniu nadrobię później

ślub biorę 15.08.09 czyli w moje urodziny
z tz jesteśmy razem już 4 lata. Śmieszne jest tylko to, że jeszcze nie jesteśmy zaręczeni oficjalnie, bo tz mi się nie oświadczył, ale ślub już zaplanowany

mamy zaklepany termin w kościele, fotografa no i ja mam już sukienkę
witaj

ide do lozka
Stary 2009-01-06, 18:26   #122
azzis
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez kaema Pokaż wiadomość
azzis ja zupełnie na odwrót - Panie były szalenie miłe, doradzały... mało tego moja sukienka jest własnie doradzona przez Panią (dodam że byłam już strasznie zrezygnowana i to miała byc ostatnia jaką zmierze a jak ją załozyłam od razu wiedziałam że to ta)

Dlatego tez odradzam decydowanie sie na suknie wypatrzona w necie bo rzeczywistosc moze byc zupelnie inna - jak są fajne babki w salonie to nawet sie nie spostrzeżecie jak bedziecie stały w Tej-i-Żadnej-Innej
No widzisz, może jak byłam, to miały gorszy dzień
Podobnie kiepska obsługa jest we Flossmanie. Tam Pani nic kompletnie nie mówiła w której dobrze, w której źle, w której ładniej... Nic. Po prostu czekała co ja powiem i zawsze byla na tak - byle by cokolwiek zamówić.
Najgorzej chyba w Belissimie było.Podobnie jak w poprzednich - zero doradztwa, proba wciskania byle czego byle by sprzedać I jeszcze mi jakieś kity wciskały jak mówiły o przeróbkach sukni...

Najlepiej byłam "obsłużona" w Adeline na Wita Stwosza. Tam taka młoda dziewczyna super doradzała. Fason sukni doradziła mi zanim jeszcze zmierzyłam (dokładnie taki jak chciałam ) podobnie kolor sukni... Po prostu widać że babka kompetentna.
W ich oddziale na Szewskiej i pl. N. Targ już nie było tak fajnie (uwaga babki się zmieniają salonami), próbowały mnie wcisnąć w jakieś koszmarne suknie ...

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 18:32   #123
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ile twoj tz ma rodzenstwa bo mnie zaabsorbowalac

2 siostry , starsza i mlodsza i 2 braci rowniez starszego i mlodszego
Czyli moj ukochany jest w "srodku"
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 18:37   #124
jaga_2001
Zakorzenienie

kasiaher, pytalas strippi o welon. Znalazlam podobny nowy na allegro, ale bez lamowki, ale wiem, ze oni taki sam maja z lamowka i tez mniej wiecej w takiej cenie. Pare dni mieli aukcje z takim lamowanym welonem, ale widac im sie skonczyla a nowej jeszcze nie dali.
http://allegro.pl/item523085239_tren_welon_ 3_warstwowy_280_cm_2_spin ki.html
a tu do takiego samego jak wyzej, ale z krysztalkami
http://allegro.pl/item523086510_welon_3_war stwy_z_trenem_280_cm_zdob iony_dzetami.html

I ja sie pochwale, ze zamowilam kiece. W kocu jest moja. Pamietacie te kolczyki, ktore wygralam, ale ktore mialy kolorowe krysztaly? Dobrze, ze wzielam je ze soba, bo panie wymienily mi na ten sam model, ale z bialymi krysztalami. Znow zal;ozylam kiece, zalozylam kolczyki i super sie to prezentowalo. A w sukni zakochalam sie jeszcze bardziej.

strippi, fajna ta kieca. Pasuje do Ciebie. Znaczy oczyma wyobrazni widze ja na Tobie.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 18:38   #125
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
no i mam zapalenie oskrzeli i l4 do poniedzialku.. dwonilam do dyrektorki niebylo jej to na reke ale sobie poradza no trudno jakos musza ja jestem chora i niebede szla po to zeby mi na plca siadlo.. szczegolnie ze to moje 1 wolne od maja jak tam pracuje... no ale niestrace pracy bo mnie tam chwala to raz dwa jeszcze z 4 nauczycieli nam brakuje i ciagle sa pryjecia wiec niepozbedzie sie mmnie bo juz nikt na mojej grupie niebedzie uczyl
wiec jakis plus jest
o kurka to sporo kadry wam brakuje, no to rozumiem, że nie musisz sie obawiać wypowiedzenia Oj jaka szkoda, że nie mieszkam gdzieś bliżej, może bym się starała o zatrudnienie u was
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 18:42   #126
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
strippi bardzo fajna sukienka
dzieki

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

Stripii czyli strój już masz super.
suknia i welon mam

bolerko kupie jak bede juz miala ostatnia przymiarke w salonie
no i buty - 2 pary potrzebuje
pplus torebke i rekawiczki
no i podwiazke

Cytat:

strippi
sukienka jest piekna!
dziekuje

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
strippi piękna jest juz Twoja??
tak juz jest moja

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Strippi, kochana, śliczna suknia, gratuluję wyboru! W tym samym salonie przymierzałam suknie z bratową. Bratowa tam kupiła swoją

dziekuje kochana no suknia od razu mi sie spodobala
Stary 2009-01-06, 18:43   #127
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Miałam podobne odczucia jak Ty gdy tam mierzyłam suknie.
Wcześniejsze umawianie się na mierzenie to rozumiem - żeby nie przyszło w tym samym czasie multum babek i jeszcze by się pobiły, która pierwsza do mierzenia
Na salonie 1 suknia - reszta na zapleczu. Z katalogu wybierasz co chcesz mierzyć.
No i co najgorsze -zero jakiejkolwiek porady Jak zapytałam babki co sądzi, w której sukni mi ładniej, to zrobiła taką zdziwioną minę, że w ogóle ją pytam
I nie spodobało mi się to, że nie wykonywali żadnych przeróbek sukni - nawet głupie dorobienie ramiczek/szelki...
Ale plus za to, że można cykać fotki
Jak to żadnych przeróbek? Tzn żadnych w cenie? Mi pani powiedziała, że poprawki krawieckie i czyszczenie(wiele razy przymierzana) za 100zł i że do sukni będą wszywane miseczki. Mam nadzieję, że nie będzie problemów z przeróbką. Moja suknia jest trochę po przejściach z tego co widziałam i musi być trochę podreperowana, Pani mnie zapewniała, że będzie o wiele ładniej wyglądać po wszystkich zabiegach.

Cytat:
azzis ja zupełnie na odwrót - Panie były szalenie miłe, doradzały... mało tego moja sukienka jest własnie doradzona przez Panią (dodam że byłam już strasznie zrezygnowana i to miała byc ostatnia jaką zmierze a jak ją załozyłam od razu wiedziałam że to ta)
Rozmawiamy o tym samym salonie LF we Wrocławiu, tam na Pl. Kościuszki? Miałaś szczęście Wiadomo, nie zawsze jest ta sama obsługa.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 18:45   #128
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

śliczna musi być ta suknia, gratuluje wyboru
dziekuje
Cytat:
już od jakiegoś czasu was czytam i właśnie dziś się zorientowałam, że już nową część wątku otworzyłyście, więc zaległości w czytaniu nadrobię później

z tz jesteśmy razem już 4 lata. Śmieszne jest tylko to, że jeszcze nie jesteśmy zaręczeni oficjalnie, bo tz mi się nie oświadczył, ale ślub już zaplanowany

witaj

Cytat:
az tyle?
a u nas bedzie duzo mlodych wiec pewne alkohol pojdzie szybko
kurcze no tak myslalam
ale 0,5 na glowe licz

Cytat:
sliczna sukienka
dzieki

Cytat:
Napisane przez jaga_2001;
[B
strippi, fajna ta kieca. Pasuje do Ciebie. Znaczy oczyma wyobrazni widze ja na Tobie. [/B]
dziekuje

no i cena znosna
Stary 2009-01-06, 18:47   #129
kaema
Raczkowanie

aj nie...

ja mówiłam ogólnie o wrazeniach z kupowania sukni - były tez salony gdzie nawet nie chcialo mi sie rozbierac do przymiarki jak widzialam Panie.

A suknie kupilam w Warszawie salon Tylko Ona
kaema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 18:51   #130
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to żadnych przeróbek? Tzn żadnych w cenie? Mi pani powiedziała, że poprawki krawieckie i czyszczenie(wiele razy przymierzana) za 100zł i że do sukni będą wszywane miseczki. Mam nadzieję, że nie będzie problemów z przeróbką. Moja suknia jest trochę po przejściach z tego co widziałam i musi być trochę podreperowana, Pani mnie zapewniała, że będzie o wiele ładniej wyglądać po wszystkich zabiegach.
Pytałam o przeróbki typu doszycie ramiączek czy jakiejś szelki do sukni (jeśli w oryginale ich nie ma). Pani powiedziała, że nic takiego nie robią- ani w cenie ani za dopłatą - bierzesz taką jak w katalogu i zero przeróbek.
Takie "przeróbki" jak Twoje to raczej tylko taka kosmetyka (choć doszycie szelki dla krawcowej to żadna sztuka ). Czyszczenie sukni to dadzą gdzieś do czyszczenia, a wszywanie misek to chyba standard w sukniach. No wie wiem. Te suknie z przeceny muszą jakoś podrasować, bo wiadomo jak one wyglądają po tylu mierzeniach... więc nie martw się, skoro Pani powiedziała, że ją zrobią, to tak będzie

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 19:10   #131
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
misQa[/B] śliczną suknie zamówiłaś, a ten dekold powala, ja osobiście zazdroszcze, bo takiego nigdy mieć chyba nie będę, no cóż natura nie dała mi dużych... oczu a ten dekold będziesz miałą właśnie taki głęboki? bo widzę na zdjęciu, że biustonosz ci wychodzi troszkę, a wycięcie jest bardzo odważne
w mojej sukni bedzie troszke mniejszy dekolt jezeli nadal bedzie zbyt duzy to ewentualnie podlozymy kawaleczek tego materialu z sukni, zeby nie gorszyc ludzi

Cytat:
Misqa, Tobie też gratuluję ostatecznego wyboru sukni. Wybór bardzo dobry, dekolt very sexy

hehe taki własnie mial byc

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
I ja sie pochwale, ze zamowilam kiece. W kocu jest moja. Pamietacie te kolczyki, ktore wygralam, ale ktore mialy kolorowe krysztaly? Dobrze, ze wzielam je ze soba, bo panie wymienily mi na ten sam model, ale z bialymi krysztalami. Znow zal;ozylam kiece, zalozylam kolczyki i super sie to prezentowalo. A w sukni zakochalam sie jeszcze bardziej.

ooo Agatko, to super, ze juz zamowilas a z tymi kolczykami to tez farcisza mialas hehe

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 19:20   #132
zielony_motylek
Rozeznanie

jej, dziewczyny ja to się chyba nigdy nie załapie na 1 strone nowego wątku zawsze wtedy nie mam czasu... hihi.. melduje się w części VIII i zmykam dalej się edukować
Stary 2009-01-06, 19:24   #133
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Pytałam o przeróbki typu doszycie ramiączek czy jakiejś szelki do sukni (jeśli w oryginale ich nie ma). Pani powiedziała, że nic takiego nie robią- ani w cenie ani za dopłatą - bierzesz taką jak w katalogu i zero przeróbek.
Takie "przeróbki" jak Twoje to raczej tylko taka kosmetyka (choć doszycie szelki dla krawcowej to żadna sztuka ). Czyszczenie sukni to dadzą gdzieś do czyszczenia, a wszywanie misek to chyba standard w sukniach. No wie wiem. Te suknie z przeceny muszą jakoś podrasować, bo wiadomo jak one wyglądają po tylu mierzeniach... więc nie martw się, skoro Pani powiedziała, że ją zrobią, to tak będzie
Oo to pierwsze słyszę, że ma być oryginał jak z katalogu. Jak przymierzałam moją suknię latem, to niestety nie mogłam się do końca zapiąć, a to była ostatnia sztuka z kolekcji 2007, na którą czekały w kolejce 3 panie. Suknia zapinana na zamek z tyłu i byłam w rozterce, że nie zapinam się do końca. W planie mam schudnąć, ale pani z salonu powiedziała, że jeśli nie uda mi się schudnąć i dalej się nie zapnę to ewentualnie z zamka zrobią mi na wiązanie. A Ty już wybrałaś swoją suknię, tzn. kupiłaś?
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 19:40   #134
eseska
Zakorzenienie

Witam w kolejne częsci!
Dziewczyny bardzo sie ciesze e suknia którą kupiłam Wam sie podoba. Ja też poczatkowo myślłam o innej takiej z golfikiem mierzyłam niby ok, ale jak załozyłam ta to poczułam sie wyjatkowo no i cena tez wyjatkowa 799zł. Przeróbki w cenie. W tym salonie też wypozyczaja bolerka więc na pewno nie będe kupowac. A obsługa w salonach jest przerózna. tam gdzie kupiłam to jak szłam pierwszy raz na rozeznanie to nie planowałam przymiarek, a pani sama mi zaproponowała. W innych salonach niby powiedziały w jakiej by mi było dobrze (faosn, kolor), pokazały ze 2 na manekinie i reszte w katalogu.

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Dziewczyny...czy macie już kupioną wódke na wesele ??? Ostatnio mama TŻ wspomniała, że trzeba by już coś kupić...hehe. Ja nie mam pojęcia na jaką się zdecydować, oczywiście w przystępnej cenie - myślałam nad Luksusową. A co będzie u Was?
Tak kupiliśmy w starym roku Pana Tadeusza. I juz dzis kolezanka która slubuje tydzień pózniej i za moją namową kupiła meldowała mi ze nasze wódki podrożały o ponad 1 zł co na takiej ilości zawsze jest oszczednością.

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Mi sie podoba butelka w Panu Tadeuszu i zreszta jest niczego sobie, raczej nie mam zastrzeżeń co do tej wódki, mozna sie tez tym kierować przy wyborze, ale co to za róznica. No własnie ikle płaciliście za Pana Tadeusza bo u mnie jest to w granicach 20zł
19.99zł

Stripii, MisQa! - ładniutkie te Wasze suknie!
Cytat:
kasiaher, pytalas strippi o welon. Znalazlam podobny nowy na allegro, ale bez lamowki, ale wiem, ze oni taki sam maja z lamowka i tez mniej wiecej w takiej cenie. Pare dni mieli aukcje z takim lamowanym welonem, ale widac im sie skonczyla a nowej jeszcze nie dali.
http://allegro.pl/item523085239_tren_welon_ 3_warstwowy_280_cm_2_spin ki.html
a tu do takiego samego jak wyzej, ale z krysztalkami
http://allegro.pl/item523086510_welon_3_war stwy_z_trenem_280_cm_zdob iony_dzetami.html

strippi, fajna ta kieca. Pasuje do Ciebie. Znaczy oczyma wyobrazni widze ja na Tobie.
Jaga! Czy mogłabyśmy napisać na którą sie zdecydowałaś bo jak osotanio pamietam i jak byłam na forum to wkleiłas mase zdję z salonu i sie zastanawiałas i ciekaw jestem co wybrałaś.

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 19:59   #135
violisia
Zadomowienie

Cytat:

no to witam kolejna panne mloda ktora ma slub w dniu swoich urodzin, tak jak ja hihi

co do sukni to ja swoja upolowalam w tej szafie ogromnej w sklepie , choc na poczatku stwierdzilam ze wezme tylka taka ktora zaraz jak wejde do sklepu rzuci mi sie w oczy no i tak w 2 sklepie mowie do mamy zeby zaczekala bo zobacze jakie ceny sa innych sukien bo nic na wystawie mi sie nei podobalo, i chwytam jedna z sukienek i ciaaach to byla ta szybko do przymierzalni, i takim oto sposobem mam suknie hihi jak na mnie szyta tylko ramiaczka beda doszywane bo pewniej sie tak czuje

a co do obslugi to chwilami pozal sie Boże jak juz babska staly i wogole na mnie nei reagowaly to wychodzilam ze sklepu
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 20:04   #136
6Anula9
Raczkowanie

Ja rowniez sie melduje i obiecuje nie pisac juz postow pod postem (szczerze to nie wiedzialam bo regulamin tylko tak na szybko przelecialam)

Zabciu czekam na obiecany namiar na kamere

Zdcydowalam sie na 3 druchny Wiekszosci mojej rodzinki i znajomych pomysl sie podoba ale oczywiscie kila powiedzialo ze ceregiele bede odprawoac co myslicie na ten temat???

choć jeszcze nie jedno,
odtąd jedno,
choć nadal dwoje/Jan Paweł II

Edytowane przez 6Anula9
Czas edycji: 2009-01-06 o 20:17
6Anula9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 20:10   #137
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Szok, że juz nastepny wątek, a ja jeszcze I pamiętam

MisQa, pięknych Świąt Ci życzę . Wiedziałam, że zdecydujesz sie na tą suknię Cudnie w niej wyglądasz

betmi, kotekMamrotek, stokrotka24, witajcie w naszym gronie

jupiku kochany, gratuluje pracy! Świetna wiadomość

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was organizuje wieczor panieński ??
Ja jakoś nie mam ochoty, nie wiem czemu Ostatnio wpadł mi do głowy pomysł, żeby zrobić taką kawalerso-panieńską imprezę...

violisia, widzę że ślubujesz też o 12.00 . My mieliśmy w ramach nauk 2 spotkania z księdzem, dzień skupienia oraz 2 spotkania w poradni (jedno dla wszystkich par, na drugim oprócz nas była tylko jedna para).
Pokaż suknię! W Rybniku gdzieś zamawiałaś?

Martus, dużo zdrowia dla Ciebie

Strippi, fantastyczna suknia!

Jaguś, gratuluje zamówienia sukni
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 20:17   #138
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
2 siostry , starsza i mlodsza i 2 braci rowniez starszego i mlodszego
Czyli moj ukochany jest w "srodku"
aaa to juz wiem

Cytat:

jak super to gratuluje i juz kolczyki masz

Cytat:
o kurka to sporo kadry wam brakuje, no to rozumiem, że nie musisz sie obawiać wypowiedzenia Oj jaka szkoda, że nie mieszkam gdzieś bliżej, może bym się starała o zatrudnienie u was
no brakuje i to sporo wlansie dlatego ze wsyzcy od nas uciekaja bo pracuje sie po 7 godzin a zarabia niewiele wiecej jak w normalnym przedszkolu.. a do tego panii dyr jest nastawiona na piekno dyplomy i konkursy a nie na dzieci no wiec wiesz jak jest... ja tez tylko jakis czas tam bede tzn do zajscia w ciaze potem l4 urlop maciezynski wychowawczy i zmiana przedszkola
Stary 2009-01-06, 20:24   #139
violisia
Zadomowienie

hej Rybulka, tak wkoncu mam juz zaklepany termin ciesze sie bardzo ze na 12 bo to najlepsza pora jak dla mnie, a co do mojej wizażystki to masakra kompletna klapa, makijaż utrzymal sie zaledwie 3 godziny, cienie sie zrolowaly twarz swiecila, choc kobieta zapewniala ze bedzie wporzadu , wkurzylam sie na maxa bo mialam tapete na twarzy ktora nie wytrwala nawet do kawy na imprezie, zal i jeszcze raz żal.. postanowilam wiec ze sama najlepiej znam swoja skore wiem co mi pasuje, i mam jeszcze pol roku do pocwiczenia i dopasowania kolorow cieni, i sama bede robila makijaż.

a sukni nie mam na zdjeciu hihi bo wypad na sklepy byl planowany tylko dodatkowo i mialam w planach szyc sukienke no a potem raz dwa kupilam hihi, życze aby twoja wizazyska sprostala zadaniu i nie byla taka pomylka ja moja
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 20:34   #140
bzyczka1
Zakorzenienie

ja swoja kiece z bolerkiem kupiłam za 450 zł, muszę kupić koło i welon, buty za 60zł i oddać suknie do czyszczenia bo jednak jeszcze trochę zostało do ślubu, ja ją mierzyłam więc się przybrudziła i myślę że całość wyjdzie mi max 650zł także mi się opłaciło szukać na allegro

A tymczasem wracam do nauki na literaturę XX wieku bo jutro koło z grup i przedstawicieli

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 20:36   #141
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
MisQa, pięknych Świąt Ci życzę . Wiedziałam, że zdecydujesz sie na tą suknię Cudnie w niej wyglądasz
dziekuje za zyczonka oj slabe te swietowanie w tym roku, babcia nie przyjechala, taty tez ni ma... ja chora nie ruszam sie z domku...ech...

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 20:53   #142
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martus, dużo zdrowia dla Ciebie
dziekuje wlansie siedze pod kocykiem myslaam zeby sobie opoczac ale musze napisac na zaliczenie prace - o decyduje o atrakcyjnosci... i mam problem lezy przedemna 4 ksiazki na ten temat a mi sie zabrac za to niechce..

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
dziekuje za zyczonka oj slabe te swietowanie w tym roku, babcia nie przyjechala, taty tez ni ma... ja chora nie ruszam sie z domku...ech...
oj ale zawsze to swieta pojecie poswietujecie

wogole to moj wojtek pojechal do mojej iwi zawiesc jej l4 zeby jutro w pracy dala no i wsiakol tam na 1.5 godziny i po tem zadzwonil do mnie i dal mi iwonke bo na sekunde chciala mi tylko zyczyc zdrowka.. i wlasnie skonczylysmy gadac 28 min.. i wojtek sie smial ze dobrze ze mamy darmowe i skoro nasze chwilkowe rozmowy tyle trwaja to on niechce wiedziec ile bysmy ze soba gadaly jakbysmy mialy cos wiecej powiedziec i teraz ze mnie szydzi ze jestesmy gaduly
Stary 2009-01-06, 21:28   #143
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
ja robie przerobki..ze zwyklego dekoldu robie w serce
suknie zamiast marszczen pozimych robie po skosie bo wyszczuplaja
wiecej koralikow
i wszystko mam w cenie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość

Stripii, MisQa! - ładniutkie te Wasze suknie!

.
dziekuje

Cytat:

Strippi, fantastyczna suknia!
dzieki kochanie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 22:00   #144
ANTENKA81
Raczkowanie

Witam wszystkie Panny Młode 2009r. Melduję posłusznie, iż data mojego i TŻ to ślubu 30 lipiec 2009r. Proszę o wpisanie mnie do kalendarzyka
ANTENKA81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 22:14   #145
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość

A tymczasem wracam do nauki na literaturę XX wieku bo jutro koło z grup i przedstawicieli

o jezu... znam ten ból Możesz napisać kto cię uczy?
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 22:15   #146
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez ANTENKA81 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panny Młode 2009r. Melduję posłusznie, iż data mojego i TŻ to ślubu 30 lipiec 2009r. Proszę o wpisanie mnie do kalendarzyka
witaj z nami

opowiedz o sobie

ślubujesz 2 tyg po nas
Stary 2009-01-06, 22:41   #147
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
no mi się strasznie spodobała
zwłaszcza, że dół jest taki księżniczkowy
pięknie się mieni...
i gdyby ten gorset co wydłuża sylwetkę byłaby princesskowa

ale dzięki takiemu kształtowi gorsetu to szczuplej wyglądam
strippi gratulacje

podobna troche do mojeej, ja tez ja troche pozmienialam bo
- dodalam wiecej koralikow i wstawek ze swiecaca koronka
- na dole na tiulu bede miala takie kwiaty z brokatem, koralikami i koronka
- doszywaja mi ramiaczka na probe, bo mam jednoczesciowa, tylko ze jest jednoczesciowa no i lekka jak pioorko

dziwne, ze nie pozwolili ci \robic zdjec, ja moglam jak wplacilam 500 zl zaliczki
Stary 2009-01-06, 22:45   #148
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:

no i cena znosna
a jaka jesli mozna zapytac?
Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
ooo Agatko, to super, ze juz zamowilas a z tymi kolczykami to tez farcisza mialas hehe
ech, no udalo mi sie. Jakos tak chcialam przynajmniej czesc rzeczy troche taniej miec, a ze ja sroczka jestem to lubie bizu i jak te kolczyki zobaczylam to powiedzialam, ze chce je miec, tylko ze ich cena mnie przerazila, bo one kosztuja 150 zl. Tak wiec mam 150 zl w kieszeni. Z czego sie bardzo ciesze.

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Jaga! Czy mogłabyśmy napisać na którą sie zdecydowałaś bo jak osotanio pamietam i jak byłam na forum to wkleiłas mase zdję z salonu i sie zastanawiałas i ciekaw jestem co wybrałaś.
eseska, zdjecia dawalam w poprzednim watku. nawet przedwczoraj dodawalam. to ta tylko cena za***iaszcza, ze tak powiem, bo kosztuje normalnie 3620,z 10% znizka przy wplacaniu calosci 3260 a wypozyczenie 2850.

Cytat:

Jaguś, gratuluje zamówienia sukni
dziekuje

Cytat:
jak super to gratuluje i juz kolczyki masz
nom, wyszly w zasadzie jako gratis do kiecy sie ciesze ogromnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg F217.jpg (62,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg F217_2.jpg (67,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg F217_3.jpg (68,1 KB, 26 załadowań)

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 22:50   #149
ilonkaczapela
Zakorzenienie

śliczna

A dziewczyny, co powiecie na tego typu suknię, na ślub cywilny a później obiad?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nowka1-1.jpg (43,9 KB, 37 załadowań)
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 22:52   #150
bzyczka1
Zakorzenienie

uczy nas pani dr E. Tuz-Jurecka (ćwiczenia) a wykłady z dr K. Maliszewskim, wcześniej mieliśmy te zajęcia z prof. M. Urselem, dr hab B. Pfeiffer

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości