![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIANA moje ciuszki =)
Hej
Musze zrezygnowac bo sie jednak nie wcisne w ta spodnice. Bardzo cie przepraszam, ale myslalam ze dalam ci o tym znać ![]()
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
heey mi sie podobaa ta bluza https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1231862630
ale co taak jeden za jeden trooszku si enie opłacaa ??
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
![]()
1) rurki z wysokiem stanem śliczna zieleń
firma: get in rozmiar: 38 wady: BRAK ! na zdjęciach kropki to nie plamy tylko kropelka wody stan: 36 pas: 36 udo: 26 udo przy tyłku: 28 dł: 104 2) spodenie jeansowe z kryształkami firma: River Island rozmiar: 8 [ok38] wady: brak kilku diamencików - ale nie rzuca się w oczy ![]()
You can have it all Anything you want you can make it yours Anything you want in the world" ![]() Edytowane przez AnciaCzy Czas edycji: 2009-02-07 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
![]()
1) szary Cardigan
rozmiar: ok S , przebarwienie wina aparatu, jest fajny jednak nie moj kolor rezerwacja dla cotynato 2) ecru bluzeczka firmy C&A ze złotymi aplikacjami, rozmiar M (wg mnie dość duże M) za coś fajnego ! 3) śliczne żółte polo rozmiar L , mogę wymienic na coś fajnego, oddaję bo na mnie za szerokie 4) śliczna oryginalna zielona bluzeczka z aplikacjami i kilkoma diamencikami z tylu ma sliczny łezke ! JAK NOWA, nietrafiony prezent, założony raz że `podoba mi sie` , nie moj styl za coś fajnego 5) top marki : UPS ślicznie leży, podkreśla figurę i biust za coś fajnego 6) bluzeczka Terranova w różne kropki (z lewej storny kilka kropek jest rozmytych co widać za zdjęciu za coś fajnego !
You can have it all Anything you want you can make it yours Anything you want in the world" ![]() Edytowane przez AnciaCzy Czas edycji: 2009-02-21 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
![]()
1) torebeczki
a) zielona , L Marconi b) z kwiatkiem , UPS c) College , Terranova d) na ramie niebieska , Terranova 2) 3) jeansy z ślicznym haftem- koliber 4) 5) śliczne jeansy proste (ale nie rurki) 6) czapki a) mocherek xD b) daszek English Unlimited c) d) daszki Terranova e) czapka wojskowa
You can have it all Anything you want you can make it yours Anything you want in the world" ![]() Edytowane przez AnciaCzy Czas edycji: 2009-02-01 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
![]()
1) jeansy
2) 3) jeansy z haftem kwietkiem 4) 5) jeansy , brak kilkudiamencikow
You can have it all Anything you want you can make it yours Anything you want in the world" ![]() Edytowane przez AnciaCzy Czas edycji: 2009-02-01 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
![]()
1) 2) jeansy z haftem
3) 4) jeansy rybaczki (jedna nogawka podwinięta bo tak też można nosić) 4) 5) jeansy
You can have it all Anything you want you can make it yours Anything you want in the world" ![]() Edytowane przez AnciaCzy Czas edycji: 2009-02-01 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
TYLKO ZA COś FAJNEGO
1) bluza krótka terranova r: M 2) bluza Reserved rozmiar z metki: 40 3) kopertówa terranova r: ok S/M 4) ażurek granatowy ze złotą nicią terranova, r:M bez spinki !! 5) 6) bluza `Victoria Beckham` ze złotą koroną r: ok S/M czarna , nie ma plam (wina aparatu)
You can have it all Anything you want you can make it yours Anything you want in the world" ![]() Edytowane przez AnciaCzy Czas edycji: 2009-03-05 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
TYLKO ZA COś FAJNEGO
1) bluza terranova r:M 2) bluza C&A r: 170/176 z kapturem 3) bluzka long r ok m/l 4) sukienka
You can have it all Anything you want you can make it yours Anything you want in the world" ![]() Edytowane przez AnciaCzy Czas edycji: 2009-02-01 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
![]()
1) bluzeczka z paseczki typu long z tyłu ramionka ślicznie sie krzyżują
2) sweterek w paseczki z golfem 3) bluizeczka Terranowa z dekoldem "indiańskim" ![]() 4) śliczna bluzeczka r: 34 tylko za coś fajnego 5) super bluzeczka Jennifer taylor r:M tylko za coś super 6) bolerko moro ![]()
You can have it all Anything you want you can make it yours Anything you want in the world" ![]() Edytowane przez AnciaCzy Czas edycji: 2009-02-16 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
duperelki
![]()
You can have it all Anything you want you can make it yours Anything you want in the world" ![]() Edytowane przez AnciaCzy Czas edycji: 2009-02-15 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
![]()
takie duperelki
![]() tresor ok 40% http://www.perfumy.oh.pl/s/Lancome_TRESOR,3075.html
You can have it all Anything you want you can make it yours Anything you want in the world" ![]() Edytowane przez AnciaCzy Czas edycji: 2009-02-18 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
![]()
bluzeczki r ok M Terranova , {reszty nie pamietam}
za cos super bo sa sliczne ![]() butki na obcasiku , deichmann r 39 balerinki r 40 <?> zalozone raz, nowe [na pietce to takie brzydie to cena] 26,5 cm [tak mi sie wydaje, j mm r 40 i sa lekko za male]
You can have it all Anything you want you can make it yours Anything you want in the world" ![]() Edytowane przez AnciaCzy Czas edycji: 2009-02-22 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Yuuyu
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
'''''''''''''''''''
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
O9o9
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.