|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Kasia: a ona była w terapii, zdiagnozował ją ktoś w ogóle?
Uważajcie czasem na to, zaleczona lubi wracać. Zara: muszę przeinstalowac worda i parę drobiazgów, jakiś wirus mi żre kompa. A jakos się od rana zabrać nie moge. Za godzinę wrzucę.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pas neopronowy można też zakładać na noc, pomaga on w splaniu tkanki tłuszczowej, gdyż działa rozgrzewająco. Jestem przekonana do jego zakupu, tylko muszę się wybiorać do jakiegoś sklepu sportowego. Wiadomo, że sam nie przynosi spektakularnych efektów jednak przy aerobach pomaga w walce z tłuszczykiem Hej Worek z piaskiem mnie też przeraził.
Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-01-14 o 12:03 |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
była, leczyła się
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ten worek z piaskiem też mnie trochę przeraził ![]() Tak w ogóle to nie mogę czytać o zakupach, bo muszę (chcę!) oszczędzać, a wy kusicie
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
No to uff.
Weźcie mnie stąd wywalcie, uporałabym się z domem pól godziny a potem zrobiła porządek z pisaniem. A tak to się zagaduję tutaj i nie mogę dupska ruszyć...;/ Za dobrze mi tu cholera.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#127 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ten do fitnessu to jakoś tak... no nie wiem, rzadko widuję dziewczyny w takich pasach, nie założę go na pewno tak żeby go nie było widać bo przecież bedzie spod wszystkiego wystawał. Wolalabym sobie w domku ponosic na spokojnie, tak zeby nikt nie widzial No sama nie wiem. Ale chyba najpierw go kupie a potem sie zastanowie gdzie go nosic A zanim kupie to jeszcze sporo poczytam i popytam Ciebie ![]() Haniu, jak Ci tam z mysla o wyjezdzie? ![]() Cytat:
Chyba pomoże mi tylko mocne postanowienie ze zamykam wizaż i wejde dopiero wieczorem Ok, postanowione. Kawka i zabieram się za naukę Ale podczytywania sobie pewnie nie odmówię ![]() Madlen, sio do sprzątania Marsz!Edit: ups, nabalaganiłam już na 2 stronie Przepraszam
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-15 o 12:52 Powód: kłanie się funkcja multicytowania! |
||
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia już milczę o zakupach
, sama powinnam oszczędzać, i jedyny sposób jest taki, że nie wchodzę do sklepów a inaczej no nie daję rady, wczoraj pomimo braku wolnej gotówki pojechałam kartą kredytową ![]() Mango ja też sięzdecydowałam na ten pas rozgrzewający i go kupię Hania jak nastrój przed wyjazdem ? Spakowana ? |
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Poprzednia czesc nadrobilam ale w tej juz wymiekam
![]() Czesc dziewczyny |
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że już nie mogę się doczekać
![]() eee tam spakowana..nawet walizki jeszcze nie mamy bo u rodziców przetrzymujemy ![]() Ale zrobiłam pranie..także sukces ![]() Jutro mamy spotkanie organizacyjne z ekipą we wloskiej knajpce. W piatek trzeba będzie odebrać narty, zrobic zakupy, pojechac do rodzicow, spakowac się i zawieśc auto do naprawy, posprzatac w domu, oprożnic lodowkę coby nie zapleśniala .Dam radę do 1 w nocy
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nad tym pasem się zastanawiam, bo skusiłyście, a niedrogi no i tez by mi się tunika przydała i nowa bielizna Cytat:
|
||
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż może jakaś mała, przeceniona szmatunia nie byłaby grzechem?
|
|
|
|
|
#133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i zostanie na coś jeszcze ![]() Cytat:
, wiesz jak ja sobie przeliczam kupić, nie kupić - na paczkę fajek - fajki moje teraz kosztują prawie 10 zł., a za 15 zł. wczoraj kosztowała tunika, po prostu mniej palę, oszczędzam i za to kupuję szmatki
|
|||
|
|
|
#134 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cały pt wolny więc na pewno spokojnie zdązysz ze wszystkim A pranie to podstawa, przynajmniej zdązy wyschnąć ![]() Lodówkę trzeba opróżnić koniecznie Jezu, przypomniało mi się przy okazji, jak kiedys po obiedzie zostawilam w piekaniuku reszteczkę brokułów z serem pleśniowym. Nie minęło więcej niż 2h a szukalismy po całym domu źródła tego smrodu, coś niesamowitego Haniu, pewnie nie będzie Cie już jutro na wizażu? Bo nie wiem czy się już żegnać czy jeszcze ![]() Cytat:
![]() Mnie głowa rozbolała więc chyba zrobię sobie drugą. Cytat:
Kobiety... wiele rzeczy potrafią logicznie argumentować Zgadzam się, nie byłaby
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) najtrudniej mi że skończyłam w piątek pracę i siedzę sama w domu to mi daje w kość. Mąż na 6 jedzie do pracy wraca albo kolo13:45 albo po 18 jak musi zostać tak jak wczoraj i przedwczoraj. To ja sobie miejsca nie mogę znaleść. Mieszkamy na wiosce to na dodatek nawet nie ma gdzie po sklepach polazić. Chyba że do piekarni po ciacho![]() No ale nie ma co narzekać. zara - ja też leniwiec mam sprzątać w pokoju to mi się drugi dzień nie chcę ![]() Acha jutro idę na krzywą cukrową jak wyjdzie źle to przekichane zero słodkiego w ciąży a ja KOCHAM słodkie nie wiem kiedy będą wyniki ale od 23 dziś do 11 jutro nic nie będę mogła zjeść chyba padne z głodu!!!
|
|
#136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, Dorinko, 15 zł to przecież prawie nic! W Cubusie powiadasz...hmmm..ostatni o kupiłam tam coś pierwszy raz-sukienkę na sylwestra. Może pojdaę Pokaż jakieś fotki tuniczek?Cytat:
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-14 o 13:48 |
||
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tunik nie sfotografuję, bo mam skamuflowane na dnie szafy , wiesz przecież że na wiosnę wyjmę jako łupy wiosenne
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślisz, że mąż by się wkurzał, jakbyś się pochwaliła łupami? Dziewczyny, ile mniej więcej miesięcznie wydajecie na siebie (kosmetyki,ciuchy)? Pytam z ciekawości
|
|
|
|
|
#139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam tendencje do hodowania pleśni ..a szczególnie na smietanie..bo wyjątkowo mało używam. Ewentualnie do zupek mężowskich..dodam łyżeczkę a reszta leży miesiąc w zapomnieniu. Wczoraj własnie wywalilam 2 pudełka z piękna zielona pleśnią .A wędlina najczesciej zamienia się w śmierdzące zwłoki
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakoś te moje wyrzuty sumienia nie pozwalają mi cieszyć się tymi łupami głośno ![]() Ja w tym miesiącu już Ci mówię....wyliczyłam jakieś 500 zł. jesli wszystko zliczyłam, a kupiłam tonę rzeczy przez te wyprzedaże
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pażdzierniku biochemia za 100 zł i apteka 200 zł W listopadzie płaszczyk za 100 zł. W grudniu tusz za 30 zł. W styczniu puder za 60 i na biochemi 30 zl. Narciarskie zakupy się nie liczą. Skrupulatna jestem
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja minimalnie to wydaję około 200 zł. na siebie, ale to nie pamiętam kiedy było , a maksymalnie 500-600 zł. ![]() ButterB a TY ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-14 o 14:16 |
|
|
|
|
#143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-14 o 14:18 |
|||
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam taki system od lat. Kupuję jednorazowo ciuchy na cały sezon i mam z głowy.
|
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skupulatne..., byłam na zakupach 3 razy i pamiętam ile zapłaciłam w styczniu.Cytat:
Z głowy hehe ja wolę nie mieć z głowy, bo samo znajdowanie, grzebanie, wynajdowanie jakichś cudnych ciucszków sprawia mi przyjemność, dlatego ją sobie dozuję
|
||
|
|
|
#146 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie chodzi oczywiście o to,żeby zarosnąć brudem, ale zauważyłam że czasem naprawdę przesadzam z tym sprzątaniem, a jest tyle fajniejszych rzeczy do roboty No i czasem naprawdę jest taki dzień że nijak nie można się wziąć za sprzątanie więc lepiej poczekac ten jeden dzień na wenę ![]() Trzymam kciuki za dobre wyniki, żebyś dalej mogła jeść słodycze. Niejedzenia 23-11 współczuję, sama bym miała problem z wytrzymaniem, a co dopiero jak jesz jeszcze za bliźniaki. Cytat:
Dobry przykład, chyba musze zacząć zapisywac wydatki. Ale tak orientacyjnie.. hmmm. Średnio wydaję jakieś 300-400 zł miesięcznie. Ostatnio na pewno mniej, bo ciuchów nie kupowałam dosyć dawno. Ale z kolei z kosmetyków zawsze coś się kończy. Nie kupuję wielu, ale te pielęgnacyjne do twarzy i kolorówkę mam raczej z wyższej półki. Wolę mieć mniej ale dobrej jakości, tak jak z ciuchami ![]() Zgadałam się z TŻ na temat zakupów i idziemy dziś polowac na wyprzedaże w benettonie. Powiedział że w końcu idziemy zrobić zakupy przyszłościowe, i że jak teraz nie kupię sobie przecenionego płaszcza, to za 8miesięcy zapłacę za niego straszną kasę. Kurczę, to ma sens Uwielbiam z nim robic zakupy, zawsze wypatrzy mi coś świetnego.
|
|
|
#147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
płaszczyk jesienny za 190zł, perfumę Angela 240zł (okazyjna cena ),złote wkrętki kolczyki z cyrkoniami ok.120zł (bo mam po dwie dziurki w uszach i w tych drugich noszę tylko wkrętki, więc muszę mieć coś na zmianę ). No i szłam na wesele pod koniec września, więc baleyage 190zł , bordową torebkę za 99zł (do butow na wesele ) i takie tam małe pierdoły o których nawet nie pamiętam (solarium, pończochy, uczesanie na wesele 50zł itp.)No i balsamy do opalania, japonki i perdoły na urlop. Pamiętam ten wrzesień, bo troszkę przesadziłam i ostro musiałam zacisnąć pasa. Dobrze, że mieliśmy już zapłacony Egipt (i miałam odlożone kieszonkowe na wyjazd) w październiku, bo cięzko by było (wyjezdzaliśmy 09.10). Natomiast w październiku chyba nie wydałam więcej niz 50zł na siebie (oprócz wydatków na urlopie)EDIT.No , ale muszę napisać, że mieszkam z rodzicami.Nie mam jeszcze męża ani dzieci, więc wypłatę (może nie za dużą, ale zawsze) mam raczej dla siebie.Nie płace czynszu ani rachunków Jedynym obciążeniem jest rachunek za komórkę i raty za lustrzankę cyfrową. Dlatego muszę nauczyć się oszczędzać, bo za jakiś czas mi się to skończy O_o
Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-01-14 o 14:51 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#148 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fakt, że od czasu do czasu coś mi się wyjątkowo rzuci w oczy, w czymś się zakocham, albo po prostu czegoś potrzebuję. Albo chcę sobie poprawić humor Ale generalnie staram się wtedy nie wydawać zbyt dużo.
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

, ja właśnie nie wiem czy bez ciąży też są skuteczne
Weszłam w ciuchy sprzed ciąży ...ale czy normalnie to by pomogło, nie mam pewności.
Mango ja mam kryzys 30 + i dlatego tak głupieję, że o popędzie nie wspomnę 

Marsz!

Kobiety... wiele rzeczy potrafią logicznie argumentować
..a szczególnie na smietanie..bo wyjątkowo mało używam. Ewentualnie do zupek mężowskich..dodam łyżeczkę a reszta leży miesiąc w zapomnieniu. Wczoraj własnie wywalilam 2 pudełka z piękna zielona pleśnią
Dobry przykład, chyba musze zacząć zapisywac wydatki.