![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: S,M,L ! Zapraszam :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
wymiarki będą później
![]()
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Eh kurczę, na tych dwóch bluzeczkach najbardziej mi zależało
![]() A szukam hm tuniki, fajne bluzeczki (nie za krótkie), buty 38/39, sukienki, spódnice, no i nie wiem, wszystko co mi wpadnie w oko ![]() ![]() ![]() (CZerwona spódniczka może być za duża, ale też ryzykuję ![]()
[*] Edytowane przez ashlix Czas edycji: 2009-02-09 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
a co bys chciala za kazda tych trzech rzeczy?
i gdyby cos, to czy ta wymianka, jak na zdjeciu ktore wczesniej dodalam Tobie odpowiada? bo nie wiem czy rzeczy rezerwowac bo inne dziewczyny sie o nie pytaja? ![]() poza tym nadal prosze o wymiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
nie znajdziesz nic innego za to:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1233510514 ? ![]() bo tamta bluza ma polecieć do kogoś innego
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2009-02-10 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
moze jednak? strasznie mi zależy na rajtkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1234125580 dokladnie to chcete rzeczy ktore wkleilam na tym zdjeciu (ewentualnie bez pudru, tuszy i bluzeczce w paski) . wiec co proponujesz? bluzeczka w paski tak jak mowilam nie wchodzi w gre.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
nie chcę tamtej bluzki. powiedz mi co z tego zdjęcia w którym sa te wszystkie ciuszki które wkleiłam mogłabyś wymienić za coś u mnie? bo piszemy piszemy. i w koncu sie dogadac nie mozemy :/ powiedz jasno ktore rzeczy z tamta jestes skłonna mi oddac na 100%, a ja po tym zrobie to samo. Bo raz piszesz że tamte szare oddać możesz później że nie.... Ja juz sama nie wiem.!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
NO coś Ty! 7 moich za 4 Twoje? ;| I to w dodatku za takie (prócz suszarki), na których średnio mi zależy eh ;|
Ja już Ci mówiłam, że najbardziej zależy mi na tych dwóch bluzeczkach... Reszta to praktycznie dodatek. No i na suszarce w sumie... Plecak ma dziurę, więc sama wiesz... a czerwona spódnica za duża może być, ale ryzykuję... Strasznie ciężko się z Tobą dogaduje (zresztą widzę, że nie tylko ja, bo dziewczyna nade mną pisze to samo ;p)
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Ja proponuję taką wymiankę:
Twoje: niebieska bluzka, szara bluzka, suszarka, i to są trzy rzeczy, na których mi zależy EWENTUALNIE, jeśli wybrałabyś u mnie więcej to ja u Ciebie plecak, spódnica czerwona i tusz Za moich tyle rzeczy ile Ty wybrałabyś u mnie i nie proponuj mi jakiejś chorej wymieny, że moje 7, a Twoje 4, no błagam Cię ;|
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i mam nadzieje ze dzis sie dogadamy bo chcialabym w tym tygodniu jeszcze isc na poczte. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Nie pisałaś, że nie wymienisz tylko, że się zastanowisz komu ją dasz, bo masz jeszcze chętnych ;/
Co do plecaka to duża jest ta dziura? A ten drugi jest na zdjęciu brudny to są plamy to odprania? W takim razie chcę suszarkę, tusz i spódniczkę. Te trzy na pewno. Co do plecaka to nie jestem pewna. Strasznie szkoda, że nie możesz tych dwóch bluzek;/ Proponuję więc Twoje suszarka, tusz, spódnica, plecak za moje jakiś 5 rzeczy. Czyli Twoje 4 za moich 5 (za suszarkę jakieś dwie) Gdyby ewentualnie w tym składzie była któraś z bluzeczek to bym się mogła zgodzić na więcej rzeczy...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Pasek kosztował mniej więcej tyle samo co tusz, wiem, bo używam takiego tuszu
![]() Powiedzmy spódnica za różową siateczkę, plecak (jednak zdecyduję się na ten bez dziury, w jakim on jest stanie?) za różową z paskiem, suszarka za bluzę nike i niebieska z koralikami lub tą drugą niebieską, którą wybierasz? Ja raczej nic więcej u Ciebie nie znajdę...
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Kurcze bo ja myślałam, że ta biała bluzke jest. Bo w takim razie za dużo rzeczy jak bez bluzki. To daj mi znać czy ją wsyłasz komu innemu czy nie i wtedy się dogadamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
cos za ta koszulke ? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1232203727
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
hehe ja mam taki sam jeszcze jeden biało srebrny i chyba wychodzi na to, że strasznie przepłaciłam, bo za jeden zapłaciłam 25zł
![]() Hehe targujemy się i targujemy i dogadać się nie możemy ![]() Słuchaj ![]() To ja Ci dam te moje 7 rzeczy (czyli plus ta z koralikami i plus jeszcze biała bluza), a Ty mi jeszcze dodasz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1233849687 ... co Ty na to?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1233520252 jak byś dorzuciła ten złoty (1) lakier?
![]() A co z tuszem?? ![]() Niestety już nic nie widzę dla siebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba ze moglabym za niego dac Ci: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1229121068 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1229122656 Edytowane przez niepodobna Czas edycji: 2009-02-11 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Ja to widzę tak:
biała bluzka - niebieska torba(jest duża), kosmetyczka Loreal; rajteczki - staniczek czerwony; balsam - świeczniki ; brokat - spinka motyl, gumka gwiazda, lakier - kadzidła To myślę, że i tak jest sprawiedliwe? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A pytałaś czego szukam: ~kolczyków do pępka, ~balerinek 37,8, ~wszystkiego co błyszczy, mieni się, jest brokatowe ![]() ~styl retro (falbanki, koronki itp.) ~Escada Magnetism, ~Avon, ~Vichy, ~Loreal, ~Oriflame, ~Garnier, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
ehhh.. na bialej bluzce zalezalo mi od poczatku i dopiero pod sam koniec powiedzialas ze jej raczej nie wymienisz.. ehh :/ jeszcze sie zastanowie nad wymiana... bo reszta zeby mi nie jest jakos super potrzebna czy podoba mi sie.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Oł jee
![]() ![]() ![]() Gumka do włosów jest urwana? to wogóle gumka? sorki ale nie wiem, może ślepa jestem ![]() Myśle, że się dogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
No ale zamek w mojej torebce łososiowej prawdopodobnie można by wymienić ale mi się nie chciało
![]() Byłabym zainteresowana torebką, perfumką (jaka to?) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
poza tym... tak patrze na posty tutaj.. i widze ze torebke jednak proponujesz innej dzieczynie a jak sama pisalas miala byc dla mnie? co jest? bo w koncu nie wiem.. :/ ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.