![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój TŻ zastanawia sie czy chce ze mna być
Cytat:
Ja bym wymogła aby poniósł konsekwencje swojego czynu i nie zgodziłabym się, aby dalej tam pracował ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Nie przestaje o tym myśleć.. I trafiłam na Skarb - "ten drugi" choc to brzydko brzmi, powiedzial, że będzie na mnie czekał bo czuje że jestem brakującym elementem jego życia..
Ale co.. chce dać sznasę temu gadowi, który nie wiem czy potrafi się zmienić.. Załamka.
![]() |
#124 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dlatego tak jak mowilam niech tam pracuje gdzie pracowal... chociaz bedziesz wiedziala czy znow nie powroca jego wachania .. Wiesz w zyciu wiele razy tak sie zdaza ze na naszej drodze staje dwoch mezczyzn a ty nei wiesz ktorego wybrac...z tym jestes baardzo dlugo a drugi cie zachwycil...pokazal prawdziwego mezczyzne... i zazwyczaj wygrywa ten z dluzszym stazem...a wiesz dlaczego ? bo zazwyczaj wiekszosc kobiet po tylu latach boi sie zmian... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Ale Ty piszesz o swoich odczuciach. A ja sie pytam, czy wyobrazasz sobie jego. Ze jego to na 100% zwyczajnie boli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Wobrażam, wiem, że boli. Strasznie mi źle z tym co mu zrobiłam. Ale czasu nie cofnę.
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
jej dziewczyno ty jesteś taka młoda, z tego co piszesz to mezczyźni sie za tobą krecą, czasem mam wrazenie ze sama sobie komplikujesz życie...
teraz dajecie sobie spowrotem szanse...na jak długo?? weźmiecie ślub? a jak za rok mu znowu odwali? tyle mężczyzn dookoła, jeśli nie jestes pewna czy to ten na 100? ktoremu MOZESZ ZAUFAĆ to po co to wszystko? ja bym takiemy facetowi już nie potrafiła zaufać, a przecież zmierzacie do tego aby spędzic ze soba całe życie... jak dla mnie to on już pokazał swoje oblicze
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Taaaa... A za jakiś tydzień/miesiąc/rok/5 lat/10 lat on znów powie, że chce "odpocząć", bo pozna jakąś fajną "koleżankę". U mnie po pierwszym razie facet nie miałby szans. Szkoda Twojego czasu na kogoś kto ma wątpliwości czy Cię kocha... Naprawdę... Ale jak widać raz u Ciebie nie wystarczy... Tylko czekać na drugi... Smutna prawda niestety... Kobieta zawsze myśli, że z nią będzie inaczej, mimo że to typowa sytuacja ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Rena powiedzialam. Powiedziałam, że ja nie chcę żeby robił coś z mojego powodu, że ma się zająć sobą. Że przecież nie zachowałam się fair i niech sie na mnie nie ogląda. To powiedział, że tak łatwo o mnie nie zapomni.
Beatka212.. i w zasadzie Ashlix bo Wasze wypowiedzi są podobne, strasznie się tego boję.. Boje się tez tego, że on nie powiedział jeszcze tamtej dziewczynie. Ma to niby zrobic dziś, umowić sie i powiedzieć że chce naprrawiac związek ze mną. Ale mówi do mnie przez telefon: to może Ty na spokojnie zostań sobie jeszcze dziś u rodzicow bo mówiłaś że musisz cos do szkoły zrobić. Ale dlaczego? ja chce żeby on jej powiedział a potem wrócił do naszego domu gdzie będę ja, a nie na spokojnie będę spać u rodziców. Cholera.. chyba sama się nakręcam na nie..
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym juz nie chciala takiego zwiazku, dla mnie to pozbawione sensu... ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Odgrzanego kotleta się da zjeść, może smakować, ale kotlet, który się najpierw zamroziło, potem odgrzało, ale w sumie nie do końca - to już nie zasmakuje tak naprawdę, naprawdę. Myślę, że tego typu związki są jak te nieszczęsne kotlety. Co innego, gdyby w nim nastąpił jakiś przełom - w nim, w związku - przeskoczyła by iskra, facet by pokazał charakter, krzyknął "chcę walczyć!". A tutaj było bardziej Twoje główkowanie, łażenie za nim, jego "myślenie". Troszkę chęci mu przyjdzie, Ty będziesz stawała na głowie, potem chęć odejdzie. Może jakaś terapia by tu coś dała, ale z drugiej strony na ile skuteczne są takie "małżeńskie" terapie - średnio. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Właśnie dostalam kurierem przesyłke do pracy. Od nie-TŻta. Choc jest bardzo daleko, w Irlandii, przysłal mi plytę "Ona i On", bo kojarzy nam sie ze wspólnie spędzonymi chwilami. I do tego kartka z wierszem..
![]()
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
Coś czuję, że jak z nim nie spróbujesz, to zawsze będziesz tego żałowała - ale może się mylę. Nie ma gwarancji, że się uda, ale warto próbować nowych rzeczy w życiu, skoro te stare zawiodły i nie dają oparcia. Nigdy nie ma gwarancji, że się uda, że wyjdzie, ale masz tyle doświadczenia - wiesz czego nie robić w związku. Zastanów się, czy - w oparciu o te doświadczenia - nie warto zbudować czegoś całkiem nowego. Nie bój się tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szczerze, ja bym sobie darowała ![]() Jesli chce się naprawdę odbudowywac trzeba stanąć na głowie ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Chyba powinnam to definitywnie zakończyć.
Myślałam, że skoro "pozałatwialiśmy" wczoraj swoje sprawy, to razem wrócimy do domu i będziemy robić wszytsko żeby było cudownie. On przyjechał do mnie wieczorem, po tym jak nie odzywał się cały dzień i powiedział, że dziś spotyka się z kolegą... Po tym jak się popłakałam, bo poczułam się rozdeptana butem powiedział, żebym dała mu jeszcze ten jeden dzień. Miał zadzwonić rano, zadzwonił o 1, ale bez konkretów, potem ja zadzwoniłam zapytać czy ma zamiar się wogóle ze mną spotkać to powiedział, że oczywiście, że tak ale narazie jedzie do rodziców. Jest tam już ze 2 godziny więc napisałam przed chwilą smsa z pytaniem kiedy będzie, a on na to, że jeszcze siedzi sobie u rodziców i posiedzi tu jeszcze przynajmniej z godzinę. No ja nie wiem.. czy ja jestem jakaś dziwna bo mam inne wyobrażenia na temat ratowania związku?!
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
tala - on sie najzwyczajniej w swiecie nie stara, tak jakby ci robil łaske i jakby bylo mu wszystko jedno.
a w wersje z kolega srednio wierze ![]() chyba sama czujesz ze nie ma tu juz czego ratowac? z popiolu ognia nie wzniecisz.
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam kretynów nie lubię, niech z rodzicami siedzą. A Ty rób jak chcesz. Sobota jest, nie poszłabyś czasem na imprezę ? Warszawianki, niech ją która wyciągnie ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
![]() Chyba powinnaś pokazać mu że nie jest dla Ciebie najważniejszy , bo sobie facet nieźle pozwala... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Coś mi się wydaje, że nie będziesz z nim szczęśliwa i choć może tych namiętnych powrotów do siebie faktycznie tylko w filmach szukać, to powinna być między Wami jakaś pozytywna energia, duże chęci, nadzieja , a tu wielka d***, jakieś to takie ze strachu chyba przed definitywnym końcem.
![]() ![]() Bardzo nie podoba mi się postawa Twojego TŻ-a. Zachowuje się na prawdę beznadziejnie ![]() Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-02-07 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Ja też miałam kiedyś gorszy moment z moim TŻem i uwierz mi że nie jesteś dziwna i ratowanie związku napewno tak nie wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam tala.. nawet nie wiesz jak Cię doskonale rozumiem..czytałam to wszytsko i czułam się prawie tak jakbym o sobie czytala..nie potrafię radzić,bo sama sobie nei radze ze swoja sytuacja,czuje sie jakby mi pękło serce i cały świat się zawalił...caly czas mam nadzieję,która jest matką głupich..ALE To JEST ZBYT ŚWIEŻE,zebym nie myslała...chciałabym kiedys napisac tak jak napisała,któraś z dziewcząt, że kiedy zobaczył, że zobojętniałam wrócił z kwaiatami w zębach..oj tak bardzo bym tego chciala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
BAN stały
|
Tala nie daj sie tak traktowac... skoro sie z toba umawia to niech z tobaspedzi ten czas a nei z kolega! najwidoczniej dla niego wazniejsi sa w tej chwili koledzy... a moze pojechal do kolegi pogadac o tym wszystkim i sie doradzic bo sam nie potrafi...zal. a teraz jeszcze do rodzicow...co kolega mu nie pomogl ? ;/ on w ogole sie nei stara...i powienien miec swoj rozum...a on w tej chwili zachowuje sie jak 15letni chlopak...masakra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
W sobote mu powiedzialam, że ja juz nie chce mu dawac czasu, że już nie mam na to ochoty, i że czasu na zastanowienie więcej ode mnie nie dostanie za to swobody aż zbyt dużo.
Na co on powiedział, że co ja jestem taka agresywna, żebym sie tak negatywnie nie nastawiala itp, idt.. Ehh szkoda gadać. Teraz musze tylko jakoś logistycznie zaplanowac zabranie moich rzeczy i przed nami jeszcze wielka wojna o podzial tego co mamy wspólne.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.