![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki
Rocki hydrolat z glogu jest dla mnie najlepszy
![]() ![]() Spot tez uzywasz gabeczki do zmywania zelem jak ja (oczywiscie z woda) ![]() Nanomi lacze sie w bolu ![]() ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-01-25 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Wow, dziewczyny, widzę, że Wy tutaj macie dokładnie wypunktowany porządek dziennej pielęgnacji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj znowu mnie dopadło zwątpienie spod znaku filtr+minerały... Póki co, połączenie i zmartwienia hipotetyczne, po filtra jeszcze nie dostałam, ale ciągle myślę, czy to zda egzamin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak w KWC zobacze nawet 1 na 10 recenzji, w której ktoś stwoerdza, że błyszczyk ma dziwny smak lub zapach to odpuszczam. Lubię takie pachnące słodko/waniliowo - najlepszy zapach, z tych które mam, ma błyszczyk H&M w takich długich tubkach z pędzelkiem, mam English Rose. Lubię go też za wygodny aplikator. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mnie jeszcze nigdy nie zapchało ale mnóstwo rzeczy mnie uczula i jest tak sucha, że czasem aż się łuszczy na czerwonych plackach co prawda nie miewam pryszczy, ale chyba nie produkuję sebum - jeśli umyje twarz, lub choćby opłuczę wodą, to bez nakremowania w ciągu 30 sekund mam wrażenie że skóra mi zejdzie jak z węża podczas wylinki ![]() Edytowane przez spot Czas edycji: 2009-01-25 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogole mnie nie zapychal (a mam do tego okropna sklonnosc) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Nanomi moze chcialabys odlewke DDMG? Z blyszczykow zapachowych mam dwa Manhattan High Shine, kojarza mi sie z Cacharel Promesse
![]() Na dniach bede testowac roz Buff'd Flush, moze on nie bedzie sie na mnie ocieplal, jest soczystym rozowym fioletem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Witam i tutaj
![]() Widzę, że Was na zwierzenia wzięło ![]() Ja w sumie trafiłam na Wizaż przypadkiem, po prostu wpisałam w google jakieś hasło dot. problemów skórnych wówczas mnie trapiących i wyskoczyła mi odp. na Wizażu, weszłam... no i tkwię do tej pory ![]() Głównie podczytuję biochemię i wizażystkę, co oczywiście zaowocowało zmianą stanu posiadania in+ o jakieś 300% jak nie więcej ![]() ![]() ![]() Chociaż i tak, szczęśliwie nie wpadłam w żadną wizażową manię, oczywiście poza minerałami ![]() ![]() Niestety samoróbki jakoś mojej twarzy nie służą ![]() A mój plan pielęgnacji wygląda mniej więcej tak:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Hanneke a czym tak uspokoiłaś naczynka?
też lubię tołpę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie służą mi filtry+rezygnacja z tradycyjnego makijażu na dzień, płyn micelarny i kombinacja azaleinki z retinaldehydem. Początki były ciężkie- łuszczenie itp. ale przetrzymałam i po hmm, chyba już 2 latach widzę pogrubienie skóry i uspokojenie. Teraz zastanawiam się nad przejściem na retinoidy na receptę. Ah no i ten krem Tołpy bardzo fajnie koi i uspokaja
![]() Tołpa mi się spodobała, bo mają dużo wyciągów roślinnych ![]() Edytowane przez Hanneke Czas edycji: 2009-01-25 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Organizatorka
|
OOO więc tu mozna się przywitac i ...
![]() ![]() na jesieni jak dolce dojada do normy przytestuje jeszcze nastepne mineraly, i tak kilka firm przetestowalam i wcale nie mam dosyc chociaz jestem zadowolona z tych co uzywam... eh Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2009-01-25 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, właśnie oglądam te wszystkie dobroci na BU i Mazidłach i już mam mętlik w głowie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#139 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio mamie kupiłam zestaw kremów z Tołpy ale chyba ma mieszane uczucia... Za to krem do rąk ich firmy jej chyba bardziej podszedł. Cytat:
![]() ![]() Zawsze jest allegro i sklepy internetowe... ale i tak będę musiała iść upolować jakieś próbki fitrów, może być teraz ciężko faktycznie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Tak, ten w tubce 100 ml. Skoro potrafi się cały wchłonąć, jak wskazują recenzje na KWC, no to muszę się o tym sama przekonać, bo brzmi to jak cud.
![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba że możecie polecić jakiś sklep internetowy gdzie przesyłka nie jest taka droga, a gdzie mają ten filtr?
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=146
I pozamiatane... |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() potrzebne podforum. bardzo. nie umiem zebrać myśli, trzeba coś napisać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
bardzo dobrze powiedziane, a dodatkowo zamiast ciekawych podforów tematycznych i rozmów na konkretny temat najlepiej mają się plotkowe KWA
#146 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wpiszcie tam swoje argumenty. Ja właśnie to zrobiłam. Nie ma co się poddawać!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Ufff niesamowite, przekopałam się przez mazidła i wybrałam kilka rzeczy dla siebie i dla mamy
![]() Olej z komosy Macerat z alg Hydrolat z głogu Hydrolat oczarowy Olej z nasion czerwonej maliny Olej jojoba Alginat Dla mnie malinka, do wspólnego używania jojoba i oczar ![]() ![]() Teraz zaczynam się przekopywać przez wątek o olejkach na Biochemii... |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Organizatorka
|
Swiadomosc mineralow ( kosmetykow) jest bardzo niska, mysle ze AgaZ tez ich nie rozroznia.
Poza tym nie rozumiem po co jest ta sonda. Wystarczylo zajrzec na podzial na zagranicznych forach i trendy swiatowe. Zreszta to nie jedyne polskie forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
No niestety widać, że szefowa nie zgłębiła tematu. Możemy być prekursorkami i uświadamiać społeczeństwo
![]() ![]() ![]() Iustitia, nie widziałam na Twojej liście żelu hialuronowego. Moim zdaniem przydałby Ci się do ekspresowego serum. Same oleje moga być zdecydowanie za ciężkie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.