|
|
#121 |
|
Kokon pro
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VII
moje z dzis szare firmy hotter 12 zl ;] bo takich jeszcze nie mam
|
|
|
|
#122 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
śmieszny ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajna dżinsowa sukienka |
||||||
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
moje zakupy z tego tygodnia:
*czerwona koronkowa bokserka *top zara, jestem zła, bo nie zauważyłam w sklepie przebarwienia z przodu :/ *tunika george *tunika nowa soeur (?) *tunika też nowa też soeur ![]() *brązowe spodnie h&m w kolejnym poście: *pasek oasis |
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
c.d.
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
do maen
rany ale super rzeczy. Ta bokserka ; o widzialam taka samą w Tally Weil za 39 zł ![]() i w ogole ta fioletowa bluzka też sliczna. i pasek ![]() SUPER ! |
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
wyglądają ciekawie
Cytat:
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cudowne sa
|
|
#128 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
cieszę się, że podobają Wam się moje zakupy ![]() Domena93 -rzeczywiście w Tally były kiedyś prawie identyczne bokserki, ale bardzo kiepskiej jakości (koleżanka miała dwie i szybko stały się dziurawe :/) |
||
|
|
|
#129 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#130 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa
Starfall - piękna ta bluzeczka z kokardką ![]() Shatin- Grzybek cudowny i kamizelka River Island ![]() Bmadziaa - fajna ta czerwona koszula i bombowa kamizelka Top Shop ![]() maen- Tunika George , top zara, tuniki Soeur - świetne bardzo mi się podobają. ![]() Nataliazbruklinu- piszę że skromne zakupy bo faktycznie kiedyś po całotygodniowym lumpkowaniu miałam bardzo dużo ubrań a ostatnio coraz mniej przynoszę, niestety u mnie lumpki opanowały handlary które ustawiają się pod sklepem godzinę przed otwarciem mają ze sobą poszewki i jak sklep otwierają to one rzucają się na wieszki odpychają wszystkich i wszystko co ładne wpadnie im w ręce wrzucają do poszewki i pózniej robią dopiero selekcję. Ostatnio miałam w ręku śliczne sandałki takie gladiatorki i kobieta wyrwała mi je z ręki kurcze nie wiedziałam jak mam sie zachować. Zresztą byłam świadkiem takiej transakcji kobieta kupiła zaraz po wyjściu ze sklepu od takiej handlary sukienkę za 90 zł a sukienka zaważyła nie wiecej jak 10 zł. Szok
|
|
|
|
#133 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, po ile u Was w mieście płacicie za kg? Bo u mnie to chyba kosmiczne ceny są.. w poniedziałki 45 zł za kg :|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
aleee zdobycze :szok: ;-) ja dzis rowniez skusilam sie na male zakupy ale to wkleje zdjecia pooznym wieczorkiem ;-)
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najczęściej właśnie 45zł/kg lub więcej (ale tam nawet nie wchodzę ), a najtaniej gdzie jeszcze da się coś znaleźć, to 40zł/kg - niestety, gedenralnie jest drogo ![]() A co do handlar, to widzę takie tych lumpeksowych "sieciówkach" - bo niby jakim cudem w minutę po wejściu do sklepu w dniu dostawy te baby mają już całą stertę ciuchów upchniętą w kącie i pilnowaną przez jakiegoś gostka? Zaczęłam przez to unikać tych większych sklepów, bo to denerwujące jednak, a ta sytuacja z butami co opisała qberka - normalnie bezczelność
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
hahah też u mnie takie są , że wpadają i z ręki wyszarpią nawet
ładują do wielkich worów i i jak staną to metr a poziomie zajmują i nie da sie dopchać.
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jednak zerkamy chociaż mniej więcej co za rozmiar bierzemy, a te kobitki to normalnie aż z rąk wszystkim wyrywają i tak wieszaki przetrząsają, że strach coś chwycić, żeby nie stracić jakiejś części ciała Wybieram jednak spokojniejsze miejsca ![]() cotynato - właśnie mi przypomniałaś, że ze dwa tygodnie temu weszłam do lumpka zaraz po otwarciu. I dopiero przy płaceniu zobaczyłam taką wielką kobietę z wielkim worem i wielką stertą ciuchów, które do niego pakowała. Ubranka piękne z tego co zauważyłam , ale nawet nie zdążyłam ich zobaczyć na wieszakach? Nie wiem jak ona mogła być aż tak szybka...
Edytowane przez bura kocurka Czas edycji: 2009-02-20 o 19:41 |
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Chyba wszędzie takie babsztyle takie są. U mnie to samo jest... Troche przesadzają ale cóż my na to możemy poradzić :/
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
No one chyba trenują to , bo też zawsze się dziwie jak w tak krótkim czasie łądują w ta podszewe czy tam torbe i to często takie perełki. Mi nie raz wyrwały coś z ręki i jak na początku walczyłam to już teraz pasuje bo nie dośc ze w większości przypadków chamskie to nie da się dogadać ;/
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
wyrywają z ręki
to już jakas lupmowa choroba, ale groźna z przejawami agrasji, nie to co my...![]() ....jak zwykle szalejecie dziewczyny,po prostu nie dam rady wszystkiego skomentować osobno ![]() ja dzis zostailam 2 czarne sweterki, pojdę jutro z rana zobaczyć czy się uchowały
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ Edytowane przez karateczka000 Czas edycji: 2009-02-20 o 19:46 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
moje drogie, to jeszcze nic
Ostatnio byłam na dostawie w dużym ciuchu. Dziewczyna dorzucała buty. Wyglądało to tak, że nad taką dużą skrzynię w której są buty rzuciła taki duży foliowy worek. Handlarze tak o nie walczyli że przewrócili skrzynię i poprzewracali się na podłogę Szczególnie z jednej handlary Babka jest bezczelna do granic możliwości. Sama pcha się jak tylko może, machając przy tym łapami jak małpa, a innym zwraca uwagę, mówiąc ,,proszę się nie pchać, ja się na panią nie pcham i nie wyrywam nic z rąk Ja rozumiem, że ludzie chcą zarobić. Ale zachowując się jak skończone prymitywy ?
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę Wam... u mnie w dniu dostawy to ponad 50zł za kg ![]() a tak 40 parę to normalnie..
|
|
#146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() (musialo bolec ). normalnie bylam w szoku. bez przesadyyy. a wczoraj tez sobie ogladalam jakies rzeczy i kobita podeszla do mnie i zaczela na mnie krzyczec ze ukradlam jej bluzke mimo ze wzielam ja z wieszaka (ktos odlozyl po prostu). heh. rozne ciekawe rzeczy sie dzieja ogolnie ale i tak mnie to nie zniecheca ![]() a jutro jeszcze zahacze o jedna dostawe
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tez zawsze staram się złapać co moge zeby miec cokolwiek fajnego inaczej u mnie nie mozna
ale u mnie to juz szczyt beszczelnosci coinajmnie kilka wieszakow jest polamanych jak jest wozek z dostawa przychodza handlary i takie babki ktore maja swoje ciucholandy i potem sprzedaja 4 razy drozej;/ jest babka ktora wszytskim odradza jak ktos cos oglada a bo kolor nie dla pani a bo nie fajne a potem sama to łapie u mnie jest 15 zl za kilo a dostawy sa codziennie chociaz juz dzis sie zrazilam ciuchy podziurawuione albo poplamione;/ wole isc do skandynawskiego w dniu dostawy dac 45 zloty za kg ale miec fajne czytste i zadbane ciuchy czestio nowe z metkami
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
maen- koronkowa bokserka i fioletowa tunika
shatin- łaaał, zazdroszczę lacosty, i tej ostatniej ( z zabociekiem) piekny kolorek! Cytat:
U mnie w mieście 45 w poniedziałek, w mieścinie obok jest 35 i to jest na razie mój ulubiony lump (tam miedzy innymi kupiłam swoje oxfordy ![]() ![]() )I szokuje mnie dziewczyny co Wy piszecie o tych handlarach... Fakt, w dniu dostawy o poranku jeszcze mnie nigdzie nie było, widziałam dzikie tłumy, ale żeby aż takie chamstwo...? I że niby co one z tym robią, gdzie one to sprzedają? Kurka chyba mam farta, mam kilka ulubionych, takich schowanych, "babcinych" i bardzo klimatycznych jeśli chodzi o sprzedawców jak i klienterię... (najbardziej mnie rozbrajają takie co wyszperają coś i mi dają "o, to na młodzież, może Pani przymierzy" albo takie co prosza żeby przymierzyć "bo to dla wnuczki, ona w takim wieku jak Pani, chce zobaczyć czy bedzie pasowało", o lol XD)Aaa i też tak robię, że łapie z wieszaka wszystko co mi wpadnie w oko, potem selekcjonuje (ale odwieszam ładnie an miejsce) i w końcu mierzę. A ja jestem baaardzo wybredna, uwierzcie.
Edytowane przez agacior89 Czas edycji: 2009-02-20 o 20:42 |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o moich dwóch dumach
(postanowiłam zacząć nosić sukienki i jakoś mi wpadły w ręce w trakcje rajdu po lumpkach![]() - new look - ok.5zł - do przeróbki, bo jest za duża, ale nie mogłam się oprzeć - Vila - nowa z metkami 25zł (na metce cena 35 funtów ) - za duży dekolt więc również czeka ją poprawka (buty nie pasują - wiem, ale musiałam założyć coś wyższego) |
|
|
|
#150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A szmaty straszne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

3/3/6-22/7/8

), a najtaniej gdzie jeszcze da się coś znaleźć, to 40zł/kg - niestety, gedenralnie jest drogo 

....