|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
Cytat:
Na urodziny sobie zrobie:P jako nagrode![]() hahaha ale nazwalals rower ja tez juz sie nie moge doczekac, az poujezdzam moj rowerek
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
O widzę, że jeden z moich ulubionych tematów został poruszony: CIUCHY! Uwielbiam łazic po sklepach, uwielbiam przymierzac, mogłabym to robic codziennie!
![]() Limonka - my z Tżtem zamierzamy właśnie kupic sobie rowery i jezdzic jak tylko cieplej się zrobi. Dobrze, że mój ukochany lubi ruch, bo tak to bym chyba tylko na kanapie leżała i jedyny wysiłek fizyczny miałabym podczas zmieniania kanału w TV
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Gdy tylko pogoda się poprawi
Lubię ujeżdżać Kazika gdzieś na łonie natury Cytat:
Na Twoją odpowiedzialność Przepis generalnie jest stąd: http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis8134.html . Moje modyfikacje: zmniejszyłam ilość cukru o połowę, za to dodałam 250 g pokrojonych w kostkę krówek- miodzio ![]() Właśnie chciałam sobie zrobić peeling kawowy i w swej wielkiej inteligencji zaparzyłam kawę... rozpuszczalną Ewidentnie dziś nie jest mój dzień Heh, idę zaparzyć jeszcze jedną kawencję (mam nadzieję, że tym razem obędzie się bez pomyłek ) i idę sobie zafundować tak modne tu ostatnio spa
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Aha i Niuniuśko! Podaj no linka do tego sklepiku londyńskiego
|
|
|
|
#125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja wcale nie parzę kawy trzeba parzyć ?
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Niuniuska oczywiście - proszę dopisać do listy
Limonka1987 moja córka ma na imię Nadia, we wtorek skończy 5 miesięcy (a zrzucać mam niestety co nie tylko po ciąży, ale też troszki sprzed niej tylko mleko. Generalnie jestem zadowolona, a jak się uczęszcza do takiego kogoś co miesiąc to i motywacja większa. Jak tam waga dziewczyny? Podobno dzisiaj dzień ważenia...
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw sie ja dzisiaj weszlam pod prysznic w okularach
|
|
#128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nadia - przepiękne imię
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej kochane
pamietacie mnie jeszcze ?? ![]() dłuuuuuuuugo mnie tu nie było na wizażu ale cóż trza było sie edukować dzieisjszy niedzielny wieczór troche luźniejszy ;0 he he ![]() niestety z wagą u mnie az tak bardzo sie nie polepszyło bo schudłam dotychczas tylko kilogram ostatnio tak sobie pomyślałam co by sie wybrać z wizytą do endokrynologa
|
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś przeczytałam w przepisie na peeling kawowy, że trzeba i tak też robię
Cytat:
![]() Dziwne, że dietetyk zalecił Ci wasę zamiast zwykłego razowca, bo z tego co się mówi tu na wizażu nie ma ona nic poza pustymi kaloriami A jakąś kaloryczność masz określoną?Widzę, że póki co ładnie trzymasz się diety i jesteś na dobrej drodze do zmiany nawyków żywieniowych na dobre. Oby tak dalej Cytat:
Nieładnie nas tak zaniedbywać, oj nieładnie Rozumiem, że szkoła nie pozwala na długie przesiadywanie na wizażu, ale żeby w ogóle nie zaglądać i nie dawać znać co u Ciebie? Lanie w pupsko Ci się za to należy ![]() Dobrze, że waga leci w dół, a nie w górę, a to, że powoli to nawet lepiej- większa pewność, że na stałe ![]() Skąd pomysł, żeby udać się do endokrynologa? Coś jest nie tak? Źle się czujesz? Jestem wypeelingowana, wydepilowana, nawilżona, oczyszczona, wymasowana, odżywiona i w ogóle czuję się bossssko Aż żal,że idę do łóżka samotnie i nikt nie będzie miał okazji podziwiać efektów tych zabiegów
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
no juz postaram sie was nie zaniedbywac a z endokrynologiem no to własnie dlatego ze tak mi powoli waga spada i tak mi sie wydaje ze bardziej bym sie kontrolowała he he wogóle tydzień temu kupiłyśmy z mama sobie w biedronce po kwiatku i moj tak wysoko urósł chyba z jakies 20 cm a mojej mamy stoi w miejscu
|
|
#133 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i co tu robi ? oj lalka nie ładnie to tak znikać ale mam nadzieję że będziesz zaglądać częściej Cytat:
oj coś czuję że to niedługo będziesz chodzić sama do łóżka, na kilometr od ciebie biję pozytywna energia i chęć życia
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
mamrotka ja bym sie pisała na bieganiw z Tobą ale mam jeszcze kilka zajęc z body space - jak to skoncze to też bede biegac
Limonka ja też nie paze kawy na peelling ![]() ja dziś sie n ajezdziłam za butami dla tż - ale w końcu kupił a ja nie:/ wytrzałym sobie buty w necie w zarze a w 2sklepach nie ma za to super były w aldo
|
#135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cieszę się bardzo że nie będę biegać sama to trzeba było buty w aldo kupić ![]() edit. uciekam bo kości teraz lecą
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
mamrotka to ja tak za 2 tygodnie zaczne biegac - może wtdy tez juz sniegu nie będzie;P a mogłam sobie jej ednak kupic bo superowe są
|
#137 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
http://www.sportsdirect.com/
Proszę adres stronek dla zainteresowanych. Ostrzegam, że tam są głównie sportowe ciuchy, a że ja do tej pory preferowałam sportowy styl to stronka jak dla mnie w dechę ;-) Często kupuje sobie tam torebeczki, buty też są niedrogie, albo zwykle fajne koszulki (na aerobik jak znalazł;p). Myślę, że za jakiś czas zmienią ciuchy na bardziej letnie, to znajdą się i bardziej kobiece Tylko ostatnio funt poszedł w górę ;/ Cytat:
![]() Nerwusku - mówi mi tak jeszcze ![]() E tam łoża, my testujemy bardziej hardcorowe miejsca Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą ciekawe czy na wizażu jest wątek dla uzaleznionych od kupowania ciuchów?![]() Cytat:
)))Cytat:
Muahaahha, kolejna boska babeczka Cytat:
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty az tyle rzeczy zrobiłas he podziwiam ![]() o widze ze nie jestem sama która lubi kości he he ![]() tak sie zastanawiałam ze chyba sobie karnet na siłownie wykupie a na szczescie mam z kim chodzic wiec to mnie przekonuje he he
|
|
|
#139 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja na dzisiaj skończyłam pisanie pracy (mam dopiero 27 stron a do 10 marca muszę miec miniamlne minimum żeby dostac wpis, czyli 35. Chyba powinno się udac, prawda? Trzymajcie kciuki! Teraz obejrzę sobie jeszcze jakiś serialik i do łóżka żeby się w końcu porządnie wyspac, bo ostatnio chodzę jak zombie. Aha! I jeszcze muszę się przyznac, że zjadłam dzisiaj... PIZZE! Wiem, wiem baciki... ale za to postanowiłam, że we wtorek zrobię sobie jeden dzień oczyszczania (dzień bananowy z tej stronki z artykułem z Superlinii). Jakoś muszę odpokutowac
|
||
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
JoyceSky ja dziś zjadłam ciasto u teścia i frytki z małżem
wiec dla mnie jesteś rozgrzeszona ![]() coś mi sie za szybko wysłało
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczęta, widzę, że też oladacie kosteczki;DD
ale był dzisaij odcinek ahahahahaahahah, ludzie to mają fantazje eheheh ![]() ślodkich snów wam życze Wszyskim;* do jutra;*
|
|
#142 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Zrób nam fotkę, chętnie będziemy podziwiać efekty Twoich zabiegów ![]() ![]() Widzę mała przerwa w testowaniu? hihi Ja też oglądałam kości. W sumie to od połowy i nie wiem o co chodziło, ale oglądałam! ![]() Cytat:
Na pewno nie zaszkodzi![]() Cytat:
Za pizzę zostaniesz rozgrzeszona... bo ja ostatnio też zjadłam 2 kawałki ;P Cytat:
![]() Uhh, przeliczyłam tą tabelkę, ale nie mam wszystkich danych więc musicie poczekać... bo nie chcę jej parę razy wklejać![]() A tymczasem zmykam coś popisać i do łóżka. Branoc piękne
|
|
#143 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dzień dobry
![]() Cytat:
W kwestii płci przeciwnej nie lubię iść na kompromisy i wymagająca ze mnie babeczka Nie o to chodzi, że szukam ideałów. Po pierwsze wiemy, że te nie istnieją, po drugie uważam, że nie ma nic gorszego niż człowiek bez wad. Jest jednak kilka cech, którymi mój przyszły TŻ musi się odznaczać i chociaż jestem w stanie wiele wybaczyć tu wyrozumiała nie będę. W końcu jak kochać to księcia, a jak kraść to miliony ![]() No to mnie teraz zaskoczyłyście Aż sobie zaraz poczytam jak robią inne kobitki. Tak BTW- czy Wy jak robicie ten peeling też macie całą kabinę prysznicową w kawowe ciapki czy tylko ja jestem taką niemotą?A to przepraszam ![]() Cytat:
Może nie tyle dla osób uzależnionych od kupowania ciuchów, ale dla zakupoholiczek jako takich. Pewnie Was nie zdziwi, że jestem jednym z honorowych członków Cytat:
Co poniektóre panie tutaj (pozdrawiam Mamrotke ) dbają o siebie z takim zaangażowaniem, że aż wjeżdżają innym na ambicję Cytat:
Na pewno się uda. Ciekawe kiedy ja się w końcu zabiorę do tej mojej nieszczęsnej pracy licencjackiej... Ty przesz do przodu jak burza, a ja... Ech, wstyd, wstyd, wstyd ![]() Miłego dnia, koleżanki sympatyczne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() ale z was plotkary :P Ale przyznam szczerze że jak tak czytam o tych peelingach, balsamach itp to zaczynam sie poważnie zastanawiać czy sobie nie zafundować... Bo ja ogólnie to nawet kremu do twarzy regularnie nie stosuje... Może któraś z was podała by mi taki zestaw MUST HAVE dla odchudzających się... Ah i chciałam zapytać o ćwiczenia. Czy te 8minutówki są dobre na spalanie kalori... Z tego co wiem to aaby spalac kalorie trzeba ćwiczyć cnajmniej 30 minut w średnim tempie i natężeniu, co z rozgrzewką i rozciąganiem daje minimum 60 minut ćwiczeń. Z tego względu ociagam sie troszkę z pójściem na siłownie - w kwietniu na 1 zajęciach spedziłam tam prawie 2h!!! Teraz pracę kończe o 20 i nie mam ochoty na ćwiczenia. W grę wchodzą jedynie zajęcia poranne bo do pracy na 2 mam... I tak sie własnie zastanawiam nad zajęciami BPU - czy któraś z was je zna?? Czy są skuteczne na odchudznie?? ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#145 |
|
BAN stały
|
hej
ja na sekunde i do szkoly. Co do diety... dzis bylby 4 dzien ale zrezygnowalam bo wczoraj mialam maly "wypadek" :-/ zemdlalo mi sie bo strasznie niskie cisnienie mialam. Ale najdziwniejsze to, ze mimo tej glodowki cukier mialam ok Takze dzis musze wrocic do stanu uzywalnosci i na chwile zapominam o odchudzaniu. Milego dniaTakze uwazajcie na takie diety-glodowki. |
|
|
|
#146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1000kcal to absolutne min!!!!Cytat:
I kup sobie jeszcze jakis dobry balsam wyszczuplajacy do masazu A inne kosmetyki zaleza od twoich upodoban i skory![]() 8min sa dobre jak chcesz wyciwyczc okreslone partie ciala kieyds robilam ale zostalam przy rowerku, steperku i twisterku
|
|
#147 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do 8minutówek - na spalanie tłuszczu to 8minutówki nie są idealne, ale stosowane regularnie ładnie modelują konkretne partie mięśni, np. brzucha. Ja chodziłam na BPU - akurat na mojej siłowni babeczka dawała niezły wycisk. ale wiadomo - co siłownia to inny instruktor i inne zajęcia...Cytat:
Witajcie piękności Zjadłam owsiankę przyrządzoną przez mamę - była słona Nie mam pojęcia czemu ;P i zdecydowanie wolę moją owsianeczkę Zmykam pod prysznic i na 12 do szkoły:/Miłego dnia życzę wszystkim ps. Wklejam tabelkę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
Powróciłam... Bylismy na nieplanowanym weekendzie w gorach, no ale był jak najbardziej udany ![]() Z dietą przez weekend było różnie, raz tak raz siak. W każdym badz razie dzis juz jestem grzeczna Nie martwcie się.... Nadrobiłam zaległości wątkowe Stwierdzenie "Lubię ujeżdżać Kazika na łonie natury" Powaliło mnie hahaha ![]() I tym oto sposobem się nie zważyłam i dopiero bede musiała zrobić to jak widze 15... Może bedzie lepszy efekt Teraz lece robić mega porządek w pokoju, w każdej półce i szufladzie i ciuchy idą wszystkie pod lupe czy je wywalić czy zostawić.... Więc będzie to "Pimp my room" ![]() A potem trochu poćwicze. Całuje Was mocno bardzo bardzo ![]()
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.. Ja zaraz coś na śniadanko sobie przyrządzę chociaż nie mam pomysłu dzisiaj. AHA! Miałam Wam napisac o moim odkryciu. KIEŁKI!!! Kładę sobie na kanapkę albo do sałatki i dziewczyny! To jest pyszne! A jakie zdrowe i ile ma białka. Zobaczcie same:
http://www.*******/ciekawostkifit/su...852,0,0,0.html http://storytel.republika.pl/kielki.html - tutaj macie zawartosc białka w porównaniu z mięsem i jajkami. Nieźle, co? ![]() Dzięki za trzymanie kciuków. I ja też trzymam za Wasze prace licencjackie/mgr Oki, idę coś zjesc, potem prysznic i praca mgr
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Czeeeeeesc
)wstałam...z trudem;p ide coś zjeśc i na uczelnie .......a jak mi sie nie chce hoooo:/ wczoraj wieczorkiem szukałam po necie jakis ćwiczeń aerobiku na dvd, z racji i ze lepiej z kims sie meczyc i znalazlam tylko jedno cudo co anwet tytulu nie ma;/ i nei wiem co to w kazdym bardz razi kobieta prowadzi areobik i cwiczy z dziewczynami, 3 partie po 20 minut, 2 pierwsze to aerobik a 3 cwiczenai rozciagajace i przerózne meczarnei na macie iiiiiii wczoraj o 00:00 zebrało mnie i właczyłąm sobie i ćwiczyłąm z nimi rózno do 00:23;D am z siebei dumna hehe ![]() oki, lece bo nei zdarze sniadania wszamać a uczelnai czeeeeeeeeka;:/ milego dnai Wam życze;*
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.

Gdyby ktoś wyraził chęć posiadania przepisu na ciasto ajerkoniakowe z krówkami- służę uprzejmie <kusicielka
>
)? Wyobraźcie sobie jakie miny mają ludzie gdy ktoś znajomy pyta mnie jakie mam plany na popołudnie, a ja pełnym głosem wypalam "Chyba poujeżdżam Kazika"

Ewidentnie dziś nie jest mój dzień
Heh, idę zaparzyć jeszcze jedną kawencję (mam nadzieję, że tym razem obędzie się bez pomyłek
trzeba parzyć ?

tylko mleko. Generalnie jestem zadowolona, a jak się uczęszcza do takiego kogoś co miesiąc to i motywacja większa.

ale mam nadzieję że będziesz zaglądać częściej
za to super były w aldo 

Stwierdzenie "Lubię ujeżdżać Kazika na łonie natury" Powaliło mnie hahaha