![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy wysokopółkowe, kosmetyki kolorowe (pilnie Destiny Cube), Wax, Kallos
Cześć za The One interesuje mnie tylko Pink Sugar, ale pojemność The One jest mniejsza
![]() |
![]() |
#122 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy wysokopółkowe, kosmetyki kolorowe (pilnie Destiny Cube), Wax, Kallos
W Hidden prawie nie czuć tej wiśni, jest coś waniliowego, mlecznego jakby deser albo ciastko + skórka pomarańczowa, potem ja czuję tylko jaśmin i lilie + coś cieplejszego....możesz przeczytac moją recenzję na KWC
![]() Natomiast nie oddam Live Luxe 80 ml za 65 ml Aquoliny, bo nie ta pojemność no i.... po prostu za Aquolinę nie oddam ![]() No to trudno, to rezygnuję ![]()
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Odpowowiadam po kolei
The One to tester, ale dla mnie to bez róznicy, bo dla właśnego użytku i z korkiem ![]() Envy jest trwały i intensywny, wydaje się ok poza tym napisem. Mama dostała w prezencie od znającej się na rzeczy osoby, więc sądzę, że to oryginał. Napis się zdarł, ale np. na moim jabłku N.Ricci odchodzi taka czerwona powłoczka, a było kupione w perfumerii. Wiem, że można to sprawdzić po kodach na spodzie, ale ja nie potrafie ![]() Ale ogólnie nie mogę zgodzić się na taką wymianę, bo Envy nie jest moje. Ja ze swojej strony bym się zgodziła, pomimo, że nie znam Pink Sugar, ale szukam 100% ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy górnopółkowe, kolorówka (Borghese, Destiny Cube), oriflame, Olay
Nieststy nie znam Just Pink, poznałam tylko Just her (bez Pink) ale dzisiaj będę w Katowicach to się zapoznam i dam ci znac wieczorem.
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z Twoich propozycji: "Mogę oddać Aquolinę 60/100ml + bazę oriflame + 10ml Max Mara + 5 ml Theoremy + 5ml Miss Dior Cherie EdT + 1,8 ml Zen Shiseido + 1,8ml Micc Dior Cherie EdP (1,8 bo 2ml ciężko w fiolce napełnić). Mam jeden atomek 10ml a reszta we fiolkach szklanych, to max mara w atomku by poszła." byłabym przeszczęśliwa gdyby Max Mare, zastąpiło Hypnose, nawet jako mniejsza pojemność dorzuciłabym ci zrobioną próbeczke Kashminy, dzisiaj nabytej ![]() Jeśli się zgadzasz to byłoby super
![]() Edytowane przez aliś Czas edycji: 2009-06-05 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
oczywiście poleconym. Jak wolisz, priorytet lub ekonomiczny, ja wyślę druga, jak dostanę paczuszkę i wyślę takim samym na jaki Ty się zdecydowałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
OK wyślę dzisiaj priorytetem poleconym
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Mnie się spodobało:
-Thierry Mugler Innocent Crystal Shower gel, 25ml, tylko za coś extra! - YSL Opium Edt * - Shiseido Zen - Chopard Casmir (z cos fajnego) - J del Poso Halloween odpowiedż w moim wątku
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Za Benetint nic za bardzo u ciebie nie widzę. Nie muszę go oddawać, więc czekam na coś super, albo coś co mi się przyda
![]()
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Co prawda nie mam jakiś super drogich kosmetyków, ale może coś akurat by Ci się spodobało za edt Ori - Aromabliss awaking?
![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za któreś z:
-Roberto Cavalli, Just Pink Her, 30ml z ubytkiem ok 5ml. - Gabriela Sabatini, Gabriela Sabatini EDT. 18/20ml
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi ale nie znalazłam nic dla siebie. Będę jednak odwiedzać Twój wątek i w razie czego pisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
za jeszcze jeden Naked chętnie przygarnę
Just Cavalli her 2ml firmowa wypróbowana YSL, Nu edt odlewkę 1 ml
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Cieszę się że paczka doszła, już się nie mogę doczekać swojej
![]()
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zrezygnuję z Nu - powinnam mieć z innej wymiany, więc wolę coś innego. - Cartier, La Baiser du dragon edp * 1 ml - Lancome Hypnose 1 ml - Estee Lauder Pleasures 1 ml Przypomniało mi się, że mam poza wątkiem odsypkę Glittera MAC, śliczny iskrzący kolorek wpadajacy w brąz. W razie jeślibyś go chciała to wzięłabym za niego: - Givenchy Hot CoutureEdP 1 ml - Slava Zeitsev Maroussia 1 ml - Paco Rabanne Black XS 1 ml - TM Eau de Star, 1/2 próbki firmowej
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Jestem chętna na wymiankę z tobą,ale Sunflowers jednak wycofuję.Mogę do tych Ode YR coś innego dołożyć,nawet bez twojego balsamu i próbek
![]()
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
proszę odp u mnie
-Roberto Cavalli, Just Pink Her, 30ml z ubytkiem ok 5ml. -Roberto Cavalli, Just Pink Her, balsam do ciała, 75ml z ubytkie - Oriflame, eyeliner w pisaku, nowy - Olay - lagodna emulsja do demakijażu oczu exp 12/10, nowa, z wymianki - Oriflame, peeling gruboziarnisty
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
może być we flakonie. co proponujesz?
![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
A więc, zróbmy ostateczne podsumowanie i jeśli się zgadzasz to zapraszam na PW.
Jest tylko mały kłopot, bo ja również przeoczyłam w tym natłoku wymian i próbek, że akurat próbkę Verte Voilette obiecałam już wcześniej. Tam miało być 1ml wobec czego po prostu zrezygnuję z 1ml Halloween i będzie w porządku. Podsumowanie: - Cartier, La Baiser du dragon edp * 1 ml - Lancome Hypnose 1 ml - Estee Lauder Pleasures 1 ml - YSL Opium Edt 1 ml - Chopard Casmir 2 ml - Shiseido Zen 2 ml za - 2 Naked (naturalny beż z delikatnymi, rozświetlającymi drobinkami) - Chocolate Brown (intensywny brąz) - Dolce&Gabbana - Sicily 1,1ml Jeśli wszystko OK to zapraszam na PW ![]() ------------------------------------------------------------------- Już się w tym pogubiłam ![]() ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-13 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
odp proszę u mnie
-Roberto Cavalli, Just Pink Her, balsam do ciała, 75ml z ubytkie - Oriflame, eyeliner w pisaku, nowy - Olay - lagodna emulsja do demakijażu oczu exp 12/10, nowa, z wymianki Chciałabym: Acqua Di Gio Armani -swieży, orzeźwiający zapach, wodno-kwiatowy, delikatny. odlewka 5ml. Sephora, balsam Chocolate toffi- Wspaniały, długo się utrzymujący zapach, dobrze nawilża, szybko się wchłania dzięki lekkiej konsystencji lotionu. Dla wielbicielek „jadalnych” kosmetyków. Prawie cały 150ml midnight poison
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Cashmir lub/i -Roberto Cavalli, Just Pink Her, 30ml z ubytkiem ok 5ml.???
Odpisz proszę u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Gdyby Casmir się "zwolnił" to ja chętnie oddam ci za oba twoje zapachy moją Princess i Max Marę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Witaj, interesuję mnie podkład/ puder Borghese, może coś u mnie wpadnie Ci w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Bardzo się cieszę że poprzednia wymianka tak się nam udała
![]() Ponieważ czekam na kilka odpowiedzi co do zapachów, pozwól, że poczekam do jutra i jutro dam ci ostateczną odpowiedz, ale jestem jak najbardziej na tak, tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.