![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: lub wymienię ;) różne takie śliczne :D
podoba mi sie u Ciebie duzo kosemtykow
![]() 5. Johnson & Johnson, Johnson's 24-godzinne Nawilżanie, Balsam z olejkiem migdałowym do skóry normalnej i suchej , 1/3 z 400ml. 16. Kamill hand & nail sensitiv creme,krem do rąk i paznokci, bezzapachowy, nie zawiera barwników. Ponad połowa opakowania 100ml. 17. Avon, Jogurtowy nawilżający balsam do ciała, Czereśnia i Gałka Muszkatołowa. Ponad 1/3 opakowania 200ml. . Avon, Perceive, 1/2 z 50ml 1. Taft, Silk Flex żel-krem do włosów nabłyszczający, ok1/4 ze 150ml 2. Taft, Schwarzkopf, Lakier Silk-flex z proteinami jedwabiu. Do włosów zniszczonych, normalnych. Raz użyty. 3. Joanna, Styling Effect, Brylantyna w żelu. 2-3 razy użyta, 80% zużyc
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
odpowiedziałam.
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
cos za:
13. Rossmann, Facelle Intim, Chusteczki do higieny intymnej, nowe, 20sztuk. 15. Johnson & Johnson, Johnson's 24-godzinne Nawilżanie, Balsam z olejkiem migdałowym do skóry normalnej i suchej , 1/3 z 400ml. 17. Avon, Jogurtowy nawilżający balsam do ciała, Czereśnia i Gałka Muszkatołowa. Ponad 1/3 opakowania 200ml. 18. i 19 . Dove, Odżywcze mleczko do ciała, próbka 50 ml, 2 sztuki, nowe 1. Avon, Perceive, 1/2 z 50ml (zalezy mi) 3. H&M, zalotka, użyta raz, z pudełkiem i wymienną gumką. Biorę pod uwagę wymianę na coś sympatycznego 4. Rossmann, maska na oczy (rozgrzewająca lub chłodząca) w kształcie gwiazdek (zdjęcie niebawem) 6. Kolczyki 2,5cm na 2, czarne kotki na niebieskim tle, dwustronne. moglabym poszperac po kosmetykach i znalazlabym jeszcze troche niz w watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
czekam na nowe propozycje
![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- i do góry ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- i do góry ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
coś za:
kulki rozświetlające kulki rozświetlająco- brązujące próbki Dove - mleczko do ciała *2 i żel pod prysznic *2 chusteczki do demakijażu (Carea - niebieskie i Cleanic - zielone)
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
dokładeczka
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- hopsa ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przydałby mi się tonik ![]() Pozdrowienia! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=328277 ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Obie rzeczy bardzo mi się podobają ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Ale szkoda ![]() No nic, pozdrawiam ciepło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
6. Verona, Vollare, Puder w kulkach rozświetlający, odcień jaśniejszy, opakowanie niemal 8g. użyte kilka razy, zużycie znikome.
7. Verona, Vollare, Puder w kulkach rozświetlająco-brązujący18. i 19 . Dove, Odżywcze mleczko do ciała, próbka 50 ml, 2 sztuki, nowe 20. i 21. Dove, Beauty Care Shower, Fresh Touch Shower Gel (Odświeżający żel pod prysznic z wyciągiem z ogórka i ekstraktem z zielonej herbaty). próbka 55 ml, 2 sztuki, nowe 22. Garnier, Podstawa Pielęgnacji, Tonik łagodzący z różą do cery suchej i wrażliwej, zużycie 1,5cm - zostało 11,5 cm w butelce , czyli zużycie 1/10 coś u mnie za to lub część? ![]() ![]()
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Coś za :
1. Ziaja, Sopot Sun, Balsam brązujący, relaksujący, ok 1/3 butelki 200ml 13. Rossmann, Facelle Intim, Chusteczki do higieny intymnej, nowe, 20sztuk. 14 Utwardzacz do paznokci, dodawany gratis do tabletek dla kobiet Falvit. Zużycie znikome. Skład: ethyl acetate, butyl acetate, phthalic anhydride/ trimellitic, anhydride/ glycols copolymer, nitrocellulose, acetyl tributul citrate, isopropyl alcohol, SD alcohol 3-c, acetyl methionine, CI 17200, CI 42090, CI 60725. Najlepiej zużyć przed końcem kwietnia 2009. Pojemność 7ml. Kolor na paznokciu - bezbarwny (w buteleczce jest niebieskawy). ?? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
odpisałam w Waszych wątkach
![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- dokładka!
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Widze ze miałas dokładkę probek dove? i kulki vollare
jezeli nadal interesuja Cie kulki rozswietlajace avonu ode mnie to daj znac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
-maska na oczy -pedzel -zalotka -kolczyki z kotkiem
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Bezcielesna Czas edycji: 2009-04-23 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
No własnie nic wiecej nie widzę. Krem liliputz wymieniłas? Moze masz jakies inne probki? lub jakies filtry? bo kolorowka mnie nie interesuje zupelnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
odpowiedziałam w Twoim wątku
![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
dokładka
![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- i znów ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- hopsa ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- ![]()
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
a co Cie u mnie interesuje?
![]() ja ew mogłabym sie skusic na kilka drobiazgów takich jak: 3. Carea, chusteczki do demakijażu, do cery mieszanej (produkowane przez Harper Hygenics - takie, jak Cleanic niebieski, tylko dla Biedronki), zużyte może 2 lub 3 z 25, mam zbyt wrażliwą skórę 13. Rossmann, Facelle Intim, Chusteczki do higieny intymnej, nowe, 20sztuk. 14 Utwardzacz do paznokci, dodawany gratis do tabletek dla kobiet Falvit. Zużycie znikome. 5. Pierre Rene, Waterproof nailwhite french manicure czyli biała kredka pod paznokcie 6. Verona, Vollare, Puder w kulkach rozświetlający, odcień jaśniejszy, opakowanie niemal 8g. użyte kilka razy, zużycie znikome. 7. Verona, Vollare, Puder w kulkach rozświetlająco-brązujący, odcień trochę ciemniejszy, opakowanie niemal 8g. użyte kilka razy, zużycie znikome. Jedna z kulek jest pęknięta, ale tak było "od nowości" (kupiłam je mimo pęknięcia, bo spodobał mi się kolor, a nie było już innych opakowań w tym odcieniu). (jeśli ktoś skusi się na obie wersje i będzie chciał ich używać razem, mogę dodać duże, puste opakowanie po kulkach brązujących z ochronną gąbką ) 4. Schwarzkopf, Schauma, Proste i Lśniące (Straight & Glossy) serum prostujące, 150 ml, raz użyte, obłędnie cudowny zapach,
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
0. Top Choice, pędzel do makijażu, nr 6463
18. i 19 . Dove, Odżywcze mleczko do ciała, próbka 50 ml, 2 sztuki, nowe cos u mnie?
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-04-24 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- hopsa ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Rossmann, Facelle Intim, Chusteczki do higieny intymnej, nowe, 20sztuk. Garnier, Podstawa Pielęgnacji, Tonik łagodzący z różą do cery suchej i wrażliwej, zużycie 1,5cm - zostało 11,5 cm w butelce , czyli zużycie 1/10 H&M, zalotka, użyta raz, z pudełkiem i wymienną gumką. Biorę pod uwagę wymianę na coś sympatycznego Top Choice, pędzel do makijażu, nr 6463? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.