![]() |
#121 | ||||
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dot.: Ja i Muzułmanin.
Cytat:
Spacerówka, na jaką religię chcesz aby Twój TŻ dokonał konwercji ? Cytat:
Do niedwana na Uniwersytetach obowiązywało prawo aby studentki nie zasłaniał włosów, niestety przeforsowano zgodę na noszenie chust podczas zajęć. Turcja to nie ludy arabskie. Cytat:
![]() Myślisz, że prowokacja ? Fajnie by było, ja jednak obawiam się, że to prawda ![]() Cytat:
![]() Ojej.... mogę wiedzieć którą to połowę zwiedziłaś, że aż tak bardzo zauroczyła Cię Turcja i jeden Turek?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez salamanca Czas edycji: 2009-04-04 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Hmmm bardzo zazdroszcze
![]() ![]()
![]() |
#124 | |
|
Cytat:
Wow... jesteś Globetrotter`ką... a ja myślałam, że Maturzystką, która ma zdawać rozszerzona Geografię ![]() Powodzenia.... Nawiasem mówiąc mnie sie w Maroku bardziej podobało niż w Turcji ![]() ![]() Czyli nie byłaś jeszcze w Emiratach... ![]()
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-04-02 o 16:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czy tylko mnie się to wydaje bardzo mało prawdopodobne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, wszytsko jest możliwe. Jednak, nawet jesli ktos podróżuje od urodzenia, to jednak, umówmy się, dzieci do pewnego wieku to i tak nic nie pamiętają z podróży. A jak już sa starsze i pamietają, to co tu mówić o rozumieniu wszytskiego co widzą i zachwycaniu się różnymi krajami.
I dlatego mnie to stwierdzenie: bardziej zadziwia, niż ilość objeżdżonych zakatków świata. Powiedzmy, że tak naprawdę i świadomie, to salamanca zwiedza i zachwyca się (i rozumie do końca to co widzi) mniej więcej od 12 czy 13 roku życia.
![]() |
#129 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak jak Warszawianke, mnie zastanawia to wszystko zebrane razem...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
BAN stały
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Jest taka komedia "Jeśli dzisiaj wtorek - jestesmy w Belgii", czyli zwiedzanie Europy w 18 dni
![]()
![]() |
#133 |
BAN stały
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
myslalam ze podroze rozwijaja... ale z tego co piszesz autorko jestes nieziemsko wrecz naiwna chcac jechac do turcji dla chlopaka poznanego na wakacjach...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i upierniczyłam się jogurtem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
BAN stały
|
A mi się coś zdaje,niucham sobie że to prowokacja.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
albo masz indywidualny tok nauczania albo w każdym z krajów byłyście po kilka dni albo muszę wywalić telefon bo kalkulator się psuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to moze kolezanka nam wstawi zdj z kazdej wycieczki, bo cos tu trudno uwierzyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
[1=70026de27bfb6c51fbab4e7 dd9ae9b7f0dc3e2c9_600772d f80eb9;11740419]
![]() to moze kolezanka nam wstawi zdj z kazdej wycieczki, bo cos tu trudno uwierzyc ![]() jakieś wadliwe te sprzęty teraz robią... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
BAN stały
|
Ktoś tu poprostu ma chyba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |||
|
Salamanca, mnie osobiście podoba się wszystko:
+cała Europa
Byłaś we wszystkich tych państawach "Całej Europy" jak piszesz, czy może jednak któreś nieopacznie opuściłaś?! ![]() Jeśli jednak coś POMINĘŁAŚ.... to przypomnij sobie.... ![]() ![]() Cytat:
![]() Mooniaaa, sama się nad tym zastanawiam... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W czasie TRZECH LAT poznałaś 27 plus 50 różnych krajów ?! Razem 77 ?! Proszę, niech mnie ktoś poprawi ![]()
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-04-02 o 23:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Tak mi się skojarzyło:
- A ja byłem w Norwegii. - A fiordy widziałeś? - Staaaary, fiordy to mi z ręki jadły! ![]()
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Wiec tak ... mamy 77 krajow jak juz ktos wyliczyl, a Ty siedzialas w takim 1,5 miesiaca, nie? Podrozujesz od 16 roku zycia, a teraz masz 19 lat... Wiec cos tu sie nie zgadza :P Moja matematyka jest na dobrych torach, ale byc moze sie myle :P
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby na to nie patrzeć, to co w tym czasie można obejrzec dokładnie? Lotnisko w każdej stolicy? Czyli nie dziwie sie, że dziewczyna jest zauroczona Turcją, bo pewnie był to jedyny kraj gdzie po prostu zabawiła trochę dłużej i miała szanse go choc troche obejrzeć. Prosze, cytat:
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2009-04-03 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Oj! dziewczęciu nie chce się uczyć do matury/ vide założony przez nią wątek "matura, leń...-pomocy"/ i wypisuje dyrdymałki
![]() ![]()
6 III 2008 góra (ceramika) ![]() 26 XI 2008 dół (metal) ![]() ![]() Edytowane przez starababa Czas edycji: 2009-04-03 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Zupełnie bezsensu teraz na nia naskoczylyscie. Jesli w 1,5 miesiaca objechala "cała" Ameryke to moze byla na jakiejs zorganizowanej wycieczce i liznela troche "kazdego" kraju?
![]() a co do tematu to ja odradzam- wszytsko juz zostalo wyzej powiedziane. nie mowie,ze ten Turek to zly chlopak( w Polsce tez jest mnostwo naciagaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
niezla zawisc bije na watku ;
Moj TZ swego czasu w 1.5 miesiaca zwiedzil(choc to moza za duze slowo - po prostu byl) w 4 krajach Europy, 4 afrykanskich, na 3 wyspach + w 4 krajach ameryki poludniowej. Straszne co nie ? Ale ma fantazje ![]() Autorko, ja bym w zyciu nie pojechale kila tys km do ZADNEGO kraju za facetem ktorego prawie nie znam, bo to po prostu uwlaczajace. bedac w Twoim wieku zrobilam cos podobnego, ale to bylo w Polsce no i moj amor przyjechal do mnie pierwszy ![]() Turcja mimo tego ze stara sie wygladac europejsko jest nadal potwornie niebezpieczna dla samotnie podrozujacych kobiet. Wlasciwie masz jak w banku ze cos Ci sie stanie.A czy to juz bedzie kradziez czy gwalt to inna rzecz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
A, no coż, ja np. jestem strasznie zawistna i aż mnie skręciło jak poczytałam ten wątek
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.