|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik '91 - część X :*
no, a ja dopiero teraz tak porządnie przy kompie siadłam. ;D
bo tak. dzisiaj do szkoły na 8 miałam, wf, a potem okienko i potem jeszcze jedno okienko, bo druga grupa miała zastępstwo z babką od angielskiego (przełozyli sobie z ost. godziny. ) no, i byłam sobie u złotnika odebrac pierścionek, ale mi nie zrobił jeszcze. no i potem jeszcze miałam religie, przełożoną. ;D doczepilismy sie do innej klasy w kilka dziewczyn, co by wyjśc wcześniej. teoretycznie powinnysmy jeszcze mieć PO, ale wczoraj we cztery sobie poszłyśmy na lekcje drugiej grupy, bo nie miałysmy lekcji. ;D a, że koleś jest meeega od PO, to nas sobie zapisał i odbębniłyśmy. ;Dtoteż, lekcje skonczyłam 11:40. : ) i potem poszłam odebrać ten pierścionek i z koleżanką pojechałyśmy do galerii. torebki oblukać i biżuterię. no i sobie zrobiłam zakupki jedzeniowe. ;D kupiłam sobie ogóóóreczka i tuńczyka i w ogóle. ; ) mam mega pomysł na jutrzejszy jadłospis. no, a do domu wróciłam sobie jakoś przed 15. i do 18 gdzieś non stop na dworze. ;D z psem poszłam na godzinę, połaziłam po sadach trochę. uwieelbiam z nim łazić na takie długie spacerki. jak wróciłam, to trochę go poczesałam i posiedziałam na dworze, no. ; )a co do ogródków to ja mam taki klomb większy z różami, liliami i takimi jednorocznymi kwiatkami (których na razie jeszcze brak. ;D) no i sobie rosną brzoskwinie też, czereśnia, morelki dwie. :P forsycja i trochę iglastych roślinek. ; ) w sumie to całkiem spore mam to podwórko. : P no, a jutro jestem umówiona na piwko. ;D a, jeszcze odnośnie, Anczysko - wcale nie szaleję, ostatnio full celibat, pod tym względem. a to, o czym pisałam, jest po prostu już od jakiegoś czasu zaplanowane. ;D ale sie upisałam. ^^
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tego ogrodu, domu jednorodzinnego i w ogóle. Ja mieszkam w mieście, gdzie rowerem nawet nie ma gdzie pojeździc z daleka od spalin taka pogoda nie zdarza się codziennie! A teraz grzecznie siedzę i mam zamiar poczytac jeszcze repetytorium z wosu, pożyczone. A co, jak konstruktywny dzień, to do końca
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Też zazdroszczę domku jednorodzinnego. Ja mieszkam w bloku czterorodzinnym. Ale na szczęście niedaleko domu mam taką zagrodę w której mam garaż, oczko, roślinki, i taką budkę do posiedzenia w sam raz na grilla, a na tym rośnie winogrono.
A jeszcze kawałek dalej mam ogródek, który nie wykorzystujemy, jest cały zarośnięty, ale teraz z mamą się za niego zabierzemy. Zasiejemy sobie trawkę, drzewka damy, kwiatki i taką bujaną ławkę ![]() posprzątałam i jestem meega zmęczona, ręce mi odpadają. :/ Piję winko z mamą i tak rozmawiamy sobie...
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-04-03 o 20:38 |
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dostałam dziś nowe okulary i teraz próbuję się do
nich przyzwyczaic ![]() Nudzi mi się.. może powinnam poczytac ''Chłopów"
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jak mija wieczór? musze napisać referat z PO na poniedziałek, bo w weekend nie bd miała kiedy.. a tak mi sie nie chce
Edytowane przez Basiek19 Czas edycji: 2009-04-03 o 21:37 |
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór,
Tżtowi się przysnęło jak miał po mnie przyjść po angielskim i złapał mnie dopiero na przystanku a jutro raczej przyjeżdża co by tu do jedzenia jutro zorganizować macie jakieś pomysły?niedawno wróciłam od lekarza - gina... i nie jest najlepiej... |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#129 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam balkon ;/ wiec o ogrodku moge jedynie pomarzyc.. nie ma to jak mieszkac w ciasnym bloku! witam w klubie Cytat:
Cytat:
Cały dzien w biegu. Jestem na nogach od 6 rano, najpierw 8 h w sql w tym ang na dworze przed szkola a na niemieckim byla jakas probia więc poszłam z koleżanką do maka. Ale po sql bieganie za książką do histy, potem za bibułą i sztucznymi kwiatkami. Wróciłam do domu,, zjadłam obiad czyt. serek wiejski bo nic innego nie było i szybko na spowiedź. Potem jechałam z koleżanką do innej koleżanki 1h drogi od mojego domu... aby robić u niej bukiety z bibuły do szkoły. Noi potem podroz powrotna, nie dawno wróciłam i ledwo żyje, jeszcze jutro muszę wczesnie wstac i uczyc sie histy, a potem isc na 2h korkow z ang ;/ popoludniu teoretycznie na miasto, ale mialo isc tyyyyyle osob a jak narazie ide ja i moja kumpela. mega ;/
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet balkonu nie mam;/
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
wybacz,ale nie będę tak na forum o tym pisać...
zresztą nie mam siły... dobranoc |
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety, uroki starych budynków
![]() Pamiętam, zawsze otwierałam sobie okno i siedziałam na parapecie, w tamtym roku wymienialiśmy okna i na środku jest taka przedzialka, że sie nie da juz tak usiaść..
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
uciekam spać.
dobranoc Wam. ;**
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Branoc
a ja próbuje sklecić coś w tym referacie.. żeby chociaż to mieć z głowy..
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie siedzę i się nudzę
i też niestety balkonu nie mam, a bloku starego nie mam...
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sie napisałam, pare zdań mam na razie.. ;/
Ide mame wymodelowac, bd niedługo
|
#140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
swoją drogą ja też powinnam się do gina przejść bo obawiam się, że coś jest ze mną nie tak. ale to jak już na pewno trzeba będzie...
|
||
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak uciekam, bo jtr trzeba wcześnie wstać.. dobrej nocki
![]()
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też byłam u gina. nic strasznego, really.A ja patrzę jedyny ranny ptaszek tutaj obudziłam się za potrzebą do wc (:P) i już nie mogłam ponownie zasnąc ; ) Zapowiada się kolejny prześliczny dzień, trzeba by coś zaplanowac sensownego : )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-04-04 o 08:36 |
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo się boje...Ja wstałam o 7 urok siostrzenicy... i teraz nie wiem ale zetne sobie grzywkę na prosto
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Ale mnie dawno nie było
A Wy już nową część napisałyście![]() ![]() ![]() Ja wczoraj byłam na musicalu wykonanym przez pobliską szkołę i było świetnie. Bardzo dobry wokal, niesamowita choreografia, wszystko miało być po angielsku - więc bym nie zrozumiała, ale jednak było po polsku tylko piosenki po angielsku Było cudownie![]() Dzisiaj od rana sprzątam, o 14 mam próbę scholi, o 16 próbę scenki, którą gramy jutro z okazji Dni Młodzieży. U spowiedzi nie byłam, jednak mam zamiar dzisiaj do księdza skoczyć Nie piszcie tyle, bo i tak nigdy tego nie nadrobię - no, chyba że całe wakacje będę siedzieć
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy mojej diecie raczej nie brakuje mi żadnych witamin, mikroelementów ![]() z tego co przczytałam, mogę mieć nadżerkę, polip lub niski poziom progesteronu. ale nic, jak przy najstępnym cyklu nie przejdzie, to już idę do gina ![]() ja jak się obudzę w nocy, zawsze muszę iść do wc i śpię dalej ![]() a teraz cały czas sprzątam już mnie mama goni. w takich momentach chciałabym mieć małe mieszkanko w bloku..
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw mój pokój, później tata wyniósł ławki i stół na taras to musiałam wytrzeć z kurzu... Okno w garażu całe oblepione pajęczynami i suchymi robalami bleee... Zamiatałam schody w piwnicy i taras. Umyłam łazienkę. I jestem PADNIĘTA |
|
|
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc radziłabym nie lekceważyć i nie zwlekać z wizytą Cytat:
ja właśnie dostałam skierowanie na morfologię z badaniem progesteronu... |
||
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa przypomniało mi się.
Śniło mi się dziś nasze forum ![]() Jakieś nowe dziewczyny przyszły a my się z nich śmiałyśmy i wparowała jakaś moderatorka i kazała nam napisać coś za karę.
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja siostra miała usuwana... i mam podobne objawy tylko tyle że ja nie współżyje a zazwyczaj sie ona tak "roznosi" :P wiec nie wiem z czego.. Chciała bym tak od razu przezwyciężyć strach... Byłam na spacerku od 10 do po 13 z siostrzenica Ona spała a ja dokończyłam sobie ksiązke ![]() I teraz muszę do po świętach przeczytać "Nad Niemnem" ale na szczęście tylko I tom.. a nie lubie lektur czytać bo są małe ciekawe:/
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.

) no, i byłam sobie u złotnika odebrac pierścionek, ale mi nie zrobił jeszcze. no i potem jeszcze miałam religie, przełożoną. ;D doczepilismy sie do innej klasy w kilka dziewczyn, co by wyjśc wcześniej. teoretycznie powinnysmy jeszcze mieć PO, ale wczoraj we cztery sobie poszłyśmy na lekcje drugiej grupy, bo nie miałysmy lekcji. ;D a, że koleś jest meeega od PO, to nas sobie zapisał i odbębniłyśmy. ;D

jak mija wieczór?
macie jakieś pomysły?

Tylko ogrodzony taras ;|
bo obawiam się, że coś jest ze mną nie tak. ale to jak już na pewno trzeba będzie...