|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 46,34% |
Kraków |
19 | 46,34% |
Warszawa |
16 | 39,02% |
Wrocław |
5 | 12,20% |
dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
8 | 19,51% |
w żadnym z wymienionych |
4 | 9,76% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
Dzień dobry!! Kolejny piękny dzień
![]() ![]() Bardzo podoba mi się nowa fryzura Fenris. Faktycznie zadziorna ![]() Edytowane przez rawita Czas edycji: 2009-04-04 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
http://www.rozdajpisanki.pl/1646 bardzo prosze o klikniecie i z gory sedecznie dziekuje i pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
czyli Endżi
|
No mam nadzieję, że tak łatwo nie zapomnicie
![]() Zajęć z tańca było na razie sztuk dwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle ostatnio mam multum zajęć. Jestem po pierwszym tygodniu zajęć z teorii do nauki jazdy. Jestem w domu po 22, zapierniczam cały dzień, ale mam wrażenie że moje ciało jest napędzane na adrenalinę. W końcu mogę zrobić coś fascynującego. Jak tylko skończę teorię do kategorii B i zacznę jazdy samochodem to ruszam na teorię z kategorii A. Chciałabym jeszcze w tym sezonie pojeździć własnym motorem... ![]() ![]()
#124 |
Zakorzenienie
|
Muszę to z siebie wyrzucić. Chyba znowu się zakochałam. W Unicorn Spell
![]() ![]() ![]() ![]() Wiosna, wiosna... ani chybi wiosna... |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
tulip odwituje wszystkich
![]() ![]() nie spodziewałam się aż takiego powitania ![]() ![]() ja dzisiaj w ramach anulowania doła, zaplanowałam sobie gotowanie obiadu, umycie okien, pójście na zakupy i pierwsze w tym roku skatowanie się na rowerze ![]() ![]() miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
rude jest piękne:)
|
Macham do Was w przerwie mycia okien
![]() Aniolku no jak mozna zapomniec Ciebie ![]() Pomachalam i ide dalej skonczyc ten kierat ![]()
#127 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cze Wymiatacze !
Wróciłam z zakupów zdobyłam cztery pary butów, dwie pary skarpet i torebetę ubrań nie zdobyłam, więc będę chodzić goła w butach i zasłaniać się będę torebetą (bo wielka jest, ale ma kieszonek duuużo ![]() Będę LittleBigMama z BigBigBag ![]() idę jeść
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-04-04 o 12:11 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak pięknie jest za - umytymi ![]() Trójmiejskie Dziewczyny- do spotkania. Czy coś brać?
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-04-04 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
uff, skończyłam myć okna, chwila relaksu w poziomie
![]() ![]() wszystkim myjącym dziś okna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Butki jakieś fajne? ![]() Cytat:
![]() A na zakupy też mam iść, ale tak jakoś zbieram się od paru godzin i pozbierać się nie mogę... Leń ze mnie, nawet na zakupy nie chce mi się iść.
![]() |
#131 | ||
Zakorzenienie
|
Sezon uważam oficjalnie za otwarty
![]() ![]() ![]() Daliśmy sobie wycisk. Mam nadzieję, że jutro mimo zapowiedzi pogodowych nie będzie padać i uda się jeszcze raz pojechać w tym tygodniu ![]() Na Kolnej ruch jak w ulu, ludzie poczuli wiosnę i wylegli na rowery, rolki, spacery, nawet takich wylegujących się na leżakach widziałam ![]() Cytat:
![]() Tak trzymać! Cytat:
![]() A pochwal się zakupami, nie bądź wiśnia. Ja zmykam robić obiad. Dzisiaj szef kuchni poleca makaroni z pesto i oliwkami ![]() A po obiedzie może i ja okna umyję ![]()
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-04-04 o 12:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Witam w nowym wątku
![]() Cześć Tulipanko ![]() ![]() To się zbieram na spotkanko w Galerii,do zobaczenia.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Czekam na Ragnarok
|
Nie działa mi LuckyScent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Piers do przodu
|
U mnie też nie działa
![]() Ja dziś porobiłam zakupy już świateczne, okna myję jutro, dziś znęcam się nad firankami ![]() ![]() Witam wszystkich popołudniowo ![]() BigeM - odrzuć torbetę - bierz przykład z Lisy Stansfield ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-04-04 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Koto, to chyba coś innego. To takie kwiatki mocno fioletowe z dużą ilością płatków, jakby nie na jednym poziomie tylko wokół łodygi. Nie, wiem jak to inaczej opisać
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I wróciłam z zakupów ![]() Myślałam, że skoro słonko i ciepła pogoda to wszyscy będą nad Wisłą albo w ogródkach piwnych i cała galeria dla mnie ![]() Ale upolowałam dwie pary butów - jedne trampki do pracy w kolorze fioletowym ![]() ![]()
![]() |
#137 | ||
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no wiesz co,Angel ![]() ![]() padłam po dzisiejszym maratonie, obskoczyć dwa domy, cmentarze, obiad przygotować, okna umyć, nie to juz nie na moje siły ![]() ![]() Velvet, gratuluje zakupów, fioletowe trampki, no nieżle,tez chciałam miec cos w tym kolorze, nawet mierzyłam w GC fioletowe... czółenka na bezowym słupku, zgrabnie sie prezentowały, ale miały jedna wadę, były za drogie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() Przezylam. ![]() Przezycie masakryczne, jedyny plus taki, ze jesc mi nie wolno i moze schudne ![]() Kijanka chudla po muszlach, to ja po moim zabiegu chce ![]() Znieczulenie juz dawno puscilo, wiec najadlam sie ketonalu i mi zoladek do gory nogami wywraca. uh. Velvet, gratuluje obuwniczych nabytkow ![]() Pokazesz fioletowe trampki? |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Piers do przodu
|
Zmieniłam kolor włosów wiosennie na nieco bardziej rudy
![]() Prezesowo - czekam na wizje ![]() ![]()
#140 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fioletowy kolor jest ostatnio strasznie modny ![]() Balerinki też miały być w kolorze fioletowym jednak nie znalazłam swojego rozmiaru. Ale to pewnie dobrze - czarne są bardziej uniwersalne. Cytat:
![]() Trampki najzwyklejsze na świecie... Żadne tam Converse czy inne firmówki, więc lansu nie ma i nie będzie ![]() Aparat pożyczyłam od mamy, tylko jej jeszcze działa ![]()
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
i ja już wróciłam z zakupów, niestety butów nie znalazłam
![]() a pieniądze przepuściłam na *******etki ![]() ale gratuluję tym, które misję "buty" zakończyły powodzeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
no tak, to ja się nie dziwię, że takie tłumy dzisiaj w sklepach były, jak Wy wszystkie meldujecie powrót z zakupów
![]() cóż... ja też melduję ![]() ![]() ![]() no i zakochałam się w szpilkach i gdyby nie miały strasznie niepraktycznych kolorów (pudrowy róż albo jasnogranatowe), to nie powstrzymałabym się. więc teraz siedzę i zastanawiam się czy któryś z kolorów jest na tyle sensowny, żeby je jednak kupić ![]() na rower nie poszłam, bo nie mogłam znaleźć pompki ![]() Mskładaczku - cieszę się bardzo, że już po wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
shachownico
Nie wiem czy pytać... Na co przepuściłaś kasę? ![]() Jak się zupełnie nie ma butów na nowy sezon (jak ja ![]() ![]() Mnie jeszcze zostały do kupienia jakieś wygodne klapki.
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i uzupełniłam swoją kolekcję pędzli o pędzelek do korektora, tudzież sam korektor niby nic, to miałam odłożone na buty jakoś się rozpłynęło ![]() uparłam się na buty na słupku, znalazłam idealny fason w deichamnie i nie ma mojego rozmiaru. chciałam też kupić baleriny w h&m i znów okazało się, że posiadanie najpopularniejszego rozmiaru ma ciemne strony;/ Edytowane przez shachownica Czas edycji: 2009-04-04 o 19:16 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
|
Melduje sie po zakonczonej misji ,ale jestem padnieta nie mam sily pisac
![]() Dziewczyny gratuluje zakupow , Dorotko swietne trampki . Tulip wez jasnogranatowe szpilki idealny kolor ,pochwal sie w jakim kolorze sweterek i jaki?. Szachownico ,nie masz butow aleeeeeeee ile kupilas innych rzeczy ![]() Kasia-san jakim kolorem robilas? pochwalisz sie jak wyszlo? ![]() Mskladaczku ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-04-04 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Ale szał zakupowo-oknowy na forum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki lekko ażurowy, jakby za duży, będę go nosić z opadniętym jednym rękawem ![]() a co do butów... pójdę, przymierzę jeszcze raz... tylko w mojej szafie nie ma za bardzo nic, co by do niebieskiego pasowało... dlatego te różowe (naprawdę jasny, delikatny, ładny róż) mnie coraz bardziej kuszą... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Piers do przodu
|
Zuzuk:
Robiłam profesjonalną Loreal Majirel 8.42 ![]() ![]() ![]() ![]() Kolor bardzo mi się podoba ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-04-04 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
|
Nasturcja sie przeprowadzila i byla odcieta od netu ,teraz pewnie gdzies w sniegach wypoczywa
![]() Mysle,ze w poniedzialek bedzie miala juz net ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Kasiu-san robilas juz ta farba ,jestem ciekawa jak dlugo bedzie trzymala i jak sie bedzie nosila ![]() I tak bede czekala na Twoje wlosy ,bo jestem ciekawa ![]()
#150 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję Wszystkim udanego dnia - zakupów, wysprzątanych domów, umywtych okien i rozpoczętych sezonów rowerowo-motorowo-rolkowych
a Kasi-san nowego koloru włosów ja mam brudne okna i zero zakupów ale ani jedno, ani drugie mi nigdy nie przeszkadzało ![]() cały dzień pracowałam, a teraz wysłałam męża po wino i zamierzam je sama wypić ![]() miłego wieczoru ![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-04-04 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.