![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: chudnij ze mną, początek 16.04
ja jestem przed okresem i strasznie sie obzeram, jem normalnie wszystko i co chwila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
No u mnie jest problem z gotowaniem tego co powinnam jeść, bo mieszkam z teściami i to raczej teściowa gotuje. Ale chyba zjadanie mniejszej porcji normalnego jedzenia i nie podjadanie słodyczy i chipsów jest dobrym rozwiązaniem. Oczywiście w miarę możliwości zamiast kalorycznego mięsa z sosem czasem wybieram miseczkę płatków z suszonymi owocami.
![]() Poszukam centymetra i też wrzucę swoje potworne rozmiary ![]() ![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
ja dziś zgrzeszyłam 4 talarkami...
a poza tym ok ![]() było 30minut ćwiczeń, w tym 15min hula. pocwiczę jeszcze, albo na rower się wybiorę. wczoraj godzinę hula kręciłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczęta
![]() ![]() Więc na początek może napisze co dzis zjadłam: śniadanko:poł miseczki musli z jogurtem naturalnym II śniadanie: jabłko obiad:pół torebki ryżu z robionym przeze mnie niskokalorycznym(chyba)so sem, sałatka z jednego liscia kapusty, 4 plasterkow ogorka, szypiorka i 2 łyżek jogurtu podwieczorek: jabłko, kawałeczek batonika musli, kilka rodzynek kolacja: kromka chlebka lekkiego z serkiem bialym. Z ćwiczeń mam zamiar zrobic 100 brzuszków, 60 podnoszeń nóg, rowerek, przysiady oraz poskakać na skakance. (: Muszę wytrwać.
![]() |
![]() |
#125 | |
Uzależnienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Zgadzam sie za malo jesz. Napisz ile wazysz ile masz wzrostu ile chcesz scudnac i ile masz lat. Ja do Twojego obiadu bym jakies miesko albo rybke wrzucila i salatki nie ma co sobie zalowac
![]() ![]()
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Ale w sosie było mięso
![]() 164, 59kg chyba, 16 lat. chce schudnąć jakies 5-8kg .
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
to masz wzrostu tyle co ja, a nie wystarczy Ci 55 kg?? A jak cwiczysz duzo to musisz jesc troche wiecej zeby mozna bylo cos spalic i zeby nie odchudzic miesni bo nie o to chodzi prawda?
![]() |
#129 |
Uzależnienie
|
Dziewczyny a robicie jakieś ćwiczenia na tricepsy?
![]()
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Witam.Wczoraj znalazłam batonika i żeby mnie więcej nie kusił wciągnęłam go od razu.Wieczorem było lepiej,narzeczony wcinał cukierki czekoladowe i pił kawe a ja nic^_^.Poza tym idzie mi całkiem całkiem.Ja gotuje w domu więc łatwo mi upichcic cos nisko kalorycznego i zdrowego do jedzenia,całe szczęście że zaczęły sie juz nowalijki,o wiele łatwiej coś wymyślić jako przekąskę
![]() ![]() śniadanie:jajko,pomidor,s zczypiorek,kromka chleba,ser biały i zielona herbata przekąska:3 kromki chleba razowego z pomidorem i serem białym obiad:4 małe ziemniaczki,kurczak w pomidorach i pomidory z cebulka w smietanie kolacja:?jeszcze nie wiadomo,moze nic ![]() Do tego dużo wody.Nadal nastawienie optymistyczne,nawet na kawę mnie trudno skusić.Zrobiłam nawet dla rodziny sernik na zimno ,ja nawet nie ruszyłam ![]() )Oby tak dalej.pozdrawiam. ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Zapomniałam dodać 16 km przejechanych na rowerku pod wiatr ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
witajcie
najpierw relacja z wczorajszego wieczoru ... kaloryczny alkohol ![]() ehh no co zrobić ?.... takie życie studenckie... dzisiaj nie biegałam rano... ![]() ale poszłam na basenik ![]() chciałam pobiegać jeszcze późnym wieczorkiem ale nie wiem bo nadwyrężyłam ścięgno i troszkę pobolewa ![]() ale zamierzam zacząć a6w zaczynałam przedwczoraj ale wczoraj niestety nie zdążyłam wieczorkiem wiec zaczynam od dziś pomyślę też nad jakimś sensownym programem na uda bo brzuszek i uda to moje główne cele ![]() mam nadzieję, że jutro będę się na tyle dobrze czuła żeby pobiegać rano co do słodyczy jak mam straszną ochotę to staram się: -zjeść je tak aby szybko zneutralizować czyli np. niedługo przed ćwiczeniami, -przedpołudniem... byle nie wieczorem przed snem -wybierać mniej "szkodliwe", czyli np. czekoladę, a nie kremówkę -i o ile to możliwe mniej kaloryczne po za tym moim zdaniem dobry jest taki jeden dzień luzu raz na jakiś czas ![]() mykam najwyższy czas zrobić a6w ![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
u mnie już 2 dzień a6w za mną
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
a ja już na czwartym dniu a6w
![]() nie wiem czy to złudzenie, ale jak robiłam poprzednio (a doszłam tak gdzieś do 30 dnia), to boczki mi zmalały bardziej niż brzuch. ale oczywiście nie narzekałam z tego powodu, bo to one są moim największym utrapieniem. moje utrapienia: - boczki wychodzące ze spodni - mocne łydki - fałdka pod pępkiem (niewielka) poza a6w zaliczyłam też 45 minut rowerka ![]() no i jeszcze inne utrapienie: włosy. piję pokrzywę już tydzień, mam mnóstwo maseczek, odżywek i innych specyfików. włosami zajmuję się nawet poważniej niż wagą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
dziewczyny !!
byłam dzisiaj na spotkaniu w restauracji razem z moją przyjaciółką i jej rodzicami. Ustalaliśmy menu i wszystkie inne pierdółki co do osiemnastki tej przyjaciółki... no i oczywiście musieliśmy zjeść obiad.... bardzo było głupio mi odmówić... więc zjadłam... filet SMAŻONY -.- z kurczaka z bekonem - masakra. frytki, i sałatka... a później najgorsze... deser... wmusili we mnie...szarlotkę z lodami. no i teraz tak się okropnie czuje...brzuch mnie boli... wygląda jak jakaś bańka... za chwilę idę ćwiczyć... a co do prezentu dla mojego tż... nie kupiłam. Ale jest jeszcze jutro, więc od rana lecę na zakupy. ![]() już dziś nic nie jem. tylko zielona herbatka, ćwiczenia i spanie. więc dobranoc kochane ! : *
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc przydałoby się odchudzić miesnie łydek ;p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie robilam sobie smarowanko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
![]() Wzrost: 172 cm. Waga 92 kg Cel powrót do wagi sprzed czterech lat: 64 kg ![]() Trzymajcie kciuki, bo podobno bo trzydziestce metabolizm zwalnia. Wrrr... Pozdrawiam Was serdecznie, życzę dobrej nocki i... ciesze się, że Was znalazłam.
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
ja właśnie skończyłam ćwiczyć. dzisiaj trochę większa dawka za ten nieszczęsny obiad. ;D
teraz prysznic i spać. dobranoc ; * hiszpanko witaj ! ![]() na pewno z nami będzie raźniej ![]()
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Jejjjjku, kupiłam dzis TŻ na urodziny Rondnoir i taką miałam chęć!!! Ale się oparłam. ;p I w dodadku jeszcze - świnia jedna - kupił sobie chipsy i bez przerwy mi pod nos podtykał i pytał się, czy nie chcę torchę (mimo, że wie, że sie odchudzam!!!). ;p;p
![]() ![]() Więc póki co daję radę. ![]() ![]()
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
dzien dobry !
![]() właśnie jem śniadanko : 3 kromki chlebka wasa z serkiem białym (ale tylko dla smaku, nie za dużo bo nie lubie) ze szczypiorkiem i rzodkiewką oraz odrobiną pieprzu i soli. No i zielona herbatka. ![]() za chwilę wybywam po prezent xD mam nadzieję, że dziś coś kupie. ;D miłego dnia ! ;*
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Można się jeszcze dołączyć
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
No wiec
![]() Mam 176cm wzrostu. Waze 71.6kg ![]() Wymiary: talia 75, udo 56, biodra 99, piersi 94 ![]() Daze do 61-62kg ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Ciekawa jestem czy uda mi sie jutro wyskoczyc po miare do miasta. Az jestem ciekawa swoich monstrualnych rozmiarow
![]() ![]()
Było: 80kg Lato 2009r: 63kg Jest: 69kg Zaczynamy--> 22.02.2010 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Edytowane przez kasia19987 Czas edycji: 2009-04-19 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Uzależnienie
|
A ja dojadam wczorajsze naleśniki
![]() ![]()
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
tak ja robię ćwiczonka również na bicepsy i tricepsy ...
![]() codziennie wieczorkiem robię 4 serie po 10 powtórzeń 1 ćwiczonko na brzuszek, hmm nie wiem jak mam to opisać ...może skręto-brzuszki 2 pompki z rękami raczej rozstawionymi blisko 3 ćwiczonko na mięśnie pleców (leżąc na brzuchu zaplatam ręce za głową i odchylam się do tyłu 4 podciąganie na drążku... ![]() ![]()
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Ja dzis 3 dzien a6w ale to dopiero pod wieczor. A od jutra zaczynam tez cwiczenia na uda. Niebawem do mojego domu zawita orbitrek czy ja to sie tam zwie
![]() ![]()
![]() |
#148 | |
Uzależnienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dziś mój pierwszy dzień, po... hm, 12 latach przerwy. Na studiach udało zrzucić się 15 kg, więc czemu teraz nie miałoby się udać (?) Na sniadanie mleko 0% + saszetka musli z suszonymi owocami 50g. I niestety kawa ze smietanka w proszku i słodzikiem. Niezbaielana kawa i nie słodka do tego, to dla mnie zgroza. Poza tym jakieś złe nawyki trzeba mieć ![]() Odezwę sie póżniej o ile tylko ten rowerek przeżyję. ![]() Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.
![]() |
![]() |
#150 | |
Uzależnienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.