![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: moje pazurki żelowe
ja tam nie widze fal dunaju a co do boków to sie zgodze mogłam bardziej wypiłować..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
misiu kolorowy
praktycznie kazdy jeden set jest gorzasro doliniasty ale my z byli pewnie cos z okami mamy
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
a ja tam widze.
masz w załączniku wskazane gdzie konkretnie co bym gołosłowna nie była. i wielka szkoda że nie dostrzegach takich błędów w swoich pracach.
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- ja górzasto doliniasto rozumiem tak że na powierzchni one są a na tych na powiechrznia nie ma dolin i gór ,a boki złe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
ahhhaaaaaa...
a na tych? z postu 103 http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2366036&ads=1&d=125122 8285&coremetrics=gemius. przyjzyj sie kciukom
8.08.2010 - 2+1 Dziecko poniżej pięciu lat to istota całkowicie szalona. Edytowane przez potty Czas edycji: 2009-08-25 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
a mnie o tamte
![]() z tego co mi sie zdaje jestem tu pierwszy raz i komentarz dotyczyl ogolnikowo wszystkich prac i piszac praktycznie kazdy set nie mialam na mysli tylko ostatniego o wybacz... bylam... wlasnie sprawdzilam
8.08.2010 - 2+1 Dziecko poniżej pięciu lat to istota całkowicie szalona. Edytowane przez potty Czas edycji: 2009-08-25 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
pazurki na tipsie czarny akryl + różowe piegi i kółeczka cd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
ksztalt wolnego brzegu niestety do bani
sa waskie przy macierzy pozniej sie nagle rozszerzaja przy opuszku i znowu zchodza sie przy przedniej czesci wolnego brzegu i to na dodatek schodza sie nierowno niektore sa krzywe (np serelek lewej reki leci na bok) i nadal mam wrazenie ze sa fale na powierzchni aaaa.... i czemu smile line jak od linijki? jak zakryjesz to i tak widac ...
8.08.2010 - 2+1 Dziecko poniżej pięciu lat to istota całkowicie szalona. Edytowane przez potty Czas edycji: 2009-08-27 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Pomysł fajny,ale ja już bym nie dawała tych holo z dziurką
![]() Linia uśmiechu mało uśmiechnięta, ten kształt no nie wiem...chyba za bardzo zwężony? No i mam wrażenie że są górki i doliny. Ale ogólnie tragedi nie ma
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
myslałam ze uda mi sie linie usmiechu zakryc hologramkami , a co do krzywego paluszka to zawsze tak wychodzi bo mam palec jakis krzywy i tu troszke krzywo nakleiłam tips a co do górek i dolin to naprawde ich nie było....a z tymi zwerzeniami to zawsze za bardzo pilnikiem pojade
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Nie powinnaś tej lini zakrywać-lepiej ćwiczyć robić ja poprawie.
Pilnuj się z tym piłowaniem wolnego brzegu
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
pazurki przedłużone na formie akrylem (nie do końca jestem z nich zadowolona linia usmiechu krzywa) i górki wyszły.......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
dzisiejsze pazurki akrylowe przedłuzone na formie.french z różowymi plasterkami miodu i cyrkonie swarovskiego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Niektóre pazurki są do poprawy ale bez przesady tragedii nie ma i jesteś na dobrej drodze
![]()
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
próby tunelu i krzywej na szablonie.akryl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
pazurki akrylowe na szablonie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
o ! bardzo podoba mi sie zdobienie i to ze wzielas sobie do serca pilowanie boczkow jak dziewczyny radzily
![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
W tych ostatnich stres Ci się przesunął co widać na kciuku. Linia uśmiechu nierówna (też mam z tym problem
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
przepiekne
![]()
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
paznokcie akrylowe na tipsie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
juz był kiedyś podobny wzorek
żelowy french z różowymi hologramami + kwiatuszki i cyrkoniami na serdecznych i kciukach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
BAN stały
|
podobny, ale ważne, że nie taki sam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
nie umiem jakos zalozyc swojego watku dlatego pisze tutaj zastanawiam sie nad kupnem zestawu do metody żelowej mam dwa zestawy do wyboru i nie wiem ktory wybrac nie mam za duzo pieniedzy wiec jak na poczatek co mi doradzicie
http://www.allegro.pl/item806180227_...owych_xx l.html http://www.allegro.pl/item798254284_...15ml_zel e.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
bardzo ładne pazurki, gratuluję
![]() ja mam ze swoimi problem, mam nadzieję że ocenicie tą sprawę, otóż sama nie umiem wyczarować takich cudeniek jak wy ale chodzę do gabinetu gdzie "profesjonalistka" robi mi pazurki, tylko widzicie..bardzo często mi się łamią, już za dwa dni po zrobieniu z boków podchodzi powietrze, najpierw robiła mi tipsy i na to żel, w piątek stwierdziła że zrobi na szablonie, a już zaraz w poniedziałek złamał mi się jeden, a we wtorek drugi ![]() myślę że one są za cienkie, jej poprzedniczka robiła mi pazurki, były grubsze i się tak nie łamały, powiedzcie czy wam też się tak łamią czy zwyczajnie ona odstawia badziew za który ja płacę ![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Te mi się najbardziej podobają ze wszystkich
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1251450302
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
kilka zaległych prac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Byliczka tylko potrafi krytykowac choc sama robi krzywusie pazurki... Ty robisz juz bardzo ladnie... Naprawde kazdy moze sie nauczyc sam robic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Obejrzalam jakichs 10 ostatnich prac. W prawie wszystkich za duzo materialu na wolnym brzegu. No i pocwicz pilowanie i luk. Ogolnie postepy sa
![]()
![]() |
#150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekuje.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.