Zonaty kochanek - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-13, 15:30   #121
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Dot.: Zonaty kochanek

Cytat:
Napisane przez joplin Pokaż wiadomość
Przeczytałam każdą taką wypowiedź kilka razy i nadal twierdzę, że można wypowiedzieć się normalnie i w sposób kulturalny.
Zresztą, nawet jeśli odpowiedź na pytanie autorki będzie wyglądała tak, jakby popierało się takie zachowanie, to co z tego? . Mam się bać, że ktoś mnie zaatakuje lub wyśmieje, bo wydaje mu się, że mam taki pogląd, a nie inny? Nic nikomu do tego. Autorka zadaje pytanie więc oczekuje odpowiedzi i tylko o tym powinien być wątek.
Mam inne zdanie na ten temat
Może nie chce być kojarzony z czymś takim jak zdrada, ma do tego prawo oraz do wyrażenia niechęci do tego typu zachowań.
To bardzo małostkowe [patrz wyboldowane], a przecież nie o to chodzi, więc nie wiem skąd ci to przyszło do głowy.
Jeśli chcesz trzymać się tylko odpowiedzi na pytanie to twój wybór, ale pozwól innym mieć odmienne zdanie i poglądy. Tak jak napisałaś Nic nikomu do tego [niech w takim wypadku reaguje mod jeśli uważa, że ma powody ku temu]
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 15:34   #122
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julittaa22 Pokaż wiadomość
Śmieszne..po raz kolejny spotykam sie z czyms takim na wizazu....

A co jeśli nie masz pojecia, że owymężczyzna ma żonę?? I spotykacie sie kilka miesięcy, jestes totalnie, nieprzytomnie zakochana i nagle trach- wychodzi że jesteś nikim innym jak- potepiana tu przez wszystkich KOCHANKA..i co wtedy kochane?? naciskacie guziczek w głowie z napisem- nie kochac i idziecie dalej...bo przecież jesteście wartościowe itp..sorry nie chce byc ironiczna ale to jest życie, nie bajka...jasne, że każda chce sie cenić i za nic w świecie nie chce byc ta druga...ale sa dwie strony medalu, zawsze
Każdy człowiek ma rozum i wolną wolę i tylko od tego człowieka zależy, jak wykorzysta te przymioty.

Jeśli dowie się po czasie, że istnieje żona (i być może nawet przychówek) i pomimo tej (już) wiedzy nadal będzie "na trzeciego" to znaczy, że chce być tą drugą → ot, wolna wola

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 15:38   #123
Malinka Wola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Oczywiście, że da się powyłączać te lampki i guziki. Kwesta wyboru i charakteru.
Trza być twardym, nie mientkim
Właśnie
Malinka Wola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 15:40   #124
gula1708
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cyanide sun Pokaż wiadomość
jejku dziewczyny nie przesadzajcie. nie rozumiem tego podejscia ze jak dziewczyna spotyka sie z zonatym to od razu lafirynda itp itd. to raczej facet palant!!! dlaczego to dziewczyna jest winna??! przeciez jest wolna! oczywiste jest ze facet sie nie rozwiedzie tylko tak mowi zeby 'zaliczyc' wiadomo o co chodzi. ale jesli dziewczynie spotkania daja przyjemnosc to dlaczego nie??? tylko mi nie mowcie ze jak to mozna komus malzenstwo rozwalac bo to pol prawdy - to facet rozwala swoje malzenstwo spotykajac sie z kochanka. a dopoki kochanka nie zajdzie w ciaze albo sie powaznie nie zakocha to fjuuu niech sie spotykaja. laseczki troche wyluzujcie.
poczekaj aż nie daj Boże sama sie znajdziesz w takiej sytuacji i będziesz w tym wypadku żona.... wtedy sama będziesz mogła "wyluzować" bo przeciez kochance te spotkania sprawiaja przyjemność...

Mój haft krzyżykowy

south beach

cel I: 5 z przodu - osiągnięty
cel II: 55 kg -
cel III: 52-53 kg -
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...48c82197f3.png

gula1708 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 15:44   #125
stasiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marbella85 Pokaż wiadomość
Do wszystkich kochanek: jak suka nie da, to pies nie weźmie.
odnosi się to tylko do kochanek, czy do kobiet, które padły ofiarą gwałtu również? Powalająca mądrość tego powiedzenia, powala mnie od lat. Powielajmy dalej szkodliwe stereotypy i same sobie nóż w plecy wbijajmy, a co

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Nie wiem, jak musi być zdesperowana kobieta, żeby spotykać się z żonatym... żaden wolny jej nie chce?
Cytat:
No właśnie, smutne jest to, że zawsze się jakaś kobieta o niskim poczuciu wartości znajdzie.
Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Kobieta, która bierze używane ochłapy, ma albo niskie poczucie własnej wartości (żaden wolny facet jej nie chce?), albo szuka sponsora (fuj!). Każda normalna babeczka patrzy się na to, żeby facet mógł układać przyszłość z nią
Część kochanek na pewno ma niskie poczucie własnej wartości. Wplątują się w układ, w którym same cierpią i są ranione, właśnie tak jak autorka wątku. On oszukuje, kłamie, obiecuje góry, chmury, że się rozwiedzie, ona we wszystko wierzy i cierpi bo to są obietnice bez pokrycia. Podobnie jak z kobietami, które są w toksycznych związkach, jest źle, ciężko jest wyjść z tego. Brak wiary, że znajdzie się porządny facet.

co do reszty, weźcie pod uwagę, że niektórym to zwisa i powiewa, czy facet jest wolny czy zajęty. Ona chce fajnego seksu i miłych spotkań, on również, spotykają się i oboje mają co chcą. O żadnych ochłapach nie ma mowy, w sytuacji gdy kochanka nie marzy o stałym związku, albo może sama ma męża.

Nie czaje tego roztrząsania winy, kochanka czy mąż. Jak facet nie chce zdradzić to nie zdradzi, chce, to znajdzie okazje nawet pracując po 16 godzin dziennie z facetami na budowie.

poza tym co do tego, że kochanka służy do tego tylko żeby z nią seks uprawiać. No niekoniecznie, kochanka może być świetnym kompanem do rozmów, wypadów za miasto, czego sobie chcecie. Seksu również. To odnośnie tej wypowiedzi:

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Najnormalniejsze w świecie, że facet z żoną i dziećmi spędza normalne części życia a kochankę tylko posuwa, bo ona od tego jest i od niczego innego nie będzie, ani nie będzie niczym więcej niż panną dającą żonatemu facetowi
wierze, że fajniej by było gdyby świat był taki czarno biały, ale nie jest.

Edytowane przez stasiek
Czas edycji: 2009-06-13 o 15:50
stasiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 15:53   #126
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
odnosi się to tylko do kochanek, czy do kobiet, które padły ofiarą gwałtu również? Powalająca mądrość tego powiedzenia, powala mnie od lat. Powielajmy dalej szkodliwe stereotypy i same sobie nóż w plecy wbijajmy, a co
.
To powiedzenie jest mi znane tylko w odniesieniu do kochanek, nie miałam na myśli ofiar gwałtu i jestem na 90% pewna, że wiedziałaś o tym.
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 15:59   #127
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dokładnie

A tak wogóle to po co komu taki pies, który nie będzie zdradzał wtedy jeśli żadna mu nie ulegnie :conf used:
Rozbraja mnie takie myślenie kobiet.
Stary 2009-06-13, 16:06   #128
stasiek
Wtajemniczenie

Cytat:
To powiedzenie jest mi znane tylko w odniesieniu do kochanek, nie miałam na myśli ofiar gwałtu i jestem na 90% pewna, że wiedziałaś o tym.
tak czy tak jest całkowicie bzdurne i krzywdzące.
Stary 2009-06-13, 16:09   #129
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
A tak wogóle to po co komu taki pies, który nie będzie zdradzał wtedy jeśli żadna mu nie ulegnie :conf used:
Rozbraja mnie takie myślenie kobiet.
A co konkretnie jest takiego rozbrajającego w takim mysleniu?
To chyba oczywiste, że żadna kobieta z góry nie zakłada, że facet ją będzie zdradzał i nie zakłada od razu, że akurat jej facet będzie tym złodziejem, który się połaszczy tylko dlatego, że akurat trafiła się okazja. Gdyby kobieta wcześniej miała taką wiedzę, to wątpliwe, że związałaby się z takim typkiem, proste

Stary 2009-06-13, 16:11   #130
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
a ja znalam to okreslenie WYŁĄCZNIE jako argument facetów oskarżanych o gwałt.

a jeśli chodzi o kochanki, to naprawdę wszystkie szczęśliwe drugie żony są pozbawionymi własnej wartości sukami rozkładającymi nogi przed ochłapami?
Jak ktoś słusznie zauważył świat nie jest czarno biały. I nie tylko mężowie zdradzają. Mężatki tak samo. Są rozwody i powtórne małżeństwa.
I nigdy nie wiadomo czy coś takiego nie spotka nas, albo kogoś z naszych bliskich. Dlatego nie używam tak kategorycznych określeń.

Edytowane przez 201712071518
Czas edycji: 2009-06-13 o 16:13
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 16:13   #131
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
tak czy tak jest całkowicie bzdurne i krzywdzące.
W odniesieniu do ofiar gwałtu jest krzywdzące, powiedziałabym, że nawet strasznie cyniczne, ale do kochanek. Same sobie krzywdę wyrządzają, albo są tak wyrachowane.
Stary 2009-06-13, 16:13   #132
stasiek
Wtajemniczenie

Cytat:
To chyba oczywiste, że żadna kobieta z góry nie zakłada, że facet ją będzie zdradzał i nie zakłada od razu, że akurat jej facet będzie tym złodziejem, który się połaszczy tylko dlatego, że akurat trafiła się okazja. Gdyby kobieta wcześniej miała taką wiedzę, to wątpliwe, że związałaby się z takim typkiem, proste

ja myślę przede wszystkim, że sami sobie tworzymy okazje. Kobiety to nie jabłka na drzewie, tylko ręką sięgnąć. Najpierw miły flirt, niewinne uśmiechy, komplementy.... i tak od nitki do kłębka.

Edytowane przez stasiek
Czas edycji: 2009-06-13 o 16:14
stasiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 16:14   #133
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
a jeśli chodzi o kochanki, to naprawdę wszystkie szczęśliwe drugie żony są pozbawionymi własnej wartości sukami rozkładającymi nogi przed ochłapami?
A po co mieszasz w to żony?

Stary 2009-06-13, 16:22   #134
Tetrix
Rozeznanie

hah jaka wojna :p
Zawsze będą wojenki w kontrowersyjnym temacie, kiedy nie mamy opisanej konkretnej sytuacji. Aczkolwiek trudno wyobrazić mi sobie sytuację, w której kochanka byłaby stroną poszkodowaną.
Ojciec mojej koleżanki miał 2 kochanki w jej wieku. Nie wiedziały o sobie nawzajem. Oczywiście mama też o niczym nie wiedziała. Na domiar złego, jedną z kochanek była żona zmarłego brata ojca. Dlatego mama koleżanki nic nie podejrzewała - było to dla niej naturalne, że po śmierci brata ojciec spędza czas z jego żoną, aby ją wesprzeć, pocieszyć. Tymczasem mieli gorący romans. Drugą kochanką była jego sekretarka. Matka dowiedziała się wszystkiego w jedną noc, czytając smsy, dzwoniąc do tych dziewczyn. W smsach mąż nazywał ją 'brzydkim chłopcem'. Dowiedziała się o tym, że zarabiał 5 razy więcej niż jej mówił. Ogólnie sprawa paskudna, automatycznie stawiam siebie w sytuacji mojej koleżanki. Fatalna sprawa. Kochanki do pieca.

Tetrix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 16:31   #135
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tetrix Pokaż wiadomość
hah jaka wojna :p
Zawsze będą wojenki w kontrowersyjnym temacie, kiedy nie mamy opisanej konkretnej sytuacji. Aczkolwiek trudno wyobrazić mi sobie sytuację, w której kochanka byłaby stroną poszkodowaną.
Ojciec mojej koleżanki miał 2 kochanki w jej wieku. Nie wiedziały o sobie nawzajem. Oczywiście mama też o niczym nie wiedziała. Na domiar złego, jedną z kochanek była żona zmarłego brata ojca. Dlatego mama koleżanki nic nie podejrzewała - było to dla niej naturalne, że po śmierci brata ojciec spędza czas z jego żoną, aby ją wesprzeć, pocieszyć. Tymczasem mieli gorący romans. Drugą kochanką była jego sekretarka. Matka dowiedziała się wszystkiego w jedną noc, czytając smsy, dzwoniąc do tych dziewczyn. W smsach mąż nazywał ją 'brzydkim chłopcem'. Dowiedziała się o tym, że zarabiał 5 razy więcej niż jej mówił. Ogólnie sprawa paskudna, automatycznie stawiam siebie w sytuacji mojej koleżanki. Fatalna sprawa. Kochanki do pieca.
Razem z wiarołomnymi mężami, żeby nie było insynuacji, że bronimy facetów.
Stary 2009-06-13, 16:31   #136
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
A po co mieszasz w to żony?

mowie o drugich zonach - tych, które były kiedyś kochankami.
Sama znam kilka małżeństw, gdzie jedna ze stron, albo i obie są po nieudanych pierwszych związkach małżenskich a w kolejnych żyją szczęśliwie.
Sama jestem z takiego związku i w życiu nie pomyślałabym o mojej mamie, że jest suką.
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 17:01   #137
misia1211
Przyczajenie

Wiem wiekszosc z obecnych spalilaby mnie na stosie i pewnie macie racje. Jest jedno "ale" doskonale zdaje sobie sprawe,ze krzywdze jego zone i dzieci a i tak nie potrafie powiedziec dosc,wiem ze to zadne wytlumaczenie ale jak sie widuje mezczyzne codziennie w pracy to naprawde trudno zapomniec.
misia1211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 17:16   #138
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia1211 Pokaż wiadomość
Wiem wiekszosc z obecnych spalilaby mnie na stosie i pewnie macie racje. Jest jedno "ale" doskonale zdaje sobie sprawe,ze krzywdze jego zone i dzieci a i tak nie potrafie powiedziec dosc,wiem ze to zadne wytlumaczenie ale jak sie widuje mezczyzne codziennie w pracy to naprawde trudno zapomniec.
Siebie też krzywdzisz. Bo nie dość, że on nie ma zamiaru odejść od żony, to jeszcze na wakacje razem jadą

Stary 2009-06-13, 17:31   #139
daqmar
Raczkowanie

Stasiek mądrze prawi... oczywiście według mnie
daqmar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 17:35   #140
Niezmienna
Wtajemniczenie

Cytat:

W taki razie po co był Twój pierwszy post??
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 17:41   #141
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dziewczyny, przecież to prowokacja. Czemu się wciągacie? Ogólnie - temat wałkowany był nie raz, po co to ciągnąć?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 17:43   #142
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
A co konkretnie jest takiego rozbrajającego w takim mysleniu?

Nie rozumiem myślenia w stylu, że faceta zdradza, bo jakaś niegodziwa kobieta go pokusiła, a on biedaczek, gdyby nie ta niegodziwa prowokatorka to jest w sumie idealnym mężem, bo taki tok myślenia bije z tego głupiego powiedzonka.
Stary 2009-06-13, 17:45   #143
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Siebie też krzywdzisz. Bo nie dość, że on nie ma zamiaru odejść od żony, to jeszcze na wakacje razem jadą
Dokładnie i będzie zgrywał przykładnego mężusia ( zresztą już zgrywa) Co za palant. Współczuje jego żonie.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 17:49   #144
zawiedziona
Raczkowanie

Cytat:

Większość kobiet nie chciałaby się znaleźć w sytuacji zdradzanej żony dlatego mają takie zdanie na ten temat. A Fresa ma rację, siebie też krzywdzisz dlatego to jest najlepszy moment na wycofanie się z niezręcznej sytuacji. Sama na początku wspomniałaś, że to była niezobowiązująca znajomość, czyli on nie chciał odchodzić od żony, może chciał uciec od codzienności, poczuć smak zabawy.
Skoro czujesz, że już nie wystarcza Ci bycie tylko kochanką a on nie robi nic w tym kierunku żeby odejść od żony, to przestań o nim rozmyślać i postaraj się o przeniesienie o którym wcześniej wspomniałaś
zawiedziona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 18:18   #145
Ciarra
Raczkowanie

Cytat:
Facet swoją drogą.
Nie wiem, jak musi być zdesperowana kobieta, żeby spotykać się z żonatym... żaden wolny jej nie chce?
czesto zakazany owoc najlepiej smakuje i wydaje mi sie,ze nie rani "kochanki" dopoki w gre nie zaczna wchodzic uczucia - a jak zaczna to kazda konczy tak samo - porzucona ze zlamanym sercem; a facet ktory zdradza i tak bedzie zdradzal, jak nie z ta to z inna

ja zreszta mam swoja teorie, ze jestesmy tylko ludzmi i np niewierze w malzenstwo; kazdy facet w koncu zdradzi jezeli bedzie wiedzial ze nie moze...po roku, 5 latach lub 25...; kobiety tez sa ludzmi, ale znacznie czesciej opieraja sie pokusom i tak naprawde "mecza" na sile w zwiazkach ktore juz sie wypalily

Edytowane przez Ciarra
Czas edycji: 2009-06-13 o 18:22
Ciarra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 18:39   #146
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
ok zapytałaś, nie miałam, ale nie mam też potrzeby przekonania się jak to jest.

Tak, buzujące hormony,ale nie trzeba myśleć macica (czy główka) tylko używać rozumu i umieć zrezygnować.
NO żeby się tak zawsze dało, czasami sytuacja sie wymyka spod kontroli. po prostu.

Cytat:
Myślę, że lepiej - bardziej po ludzku - jest zakładać, że się czegoś nigdy nie zrobi, niż to, że się jest zdolnym do zrobienia wszystkiego, bo wtedy już faktycznie nie ma z czym wlaczyć, żeby zrezygnować z pokusy jak się jaka mało uczciwa nadarzy. Innymi słowy - jak się zakłada, że każdy życiowy scenariusz ma szansę stać się naszym udziałem, to jesteśmy o krok od stania się zwykłą szują.
albo jeszcze inaczej-lepiej żałowac, że się zrobiło, niż później żałować, że się czegoś nie zrobiło

Cytat:
A Ty ?
A na "T" to tramwaj staje.

Cytat:
Wybacz, ale to trochę Danielle Still zalatuje...Być może i zdarza się jakieś duże miłosne porażenie, ale...zawsze jest możliość uruchomienia takiej funkcji z w mózgu, ktora nazywa się MYŚLENIE. A poza wszystkim zasada jest taka: czujesz, że ci serce wali mocniej do innego niż do partnera - odejdź i zacznij nowy związek. Proste ? Proste. Nie wiem czemu ludzie mają dziwną skłonność do komplikowania sobie życia..A to naprawdę w gruncie rzeczy wszystko jest bardzo proste. Warunek jest jeden - trzeba być gotowym i ponosić konsekwencje swoich wyborów. No i być szczerym wobec siebie.

Mi się to w życiu bardzo sprawdza. Jak jeszcze to, że niestety nie zawsze można mieć to, co by się chciało.

Dlaczego zakładasz, że to niemożliwe, że ktoś może uczciwie przyznać, że nie ma zdrady na koncie i jej popełnić nie zamierza...Więcej wiary w ludzi Nie każdy oszukuje i kłamie. Naprawdę.
Nie miałam na myśli miłosnego porażenia, tylko zwyczajnie w świecie sytuację która albo się już nakręca od jakiegoś czasu, albo wynika jakoś sama z siebie-jest jakby skutkiem ubocznym poznania się, znajomości tu i teraz... POza tym nie jest tak łatwe od klaśnięcia w dłonie zamknąć związek, który już trwa, na dodatek jest sformalizowany [mowa w wątku o żeniatych] i zapewne plątają się dzieci w całym temacie... Jasne, można ale wcale nie jest to takie proste. Niestety, ale [tak myślę-może się mylę?!] z wygody [pozornej] ludzie najczęściej brną w romanse i zdrady, bo jest to mniej hm, kłopotliwe?
Cytat:
Napisane przez Malinka Wola Pokaż wiadomość
Oczywiście, że słyszałam i nie uważam siebie za osobę obłudną, dwulicową, nie uważam też, żebym była hipokrytką. Nie myślę jednego, nie mówię drugiego i nie robię trzeciego Mówię, co myślę, robię też, co myślę, co uważam za stosowne, zgodnie ze sobą. Znam siebie samą i mam swoje zasady, więc niczego mi nie wmówisz
a ja nie pisałam stricte do ciebie i o Tobie. UJęłam jakiś tam ogół, tyle.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;12741924]Dziewczyny, przecież to prowokacja. Czemu się wciągacie? Ogólnie - temat wałkowany był nie raz, po co to ciągnąć?[/QUOTE]
Bo fajny jest, taki życiowy.
Stary 2009-06-13, 18:48   #147
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Przede wszystkim, to czy faktycznie chciałabyś powiedzieć dość, czy nie?

Bo jesli tak, to zawsze jest sposób - możesz rzucic pracę i wtedy będziesz moralnie szczęśliwsza (o ile faktycznie nie chcesz dalej rozwalać cudzej rodziny).

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 18:55   #148
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
albo jeszcze inaczej-lepiej żałowac, że się zrobiło, niż później żałować, że się czegoś nie zrobiło
Eee nie, nie przyjmuję tego twierdzenia za swoje Uważam je za równie niedorzeczne jak to, że apetyt rośnie w miarę jedzenia (u mnie jakoś maleje )

Cytat:
A na "T" to tramwaj staje.
Możemy przejść na "Pani" jeżeli to ułatwi odpowiedź

Cytat:
Niestety, ale [tak myślę-może się mylę?!] z wygody [pozornej] ludzie najczęściej brną w romanse i zdrady, bo jest to mniej hm, kłopotliwe?
No właśnie, niestety. Tutaj się z Tobą absolutnie zgodzę. Tylko niech później nie dorabiają do tego żadnej zbędnej ideologii.
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 19:20   #149
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Z racji Twojego 1 pytania, któr zakładało nadzieje,ze facet odejdzie i nie kłamie, sama chyba widzisz,ze skoro jedzie z rodzina na wakacje tzn,ze jestes tylko przygodą... Zaangazowałas sie, to bedziesz cierpiec, kiedy on pierwszy sie Toba znudzi i poszuka swiezszej.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 19:33   #150
Nonna
Raczkowanie

Kurcze, nie wierze w to co czytam
Stawiam, się na miejscu żony i mnie krew zalewa
Nonna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości