|
|
#121 |
|
BAN stały
|
Dot.: nie umiem tego zaakceptować.
...
|
|
|
|
|
#122 | |||
|
Zakorzenienie
|
To ja moze tak z zycia wziete: z takiego wynajmu "bo na dwoje taniej" to ja mam bratowa ;P F
Co bym zrobila w takiej sytuacji? Pewnie bylabym zazdrosna, ale ja niestety wiem, ze chocby sie walilo, palilo i mialby pod mostem mieszkac nie wynajalby mieszkania z jakas XYZ... balby sie wlasnie scen zazdrosci itp, itd. Cytat:
Maciupki offtopik: dobrywieczor wyrakos... *przyglada sie awkowi* eee... soczewka Ci wypadla :P
|
|
|
#123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym to ujęła tak- nie ma sensu z góry kończyć związku- daj się tej sytuacji rozwinąć. Jeśli do czegoś między nimi dojdzie- wierz mi, od razu to zauważysz. Wtedy będzie powód żeby się rozstać. Póki co, powinnaś to potraktować jako sprawdzenie waszego związku. Przeszkód w związkach nie wolno omijać- będziesz mu tak każdą laskę sprzed drogi usuwać "bo coś może zajść"? Przeszkodom trzeba stawiać czoła. Jeśli on się sprawdz i w tej sytuacji to może da ci tym samym powód żeby mu zaufać? Także nie stresuj się, pomyśl o tym mądrze a byćmoże wyjdzie to Twojemu związkowi na dobre.
Pozdrawiam i życze siły z walką z zazdrością. |
|
|
|
|
#125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podsumowując..., chyba problem tkwi głębiej.
|
|
|
#126 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie soczewki, to natura (wiem, strach sie bac )
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mylisz pewne sformułowania koleżanko. Na pewno ważniejsze od partnera byłoby poczucie, że nikt nie będzie sterował moim życiem wbrew mojej woli, a ni tym bardziej szantażował - co to za partner, który szantażuje? Nie mam zamiaru być z kimś, kto będzie chorobliwie zazdrosny - opisałam w skrócie, jak moim zdaniem to się potoczy: najpierw mieszkanie, później praca i tak dalej. Więc tak: wybieram spokojne życie, a nie osobę z objawami chorobliwej zazdrości.
|
|
|
|
|
|
#129 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To, ze z kims dzieli sie dom, nie znaczy ,ze rowniez dzieli sie z ta osoba lozko! To ,ze jak chodze w szlafroku po domu, to nie znaczy, ze kazdy facet sie na mnie rzuci!!!! A jesli facet bedzie probowal sie podwalac, to to juz swiadczy o nim i o problemach w jego zwiazku. Wszyscy moi znajomi wynajmuja pokoje w mieszakaniach/domach z innymi osobami, czesto obcymi. Zadna z nich nie wlazila nikomu do lozka!!!! Moj facet tez mieszkal z dziewczynami, i jakby jakas sie do niego zalecala , a on sie z nia zabawial, to dalabym sobie z nim spokoj! Najlepiej to w zlotej klatce zamknac tzta, zeby zadna laska go dosiegnac nie mogla! i oczy mu wydlubac , zeby na zadna spojrzec nie mogl! ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
Tez sie chetnie odnose do tego postu. Gdyby moj facet zabronil mi wynajmowania pokoju, tylko dlatego ,ze w tym samym domu mieszkaja faceci, to wysmialabym go prosto w twarz!! Tz, wie ,ze go nie nie zdradze i jest na tyle rozsadny, ze wie, ze nie trzeba mieszkac z obcym facetem,zeby sie znim przespac!!! Z rozumowania niektorych dziewczyn wynika, ze tz jest super uczciwy i wierny, ale jak tylko zamieszka z obca dziewczyna to spodnie w dol i bedzie uzywal ile moze( bo taka okazja sie nadarzyla!!! ). No ale to nie winna tz, tylko dziewczyny ktora tak kusila i tak sie do niego zlecala, ze chlopak juz sie nie mogl powstrzymac!!! |
||
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
abstrahując od glownego problemu.
Tak sie boicie obcych dziewczyn, a co jesli np. facet pod wplywem biegajacego w gaciach wspolokatora nagle zacznie miec ciagotki do facetow?
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

To nie soczewki, to natura
(wiem, strach sie bac 

Nie mam zamiaru być z kimś, kto będzie chorobliwie zazdrosny - opisałam w skrócie, jak moim zdaniem to się potoczy: najpierw mieszkanie, później praca i tak dalej. Więc tak: wybieram spokojne życie, a nie osobę z objawami chorobliwej zazdrości.